Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hic anlamıyorm ne istiyor
Herhlde eline vereyim maası ben karın tokkuguna calısayım istiyor
Ama kusura bakmasın
Ama ciddi ciddi beni kızı alıp gitme noktasına getirme dedim.
Napsam yaranamıyorm dedim
Daha ne diyim
Yok öyle bir dünya tamamen maaşını varmi bu devirde canim bide senin aile ne kadar destek oluyo ona rağmen bise demesi ilginç hem kıymet bilinmiyor net valla ben bi kavga ettim bi kes çalışması bi dönem ben çalışıyorum o zmn kavgada kaç aydır kendime para harcamadim sende calismiyosun ddim çalışma ddi ee napcas deyince şimdiye kadar senin çalışmanlamı gecindik ddi yaranılmaz valla

Şu money olayını bir benmi beceremiyorum ya.Migrostan alışveriş yapıyorum ama money birikmiyor neden acaba birde 1 money 1 tl mi oluyor
Aldığın her üründe olmuyo canim takip ediyorum misal yeni katolokta 20 tl lik süt ürünü al diyi 5 money bedava diyo misal o moneyi yine kullanıyorum ama ben genelde iyi gelecek var ordan kazanıyorum evet 1 money 1 tl oluyo

Menü guzelmis canim geçmiş olsun ağrı kesici vs aliyomisun bugun kardeşimler geldi yer sofrasında yedik içtik bide okey fln oynadık ben kışın merdivenden düştüm etim ezilmiş doktor jel krem verdi 1 2 kez kullandım sade ağrım olduğunda bugün yerde çok durdum bide markete fln gittim kardeşime yürüdüm hizli nasıl kasilıp agriyi suan oglumu yatmaya getirdun jel surdum agri kesici minoset aldim iyi gelir insallah

Ay sen anlatınca benim Doğum aklıma geldi
Benim koca hastaneden çıktık eve geldik ertesi gün bebeği annem ve kayınvalide bırakıp önce kuaföre ordan kahvaltıya götürmüştü
Adam o zamandan kuaföre föne gitmem için el atmış

Kuaför çocukta şok olmuştu ne işin var diye
Kocam getirdi demiştim
Benim ki de araba da bekliyordu

Canım benim eşim vicks sürdü biraz masaj yaptı sağ olsun geçti gibi
Suratım düşmüştü ağrıdan ama çok iyi geldi az masaj
Geçmiş olsun sanada canım

Selam kızlar bugun yogundum sabah gec kahvalti ettik kardeşim aradi diğer kardeşime gitmişler babamın mezarlığı yakın arabayla ben gidemedim hem yağmur yağıyordu hem gelecekler ev hengamede daha kahvalti yerdeydi hemen girdim işlere sabah oglusla şoka gitmiştik süt günlük ve normal ekmek oglus a biseyler 10 tl verdim sutten sütlaç yaptim fırında ve normal yarısından çoğu bitti yedik misafirlerle evi supurup toz aldim onlar gelmeden balkonu sildim beyazlari actim bir makine bulasik topladim gelene yakın tokuz ddiler cay demledim kurabiye almis kardesim cay tatli fssli okey oynadik markete cikcsktim büyük kardeşim kaldı biz kucukle ciktik oglusuda aldik a101 den sucuk küçük kaşar oğlana biseyler teyzesi aldı 6 lı yumurta evdede vardı biraz a101 in kendi kolonyasi vardı iki tane 1 i annemler için aldık 50 tuttu kardeşim ısrar etti o ödedi saolsun evde kalan kardeşime söyledim pilav salata yaptı biz cikarken gelene kadar yapmış bizde kızarmış 2 tane tavuk aldık onuda kardeşim o dedi valla ise girdi suan evden çalışıyor maaş alcak haftaya ben oduycem abla ddi illa kesesine bereket 40 oraya verdi eve geldik kardeşim hazırlamıştı sofrayı yedik hemen kahve içtik kızlarla özlemişiz sohbeti 8 gibi kalktılar karşıya gitcekler yasak olmadan gittiler cay kahve bulasigi yikadim makine yikanmisti saolsun kardeşim gitmeden aştı çamaşırı bende bulasik yikanmisti topladim yerde çok oturdum bide yurutdum tempolu kalcam ağrıyı ağrı kesici krem sürdüm yarina geçer umarum

Daha güzel günler seni bekliyor evin dağınıklığı vs öpüldün tatlım

Bide merkezde tavuğu aldık kardeşim aradi o sıra telefonu çantaya koyarken oğlum düştü kapaklandi yere burnu kanadı ay elim ayağına karıştı valla kiz kardeşim panik oldu sarıldı yavrum elleri yüzü kan oldu hemen mendil tuttum sildim markete kadar ağladı kuzum marketten istediği şeyi aldim o zmn bile 1 tane yeter anne diyo kuzum

Daha güzel günler seni bekliyor evin dağınıklığı vs öpüldün tatlım
Sorma bi yandan bugün kardeşim misaitseniz uğrayalim ddi oğlanın sepet boşalmış yerler oyuncak koltuk ve minderler feveran içinde gelin deyip odaya dalışımi gormeliydinuz Allah'ım başı kesik tavuk gibi bi o oda bi bu oda koşturdum 1 saate epey hallettim bu arada sutlaci koydum pişti misafir gucu

Iyi yapmisin canim. Arada carlamak lazım kıymet bilmezlerebulmuş senin gibi fedakar kadını hala söyleniyor
Bakicak anne fln yoksa sıkıntı canim çalıştığına sevmiyor çok çok yüksek bir para ve borcun yoksa
Sende iyiki varsın kuzim

Ne yapacaksın işte çocuklara anlatamıyorsun bizim de teyze dayı geldi bir şımardı bir şımardı. Eşim kızsa yok sus birşey deme diyorlar. Ahh ahh çocuklar da biliyor kimin şımarttığınu. Bütün haylazlıkları yaptı bugün şimdi de baktım uykusu var gibi uykusu geldi dedim. Teyze götürdü bakalım uyutmaya. Birşey demedi hep anneeee gel derdi. Teyzeyle de uyumazdı. Ay biraz üzüldüm sanki ya Sanırım uzun zaman görmedi ondan özlem gideriyor.
iki okuyayım fırsat bulmuşken dedim. Eşimde şarjım bitti bataryayı getirirmisindiyor 3. Oldu demesi. Hadi getir getir. Kalk al bittiyse dedimAllahım ya Uşak var elinin altında

Çok iyi demişsin
İstiyor ki maaşı ona say
Eşimin kuzeni de eşine öyle yapıyor
Çok saçma
Kız çalışıyor ona kartı veriyor .
Benim kardeşim de öyle. Çok saçma geliyor bana. Ayrı şehirlerde görev yaptıklarında bile maaş kartı eşindeydi. Hiç verici olamam malesef

Bugünde çekebildim canim şükür

Geçmiş olsun canım. İnşallah iyi gelir

Kıyamam ya kuzummm. İnsan çok üzülüyor. Saçlarının tek bir teline zarar gelmesin istiyor insan.

Ya kıyamam çok üzüldüm

Bugün maaş yattı
Kartımı ödedim 4.889 tl çok şükür 5.000 değil dedim
Ben anlamıyorum bu Nasıl iş hep rekora gidiyor kartım
Oğlanın gidemediği okulun taksidi de ödendi
Bakalım yeni dönemden iade düşüm olacakmış. O kısımda saçma oldu.

Pazartesi kalan ödemelerim var onları da yapınca kalırsa yine alıyım diyorum gr.
Bugün maaş 280 tl fazla yatıncahemen gr aldım.sonuçta hesapta olmayan bir tutar geldi.

Zaten kalan üç beş hep grama atıyorum
Kartımı ödedikten sonra evde zaten hep kk dan alıyorum kaldıkça gr hesabına atarım. Başka türlü birikim olmuyor. Akarken doldurmak lazım derler.

Ayak üstü eşimi de 200 tl çarptım
Adam selam verdiğine borçlu oluyor.
Geçen bayram botoks parasını almıştım
Bakım onarım için kesinin ağzını sonuna kadar açar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…