Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kiyamam kuzu bi doğum günü evlerde geçti ama modu düşürmemek onemli

Arefe gününüz mübarek olsun kızlar sabah kalkıp oglusu doyurdum etrafı topladim sahur bulasigi topladim beyazlari yikadim yağmur yağdı o sıra namaz kıldım markete çıkıp geldim astim çamaşırı disari yagmadi bidaha onur dan tavuk kanat eşim yarına istedi kaymak muz sut tuz 45 buraya bimden dondurma külah çubuklu meyveli soda 6 lı pulbiber oglus a puzzle vardı ondan 30 buraya verdim manav 3 gün kapatacak diye ceri domates 4.bucuktu kilosu kutulu aldim 5 tl orata verdim dünden pide var aksama salcali makarna ogluş istedi bide barbunya yaptim makarnayı 7 'den sora yaparim bide salata yeter

Tabiki canım soruş tarzından sen anlamışsındır birşeyler mutlaka, ondan demişsindir.Boşver sen takma kafana, onlar melek ömürleri kısa malesef ,alışınca yoklukları zor ama eldende bişey gelmiyor

Aynı eşimle ben gibi et balık yemekleri çoğunlukla ona ait. Böyle evi anlattıkça bu eve taşındığım günleri hatırlıyorum

ya bu adamlar niye düşkün bu kadar boğazlarına bizimkini derdi tuttu. 4 gün ne abur cubur yerim diye. Yemek ve tatlıdan hiç bahsetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…