Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım ben hep ileriyi dusunuyorum
Sigortasi bile yoktu esimin buyuk bir ameliyat gecirdi.
O kardesleri (kallesleri) bir lira cikarip vermediler esime
Gittim bilezik bozdurdum yıl 2007 3bin tl tuttu (özel hastane ssk yok ozaman) ameliyat masrafini karsiladik.

Allah görsun ben vicdanen yaptim.

Artik o da anlatiyo eskiden daha ketumdu anlatmazdi.
Bana sormazdi.
Artik soruyo.

Araba alicak misal ben cok anlamam marka model motor vs.
Ama fikrimi aliyo rengine kadar soruyo.

Cunku esime 1000tl ver 1takim elbise alir gelir
Bana verilse ben dunyalari alirim biliyo farkinda.

Sağol cnm ,bırak ben hastayken bakmayı ayak ameliyati olduğum da oğlumu ona bırakmak zorunda kaldık aslında esime bizimle göturelim hastanede kalsın dedim de dinletemedim .bebeğime gün içerisinde toplam 6 saat bakti sürekli eşimi arayıp kiziyordu ameliyat olmadı mi diye doktora yalvar yakar çıkardı beni normal de en az bir gece kalmaliymisim eşim beni eve bıraktı ilaçlarımi almaya gitti ben duvarlara tutunarak tek ayak üstün de zıplayarak içeri girdim geçmiş olsun demedi başladı hemen oğlun beni mahvetti bittim bu ne ya demeye başladı sizin düşünün artık aylar sonra bunu ona söyledigimde de eşimin yanında inkar etti bu bir tanesi en zor günlerimde bana etmediği kalmadı hatırlayınca çok sinirleniyorm.

teşekkür ederim canım

keyif düşkünlüğünden öte, bencillik ve merhametsizlik bu. allah içine merhamet versin. rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama insanız. hiç hastalık, kötü gün geçirmemiş mi? bugüne kadar tek başına kendine yetebilmiş mi?

Kizlar ben bu azmi sizde bizde yani hepimizde gördukce cok hevesleniyorum

Ve umutlulaniyorum.

Yani ben cok inaniyorum.
Kostebekpasta gibi sukadar biriktirdim
Yada ev aldim
Yazlik aldim
Cocugumun egitimi icin para biriktirdim
falan yazicaz.
Ama zamani var biraz daha zamani var

Ben cok inaniyorum.
Hepimiz gayet kararliyiz, istiyoruz ve cabaliyoruz.

@mandaliina tr_lelli akrep olmasanız da sizi tatlış ilan ediyorum. en tatlı tatlış hemde:)) bu arada ben de tiramisu yemeyi bıraktım çünkü ev almak istiyorum.

Ooo alırım bir dal
Bundan sonra kahvaltiya sendeyiz dimi @mandaliina kuş.

Köstebek helal olsun valla :) Allah bin bereket versin.. çalışıyorsun dimi? Herkesin parası kendi bankasında mı durdu nasıl farketmedi eşin?
Lelli bak latiyya da tiremisuyu bıraktı ev alacak sen hala Boğaz derdindesin.. ama bundan sonra kahvaltılara fredoma gideriz.. tatlıyı neyim de orda yer çıkarız.. hatta gitmişken banyoya da girem keseleyiversin bizi.. ohhh mis gibi... (evde suya para mı vercez ayol ) fredomum Aslan kankam zengin ne de olsa biz garibanlar bi iki malikane alıverem o paralarla
Eneeeeee
Kız fredomla bedenler de uyar gibi.. az paylaşımcı olsun bi iki kıyafetini ödünç versin eskiyince geri veririz bak ya sabah sabah süperim

@mandaliina tr_lelli akrep olmasanız da sizi tatlış ilan ediyorum. en tatlı tatlış hemde:)) bu arada ben de tiramisu yemeyi bıraktım çünkü ev almak istiyorum.

Ooo alırım bir dal
Bundan sonra kahvaltiya sendeyiz dimi @mandaliina kuş.

Köstebek helal olsun valla :) Allah bin bereket versin.. çalışıyorsun dimi? Herkesin parası kendi bankasında mı durdu nasıl farketmedi eşin?
Lelli bak latiyya da tiremisuyu bıraktı ev alacak sen hala Boğaz derdindesin.. ama bundan sonra kahvaltılara fredoma gideriz.. tatlıyı neyim de orda yer çıkarız.. hatta gitmişken banyoya da girem keseleyiversin bizi.. ohhh mis gibi... (evde suya para mı vercez ayol ) fredomum Aslan kankam zengin ne de olsa biz garibanlar bi iki malikane alıverem o paralarla
Eneeeeee
Kız fredomla bedenler de uyar gibi.. az paylaşımcı olsun bi iki kıyafetini ödünç versin eskiyince geri veririz bak ya sabah sabah süperim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…