Günaydın 4 çocuğum var hepsinde oldu bebekken doktor hormon ariyo ergenlikte sivilcesi çok olmaz dedi en küçüğüm 13 yaşında öbur büyüklerin sivilcesi ya hiç olmadı ya tek tük oldu gençken kaynanam kızardı yediğine dikkat etmiyorsun dokunuyo filan diye ama hiç alakası yokmuş yaniKizlar bisi sorcam.
Kizimin yuzunde minik isilik gibi mi diyim bisiler cikiyo geciyor.
Dogdugunda da vardi.
Ama vucudunda yok.
Sizce sicaktan falanmidir?
Süt alerjisi olabilir mi?
süt urunlerine falan diyet mi yapsam.
8 haziranda asi var hemsireye sorcam.
Ona gore dr. gitmeyi dusunuyorum.
Yani surekli kalmiyo yuzunde cikiyo kayboluyo.
Kafama takildi
Hormon atiyo vücut yazacaktım ariyo diye düzeltmiş telefon 2 aydan sonra geciyoGünaydın 4 çocuğum var hepsinde oldu bebekken doktor hormon ariyo ergenlikte sivilcesi çok olmaz dedi en küçüğüm 13 yaşında öbur büyüklerin sivilcesi ya hiç olmadı ya tek tük oldu gençken kaynanam kızardı yediğine dikkat etmiyorsun dokunuyo filan diye ama hiç alakası yokmuş yani
Ben de sevmem gereksiz yere kendini övmeyi. Bizim teyze de çok yapar onuGereksiz bir yerde kendini övüyordu bende yapmasam iyi olurdu ama işte ayarsızım anam yaptım gitti
Sevindim ya cunku oglumda olmamisti.Günaydın 4 çocuğum var hepsinde oldu bebekken doktor hormon ariyo ergenlikte sivilcesi çok olmaz dedi en küçüğüm 13 yaşında öbur büyüklerin sivilcesi ya hiç olmadı ya tek tük oldu gençken kaynanam kızardı yediğine dikkat etmiyorsun dokunuyo filan diye ama hiç alakası yokmuş yani
Yok yok hiç girişme, ben de eşime dedim yok çocukla da zor olur kediye de zor olur dedim. Tüyünü çekiyordu üzerüne oturuyordu uyusa rahat bırakmıyordu mamasını ağzına soktuğu oldu suyuyla karıştırdığı suyunu döktüğü oldu bunlar kızın yaptığının birkaçı, kedinin yaptıklarını saymıyorumHay benin oğlan kedi köpek görmesin basliyo eve götürelim çok usur dışarda diye oğlum kuşu yer diyorum kaçar o diyi sipadün eşim diyo kediler cok tatli getirekim fln ddim aman bas edemem huylaniyorum bide ben kuşla olmaz diyorum
canim marketler kapali diilmiGünaydııııınn
Kahvaltı yaptırdım. Babası kalktı tuvslete götürdü. Akşam da çişim geldi dedi koştu babasının yanınaeşimde uzanıyırdu fııır kalktı yaptırdı çişini. kalk desem kalmaz paşam kız çalışyırıyor babayı.
komşudan buzluk malzemelerimi aldım. Onları atıp markete çıkacağım. Sitenin dışında markete gitsem sıkıntı oluyormu bilen varmı kızlar.
Sütün yarıyor ondanKizlar bisi sorcam.
Dogdugunda da vardi.
Ama vucudunda yok.
Kafama takildi
Ben de sevmem gereksiz yere kendini övmeyi. Bizim teyze de çok yapar onuinsan mütevazi olmalı.
canim marketler kapali diilmi
Günaydııııınn
Kahvaltı yaptırdım. Babası kalktı tuvslete götürdü. Akşam da çişim geldi dedi koştu babasının yanınaeşimde uzanıyırdu fııır kalktı yaptırdı çişini. kalk desem kalmaz paşam kız çalışyırıyor babayı.
komşudan buzluk malzemelerimi aldım. Onları atıp markete çıkacağım. Sitenin dışında markete gitsem sıkıntı oluyormu bilen varmı kızlar.
Evet bizde de 40 gün önemlilambader var cnm oda da 40 gün isik yanar derler bizde
ama lambasi kumansali en kisikda yaniyor mim isigi gibi bende isikta uyuyamam yoksa gozumu aliyor
Canim sadece yüzde belli olmaz kaka çok yapıyor mı yediği gibi misal sonra hazimsizlik kivranma emme sonrası varmi kaka mukuslumu misal bunları takip etmek lazım geçmezse sor ama belki sıcaktan olabilir bizimkinin yüzünde oluyordu geçiyordu amaKizlar bisi sorcam.
Dogdugunda da vardi.
Ama vucudunda yok.
Kafama takildi
ilk defa duydum sagol canim. insallah ondandir.Sütün yarıyor ondan
Sütün yağlı ve doyurucu olunca oluyor
Kakasini sık yapiyor bazen kivraniyor ama kivranma sonlari mutlaka gazla beraber kaka yapiyor.Canim sadece yüzde belli olmaz kaka çok yapıyor mı yediği gibi misal sonra hazimsizlik kivranma emme sonrası varmi kaka mukuslumu misal bunları takip etmek lazım geçmezse sor ama belki sıcaktan olabilir bizimkinin yüzünde oluyordu geçiyordu ama
Ay bizde de 1 haftadr baba askıdır gidiyooEsim dizi izliyordu babasinin kizi, babasini cok ozlemis dedim attim buldumcugun koynuna kizı☺
mutfagi temizledim supurdum mak. calistirdim.
Y.odasi, oglanin odasi banyoyu supurdum, vileda yaptim.
c.mak calistirdim.
Toz alicam simdide az dinlenim.
uyumus kiz esimde arada pişpisliyo.
o pişpiş dedikce kuş da piş piş diyo
evin heryerinde piş pişs uykum geldi valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?