- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.381
- 798
Bence doğru demişsin. O düşüncesizlik yapıp sormuş hep sen de böyle bir gününde bunu demişsin çokmu.Bişey sorucam, kayinvalidem kedimizi hiç istemiyodu sevmiyodu, bana ara ara soruyordu işte ömrü ne zaman tamamlanacak kaç yaşına kadar yaşıyor gibihiç cevap vermiyodum. Bugün çok üzüldüm dedi telefonda e soruyodunuz ya sürekli ne kadar yasicak diye dedim bı bozuldu. Şimdi grup var vatsapta hiç benim yazdiklarimi goruyo cvp yazmiyo trip yapmaya valisiyo sanırım. Ayıp mı etmişim ama onun yaptığı çok ayıp değil mi ailemizin bı parcasiydi çok seviyoduk
Dün yazanin eşimi canim eltin sanki tepki gibi olmuş selam hatır sormadan nedir öyle senin kizin buyudude sorması saçma gibi bKız benim eltim de ona yürüteç vermiştim. Onu soruyor dün. Lazımmı sana diyeama wp den yazmış. Selam yok bir nasılsın yok. Direk lazımmı sana verdiğin yürüteç demiş
Çok üzüldüm canımı insan alışıyor arkadaş oluyi bizdede kuş var bazen pisliyo diye soyleniyirum ama seviyorum cokta
Aynı şey burada da varmış eşim sitedeki marketten almış alınacakları. Diğer marketlerde sıra fenaymış.Ayy sorma
Makbulun onunde kuyruk vardi az kuruyemis baharat alacaktim aman dedim kalsin..
Bim, a101 falanda reyonlsrin bazilari bostu.
Sen simdi aksam is cikisi gor bi de.
Masraf yok canım. Garantisi var. 4 yıl uzatmıştım aldığım zaman. Daha 2.5 yıl oldu iki defa sıkıntı yaşadım. Aslında fişi çekip eritince düzeliyor da işte servis demişti tekrar yaparsa değiştirelim diye değiştirdi bu defa. İnşallah olmaz güç kartı ve fanını değiştğrdi. Birdaha buzluğu o kadar da doldurmam benim bızluk hep full dolu. Yapıp yapıp koyuyorum. Kolaylık olsun diye.,Inşallah çok masraf çıkmadan yapılır dolap cnm beyaz es ya pahalı ya bozulmasinlar
Onun eşi evet ama ilk eltim yazmıştı. Tepki değildir. Bugün eşim teyzesine söyledi. Tabi teyze eşime bişey demez işte sen yeğeninle ilgilenmiyorsun sevmiyorsun demez. Ama bana der sevmiyor yeğenini diye. Onun tepki vereceğini biliyor. Ben de ilk öyle tepkili gibi yazdım. ŞaşırmıştırDün yazanin eşimi canim eltin sanki tepki gibi olmuş selam hatır sormadan nedir öyle senin kizin buyudude sorması saçma gibi b
İftarı yaptık
Çay tatlı üstüne meyve fıstık keyfide bitti
İki gün önce kv de biraz canım sıkılmıştı
Bende Sezar’ın hakkını Sezar’a veren birisi olduğum için lafı koydum bir saat konuşmadım .
Tabi kv dediği lafı toparlanmak için açıklama yaptı ama ben o ara biraz gergin olduğum için dinlemek istemedim. Lafı duymuştum bir kere.
İftarı yaptık eve geldik.
Eşime mevzuyu anlattım o da istersen davet ederse gitmeyiz sen üzülme dedi.
Dedim düşünmeden konuştu art niyet yok. Eşim de hemen ipleri koparır. İki gazı ver
Bunca zaman hatrı var ama ben aramayacağım dedim. Bir tarafdan da Bayram geliyorUzatmak da isteniyorum. Ama burnum düşse almam
Enemmmm akşam aradı. Dedim as bayrakları as as as
Biliyor tabi gelinini
İnatçı keçi
Sesine baktım normalbende normal konuştum
Gereksiz bir yerde kendini övüyordu bende yapmasam iyi olurdu ama işte ayarsızım anam yaptım gittiNe oldu kızz sen neye tavır aldım kuzu.bu aralar kv sorunları mevcut
Sende cvp yazmaKız benim eltim de ona yürüteç vermiştim. Onu soruyor dün. Lazımmı sana diyeama wp den yazmış. Selam yok bir nasılsın yok. Direk lazımmı sana verdiğin yürüteç demiş
Hay benin oğlan kedi köpek görmesin basliyo eve götürelim çok usur dışarda diye oğlum kuşu yer diyorum kaçar o diyi sipaZor biz de ilk günler boşluğunu Çok hissetmiştik kedimizin. Dün de eşimin arkadaşında bizim kız kuşu gördü. Demezmi ben de istiyorumdedim yok sakın. Birara kafamı dinleyeyim
Erkeklere göre bise yokki boz uyanıyoruz kahvalti ver oynat çocuğu hele sahir bulasigi toplama faslı ses olmasın diye parmak ucunda iş yapıyorum bugün başım ağrıyı bi kaç gündür izliyorduk izlemedik bide oglsn birakmadi gec uyuduİftarı geç yaptım. Eşim karpuz da almıştı kız karpuz deyip durdu da dolap bozuk servis gelmez belki diye kesmedi eşim. Şimdi de içine dert oldu yemeden uyuduğu.
Ben de iftardan sonra dolabın içini sildim. Bana diyor hadi film izleyelim. Ee dedim mutfak toplanacak buzdolabı yerleştirilecek yine saat 3 olacak ben sersem gibi gezeceğim. Sen film bitince uyur sabah da 11 de kalkarsın. Ohh rahat.,sonra da çay içiyorum biraz oturayım dedim. Peyniri koydunmu tavuğu koydunmu yeni aldı marketten. İki saatte bozulmaz dedim. Kafamı şişirdi. Ee film izleyelim diyen kimdiiki rahat çay içip şurayı okuyayım dedim iyiki
Belki kötü niyetle sormamıştır, meraktan sormuştur.Benimde arkadaşımın köpeği var ve çok severim ,evine gittiğimde gelir kendisini sevdirir,ve olmadığında çok eksik hissederim.Konu arasında birkaç kez sormuştum ömürleri ne kadar oluyor diye.Sırf hayvanların ömrü kısa diye hayvan edinmek ve beslemekten çekiniyorum.Sokakta beslediğim kedi mama koyup gelmediğinde başına bişey geldi diye ağlamaktan helak olmuştum, ve gelene kadar yemek bile yiyememiştim. Evin içindeki hayvan sonuçta o evin bireyi oluyor, cidden çok üzücü bir durum.Hayvan sevgisi çok başka birşey,çocuk gibi oluyorlar.Yani acınızı anlayabiliyorum ve ne denir böyle bir durumda bilemiyorum.Bişey sorucam, kayinvalidem kedimizi hiç istemiyodu sevmiyodu, bana ara ara soruyordu işte ömrü ne zaman tamamlanacak kaç yaşına kadar yaşıyor gibihiç cevap vermiyodum. Bugün çok üzüldüm dedi telefonda e soruyodunuz ya sürekli ne kadar yasicak diye dedim bı bozuldu. Şimdi grup var vatsapta hiç benim yazdiklarimi goruyo cvp yazmiyo trip yapmaya valisiyo sanırım. Ayıp mı etmişim ama onun yaptığı çok ayıp değil mi ailemizin bı parcasiydi çok seviyoduk
Ablanın sana karşı bu tutumunu anlayamıyorum.Acaba çocukluktan gelme bir hırs,bir kıskançlığımı var?Bazı kardeşler çocukluktan bir diğerine takık oluyor. Ben nedense ablanın sana bir konuda takık olduğunu,bu yüzden bu şekilde davrandığını düşündüm.Ne bileyim ablan erken evlenmiş ve görücü usulu evlenmiş,evliliğinde sıkıntı yaşamış olabilir, senin ona göre daha rahat ve sevgi dolu bir evliliğin olduğunu düşündüğü için, kendince bağlantı kurup hırslanıyor olabilirmiBaby öyle bi abla
gecen su destek veriyolarmısya ona basvurmus ablam işte ferrasini olanda basvurmuş dedi
bende dedimki seninde var ne gerek vardı basvurdun dedim
bana diyoki benim ev yuksek giriş altımda daire var bitane daha sende alaydın asagı kattan diyo yani iyi olmamk istemiyo araba alırdın dıyo yani
daha drdim elden borc vr araba mı alıyım dedim
korona cıkalı yuruyerek gidiyo esim işe hic demez enıstrm sende gel arabayla diye
eşimde minnet etmez
lambader var cnm oda da 40 gün isik yanar derler bizdeZamanla oturur uyku düzeni canım. Nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama gece karanlık olursa oda daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?