Küçük Düşün Büyük Olsun!

babyloading87
Baby doğum günün şimdiden kutlu olsun. Daha nice güzel yaşların olsun. Erzagınızda bereketli olsun, o kızkardeşinden bir tane de bana nasip olsun. Kıskanmadım inan çok güzel bir jest yapmış sana, anneni de kafana takma bak bıraktıgında senden daha güzel bakar, sorumluluk biraz onu sana karşı sert gibi yapmıştır.

tr_lelli
lellim Allah razı olsun bende okudum esmaları rabbim kabul etsin vesile olandan da Allah razı olsun sağol. O mis kokulu güzel kızını da kokla bizim için annesi.

Kızlar malum yazamıyorum artık ama aklım hep sizde sokaga çıkamadığım günleri yazlıga giderek değerlendiriyoruz. Bu yüzden sizden uzak kalıyorum. Ama eve geldikçe yazarım önce sizi okuyorum sonra yazıyorum. Lellim ben geriden de olsa esmaları takip ederim inşallah. Kızlar şimdiden Arifeniz-Bayramınız mübarek olsun. Çok daha güzel Arifeler ve Bayramlarda görüşmek dileği ile. Bu gün yine çok yoruldum sabah eşimi işe yolladım hemen ekşi mayadan ekmek yogurdum. Mayalanmaya bıraktım sonra börek hamuru tuttum iki tepsi nohut böregi yaptım. Sonra 10 yumurtadan 3 küçük tepsi revani taptım. Sarmalarımı dündan sarmıştım bu gün pişirdim ama nasıl yoruldum anlatamam size birde yazlık için buradan götüreceklerimiz hazırladım. Annem-babam için, bekar amcam için, bir de İstanbulda torun bakan bir ablam var burdaki eşi ve oğlu için bu yaptıklarımın hepsini dört eşit parçaya kaplara koydum. Eşim gelince arabayı hazırlayacagız annem ve babamın bayramlarını mübarek eder, diğerlerini evlerine dagıtır yola çıkarız. Eşim pazara gitti bu ara harcanan paranın hesabını tutamıyorum. Her gün markete gidiliyor evde olunca ne süt,yumurta, yogurt peynir dayanıyor. Pazarda ne kadar harcadı bilmiyorum. Sizlerle sohbeti seviyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun dostlar.

Bu bayram kızlar bayramlık istemedi. el öpemeyecegiz dediler onun için harçlıklarını 100 tl yaptık. 50 tl veriyorduk normalde ama daha bilmiyorlar bayram sabahı eşim vericek. Gönül ister şöyle birer çeyrek vermek mendil içinde inşallah o günleri de görürüz.

Kuzuumm saolasın
Canımsın kardesim cidden cok gönlü boldur
Ya ins annem beni cok korkutuyor buara

Normal bi tepki vermissin ama
Öyle soru mu olur?Ömrü nezaman tamamlanır diye

Saolasın kuzuu
Aminnn insallahh ben bulamıyorm 24 ya 1 tanesi 24 gerisi 22 ayar.
Kapalı carsı uzak bana
Mecbur mah.kuyumcusundan alıyorz
Bende her zaman bulamıyorum o zmn dövizci var ordan alıyorum plastik kilifli olanlardan hatta dovuzciden alıp kuyumcudan fiyat almistim 5 tl fark ediyordu dovizci daha uygundu

Maşallah canım doktürmussun kolay gelsin ne güzel herkesi düsunmussun

Selam kızlar baby şimdiden musmutlu yaşların olsun insallah çabucak ise alış iyi bir yıl olsun senin için
Yorulmusum sabah oğlana kahvalti verdim ortalik toplayıp camasir actim renklileri astim eşim uyandi elektrik tutup paspas cektim disari çıktım tarim kredi açılmış buaya pirinc büskivi az yesil. Zeytin 16 buraya 50 tl nakit cekyim su sütçü ordan gider a 101sucuk yumurta süt abur cubur biseler 31 buraya kahvalticidan yarim kg peynir salam çokokrem 45 şoktan ekmek kola 7 tl baydim yine aksama erkek kardeşim uğrayacak orman kebabı pilav çorba pilav yapcam insallah aldıkları mi dizdim temizledim bulasik acılcak daha yoruldum

Canim cumlemizden Allah razi olsun insallah.
koklarim tabi teyzosu

Asiri yoruldum.
Annem geldi ben ciktim
Baktim pazari kurmuslar.
fasulye, patlican,biber, domates aldim 15tl verdim
pazarin gozunu sevim.
Ordanbime girdim 51tl oraya
ordan peynirci babaya 120tl baydim
tereyag 1kg
tulum, eski kasar, telli peynir, helva ,yumurta aldim.
Malum erbaslar evde orucda bitiyor.
cekirdek istediler bi de
cekirdek aldim.

Eve geldim kizi banyo yaptirdik.
taze fasulye ve corba yaptim
Bulasik mak. bosalttim.
salonu ve mutfagi supurdum.
Annem gitti simdi uzandim biraz.
uyusam 1 saat nasil gzl olurdu yoruldum.

Slm kızlar bir sürü sey kpnusulmuş
mehir ben iki burma istemiştik hatta ikimizin birikimiyie almıştıl olmaz bu dedim olur olur dediydi tmm neyse dedim takamadım bilrzikleri hevesim var aldırcam inş bigün

Bayrama kv gıtmıyorus coooookklkk mesudum anlatamam kırl kere aradı yok kaçak yol var surdan gel burdan gel sanki araba varda deli oluyorum su kadına

İyiki dogdun babybimmmm

lelli senin eşinde ben gibiymiş ablama o kadar para bir sürü sey aldımkı sımdı sırt döndü bana gecen pazaa yaprak almaya gitmii drmiyo sanada alımmı diyr arabası var bende yuruyerek gittim oruçlu halde bayada uzak nankör ıkı adım ötte olsun bundan sonra bide yengemi gçrmüş pazarda bende tesadüf aradım ablamj gitcekmi diye pazara yrngemi aramış aksam senmi dedin benim pazarda oldugumu diye

Saoalasın kuzu
Amin insallah

Saolaasın cnm
Ay o nasıl abla kız
1 kızım var 2.yi düsünmüyorum ama oldu da oldu kız olsn isterim yine.
Destek olsnlar birbirlerine
2 kız kardesin anlasamaması bana cok sacma geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…