Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bi de yeminle nazara geldik annem gozunu acamiyo ben halsizim tamam agrim var ama gozum kapaniyo
Hangi hemsire falan gorse ilk mi? sordular.
Dedim 15 yasinda oglum var nöy? ney? falan.
Herkes saskin.
Nasil yani Liseye mi gidiyo falan dediler
Canimin derdindeyim ben evet 15 sene sonra kizima kavusuyorum dedim.
sen kac yasindasin Esin kac yasinda abuk sabuk sorular sordular surekli.
Ulan sizene.

Sagolun kizlar Allah razi olsun hepinizden..
Agrim gecipde kizimi kucagima alsam.
Annem getiriyo yanima yandan emziriyorum.
yuzune bile doya doya bakamadim donemiyorum.
Ama cok bal ya
2 gün sabret toplayınca alırsın bol bol kuzu
Ay bize yenidogan ozlettin ya
Benimki suan parkeleri yalıyor ne ara bu levele geldik

Selam kızlar yorgunum bugün bir oraya bir buraya atıyorum kendimi etraf toplayıp bir makine renkli actim bugun bulasik acmistim bitti toplanacak hergun gına geldi valla bulasiktan elde yikananlar hariç tavuk göğsü vardı buzluktan çıkardım hasladim suyuna çorba yaptim didikledim pilav yapcam suyuna bide salata pirinci isladim 7 gibi atarım ocaga ayran yaparım pilavlı seviyorlar corba yarinada kalır yanina sarma yada biber yaparim lorlu gece menemen yedim acıydı biraz yaktı midemi valla tatli yaptim öglen gelin pastası komşunun tabağı var onada vercem oğlan kudurdu gidip çöp attik hemen evin asagisi bakkalimiz var oraya uğradık çubuk dondurma yumurta 15li kivircik kola içe tea kusa yem puding eşim istedi 32 verdim harcamasız gün yok

T thesekreter
Evet bizimde öyle harcamasız günümüz yok. Sıfır harcamalı günlerimi özledim. Bizde bugün bayagı harcadık eşimle birlikte alış veriş yaptık hepsini o ödedi ama nekadar ödedi bilmiyorum. 2 kredi kartımız var ikisininde bu ayki hesapları kesilmiş yine kullanırız gayret ediyoruz kullanmayalım diye inşallah kendimize hakim olabiliriz. Hepimizin evinden bereket eksilmesin inşallah.

Bu akşam için sadece patates ve soğan halkası kızartıcam yarım yemeklerim var börek-tatlı var onların yanına bol yeşil salata yaptım yogurt ya da ayran da olur sofrada. Bu akşam da böyle olsun, israf yapmak istemiyorum, bu gün dolapta kalan çileklerimi reçel yapayım diye ocaga koydum ilk defa tenceremi yaktım ev hala yanık kokuyor çok üzüldüm. Çilek de şeker de pahalı ilk defa yaptım böyle bir hata ama üzüntüsü bana yetiyor.

Selam kızlar ben de ancak yazabildim. Bugün dışarı çıktık carrefoura alışverişe gidecektik. Eşimle kız arabada durdu ben girdim. Bulaşık deterjanı çamaşır suyu ve saç boyası aldım. Sonra A101 den nar ekşisi aldım kampanyadaydı bugün. Sonra ebebek e gittik. Çok sıra vardı çıktım. Oradan köfteci yusufa gidip köfte Ve kavurma aldım. Eski mahsllemize gittik. Yufkacım vardı orada yufka ve lor peyniri aldım. File markete uğradık. Zeytin peynir ve hamburger ekmeği aldık. Eşim bugün hamburger yapacakmış :) en son da şok a gittik sirke patates soğan kaşar peyniri aldım. Yani günümüz market gezerek geçti ama iyi oldu biraz açıldım. Kıza da iyi geldi arabada durdular ama farklılık oldu. Şu anda iftara saati çok halsizim.
Sabah sa tiramisu yaptık eşimle birlikte.
Bıgün nasıl geçti anlamadım.,

Ekşili sulu köfte yaptım
Domatesli biberli naneli bahçe pilavı yaptım bulgurlu
Çoban salata ve limonlu havuç rendeledim
Mısır haşladım (derin dondurucuda vardı)
Meyve yıkadım hazırladım
Dünden pişirdiği pide var
İki günde bir ekmek yapıyorum yetiyor
Tatlıda var
Bugün bir gazla kolları sıvadım iyi bir temizlik yaptım
Saat 14:00 de başladım çok şükür hepsini hallettim
Yarın eşim bahçeye iftara gidecekmiş
Bende kayınvalide gidiyim diyorum
Belli olmaz belki evde takılırım
Kafam eserse yani
Bayram sonrası çağırırlar diyordum ama Temmuz somuma kalabilirmiş

Cana gelmesin kuzum yine yaparsın geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…