Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yemek yedik
İftarlık gazoz u izledik
Bi tur agladım yine.
İzletme bana bunları diyorm,yok izle nolcak
Bide Babam’ı izleyelim diyor yarın
Cetin Tekindor filmi
Ayh bütün bayram aglatcak adam beni
Ay bizde geçen 7.koguşu izledik çok guzeldi hem aglatip hem guldurdu babam ve oglumu izledim kaç kez cok guzeldi oyunculuklar efsaneydi çok ağlarım her izleyiste

Esmalari cektim bizim elti grubunda çektiklerim var yeni başladım yine rltilerle görüntülü yapacaktık aksam ddiler ses çıkmadı bi enerji geldi kışliklari kaldırdım dolabı sildi eski şeyler var di olmayan fln her sene seneye diyorum poşetledim çıkarsam kıyafet yeri var oraya yada yukarda korkuluklar var oraya koyuyorlar koycam eşimin olmayan bir ara baya zayiflamisti bi sezon aldı birsürü kiloda aldı kalanları var bazisini dağıttı o kiloya gelmeside zor gibi verme kimseye ddi dolapta kalabalık attim baza altına baza altıda toplanacak bi ara ona bakamadim bugun bir büyük poşet kıyafet cikti aynaları parlatip tozunu aldım oranın bi kaç kıyafet istiyo yarin fln yaparim çarşamba ise giderse montlar kabanlar yıkanıp kaldırılacak insallah yağış gosterio sabah benimki hep balkonda oturdu camasir astirmadi oğlanı uyutup camasirligi açıp ascam artık yoruldum bi meyveli soda actim soğuk iyi geldi

ıyı bayramlar lelliiiii
yenıdoganlarda oluyor hıc korkma canım
benım oglumda sınek ısırıgı tarzı vardı sonra farkettim bal koyup ıcıyordum sıcak suya bagırsaklar için ona alerjısı olmus 6-7 aylık olana kadar yemedim gecti şükür

Günaydınlarr
7 de kalktıgımızdan bugunun etkinliği piisi oldı
Ama mutfak talan.
Tehlikeli yerlere sandalye cektim.
Ama errzak sepetini dagıttı bu seferde.
Bebeyle pisi akıllı isi degil ama napcan
Dün menemen yaptm
Yumurtayı neli yapsam diye düsünüyorm
Patatesli falan yapabilirim
Kız 2.uykuya gecince bi kahve suyu koyayım kafayı toplayayım.

En sevdiğim an 2.uyku
Ben aymıs oluyorm artk
Enerjim yerinde oluyor
Sabahı dinliyorm o uyurken yarım saat.
Aksam uykusunda benimde enerjim bitmis oluyor,23.00 de uyuyorm
Dün yagmur yagdı camları görmeyin pls

Eklentiler

• DB6004AD-29E2-4B5A-8AC6-256C0A0DAC3F.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 144
Afiyet olsun canim yerlestinmi nasıl eviniz
Kuzum bir tek koridor halisiyla salon halısını sermedim bugün de onları yapıp bitircem ama çok sıkıldım artık eşim çalışıyo tek başıma yerlestir sıkıldım evden dışarı da cikilmiyo yattigim yerden kalkasim yok bugün

Günaydın kıZlar
Hava bugün kötü, güya yaz gelmiş gibiydi.
oturup film izlemeyi o kadar özledimki anlatamam. Bazen yarım kalıyor bazen kız Uyuyunca işim oluyor. Bugün ona çizgi film açıp biz de film izleyelim en iyisi.
kahvaltı sonrası zaten direk Aç aç şuan zor yazıyprum kolumdan tutmuş aç aç

gule gule oturun insallah canim
Ohh mis gibi yeni tertemiz ev

Zor ve meşakkatli bitmiş cnm biter evin içine girince yavaş yavaş oluyo benim 4 kez ev taşıdım 1 indw 1 sene oturmadim bile

Zor ve meşakkatli bitmiş cnm biter evin içine girince yavaş yavaş oluyo benim 4 kez ev taşıdım 1 indw 1 sene oturmadim bile
Ayy çok zor Allah'ım inşallah buradan artık kendi evime taşınmayı nasip etsin evi olmayanlara ev nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…