Küçük Düşün Büyük Olsun!

İsin kerameti tiramisuda demek
Bundan sonra antitiramisucuyum.
Kiz eyyay un arabasida var bizi gezdirirde az
Gitmisken donuste acikriz diye yollukda aldimiydi 1hafta idare eder bizi
(Belesci smly)

Evet cnm çok merhametsiz çok vicdansız kimseye hayatta yardım etmez hiçbir zaman evine misafir geldiginde deliren biri gerisini düşünün artık eşimin zoruyla gitmicem bir daha dediğim halde gidiyorm sürekli laf atıyor cancigerdik sözde yardıma ihtiyacım olunca böyle oldu.Allahima bin şükür kimseden yardım görmeden çok zor günlerden gectim ikinci bebeğine gebeyim şimdi tecrübeliyim korkmuyorm artık.

Kız lelli mandi
Bnm gönlüm gözüm bol ya yerdiririm sizi Bi garibanı doyurayım sevap kazanayım bari
Ben cok zenginim tabi çünkü bnm sizin gibi evim yazlığım yok Bi eski arabam var o yuzden para cok bende
Mandi valla giymediğim kıyafetleri vercek birini arıyordum onları vereyim sana sevap olur
Maviden kotlarım var sen seversin maviyi

sen öğrenci olarak kendini geliştirmek ve kendin gibi olanlara fark atmak için bir şeyler yapmak zorundasın, yaptığını da söylüyorsun.
insan aç kalacağına tabi ki ne verirlerse çalışmak zorunda
ancak özel sektörde bunu bildiği için asgari ücrete öğretmen çalıştırıyor, olacak iş mu ? tabi ki insanlar devlette öğretmen olmak ister.
herkes memur olmasın diyoruz ama özel sektörün şartlarının iyileştirilmesi lazım
şartlar sadece iş veren adına iyileştirilmemeli
sen akademisyen olabilirsin ileride ama bu sadece kendi geleceğini kurtarmak anlamına geliyor.
adaletsizliğin giderilmesi için yapacak çok şey yok şu an demişsin
hayır bu kabulleniş oluyor
mutlaka yapacak bir şeyler vardır

merkezi sınavla memur, öğretmen ataması yapılmalı, iyi bir güvenlik soruşturması olmalı
açıkçası boş, iyi bir eğitimi olmayan bir insanı da çocuğuma öğretmenlik yapsın istemem. sınav sonucuna göre mülakat değil güvenlik soruşturması olsun ki, ders çalıştığım zaman karşılığını alacağına dair inancım, güvenim olsun
personel alımlarında liyakat sistemi işlemeli, kendimizi geliştirme, fark atabilmek için nedenimiz olsun
devlet planlama teşkilatı, kurumlar arasında, personel dağıtımında denge, ihtiyaç, gelecekteki ihtiyaçlarda göz önüne alarak dengeli bir kadro belirlenmeli, sırf öğretmenlerin çoğunluk baskısından dolayı öğretmen almamalı. mühendis, veteriner, arkeolog, sosyal çalışmacı vs. ileriye dönük düşünülerek gerekli olan kadrolar belirlenmeli
özel sektörde çalışana yönelik şartlar iyileştirilmeli, 12 saat çalışma vs, sigortasız çalıştırma, bunlar denetim altına alınmalı, iş verenin sermaye gücünden çekinmeden yaptırımlar olmalı, insan özel sektörde çalışmak istesin.
eskiden inşaatçılar ssk sız olurdu. şimdi bakıyorum. inşaat işçilerinin hep sigortalarını yatırıyor mütahitler. neden iş güvenliği yasalarının zorlayıcılığı var bundan. denetimin artmış olması. bunun gibi örnekler çoğalmalı.

bireysel hareket ederek kendi geleceğimizi düşünüyoruz, ancak daha geniş bakmak lazım, yasa koyucuların bu konuda özenli davranması gerekir, kendi çocuklarımın geleceği hakkında umutsuzluğa kapılmaya başladım.

Kostebekpasta maşallah cnm Allah bereket versin eşin Nasıl farketmedi sen bu kdr birikim yaparken aylık ne kdr attın ki zulaya

ayda nerdeyse 1000 lira atmışsın. zula değil ki bu eşin seni maaşa bağlamış

hepiniz çok sagolun kızlar daha guz3l birikimler sizlerin olsun ben çalışan bayanım kamuda memurum kızlar esim benim maaş kartıma dokunmaz acip bakmaz bile .. ev kredisi ödüyorum her ay 2100 tl ayrıca her ay anneme de 500 tl harçlık veriyorum .. bana bişy kalmiyo ama fazla nobet yazdiriyorum kendime oda bazen ayda 1300 bazen 500 ediyo ve o para hiç yokmuş gibi ya altin aldım yada zulaya attim .. böyle bi birikimim oldu .. harcamam olmuyo zaten esim evin tüm masraflarını karsiliyo .. şimdi bilezik yapıyoruz 9 tane oldu güzel bi araba alcaz yaza nasipse.. onun için birikime devam diyoruz artık esimle birlikte devam edioz

günaydın tutumlu hanımlarbabam çok şükür daha iyi. bu sabah bir kaç dakika yanına girmemize izin verdiler. allahıma şükürler olsun, inşallah atlattık.

çalışan ve çalışmayan hanımların BDV'de ve gerçek hayatta çatışmalarına hiç anlam veremiyorum. herkesin hayat görüşü, şekli, tercihleri, şartları farklı. kim nasıl istiyorsa, öyle yaşasın. daha bir kaç gün önce akrabalardan iki kadın bu konuyla ilgili ciddi anlamda tartıştılar ve birbirlerini kırdılar. çalışan kadın ev hanımları yan gelip yatıyor dedi. tartışma burdan çıktı. ev hanımı olan bütün gün benimle birlikte misin, çocuğunu bakıcıya bırakacak kadar annelik duygularından uzaksın diye devam etti. sonra karşılıklı veryansınlar. ortalığı yatıştırmak da halama kaldı. uzunca bir süre herhalde birbirlerinin yüzlerine bakmazlar, bakmak isteseler de utanırlar. o derece yani. neden herkes bir başkasının hayatını sorgular, yargılar, eleştirir? herkes kendi işine, yoluna baksa olmuyor mu?

tr_lelli @mandaliina haftalık piknik keyfi de benden. Bahçede mangal yakarız. ohh valla.

kız lelli piknik de beleşe geldi oh :)
fredomum böyle dersen tadı çıkmaz mı
olmaz de ki bizde üstüne gelelim aaaaaa
pampiş kotları kes şort olsun mis gibi :)

senin bunları yapmaya zamanın ve imkanın var şöyle ki
çocuğun kocaman, sana öz bakım ihtiyaçlarında, beslenmede sana bağlı değil
benim evde oturduğum zaman ilk anne olduğum zaman
yani hem çocuğa alışmaya çalışıyorsun,
hem etrafında bir akraban bile yok, gaz sancısında tutacak
alış verişe gitmek istesen 1 saat bakacak kimse yok
kuaföre gitmek istesen 1 saat avutacak koca nerde
bu şartlarda evden dışarı da çıkılmadığı için mecbur temizlik manyağı oluyorsun

sen şimdi en iyi zamanlarını yaşıyorsun.
ben evde oturmayı çocuğun kustuğu, gaz çıkardığı, kaka yaptığı zamanlarda yaşadığım için değil oje sürmek, banyo yapmak için komşuya çağırıp ağladığımı biliyorum, 15 dak. çocuğun başında dur da banyo yapayım diye

tuvaletti bile kapı açık yapardım, ağlıyor diye
ay yazarken bile ağlamaya başladım
çok şükür o günleri atlattım
Allah kimseyi zor da bırakmasın
en mutlu olması gereken zamanlarda geriliyorsun

Allah şifa versin çok geçmiş olsun babanıza neyi var gözümden kaçmış.Allah kimseyi yakınlariyla sevdikleriyle sinamasin.

Allah şifa versin çok geçmiş olsun babanıza neyi var gözümden kaçmış.Allah kimseyi yakınlariyla sevdikleriyle sinamasin.
canım çok teşekkür ederim, beyin kanaması geçirdi. daha önceden de hiç bir sağlık sorunu yoktu. tansiyonu yükselmiş bir anda. rahmetli amcam beyin kanamasından ardında iki evladını bırakarak 38 yaşında vefat etmişti. çok şükür allahın izniyle atlattık.

papatya yıllık 100 tl falan oluyor. evin metrekaresine göre değişiyor
yılda iki taksit ödeniyor sanırım
ben ocak ayında araba mtv si öderken falan onları da ödüyorum
bir yıl peşin ödüyorum ki, 50 tl için bir daha ikinci taksit zamanını aklımda tutamam, yılın başında ödeyip geçiyorum (mart ayı da olabilir) ilk aylarda netten abkıyorum
belediyenin internet sitesinden kredi kartı ile ödüyordum

Çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…