Bizim eşimin teyzesi de öyle. Hatta bana daha 1 yaşına gelmeden demişti oyuncaklarını odasında oynasın oturma odasında oynamasın alıştır diye. Tabi o zaman odada tek başına bırakamıyordum. Ee dedim sürekli o odada mı oturacağım. Zaten oda küçük tıkışıp kalacakmıyız odada. Şimdi gidiyır oynuyor odasında. Bazen buraya da getiriyor. Ama o zaman yalnız bırakamazdım odada.Aynen valla artık saldim ben ortalık temiz olsun oyuncak olsun napalim diyorum kaynanam titiz eşim uğraşıyor bazen benle annem görse şöyle der fln diye kimsenin evini dagitmiyo ya diyorum sonra şaka diyi bırak oynasın kac sene oynayacak cocuk bazen fazla olanlari bi kac zaman sakliyorum özlesin diye arkadaşım var oyuncakları topluyor saklıyor 2 3 tane bırakıyor çocuğuna sonrada çocuk hep peşinde diyo e ddim rahat birak cok titiz malesef oda
O birşey yerken Örneğin dondurma çikolata vs gibi bulaşacak şeylerde örtü sermeyi ben de yapıyorum. Ama mesela koltukta Kraker bisküvi kuruyemiş yerken her zaman yapmıyorum. Dik süpürge çok işime yaradı o konuda. Sadece gezerek yedirmiyorum alışmasını da istemiyırum. Otursun yesin istiyorum. Ama oyuncak konusunda rahatım. Sonra da birlikte toplatmaya çalışıyorum. Bazen topluyor bazen toplamıyor ona da zamanla alışır. Keşke bizim çocukluğumuz gibi çocukluk yaşayabilselerdi. Zaten dışarıda oynayamıyorlar, evde de oyuncağı kısıtlarsak nasıl mutlu olacaklar.iyiki guzel insanlar kaliteli insanlar bir araya gelmisiz
Bu da benim şansıma
Şükür kavusturana☺
Olsun kuzu gitmesende keske dicektin
o ne guzel sozmus yaw cok sevdim.
Ayyy oynasinlar yaa
Bende oglanda oyleydim surekli yere ortu sererdim orda yedirirdim.
Her uyudugunda oyuncakalari hemen toplardim falan kizda rahat olacagima eminim.
Tabi temizligimi yaparim yine ama misal oyuncaklari okadarda toplamam.
Ortu elimde dolanmam.
Yesin oynasin
Annem bile simdiden o rahatligimi hissetmis sen oglanda boyle diildin cocugu rahat birakmiyodun diyo.
Ya yas aldikca oluyor bunlar ya da ozaman kaynanam basimdaydi sikintilarim vardi kafam rahat diildi simdi rahatim sukur.
O rahagligin verdigi bi sukunet olsa gerek
Seneye de full hareket olacak peşinde koşacaksınEsim diyoki dun köye gidelim agustosda.
1 hafta gezer geliriz.
Yahu kiz olcak daha 3 aylik hava degisimi olur bosver seneye gideriz hem yemek yiyo olur hem yuruyor olur yemek yedigimiz yerde o da yer.
Yurutur yorariz arabasinda uyur denize falan sokariz bu sene hic heves etme dedim.
Adam viyviylanmaya basladi.
Biliyorum ben gitmeden dururum ama o duramaz.
Adam gezmeyi seviyo.
Hafta sonlari sehir disina kacariz gunu birlik bosver aksam sahile, korulara gider gezeriz orman havasi aliriz bu senede boyle olsun dedim.
Tabi vurus belasi biterse.
Hayırlısı olsun canım hadi gözün aydın. İlla senin baktığın gibi olmaz ama sonuçta onların da torunları. Bebek ekmeği yaparsın ondan verirler. Ben çok yapmıştım. Çok seviyordu ekmeği hala da seviyor. Annem de çocuktan hep ekmeği kıstın ondan seviyor diyorduGünaydın kızlar
Beklenen telefon geldi
1 haziranda baslıyorm kısmetse ise yarım gün
Geliyosun dimi diye aradılar az evvel
Dedim gelirim
Yürüme mesafesinde zatn
Toplu tasıma vs kullanmıyorm
Annem ilk hafta bakar sonra artk kvdeye de söyleyebiliriz
Annem yorulursa
Napim kapıcam gözümü ,annem de diyo torunu onunda.
Napcak kadın senin cocuguna diyo
2 konu takılıyor aklıma zaten
1.tv ye baktırma dicez
2.abur cubur gibi,hamur isi gibi seyler verme dicez
Ben bırakcam zaten ögünlerini
Hayırlısı bi denicez bakalım
Hayirlisi olsun canimGünaydın kızlar
Beklenen telefon geldi
1 haziranda baslıyorm kısmetse ise yarım gün
Geliyosun dimi diye aradılar az evvel
Dedim gelirim
Yürüme mesafesinde zatn
Toplu tasıma vs kullanmıyorm
Annem ilk hafta bakar sonra artk kvdeye de söyleyebiliriz
Annem yorulursa
Napim kapıcam gözümü ,annem de diyo torunu onunda.
Napcak kadın senin cocuguna diyo
2 konu takılıyor aklıma zaten
1.tv ye baktırma dicez
2.abur cubur gibi,hamur isi gibi seyler verme dicez
Ben bırakcam zaten ögünlerini
Hayırlısı bi denicez bakalım
Canim oglum sakin bir cocuktu otururdu bizimle.Seneye de full hareket olacak peşinde koşacaksınsanki şimdi daha mı iyi. Ben de ilk yıl aman küçük büyüsün dedim. ArkadaŞ dedi bak bebekken daha rahat arabaya at gez tatile desen koy arabaya yap tatilini. Tabi ben gitmedim. Sonraki yıl tatilde yemek yerken mama sandalyesinden inmeler vs. Full hareketti eğlenmedikmi tabi eğlendik. 2 yaşına yaklaşmıştı. En zor zamanı bence 1-2 yaş arası. Biryerde otursan masada oturmaz Aman düştü düşecek kaygısı. Sürekli ayağa kalkmak isteyecek.
geçen eşime diyorum bu yıl tatile gidemiyoruz ama seneye daha sakinleşir daha rahat oluruz. O da diyor her yıl aynı şeyi söylüyorsun
Saolasın kuzuHayirlisi olsun canim
Bakar tabiki.
Ben kaynanami hic sevmem ama birakip disarida isimi hallettigim oluyordu bende kalirken
pazara falan gidiyordum yediriyodu ozaman daha saglikliydi tabiki simdi yemek falan yapamiyormus.
Saolasın kuzuHayırlısı olsun canım hadi gözün aydın. İlla senin baktığın gibi olmaz ama sonuçta onların da torunları. Bebek ekmeği yaparsın ondan verirler. Ben çok yapmıştım. Çok seviyordu ekmeği hala da seviyor. Annem de çocuktan hep ekmeği kıstın ondan seviyor diyordu
İnşallah sakin olur bizim nerdeee şimdi dışarı çıktık. Arkadaşın kızı da aynı yaşta ben fırfır peşinde koştum. Aekadaşım kızı sakin sakin ohh yürüdüler. O da diyor böyle olsa da mızmız olmasa benim kızda diyor. Onun kız da ufacık şeye ağlıyor elini tutmak istedi ela tutturmuyor ağlıyor. Özgüveni olması çok iyi diyor..Canim oglum sakin bir cocuktu otururdu bizimle.
Kizinda suanki sakinligini ogluma benzetiyorum.
O sebeple sanki hic yormicak beni gibi duruyor.
Birine gitsem yanimdan kalkmazdi.
Parka giderdik orda bile azicik oynar yanima sokulurdu hemen.
Markete bakkala sok 1 tane bisi alirdi gerisini versende almazdi.
El kadar bebelerle kayak merkezlerine otellere gidiyolla evet ozeniyorumda alissin bunyesi diyorum az da.
Ama velhasil kelam kiyamayrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?