- 31 Ağustos 2017
- 2.461
- 11.205
- 208
- 35
Saolasın cnm
Kuzuumm saolasınbabyloading87
Baby doğum günün şimdiden kutlu olsun. Daha nice güzel yaşların olsun. Erzagınızda bereketli olsun, o kızkardeşinden bir tane de bana nasip olsun. Kıskanmadım inan çok güzel bir jest yapmış sana, anneni de kafana takma bak bıraktıgında senden daha güzel bakar, sorumluluk biraz onu sana karşı sert gibi yapmıştır.
tr_lelli
lellim Allah razı olsun bende okudum esmaları rabbim kabul etsin vesile olandan da Allah razı olsun sağol. O mis kokulu güzel kızını da kokla bizim için annesi.
Normal bi tepki vermissin amaBişey sorucam, kayinvalidem kedimizi hiç istemiyodu sevmiyodu, bana ara ara soruyordu işte ömrü ne zaman tamamlanacak kaç yaşına kadar yaşıyor gibihiç cevap vermiyodum. Bugün çok üzüldüm dedi telefonda e soruyodunuz ya sürekli ne kadar yasicak diye dedim bı bozuldu. Şimdi grup var vatsapta hiç benim yazdiklarimi goruyo cvp yazmiyo trip yapmaya valisiyo sanırım. Ayıp mı etmişim ama onun yaptığı çok ayıp değil mi ailemizin bı parcasiydi çok seviyoduk
Bende her zaman bulamıyorum o zmn dövizci var ordan alıyorum plastik kilifli olanlardan hatta dovuzciden alıp kuyumcudan fiyat almistim 5 tl fark ediyordu dovizci daha uygunduSaolasın kuzuu
Aminnn insallahh ben bulamıyorm 24 ya 1 tanesi 24 gerisi 22 ayar.
Kapalı carsı uzak bana
Mecbur mah.kuyumcusundan alıyorz
Maşallah canım doktürmussun kolay gelsin ne güzel herkesi düsunmussunKızlar malum yazamıyorum artık ama aklım hep sizde sokaga çıkamadığım günleri yazlıga giderek değerlendiriyoruz. Bu yüzden sizden uzak kalıyorum. Ama eve geldikçe yazarım önce sizi okuyorum sonra yazıyorum. Lellim ben geriden de olsa esmaları takip ederim inşallah. Kızlar şimdiden Arifeniz-Bayramınız mübarek olsun. Çok daha güzel Arifeler ve Bayramlarda görüşmek dileği ile. Bu gün yine çok yoruldum sabah eşimi işe yolladım hemen ekşi mayadan ekmek yogurdum. Mayalanmaya bıraktım sonra börek hamuru tuttum iki tepsi nohut böregi yaptım. Sonra 10 yumurtadan 3 küçük tepsi revani taptım. Sarmalarımı dündan sarmıştım bu gün pişirdim ama nasıl yoruldum anlatamam size birde yazlık için buradan götüreceklerimiz hazırladım. Annem-babam için, bekar amcam için, bir de İstanbulda torun bakan bir ablam var burdaki eşi ve oğlu için bu yaptıklarımın hepsini dört eşit parçaya kaplara koydum. Eşim gelince arabayı hazırlayacagız annem ve babamın bayramlarını mübarek eder, diğerlerini evlerine dagıtır yola çıkarız. Eşim pazara gitti bu ara harcanan paranın hesabını tutamıyorum. Her gün markete gidiliyor evde olunca ne süt,yumurta, yogurt peynir dayanıyor. Pazarda ne kadar harcadı bilmiyorum. Sizlerle sohbeti seviyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dostlar.
Üstelik ne kadar sevdiğimizi bile bile ya şimdi de uzulmusmus yersen, dayanamadımNormal bi tepki vermissin ama
Öyle soru mu olur?Ömrü nezaman tamamlanır diye
Çok üzüldüm canımı insan alışıyor arkadaş oluyi bizdede kuş var bazen pisliyo diye soyleniyirum ama seviyorum coktaÜstelik ne kadar sevdiğimizi bile bile ya şimdi de uzulmusmus yersen, dayanamadım
Allah razı olsun
Canim cumlemizden Allah razi olsun insallah.babyloading87
Baby doğum günün şimdiden kutlu olsun. Daha nice güzel yaşların olsun. Erzagınızda bereketli olsun, o kızkardeşinden bir tane de bana nasip olsun. Kıskanmadım inan çok güzel bir jest yapmış sana, anneni de kafana takma bak bıraktıgında senden daha güzel bakar, sorumluluk biraz onu sana karşı sert gibi yapmıştır.
tr_lelli
lellim Allah razı olsun bende okudum esmaları rabbim kabul etsin vesile olandan da Allah razı olsun sağol. O mis kokulu güzel kızını da kokla bizim için annesi.
Saoalasın kuzuSelam kızlar baby şimdiden musmutlu yaşların olsun insallah çabucak ise alış iyi bir yıl olsun senin için
Yorulmusum sabah oğlana kahvalti verdim ortalik toplayıp camasir actim renklileri astim eşim uyandi elektrik tutup paspas cektim disari çıktım tarim kredi açılmış buaya pirinc büskivi az yesil. Zeytin 16 buraya 50 tl nakit cekyim su sütçü ordan gider a 101sucuk yumurta süt abur cubur biseler 31 buraya kahvalticidan yarim kg peynir salam çokokrem 45 şoktan ekmek kola 7 tl baydim yine aksama erkek kardeşim uğrayacak orman kebabı pilav çorba pilav yapcam insallah aldıkları mi dizdim temizledim bulasik acılcak daha yoruldum
Saolaasın cnmSlm kızlar bir sürü sey kpnusulmuş
mehir ben iki burma istemiştik hatta ikimizin birikimiyie almıştıl olmaz bu dedim olur olur dediydi tmm neyse dedim takamadım bilrzikleri hevesim var aldırcam inş bigün
Bayrama kv gıtmıyorus coooookklkk mesudum anlatamam kırl kere aradı yok kaçak yol var surdan gel burdan gel sanki araba varda deli oluyorum su kadına
İyiki dogdun babybimmmm
lelli senin eşinde ben gibiymiş ablama o kadar para bir sürü sey aldımkı sımdı sırt döndü bana gecen pazaa yaprak almaya gitmii drmiyo sanada alımmı diyr arabası var bende yuruyerek gittim oruçlu halde bayada uzak nankör ıkı adım ötte olsun bundan sonra bide yengemi gçrmüş pazarda bende tesadüf aradım ablamj gitcekmi diye pazara yrngemi aramış aksam senmi dedin benim pazarda oldugumu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?