- 21 Ağustos 2015
- 32.150
- 97.581
- 798
- 38
Cümlemizin güzel günleri olsn inss kuzusen de sağolcanım. Hepimiz benzer şeyler yaşamışızdır illa az yada çok. Ben de çok şey yaşamıştım anlattığım bir parçası. Çocuktan sonra çok şey daha düzene girdi sanırım bizim. Tabi ne zaman ne olacağını kimsebilemez.
inşallah daha güZel günlerin olur
Ahaha kalpten giderler kızOfff baby yaa senin kocana ve ailesine ben bile gıcık oluyorumkeşke şu dönemde işe başlamasaydın.Işyeri kabul edermiydiki,biraz daha büyütseydin kızı.Ben olsam inadına öyle yapardım çünkü
Hee seni konusuyorz tek derdimiz sensin diyeydinAy bu erkekler her şeyi kafalarında ne güzel hallediyorlar ne alıyorlarsa arada bizde içelim ondan.Kadınlar daha gerçekçi hayal kurarken bile mantıklı olanı istiyoruz. Erkekler o yüzden bizi çekemiyorlar. Bakın ben çözüm odaklıyım hemen buldum. İnanın kızlar iyi ki burası var öyle bir sinirimi zıplatıyor ki bazen, ben kendimi tanıyamıyorum ve ona söylüyorum ben gibi sakin bir insanın da sinirlerini zıplatabiliyorsun diyorum. Benim sevgili eşim geçen akşam kızlar odasına çagırdı beni konuşuyoruz ama bayagı böyle 40-45 dakika kızlarımla sohbet ediyoruz. Bana diyor ki kapandınız odaya ne konuşuyorsunuz bu kadar saat ne konuşabiliriz dedim. Benimi konuşuyorsunuz diyor, sen kendini fazla önemseme dedim başrolu sana kaptırmayız evel Allah üçtane şaheser var bu evde dedim.
300 bin kredinin ödemesi abowwwwBugün ev alan arkadaşı hayırlı olsun için aradım. Daha almadık. Krediye başvuracağız bakalım çıkarmı onu da biliyorum dedi. Öyle kaldım. Eşi az kredi çekeceğiz demişti. Az dediği 300 tlödeyebilecekmiyğz bilmiyorum dedi, evin içi eski yenilemek gerekir kırık dökük dedi. Ev küçük dedi. Ya bu erkekler ne tuhaf. 300 tl kredi çekeceğini niye söylemiyor anlamıyorum. Benim eşimde diyor bayağı para biriktirmişler falan.
arkadaşa sorsan işte yüne mecbur kalacağım yıllarca çalışmaya diyor. Ev borcu ödemek için.
eşimle konuşunca da bizim buradan alsınlar evi hem ucuz hem yeni diyor. Ben de dedim annesine yakın orası. Çocuğa bakıyor dedim. çocuğa ben baksaymışım bizim buradaan ev alsalarmışbayağı güldüm
Valla bilmiyorum. Ani karar olmuş sanırım. Biz 100 bin krediyle bayağı zorlandık. 300 bini hiç düşünemiyorum. Demekki maaşları iyi ya da deli cesareti. Belki de eşi ondan söylemedi.300 bin kredinin ödemesi abowwww
Öde öde bitmez Allah kolaylık versin
Eskiymis bide niye öyle bisey yapmıslar ya cesaret isi
300bin kredimiBugün ev alan arkadaşı hayırlı olsun için aradım. Daha almadık. Krediye başvuracağız bakalım çıkarmı onu da biliyorum dedi. Öyle kaldım. Eşi az kredi çekeceğiz demişti. Az dediği 300 tlödeyebilecekmiyğz bilmiyorum dedi, evin içi eski yenilemek gerekir kırık dökük dedi. Ev küçük dedi. Ya bu erkekler ne tuhaf. 300 tl kredi çekeceğini niye söylemiyor anlamıyorum. Benim eşimde diyor bayağı para biriktirmişler falan.
arkadaşa sorsan işte yüne mecbur kalacağım yıllarca çalışmaya diyor. Ev borcu ödemek için.
eşimle konuşunca da bizim buradan alsınlar evi hem ucuz hem yeni diyor. Ben de dedim annesine yakın orası. Çocuğa bakıyor dedim. çocuğa ben baksaymışım bizim buradaan ev alsalarmışbayağı güldüm
Kiz ilahii sen beni oldurcenKıza corba yaptım
Köfteden yalancı hünkar begendi yaptım aksmaa
Dün köfte indirmistim difrizden kalanları 4 e böldüm salcalı sosda pisirdim
Begendi yaptm üzerine köfteleri salıp vercem
Cakma hünkara cakma begendi
Bisküvi pastası yaptm cilekli
Salata yapcam yeter.
Aynen tahrik ediyo ama ben kavga edersem silerim huyum çok kötü çok da ağır konuşurum.Şakamısın deseydin.Hem gönderme çocukları diyo hem böyle.Ben olsam bir daha ne adım atarım ne çocuk yollarım.Manyakmıdır nedir.Belli arıza yapmak istiyo
Ağzına sağlıkGünaydınn kızlar
Gece konuyu uzatmadım
Mırmır biseyler söylendi
Yok buzdılabına tereyagı acık koymusum flaan
Odadaydım bi kalktım,noluyo sana ya kavga mı istiyosn?dedim
Söylenip durma yeter dedim gittim yattm
Sabah o normaldi ama ben degilim
İse gitti 1 sayfa msj attım
Özetle evde psikolojik siddet istemiyorm
Evi gecindirmek senin görevin
Bunla ilgili google dan ayet buldum attım bide
Ben istersem sana yardmcı olurum deidm
Bana aksm 400 tl kalıyomus bana onu napıomusm bunu soruyo
Eve harcananlar gözükmüyo
Krediye 100-200 destek atıyorm nakit gözükmüyo
Bu sana son ihtarım
Ben kavga gürültü cocuk büyütmem bu evde
Zaten 1 yıldır hakettiğim degeri görmüyorm ama ses etmiyorm dediö
İcimde ne varsa söyledim
Ohh rahatladım
Ağzına sağlıkGünaydınn kızlar
Gece konuyu uzatmadım
Mırmır biseyler söylendi
Yok buzdılabına tereyagı acık koymusum flaan
Odadaydım bi kalktım,noluyo sana ya kavga mı istiyosn?dedim
Söylenip durma yeter dedim gittim yattm
Sabah o normaldi ama ben degilim
İse gitti 1 sayfa msj attım
Özetle evde psikolojik siddet istemiyorm
Evi gecindirmek senin görevin
Bunla ilgili google dan ayet buldum attım bide
Ben istersem sana yardmcı olurum deidm
Bana aksm 400 tl kalıyomus bana onu napıomusm bunu soruyo
Eve harcananlar gözükmüyo
Krediye 100-200 destek atıyorm nakit gözükmüyo
Bu sana son ihtarım
Ben kavga gürültü cocuk büyütmem bu evde
Zaten 1 yıldır hakettiğim degeri görmüyorm ama ses etmiyorm dediö
İcimde ne varsa söyledim
Ohh rahatladım
Çok iyi demişsinHic anlamıyorm ne istiyor
Herhlde eline vereyim maası ben karın tokkuguna calısayım istiyor
Ama kusura bakmasın
Ama ciddi ciddi beni kızı alıp gitme noktasına getirme dedim.
Napsam yaranamıyorm dedim
Daha ne diyim
460 bin küçük dediği 87 m2. Şimdiki evi 3+1 de ondan bayağı küçük gelmiştir.300bin kredimi
onun odemesi nekadar olur ki.
Ev kac para merak ettim bi de kucuk demis arkadasin
Ay vermesin yaÇok iyi demişsin
İstiyor ki maaşı ona say
Eşimin kuzeni de eşine öyle yapıyor
Çok saçma
Kız çalışıyor ona kartı veriyor .
Çok saçma bir şeyAy vermesin ya
Ben 1 ay calısıp neden adama vereyim
Bilmiyorm bana sacma geliyor
Yardım zaten ediyorm giderlere ama kartı veremem kusura bakmasın
Aklıma ogluş doğumu geldi 1 haftalık yi teyzem geldi kaldı 1 hafta ikinci günü oglus a mama biseyler alınacak teyzem ddi kızım yuruyebiliyosun cik dolan biraz ay milyoncuya gidip 3 kez aynı yerde turlamistim unutmamGünaydın mı oldu ben mi güne aydim bellidiil.
Yine gün uzerime agirdi.
Aksam baba bekledim okadar baba geldi kiz uyudu
Daha adam yoldayken wp konustuk resimlestik.
Eve gelmesine bayildi kiz.
Bende esime yemek falan verdim dedim ben yatar.
Iyiki yatmisim 11 e kadar uyumusum azcik.
Gece 1- 2.30- 4.30- 6.00 ile 7.30 arasi ayaktaydim.
7.30daldi bende esime kahvalti hazirlayip gomlek utuledim.
Dedim esime sen ye ic ben geri yatim.
8 den beride kivrim kivrim.
Alti temiz ama acikti sanirim ayilamiyoda.
Oyhs nesi var ne istiyo cozene kadar deneye deneye
Annem gelsede az market gezip nefes alsam.
Boğaldum.
Seni şahsen tanımak isterdim canim çok naifsinbabyloading87
Baby çok iyi düşünmüşsün hem mesaj atarak içini dökmüşsün hem de ayetle ona ne demek istediğini söylemişsin. Ben anlamıyorum bu erkekleri zaten, evde ki rahatları paşada yok ama hep memnuniyetsizlikleri var bunları yanlız senin için yazmıyorum ben belki de kendimi dile getiriyorum. İnan ki biz de tartışırken bak çocuklar duyuyor diyorum lütfen sesini yükseltme diye uyarıyorum ama ne fayda bazen komşular bizi dinliyordur. Kesinlikle yetişme tarzı ben eşimi bir türlü bazı olması gereken alışkanlıklara alıştıramadım. Karşı komşumuza yıllardır lütfen hanım ve bey olarak hitap et diyorum mesafe iyidir abla-ağbi kavramlarını ben asla kullanmamaya dikkat ederim kullanacaksam bile .....hanım teyze diye söylerim. Ama olmuyor neyse konuyu dagıtmamayım iyi yapmışsın babym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?