- 27 Şubat 2013
- 14.833
- 42.381
- 798
Ohhh afiyet olsunBu satırları aksam kahvemle yazıyorum kızlar yemek yendi toplandı şükür bugünde böyle geçti
Ay onu bende kac kez izledimMaidenin altın günü var, izliyorum
Ay bizde geçen 7.koguşu izledik çok guzeldi hem aglatip hem guldurduYemek yedik
İftarlık gazoz u izledik
Bi tur agladım yine.
İzletme bana bunları diyorm,yok izle nolcak
Bide Babam’ı izleyelim diyor yarın
Cetin Tekindor filmi
Ayh bütün bayram aglatcak adam beni
ıyı bayramlar lelliiiiiKizlar bisi sorcam.
Kizimin yuzunde minik isilik gibi mi diyim bisiler cikiyo geciyor.
Dogdugunda da vardi.
Ama vucudunda yok.
Sizce sicaktan falanmidir?
Süt alerjisi olabilir mi?
süt urunlerine falan diyet mi yapsam.
8 haziranda asi var hemsireye sorcam.
Ona gore dr. gitmeyi dusunuyorum.
Yani surekli kalmiyo yuzunde cikiyo kayboluyo.
Kafama takildi
Cagan Irmak zaten favorımbabyloading87 bizi hatirla cok guzeldi ya bende onda agladim baya
Kuzum bir tek koridor halisiyla salon halısını sermedim bugün de onları yapıp bitircem ama çok sıkıldım artık eşim çalışıyo tek başıma yerlestir sıkıldım evden dışarı da cikilmiyo yattigim yerden kalkasim yok bugünAfiyet olsun canim yerlestinmi nasıl eviniz
gule gule oturun insallah canimKuzum bir tek koridor halisiyla salon halısını sermedim bugün de onları yapıp bitircem ama çok sıkıldım artık eşim çalışıyo tek başıma yerlestir sıkıldım evden dışarı da cikilmiyo yattigim yerden kalkasim yok bugün
Zor ve meşakkatli bitmiş cnm biter evin içine girince yavaş yavaş oluyo benim 4 kez ev taşıdım 1 indw 1 sene oturmadim bileKuzum bir tek koridor halisiyla salon halısını sermedim bugün de onları yapıp bitircem ama çok sıkıldım artık eşim çalışıyo tek başıma yerlestir sıkıldım evden dışarı da cikilmiyo yattigim yerden kalkasim yok bugün
gule gule oturun insallah canim
Ohh mis gibi yeni tertemiz ev
Ayy çok zor Allah'ım inşallah buradan artık kendi evime taşınmayı nasip etsin evi olmayanlara ev nasip etsinZor ve meşakkatli bitmiş cnm biter evin içine girince yavaş yavaş oluyo benim 4 kez ev taşıdım 1 indw 1 sene oturmadim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?