kelimelerin anlamsız ve yetersiz kaldığı an....İki gece önce eşimi gördüm rüyamda. Nasıl sevinmisim ama. Gelmis guya.Aptal nihal. Gelir mi giden? Nasıl özlemişim nasıl sarıldık anlatamam. Eskiye döndüm sandım. Evliliğim kaldığı yerden devam edecek gibi mutlu oldum. Kalktım ki rüyaymiş hepsi. Yüzümdeki mutlu ifadeyle kalakaldim...
hiçbişey olmaz nohutu koyabilirsin.ya arkadaşlar bir şey danışayım size
ben yarın aşure yapacağım bir aksilik olmazsa
ben normalde fasulye nohut falan koymam
ama bu defa çerezi çok alamadım bide çeşidi 12 ye tamamlamak için biraz nohut koyayım diyorum
buzlukta biraz var ondan koysam acaba tadı değişir mi
yoksa yeni mi haşlasam
Çok üzüldüm yagıda mühendisi canım
çok az alıyor devlet
95 le almışlardı en son
şimdi özel bir yerde çalışıyor ama maaşını dr düzgün alamıyor
devlet hava meydanları herhangi bir bölümden mezun alıyordu. yada başka kurumlara bakabilirdi.gıda mühendisi canım
çok az alıyor devlet
95 le almışlardı en son
şimdi özel bir yerde çalışıyor ama maaşını dr düzgün alamıyor
Vicdansiz,insafsiz bir tiramisu ısmarla be.1,5 lira ile günü kapatıyorum :)
aranızda akrep burcu var mı:)
Teraziyim sayılmam dimiaranızda akrep burcu var mı:)
Yazlık böyle böyle alınıyo canımVicdansiz,insafsiz bir tiramisu ısmarla be.
aranızda akrep burcu var mı:)
Benim yükselenim ya akrep ya terazi :)Teraziyim sayılmam dimi
Demek ondan alamiyom benYazlık böyle böyle alınıyo canım
HahahahaDemek ondan alamiyom ben
Vay hain tiramisu
Yemesem olcak demek :)
ben de akrebim merak ettim:) çok tatlış bi burç:))latiyya hayırdır... ye olmuş akreplere... :))
Ben başağımben de akrebim merak ettim:) çok tatlış bi burç:))
Dediklerine katılmıyorum. Vasıflı meslek sahibi olarak iş hayatına girmediğin için bu şekilde yazdığını düşünüyorum. Evet atama bundan sonra zor ama memur olmam özelde en az asgari ücrete çalışırım demişsin yaÇalışma konusunda belki de evli olmadığım için ben sizden daha farklı düşünüyorum arkadaşlar. Gençlikte olabilir bunun sebebi. Ama bence her kadının kendi ayaklarının üzerinde durması lazım. Ekonomik anlamda bağımsız olması lazım. Hep derim ayda eline 500 tl gelsin ama sadece kadına ait olsun diye.
Elbette ki şuan da da isteklerini elde edebiliyorsunuz. Ama insan çalışınca cidden çok farklı oluyor.
Ki ben zaten eminim elinize ne para geçse sizler yine biriktirirsiniz. Ama o çalışma hissi o yorgunluk o emek ve ay başında ya da ortasında alınan maaş insana farklı şeyler katıyor diye düşünüyorum.
Ben son sınıf öğrencisiyim. Atama işi şu saatten sonra zaten olmaz bu ülkede. Ama yine de bir şekilde istediğim yere gelene kadar beni çok üst seviyelere çıkarmasa bile bana bir şeyler katacak şekilde çalışmaya devam etmek istiyorum. Evet memur- öğretmen vb. meslekler bizim ülkede çok önemli. Ama sırf memur ya da öğretmen olmak için benim için önemli olan değerlerden de vazgeçemem. Memur öğretmen olmam başka bir şey olurum en kötü elime geçecek para yine asgari ücret+ yemek parasıdır. Ona da şükür bence.
Birikim yapabilmek eskiden bana bu kadar önemli gelmezdi. Zamanla anlıyor insan paranın değerini ve birikimin önemini.
Konudan konuya atladığım bir yazı olmuş :)
Benim burcumda çok tatliş. Terazi :)ben de akrebim merak ettim:) çok tatlış bi burç:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?