Yok öyle bir dünya tamamen maaşını varmi bu devirde canim bide senin aile ne kadar destek oluyo ona rağmen bise demesi ilginç hem kıymet bilinmiyor net valla ben bi kavga ettim bi kes çalışması bi dönem ben çalışıyorum o zmn kavgada kaç aydır kendime para harcamadim sende calismiyosun ddim çalışma ddi ee napcas deyince şimdiye kadar senin çalışmanlamı gecindik ddiHic anlamıyorm ne istiyor
Herhlde eline vereyim maası ben karın tokkuguna calısayım istiyor
Ama kusura bakmasın
Ama ciddi ciddi beni kızı alıp gitme noktasına getirme dedim.
Napsam yaranamıyorm dedim
Daha ne diyim
Aldığın her üründe olmuyo canim takip ediyorum misal yeni katolokta 20 tl lik süt ürünü al diyi 5 money bedava diyo misal o moneyi yine kullanıyorum ama ben genelde iyi gelecek var ordan kazanıyorum evet 1 money 1 tl oluyoŞu money olayını bir benmi beceremiyorum ya.Migrostan alışveriş yapıyorum ama money birikmiyor neden acababirde 1 money 1 tl mi oluyor
Menü guzelmis canim geçmiş olsun ağrı kesici vs aliyomisun bugun kardeşimler geldi yer sofrasında yedik içtik bide okey fln oynadık ben kışın merdivenden düştüm etim ezilmiş doktor jel krem verdi 1 2 kez kullandım sade ağrım olduğunda bugün yerde çok durdum bide markete fln gittim kardeşime yürüdüm hizli nasıl kasilıp agriyi suan oglumu yatmaya getirdun jel surdum agri kesici minoset aldim iyi gelir insallahBugün etli enginar yaptım
Mantı haşladım
Rus salatası vardı , karpuz kestim,öyle günü kapattım.
Biraz dinleneyim ıslak kekin kalanını çay ile vereceğim
Sol bacağımda ağrı var yorgunluk veriyor
Temmuz sonuna kadar evdeymişim bugün işyerinden aradılar
Oğlanın sünnet işini hallettirsem diyorum
Ay sen anlatınca benim Doğum aklıma geldiAklıma ogluş doğumu geldi 1 haftalık yi teyzem geldi kaldı 1 hafta ikinci günü oglus a mama biseyler alınacak teyzem ddi kızım yuruyebiliyosun cik dolan biraz ay milyoncuya gidip 3 kez aynı yerde turlamistim unutmamevde tikiliyo insan bide 5 şubatta doğdu hava soguk cikilmiyo o sene soğuk yaptı baya kar yapmıştı hatta baya cik anne. Geldikçe kuzum gözün arkada kalmaz en azından nefes al
Canım benim eşim vicks sürdü biraz masaj yaptı sağ olsun geçti gibiMenü guzelmis canim geçmiş olsun ağrı kesici vs aliyomisun bugun kardeşimler geldi yer sofrasında yedik içtik bide okey fln oynadık ben kışın merdivenden düştüm etim ezilmiş doktor jel krem verdi 1 2 kez kullandım sade ağrım olduğunda bugün yerde çok durdum bide markete fln gittim kardeşime yürüdüm hizli nasıl kasilıp agriyi suan oglumu yatmaya getirdun jel surdum agri kesici minoset aldim iyi gelir insallah
Saol canim bende yedirip surdum insallah iyi gelir çok ayakta kalmam bugun dahaCanım benim eşim vicks sürdü biraz masaj yaptı sağ olsun geçti gibi
Suratım düşmüştü ağrıdan ama çok iyi geldi az masaj
Geçmiş olsun sanada canım
Daha güzel günler seni bekliyorKucagimda kizla eriste yaptim
Annem varken uyuyo.
Esim geldi uyudu garezi bana.
Kizim onlari yorcan beni diil diyorum.
Kardesim geldi lahmacun yaptirmis.
Midem corba oldu.
Pasta,lahmacun, eriste.
Aksam hic bisi yememem lazim sadece anne cayi ve su.
Uyudu simdi kiz azcik esra Erola bakicam.
Uzansam iyiydi de ıkk dedigi an uyaniyorum kurulmus gibi.
sersem oluyorum.
Aksam uyumazsa esime paslar uzanirim azcik.
Etsote yaptim
eriste var
Oglanda lahmacun yedi.
meyveledim.
vileda yapamadim 2-3gundur hic icime sinmiyor böylede.
Yarin esim evdeyken biraz supur sil toz al yapmam lazim.
Dolap icleri dagildi onlari duzeltirim.
Ocak davlumbaz silincek
Eski duzen hak getire zatende bari her gun birazini yapabilsem
Sorma bi yandan bugün kardeşim misaitseniz uğrayalim ddi oğlanın sepet boşalmış yerler oyuncak koltuk ve minderler feveran içindeDaha güzel günler seni bekliyorevin dağınıklığı vs öpüldün tatlım
Iyi yapmisin canim. Arada carlamak lazım kıymet bilmezlereGünaydınn kızlar
Gece konuyu uzatmadım
Mırmır biseyler söylendi
Yok buzdılabına tereyagı acık koymusum flaan
Odadaydım bi kalktım,noluyo sana ya kavga mı istiyosn?dedim
Söylenip durma yeter dedim gittim yattm
Sabah o normaldi ama ben degilim
İse gitti 1 sayfa msj attım
Özetle evde psikolojik siddet istemiyorm
Evi gecindirmek senin görevin
Bunla ilgili google dan ayet buldum attım bide
Ben istersem sana yardmcı olurum deidm
Bana aksm 400 tl kalıyomus bana onu napıomusm bunu soruyo
Eve harcananlar gözükmüyo
Krediye 100-200 destek atıyorm nakit gözükmüyo
Bu sana son ihtarım
Ben kavga gürültü cocuk büyütmem bu evde
Zaten 1 yıldır hakettiğim degeri görmüyorm ama ses etmiyorm dediö
İcimde ne varsa söyledim
Ohh rahatladım
Bakicak anne fln yoksa sıkıntı canim çalıştığına sevmiyor çok çok yüksek bir para ve borcun yoksaDemekki çoğu erkek de varmış o çalışma beklentisi olayı :) çünkü alıştılar.
benim eşim hep lafta çalışma der durur. Ama başkasıyla kıyaslama yapmadan duramaz. Ama kesinlikle inşallah mecbur kalmam ama kesinlikle niyetim yok yeniden işe başlamaya. Bir de çocuk için teyzesine minnet edemem. Sonra ben baktım büyüttüm. Aman çocuğa bakıyorlar destek olalım olur. Benim ev hayatımda biter. Çocuğumla vakit geçiremediğimemi yorgunluğumamı herşeye karışılmasınamı yanayım derim. Hiç gerek yok.
Sende iyiki varsın kuzimSaolun kızlar destek icin.
Ve burası bana daha cok sey ögretti
İnsan yalnızken acaba hata bende mi diyor?
Daha ne yapabilirim diyor?
Ailene anlatsan aile objektif olamaz tabi benim tarafımdan bakar.
Siz tarafsız bakıyorsunuz saolun
İyiki varsınız
Ne yapacaksın işte çocuklara anlatamıyorsunAynen tahrik ediyo ama ben kavga edersem silerim huyum çok kötü çok da ağır konuşurum.
Eşimle konuştum ilk duydu bı savunma klasik tabii ki öyle şey mi olur götür çocukları vs. Dün gelmiş sen haklısın ne istersen yap diyo.
Bu sabah balkondan oğlum gördü tutturdu gidicem diye ay bı cagiriyo görsen ben yasakladim sanır. Götürüp kapıdan verdim yarım saat sonra da gidip aldım ben konuşmuyorum mecbur kalmayinca
Benim kardeşim de öyle. Çok saçma geliyor bana. Ayrı şehirlerde görev yaptıklarında bile maaş kartı eşindeydi. Hiç verici olamam malesefÇok iyi demişsin
İstiyor ki maaşı ona say
Eşimin kuzeni de eşine öyle yapıyor
Çok saçma
Kız çalışıyor ona kartı veriyor .
Bugünde çekebildim canim şükürBugunun esmalari
EL VALİ ( cekerken ya Vali)
Butun kainati yöneten, isleri yoluna koyan
EL VELİYY (cekerken ya Veliyy)
Müslumanlarin dostu olan, onlari sevip onlara yardim eden.
EL HAMİD (cekerken ya Hamid)
Her türlu hamd ve senaya layık olan.
EL MUHSİ (cekerken ya Muhsi)
Yarattigi ve yaratacagi bütün varliklarin sayisini bilen.
Her biri 50 defa toplamda 200defa cekilecek.
Rabbim kabul eylesin.
Geçmiş olsun canım. İnşallah iyi gelirMenü guzelmis canim geçmiş olsun ağrı kesici vs aliyomisun bugun kardeşimler geldi yer sofrasında yedik içtik bide okey fln oynadık ben kışın merdivenden düştüm etim ezilmiş doktor jel krem verdi 1 2 kez kullandım sade ağrım olduğunda bugün yerde çok durdum bide markete fln gittim kardeşime yürüdüm hizli nasıl kasilıp agriyi suan oglumu yatmaya getirdun jel surdum agri kesici minoset aldim iyi gelir insallah
Kıyamam ya kuzummm. İnsan çok üzülüyor. Saçlarının tek bir teline zarar gelmesin istiyor insan.Bide merkezde tavuğu aldık kardeşim aradi o sıra telefonu çantaya koyarken oğlum düştü kapaklandi yere burnu kanadı ay elim ayağına karıştı valla kiz kardeşim panik oldu sarıldı yavrum elleri yüzü kan oldu hemen mendil tuttum sildim markete kadar ağladı kuzum marketten istediği şeyi aldim o zmn bile 1 tane yeter anne diyo kuzum
Ya kıyamam çok üzüldümBide merkezde tavuğu aldık kardeşim aradi o sıra telefonu çantaya koyarken oğlum düştü kapaklandi yere burnu kanadı ay elim ayağına karıştı valla kiz kardeşim panik oldu sarıldı yavrum elleri yüzü kan oldu hemen mendil tuttum sildim markete kadar ağladı kuzum marketten istediği şeyi aldim o zmn bile 1 tane yeter anne diyo kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?