- 21 Ağustos 2015
- 32.156
- 97.591
- 798
- 38
Çok teşekkür ederim haklisin, ben de benim kadar hassas olmasını bekleyemem tabii ki ama gözümün içine baka baka böyle sormasina çok sinirleniyordum
Ayy sormaSelam kızlar
Şehriye çorbası
Kabak yemeği
Şeker pare ( yılın tatlısı oldu)
Kanat sosladım
18:00 de oğlanın dersi var
Bende bir duşa girip esmalarımı okursampuan
Mutfağı ve balkonu çektim
Bayram tatilinde bir temizlik patlatırsam diye rahatım
Üç kez markete gittim
Evin Altında üç büyük market var hepsini ziyaret ettim resmen
Çekirğe sürüsü resmen hiç bir şey kalmıyor
Inşallah canim sevindim taksitnin bitmesine benimde telefon taksiti var daha 1200 fln var insallah biter cabucakSelamlar hayırlı cumalar kızlar
Bugun evin eksiklerini aldık 150 TL civarı tuttu
Halının taksidi vardı son 70 TL kalmış kapattım çok şükür
25 TL'ye de kendime bakkala markette giymek için alt aldım ne zamandır istiyordum iyi oldu
Yeni yıla kadar alışveriş yapmama gerek kalmadı yazlığım var kışlık da var sadece eskirse bir pantolon alırım o kadar
Yavaş yavaş taksitlerim bitmeye başlıyor iş yerim de acilcak Allah'ın izniyle 1 Haziran'da sonra gelsin birikimler altınlar
Şaka Maka şu virüs bitsin işlerimiz yoluna girsin de başlayalım artık birikimlerimizi yazmaya
Ben kalktım valla uzanıyordum baktim oğlan dağıtmış her yeri görünceSaat 17.00 elimizde haslanmıs patates var
Yemek yok
Koci getircek ins.
Yoksa acız
Baklava var,pasta var.
Onu yeriz artık
Anam 1 tepsi baklava yapmıs.
Bide foto atıyo bize
Senelerdir dedim hazır alıyon,simdi mi yaptın yapa yapaa
Kolay gelsin cnmBen kalktım valla uzanıyordum baktim oğlan dağıtmış her yeri görünceböyle oldum eşimle topladık kardeşim geldi tatli yapma demişti baklava pide getirmiş yemegimi yaptı bezelye başladım pilav ve corba yapcam salata yapcam bide
Allah ödeme kolaylığı versin bi şekilde bitiyorInşallah canim sevindim taksitnin bitmesine benimde telefon taksiti var daha 1200 fln var insallah biter cabucak
Kuzum doğum gününü de kutlamadım ya kafam yerinde değildi.Annem basladı
Cicek yollamıs tesekkür icin aradık
Bana iyi düsün ,yarım günle alcagın maas kızını bıraktıgına degcek mi diyır
Alcagım hic bi maas degmez anne ,o nasıl laf dedim.
Bakamam demiyor da iste böyle dolandırıyor.
Tmm bakmak zorunda değil ama laf sokma,bakamam ben de.
Dene bakalım olmadı bırakırsın diyo daha baslamadan.
Off ne zor isler ya
CanımsınnnKuzum doğum gününü de kutlamadım ya kafam yerinde değildi.
Nice güzel yaşların olsun kızınla güzel bir ömür diliyorum
Inşallah çok masraf çıkmadan yapılır dolap cnm beyaz es ya pahalı ya bozulmasinlarBugün servis gelecek diye kızı uyutmadım. Tam uyuturken zil çalacak derdine. Tabi ben de uyumadım kafam yine sersem gibi son günlerde iyice yorgun hissediyorum kendimi. Oruç uykusuzluk.
Tam iftar saatine 10 kala geldi servisKafam davul gibi. Kız da koltukta sızdı. Allahtan yemek yedirdim ama çok seviyor diye fırında patates yapmıştım yedirecektim yediremedim Eşim odada rehin tuttu bizi virüs davasına mutfağa girip oruç da açamadık. Kaç eve gidiyorlar dedi durdu
aiy insallah
Sakin bir bebek aslinda ama gunduz gece ayrimi henuz olmadigindan galiba boyle yapiyor
Tabiki
Amin
Kız benim eltim de ona yürüteç vermiştim. Onu soruyor dün. Lazımmı sana diyeGörümcem wpdan yazdı
Kzıının kücülsnleri varmıs giydirirsen bize de ugrasın diyo koci icin
Hemen de haberi olmjs bugun annesine gitcekti koci
Evdeki cuvalları attım biz size yollayalım dedim bizde dolaplar da yer ypk,saolasn dedim
1 posette yolladım anasına kıyafet versin etrafta vrsa coluk cocuk.
Kız arkadaslarım cicek cikolata yollamıs
Saat bası kapı calıyo
Adam kapıyı acıp evdt burası kardesim diyo cicekciye
Saolsun herkes.
Aaaaa kuzum neyi vardı çok üzüldüm yaMerhaba kizlar
Moralimiz çok bozuk dün gece kedimiz melek oldu13 senedir bizimleydi çok etkilendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?