Küçük Düşün Büyük Olsun!

Saolasın kuzu
Aslında o baksa benim icin daha iyi
Saglıklı beslenme takıntılı ,vermez cocuga seker flan.
Ama benim evde baksın istiyorm,onun evi hijyenik bi ortam degil
Annem bakar ama lafını yapar
Hayırlısı olsun canim yaşamadan stres yapma bakar. Kayın validen de alışır sen verme deyince kendi kazancın olur sosyallesirsin hep evdeyiz özlüyorum çalıştığım zamanları

Annem geldi 2 pkt bez almis.
Bayram tatiline girmeden alim diyordum bende cuma falan.
Almam daha belki 2 ye geceriz falan zula yapmak istemiyorum.
Yıkadik piyensesi zaten uykusu vardi emdi uyudu minnosum.
Bende hemen yemeklerimi yaptim.
Balkonda oturduk biraz sonra kardesimde geldi falan derken simdi gittiler.
Daha bisi yapamam kız uyanir zaten.
Cuma yine gelecek annem yikamaya ozaman cikarim bende biraz eksik alirim

Kolay gelsin canim bizde ciktik kiz kardeşim bugun döndü evlerine sebze yemeklik aldı turladik arabayla parka gittik oynadı erken ciktik kalabalık olmadan geldik hemen oğlan da bende dus aldik yatak topladim kardeşim gitti yastık kiliflarini pike fln attim makineye o yikandi. Az uzandım uyuyamadim bulasik yıkanmış toplanacak aksam sadece corba makarna salata yapicam hiç yemek yaparim yok bugün tatli var yeter bugün sadece şu alcam bide gelirken pide aldık 3.5 verdim

Valla ben oğlumu uyuttum dizi izliyorum, aslında kapıları camları bı silesim var ama sadece fikir
Çok midem yanıyor ya benim iki hamileliğimde de bulantidan çok yanma oluyodu test yapcam korkuyorum. Adet de oluyorum düzenli o yüzden ihtimal vermiyorum ama bir tarafim korkuyo

usutmuste olabilirsin canim camlari aciyoruz ceryanda kaliyoruz

Koca gün camasır yıkadım
Ve yemek yok
Koci pazara gitti geldi
Kabak,patlıcan,karpuz,kayısı,patates,salatılık,enginar almıs.
Aksm menemen yapcam
Yufka almıs güzel,sahurda tava böreği yemeği yaparım.
Makarna flaan gecistircez
Kızı yıkadık
Yarın kredi günü,baktım cıkamıyor dedim ben destek cıkarım.
Napim artk ise baslayınca toparlıcaz
Gram bozcam eger cıkaramazsa hic.
Buzdolabı taksidi de var cünkü.
Bak iste gelde calısma

Ben de mayıştım. Bugün uykum var. Oruçta gece geç yatıp gündüz uyumayınca öğleden sonra sersem sersem geziyorum.
kapuska yaptım. Hemen kociş dedi kahvaltı yapacaktık. Yok dedim yeter kahvaltı. Fasulye konservesi yaptım iki kavanoz çoktı. Sütlaç dün yapmıştım. Bugünkü enerjim şu an bitmiş durumda.

Biter kuzu rahatlarsiniz insAllah.

sutlac benimde aklima vurdu annem erken kacti kacmasa yapcaktim.
Aksam kiz uyursa yapim ya

Küçük çocuklu ev farklı oluyor tabi,
Herkes kendı kendine takılıyor biz de,
Canlı dersleri, ödevleri, gruplarıyla sohbetleri. Kızlar odalarında bu şekilde
Eşim çoğunlukla salonda tv karşısında
Ben, mutfak, yatak odası
Odadan odaya telefon ediyoz bazen
Tarım saat sonra herkes mutfağa koşar ama

Cinnet yükleniyor
Anam nazlanack kzıı bakmaya ona emindim
Koci gelmis az önce,annemde durmaz aglar kız diyor
Ee?
Yanımda mı götüreyim cocugu ne istiyorsun dedim
Annesine zaten yalnız yollamam
Kocide yanındayken gelip baksın bizde
Valla herkes kendi keyfini düsünüyor haa
Beyefendi aanasına kıyamıyor herhlde

Kuzum insallah süreci çabuk atlatirsin çalışmak istediğini biliyorlardı sen çocuğunu birakicaksan onlarda fedakarlık yapar biraz zaten yarim gun basliycaksin

Canım hiç sinirlenme bence, o zaman evi geçindir ben de annene Kızı bırakmayayım kıza kendim bakayım kimse de ağlamasın de.Biraz ağır söz ama yani bir şekilde birisi bakacak çocuğa. Varmı başka çaresi.

Yani sanki hangi anne severek bırakıyor yavrusunu mecburiyet geçim derdi yardımcı olunsa keşke bu dönemde kiza

Yemek yedim Su içtim kendime geldim. Dünya varmış. Akşam öyle çay falan geçti. Kızı yatıracaktım hadi diş sonra da çiş dedim hayır baba dedi. Diş fırçalarken babası olacakmış çişini de yaptır dedim. Uyuttum.
bugün eşimin teyzesiyle konuşuyoruz. Eşimin kardeşi kızını teyzeye bırakmış. Teyze bir kaç defa laf çarpar gibi onu söyledi bana. Kardeşi de ailecek yarın teyzeye gideceklermiş.
sanki siz gelmiyorsunuz bak der gibi. Yani ne olacak bir ramazan da görüşmeyelim bir bayram da gitmeyelim. Bizde çağırmadık. Bizim durumumu farklı kaygımız kızımız.onun için her dakika dikkat ediyoruz. Nasıl güveneyim fincanları deterjanla yıkamayan insanın dezenfektanına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…