Hayırlısı olsun canim yaşamadan stres yapma bakar. Kayın validen de alışır sen verme deyince kendi kazancın olur sosyallesirsin hep evdeyiz özlüyorum çalıştığım zamanlarıSaolasın kuzu
Aslında o baksa benim icin daha iyi
Saglıklı beslenme takıntılı ,vermez cocuga seker flan.
Ama benim evde baksın istiyorm,onun evi hijyenik bi ortam degil
Annem bakar ama lafını yapar
Kolay gelsin canim bizde ciktik kiz kardeşim bugun döndü evlerine sebze yemeklik aldı turladik arabayla parka gittik oynadı erken ciktik kalabalık olmadan geldik hemen oğlan da bende dus aldik yatak topladim kardeşim gitti yastık kiliflarini pike fln attim makineye o yikandi. Az uzandım uyuyamadim bulasik yıkanmış toplanacak aksam sadece corba makarna salata yapicam hiç yemek yaparim yok bugün tatli var yeter bugün sadece şu alcam bide gelirken pide aldık 3.5 verdimBahçeye indik. 1 saat durduk. Gezdik fırfır koştu peşinden koştum tabi. Sürekli çıksak ben iyi kilo vereceğim anlaşıldı. Gittikçe hareketi daha da artıyor sakinleşir derkençok sıcaktı ter içinde kaldım. Bu ramazan ilk kez susadım. Sonra arkadaş dedi yavaş yavaş ben gideyim. Ben az daha çimlerde duracaktım çişi gelince koştura koştura geldik eve.soydum Çişini yaptı eli Yüzünü yıkadım. Sonra yattı daha kıtafetini giymeden. Uyudu. Nornalde nerdeee 9 da kalkıp 4-5 saatte öğlen uykusuna yatsın uyusun dil döke döke uyutuyorum.
yemek kapuska yapacağım. Fasulye var onu da konserve yapıp koyarım.Evi toparladım şimdi yemeğe girişeceğim
Valla ben oğlumu uyuttum dizi izliyorum, aslında kapıları camları bı silesim var ama sadece fikirKizlar napiyonuz mayistim ben aslinda uykum var
ama kizi bizim yataga yatirdim.
Ellemek istemiyorum emiyo uyuyo geri su iyi geldi rahatladi minnos.
Yanina yatmak istemiyorum.
Koltukda da uyusam duymam falan.
Aksam erken yatarim napim.
kahve icim en iyisi.
usutmuste olabilirsin canim camlari aciyoruz ceryanda kaliyoruzValla ben oğlumu uyuttum dizi izliyorum, aslında kapıları camları bı silesim var ama sadece fikir
Çok midem yanıyor ya benim iki hamileliğimde de bulantidan çok yanma oluyodu test yapcam korkuyorum. Adet de oluyorum düzenli o yüzden ihtimal vermiyorum ama bir tarafim korkuyo
Biter kuzu rahatlarsiniz insAllah.Koca gün camasır yıkadım
Ve yemek yok
Koci pazara gitti geldi
Kabak,patlıcan,karpuz,kayısı,patates,salatılık,enginar almıs.
Aksm menemen yapcam
Yufka almıs güzel,sahurda tava böreği yemeği yaparım.
Makarna flaan gecistircez
Kızı yıkadık
Yarın kredi günü,baktım cıkamıyor dedim ben destek cıkarım.
Napim artk ise baslayınca toparlıcaz
Gram bozcam eger cıkaramazsa hic.
Buzdolabı taksidi de var cünkü.
Bak iste gelde calısma
sutlac benimde aklima vurdu annem erken kacti kacmasa yapcaktim.Ben de mayıştım. Bugün uykum var. Oruçta gece geç yatıp gündüz uyumayınca öğleden sonra sersem sersem geziyorum.
kapuska yaptım. Hemen kociş dedi kahvaltı yapacaktık. Yok dedim yeter kahvaltı. Fasulye konservesi yaptım iki kavanoz çoktı. Sütlaç dün yapmıştım. Bugünkü enerjim şu an bitmiş durumda.
Muhtemelen öyledir ben bı de hep tişörtle gezdigim için hissetmeden usutuyorumdurusutmuste olabilirsin canim camlari aciyoruz ceryanda kaliyoruz
1 yılı var dahaBiter kuzu rahatlarsiniz insAllah.
Kuzum insallah süreci çabuk atlatirsin çalışmak istediğini biliyorlardı sen çocuğunu birakicaksan onlarda fedakarlık yapar biraz zaten yarim gun basliycaksinCinnet yükleniyor
Anam nazlanack kzıı bakmaya ona emindim
Koci gelmis az önce,annemde durmaz aglar kız diyor
Ee?
Yanımda mı götüreyim cocugu ne istiyorsun dedim
Annesine zaten yalnız yollamam
Kocide yanındayken gelip baksın bizde
Valla herkes kendi keyfini düsünüyor haa
Beyefendi aanasına kıyamıyor herhlde
Bende iftara 10 kala yapmıştım dünsutlac benimde aklima vurdu annem erken kacti kacmasa yapcaktim.
Aksam kiz uyursa yapim ya
Canım hiç sinirlenme bence, o zaman evi geçindir ben de annene Kızı bırakmayayım kıza kendim bakayım kimse de ağlamasın de.Biraz ağır söz ama yani bir şekilde birisi bakacak çocuğa. Varmı başka çaresi.Cinnet yükleniyor
Anam nazlanack kzıı bakmaya ona emindim
Koci gelmis az önce,annemde durmaz aglar kız diyor
Ee?
Yanımda mı götüreyim cocugu ne istiyorsun dedim
Annesine zaten yalnız yollamam
Kocide yanındayken gelip baksın bizde
Valla herkes kendi keyfini düsünüyor haa
Beyefendi aanasına kıyamıyor herhlde
Yani sanki hangi anne severek bırakıyor yavrusunu mecburiyet geçim derdi yardımcı olunsa keşke bu dönemde kizaCanım hiç sinirlenme bence, o zaman evi geçindir ben de annene Kızı bırakmayayım kıza kendim bakayım kimse de ağlamasın de.Biraz ağır söz ama yani bir şekilde birisi bakacak çocuğa. Varmı başka çaresi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?