Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bence doğru demişsin. O düşüncesizlik yapıp sormuş hep sen de böyle bir gününde bunu demişsin çokmu.

Kız benim eltim de ona yürüteç vermiştim. Onu soruyor dün. Lazımmı sana diye ama wp den yazmış. Selam yok bir nasılsın yok. Direk lazımmı sana verdiğin yürüteç demiş
Dün yazanin eşimi canim eltin sanki tepki gibi olmuş selam hatır sormadan nedir öyle senin kizin buyudude sorması saçma gibi b

Çok üzüldüm canımı insan alışıyor arkadaş oluyi bizdede kuş var bazen pisliyo diye soyleniyirum ama seviyorum cokta

Zor biz de ilk günler boşluğunu Çok hissetmiştik kedimizin. Dün de eşimin arkadaşında bizim kız kuşu gördü. Demezmi ben de istiyorum dedim yok sakın. Birara kafamı dinleyeyim

Ayy sorma
Makbulun onunde kuyruk vardi az kuruyemis baharat alacaktim aman dedim kalsin..
Bim, a101 falanda reyonlsrin bazilari bostu.
Sen simdi aksam is cikisi gor bi de.
Aynı şey burada da varmış eşim sitedeki marketten almış alınacakları. Diğer marketlerde sıra fenaymış.

Inşallah çok masraf çıkmadan yapılır dolap cnm beyaz es ya pahalı ya bozulmasinlar
Masraf yok canım. Garantisi var. 4 yıl uzatmıştım aldığım zaman. Daha 2.5 yıl oldu iki defa sıkıntı yaşadım. Aslında fişi çekip eritince düzeliyor da işte servis demişti tekrar yaparsa değiştirelim diye değiştirdi bu defa. İnşallah olmaz güç kartı ve fanını değiştğrdi. Birdaha buzluğu o kadar da doldurmam benim bızluk hep full dolu. Yapıp yapıp koyuyorum. Kolaylık olsun diye.,

Dün yazanin eşimi canim eltin sanki tepki gibi olmuş selam hatır sormadan nedir öyle senin kizin buyudude sorması saçma gibi b
Onun eşi evet ama ilk eltim yazmıştı. Tepki değildir. Bugün eşim teyzesine söyledi. Tabi teyze eşime bişey demez işte sen yeğeninle ilgilenmiyorsun sevmiyorsun demez. Ama bana der sevmiyor yeğenini diye. Onun tepki vereceğini biliyor. Ben de ilk öyle tepkili gibi yazdım. Şaşırmıştır

İftarı geç yaptım. Eşim karpuz da almıştı kız karpuz deyip durdu da dolap bozuk servis gelmez belki diye kesmedi eşim. Şimdi de içine dert oldu yemeden uyuduğu.
Ben de iftardan sonra dolabın içini sildim. Bana diyor hadi film izleyelim. Ee dedim mutfak toplanacak buzdolabı yerleştirilecek yine saat 3 olacak ben sersem gibi gezeceğim. Sen film bitince uyur sabah da 11 de kalkarsın. Ohh rahat.,sonra da çay içiyorum biraz oturayım dedim. Peyniri koydunmu tavuğu koydunmu yeni aldı marketten. İki saatte bozulmaz dedim. Kafamı şişirdi. Ee film izleyelim diyen kimdi iki rahat çay içip şurayı okuyayım dedim iyiki

İftarı yaptık
Çay tatlı üstüne meyve fıstık keyfide bitti

İki gün önce kv de biraz canım sıkılmıştı
Bende Sezar’ın hakkını Sezar’a veren birisi olduğum için lafı koydum bir saat konuşmadım .
Tabi kv dediği lafı toparlanmak için açıklama yaptı ama ben o ara biraz gergin olduğum için dinlemek istemedim. Lafı duymuştum bir kere.

İftarı yaptık eve geldik.
Eşime mevzuyu anlattım o da istersen davet ederse gitmeyiz sen üzülme dedi.
Dedim düşünmeden konuştu art niyet yok. Eşim de hemen ipleri koparır. İki gazı ver
Bunca zaman hatrı var ama ben aramayacağım dedim. Bir tarafdan da Bayram geliyor Uzatmak da isteniyorum. Ama burnum düşse almam

Enemmmm akşam aradı. Dedim as bayrakları as as as
Biliyor tabi gelinini
İnatçı keçi
Sesine baktım normal bende normal konuştum

Ne oldu kızz sen neye tavır aldım kuzu. bu aralar kv sorunları mevcut

Buzdolabı yerleştirdim. Kapağını parlattım sildim. Yarın iki minik parmak izi olur yine. Bulaşık makinasını da parlattım. Mutfağı toparladım. Kızın odadını oyuncakları toparladım. Deli gibi uykum var. Bugünlerde uykusuzluk beni yoruyor. Tabi benim kociş uyudu koltukta ohh. Sabah kız erken kalkar beni ayağa diker.

Zor biz de ilk günler boşluğunu Çok hissetmiştik kedimizin. Dün de eşimin arkadaşında bizim kız kuşu gördü. Demezmi ben de istiyorum dedim yok sakın. Birara kafamı dinleyeyim
Hay benin oğlan kedi köpek görmesin basliyo eve götürelim çok usur dışarda diye oğlum kuşu yer diyorum kaçar o diyi sipa dün eşim diyo kediler cok tatli getirekim fln ddim aman bas edemem huylaniyorum bide ben kuşla olmaz diyorum

Erkeklere göre bise yokki boz uyanıyoruz kahvalti ver oynat çocuğu hele sahir bulasigi toplama faslı ses olmasın diye parmak ucunda iş yapıyorum bugün başım ağrıyı bi kaç gündür izliyorduk izlemedik bide oglsn birakmadi gec uyudu

Belki kötü niyetle sormamıştır, meraktan sormuştur.Benimde arkadaşımın köpeği var ve çok severim ,evine gittiğimde gelir kendisini sevdirir,ve olmadığında çok eksik hissederim.Konu arasında birkaç kez sormuştum ömürleri ne kadar oluyor diye.Sırf hayvanların ömrü kısa diye hayvan edinmek ve beslemekten çekiniyorum.Sokakta beslediğim kedi mama koyup gelmediğinde başına bişey geldi diye ağlamaktan helak olmuştum, ve gelene kadar yemek bile yiyememiştim. Evin içindeki hayvan sonuçta o evin bireyi oluyor, cidden çok üzücü bir durum.Hayvan sevgisi çok başka birşey,çocuk gibi oluyorlar.Yani acınızı anlayabiliyorum ve ne denir böyle bir durumda bilemiyorum.

Ablanın sana karşı bu tutumunu anlayamıyorum.Acaba çocukluktan gelme bir hırs,bir kıskançlığımı var?Bazı kardeşler çocukluktan bir diğerine takık oluyor. Ben nedense ablanın sana bir konuda takık olduğunu,bu yüzden bu şekilde davrandığını düşündüm.Ne bileyim ablan erken evlenmiş ve görücü usulu evlenmiş,evliliğinde sıkıntı yaşamış olabilir, senin ona göre daha rahat ve sevgi dolu bir evliliğin olduğunu düşündüğü için, kendince bağlantı kurup hırslanıyor olabilirmi yok yok kesin sende kıskandığı birşey var

Zamanla oturur uyku düzeni canım. Nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama gece karanlık olursa oda daha iyi olur.
lambader var cnm oda da 40 gün isik yanar derler bizde
ama lambasi kumansali en kisikda yaniyor mim isigi gibi bende isikta uyuyamam yoksa gozumu aliyor

Kiz uyudu uyudu 4den beri mik mik azcik uyuyo uyaniyo falan.
sabah oglan geldi bakiyo kiza anne bu kivraniyo uyumuyo bebekler cok zor dedi.
Sen zaten hic bebek olmadin dimi sıpa dedim
Sen sakindin dedik diye hic mi aglamadin miz mizlanmadin sanki☺

Emiyo altini degisiyorum gazini cikariyorum bu sefer omuzumda uyumak istiyor.
Anne kokusuyla alakali olabilir bilemedim.
Besigine koydugum an kivranmalar basliyor.
Seside cok aliyo oglanin odasi hemen yan oda bazen kapisini sert ortuyo aninda sicriyo.

Ayy beyllee beylleee buyucek iste piyenses.

Neyse uykumu aldim en azindan.
Ama kizda kesinlikle daha sabirliyim.
Gerilmiyorum simdilik.
idare ediyorum.
Sureklide konusuyorum onunla.

Gece borek yaptim, kuymak yaptim, kahvaltilik falan.
son sahurda bitti.

Bu aksamada izgara yapicam , corba var.
Yemek yapmicam.
Bu aksam boyle biter.
Yarin kiz uyuyunca esimde evde malum kek,pizza, pogaca yapicam insallah.
pogacalari buzluga kaldircam.
Pizzada yarini kurtarir.
kekde 2 gun yenir cayla kahveyle yisinler.

Esimin patronu ceyrek yollamis sagolsun.
Bende de var 1 ceyrek.
gr alamadim gitti.
hala denklestiremedim
Baska bisiler cikti param kaldi 250tl.
Annemi bekliyorum kira yatmadi daha biraz para vercek kiza bisiler al dedi denklestirirsem ancak gr alirim.
bilezik alacagim zaman eklerim uzerine.

Kizlar bisi sorcam.
Kizimin yuzunde minik isilik gibi mi diyim bisiler cikiyo geciyor.
Dogdugunda da vardi.
Ama vucudunda yok.
Sizce sicaktan falanmidir?
Süt alerjisi olabilir mi?
süt urunlerine falan diyet mi yapsam.
8 haziranda asi var hemsireye sorcam.
Ona gore dr. gitmeyi dusunuyorum.

Yani surekli kalmiyo yuzunde cikiyo kayboluyo.
Kafama takildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…