- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
Böyle bahçeli mahçeli bir yer bende çok düşündüm ama bulamadım, zaten takılanlarla eminimki salon parasını anca öderim belki ödeyemem bilecanım ben nişanı ablamın evinde yaptım 3+1 evi ama 2 oda ve mutfak kullanıldı
ablamın evi erkek tarafına baya uzak olduğu için sayılı kişi getirmek zorunda kaldılar
bence evde yada bahçeli yeri olan bir tanıdıkla daha uyguna halledersin
o kadar insanı düğün salonuna tıkmak akıl karı değil zaten takacakları ya bir gr altın yada çeyrek oda durumları varsa
boşuna bütün birikimini salona harcama yazık günah herkesi memnun edicem herkesi ağırlıcam rahat ettiricem diye düşünmeye kalkarsan oho altından kalkamazsın bu işin
amcaya bak bebugün 6.5 TL harcadım pentiden 2 tane çorap aldım.
Amcam 2800 TL gönderdi hesabıma o paraya hiç dokunmayacağım, birde annem 5 euro verdi. Birikimim sıfıra indi derken öyle iyi oldu ki kızlar resmen yeniden gaza geldimbu arada bundan sonra bende kumbarada biriktirdiğim paralarla düşükte yüksekte olsa altın alcam eilenn seni kendime rakip ilan ediyorum belki bu sayede dahada hırslanırım
Afiyet olsun.Kendi yaptigin daha lezzetli oluyor.ohh maşallah afiyet bal olsun
bende hamburgeri çok seviyorum ama çıkan haberlerden sonra
dışarda et tavuk bişey yemiyorum banada iyi fikir verdin
hafta sonu şöyle bi güzel hamburger menüsü yapim evde :)
işte benim diğer rakipte geldiamcaya bak be
bende 4 tane amca var bayramda 10 lira verdiklerini bilmem
amcalıktan reddediyorum hepsini..
Bereketli olsun bu arada senin amcana bende amca diyebilir miyim?
Bereketli olsunBende dün esime kumparada biriken parayi verip bir ceyrek almaya gönderdim, oda sagolsun iki tane almis. Sene sonuna kadar her ay bir tane almaya calisacagim.
bereketli olsun kuzu çok sevindim böyle aile ilişkileri görünce..işte benim diğer rakipte geldi24 sene sonra bi ilki yaptı canım amcam belki bi 24 sene daha beklersen sanada harçlık verir
enemmm sabahtan beri ödemeler ödemeler kafamı kaldıramadım
Sen git milyarlarla oyna sora 1.5telaya cay ic cix cix cixenemmm sabahtan beri ödemeler ödemeler kafamı kaldıramadım
milyarlar harcadım
neyseki hiçbiri benim cebimden çıkmadı
1,5 lira çaya verdim o kadar harcamayla bitirdim günü :)
2 gün izinliyim yarın kitap alıcam hastaneye gidicem çıksın paralarrrr
tanesi 50 kuruştan 2 arkadaşıma da ısmarladım 3 çay var ordaSen git milyarlarla oyna sora 1.5telaya cay ic cix cix cix
Hastane hayir olsun?
amin cnm sağolbereketli olsun kuzu çok sevindim böyle aile ilişkileri görünce..
umarım nişanını düğününü en güzel şekilde yaparsın
Arkadasin nasil oldu?tanesi 50 kuruştan 2 arkadaşıma da ısmarladım 3 çay var orda
dünkü anlattığım konunun neticeleriiii
önemli bişey değil :)
dolarda yükselişe geçmiş ikisi ters orantılıkızlar gram altın 112 tl ye düştüüüü
Bu altin benim kumparaya endeksli. Bosaldimi düsüyor, doldumu yükseliyor.dolarda yükselişe geçmiş ikisi ters orantılı
Zaten ben aldım ya ondan düşer artık kazıklandımkızlar gram altın 112 tl ye düştüüüü
Zaten ben aldım ya ondan düşer artık kazıklandım
Tanesinde 5 tl zarardan 80 gram altınım var!kızlar gram altın 112 tl ye düştüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?