Canım ben hep ileriyi dusunuyorumgünaydın arkadaşlar
bende katılıyorum size insan çok sevdiği biriyle bile iş yaparken sorun yaşaya biliyor
ortaklık çok zorr
tr_lelli canım valaa eşin yatıp kalksın sana dua etsin,
işin başınada seni geçireymiş iyiymiş
11 bin 500 tlNe kadar o zula öyle :) maşallah Allah bereket versin
Damlar damlar okyanus olursun icabinda pampa.Günaydın bu arada lap diye damladım :)
Kocaman bir masAllah11 bin 500 tl
bende bu ay yaptığına benzer bir şey yapmayı düşünüyorum
eşime dedim ayın 8 kadar 200 tl nakitimiz var onula yapacağız alış verişi çok acil bir şey çıkmadığı sürece kart yok tama dedi ama bakalım
bir çoğunuzun eşi gibi benimkide hesapsız harcıyor
gerçi adama dedim ama şimdi ben kızlara kıyafet bakıyorum
dün bakıcım dedi çocukların üstü yok giyecek üzüldüm
aslında var ama bizim bakıcı çok sosyetik kızlar
sen bu meseleden çıkaracağın dersi çıkarmışsın canım
kendini üzme sakın, inan burada bir çok insan aynı şeyi yaşıyor
sen kendine güven iyi ki çalışıyorsun da bakıcı tutabilecek paran var
oda olmasa hasaa olduğunda bile bakmazlar
11 bin 500 tl
Ooo alırım bir dalGünaydın kızlar
Bugun kahvaltılık için gidecem markete bakalım ne tutacak
AminMaşallah Allah bereket versin
Allahım Hepimize nasip etsin öyle zulalar
Tam tarih veremi cem ama yaklaşık 18 ay falan .. elime geçen parayi ceyrek alarak tam alarak oldu bu kadarKocaman bir masAllah
Nekadar zamanda oldu bu aydinlat bizi
teşekkür ederim canımkızlar dün sadece ekmek ıcın 1 tl harcadım
bırde bılet paramın yarısını verdım cunku eşimin acık bıletı varmıs yarısını oradan hallettik
geri dönüşü de eşim arabayla gelecek oyle gerı donecegız belkı de ben donmem bılmıyorum annemlerın yanında kalabılırım
ölüm yıkar hastalık şaşırtır derdı annem gercekten de oyle ne yapacagımı sasırdım
bır sey yapsam keyfım yok aklım sureklı babamda bıran once gormek ıstıyorum onu
şifa dıleyen dua eden arkadaşlarıma teker teker Allah razı olsun hepınızı cok cok sevıyorum
Janita senın de gozun aydın baban saglıgına kavusuyor cok şukur
Allah onları başımızdan eksık etmesın ınsallah
Amin cnmMaşallah Allah bereket versin
Allahım Hepimize nasip etsin öyle zulalar
keyif düşkünlüğünden öte, bencillik ve merhametsizlik bu. allah içine merhamet versin. rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama insanız. hiç hastalık, kötü gün geçirmemiş mi? bugüne kadar tek başına kendine yetebilmiş mi?Sağol cnm ,bırak ben hastayken bakmayı ayak ameliyati olduğum da oğlumu ona bırakmak zorunda kaldık aslında esime bizimle göturelim hastanede kalsın dedim de dinletemedim .bebeğime gün içerisinde toplam 6 saat bakti sürekli eşimi arayıp kiziyordu ameliyat olmadı mi diye doktora yalvar yakar çıkardı beni normal de en az bir gece kalmaliymisim eşim beni eve bıraktı ilaçlarımi almaya gitti ben duvarlara tutunarak tek ayak üstün de zıplayarak içeri girdim geçmiş olsun demedi başladı hemen oğlun beni mahvetti bittim bu ne ya demeye başladı sizin düşünün artık aylar sonra bunu ona söyledigimde de eşimin yanında inkar etti bu bir tanesi en zor günlerimde bana etmediği kalmadı hatırlayınca çok sinirleniyorm.
Buyrun gelin kankaOoo alırım bir dal
Bundan sonra kahvaltiya sendeyiz dimi @mandaliina kuş.
@mandaliinatr_lelli akrep olmasanız da sizi tatlış ilan ediyorum. en tatlı tatlış hemde:)) bu arada ben de tiramisu yemeyi bıraktım çünkü ev almak istiyorum.
11 bin 500 tl
Ooo alırım bir dal
ayda nerdeyse 1000 lira atmışsın. zula değil ki bu eşin seni maaşa bağlamışTam tarih veremi cem ama yaklaşık 18 ay falan .. elime geçen parayi ceyrek alarak tam alarak oldu bu kadar
@mandaliinatr_lelli akrep olmasanız da sizi tatlış ilan ediyorum. en tatlı tatlış hemde:)) bu arada ben de tiramisu yemeyi bıraktım çünkü ev almak istiyorum.
11 bin 500 tl
Ooo alırım bir dal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?