Hiç de yapamam kız eşinin eline maaşı verme bana göre de değil. Elbette çalışınca eve destek oluyoruz ama çalışıp eline vermek ne ya o kadar da rahatlıkHic anlamıyorm ne istiyor
Herhlde eline vereyim maası ben karın tokkuguna calısayım istiyor
Ama kusura bakmasın
Ama ciddi ciddi beni kızı alıp gitme noktasına getirme dedim.
Napsam yaranamıyorm dedim
Daha ne diyim
O eleştirme benim eşimin ailesinde ve özellikle eşimde oldukça fazla var. Bu konudan dolayı çok sorunlar yaşamıştık biz. Sanki herşeyi onlar biliyor. Ya da eşim için diyorum herşeyin doğrusunu o biliyor sanki. Hala da diyorum sen biliyorsun ya tek doğru senin dediğin kimse birşey bilmiyor diyorum.Ben lohusalık da ciddi ciddi alıp kızı gitmeyi düsündüm
Cünkü psikolojik siddetle cidden bas edemiyorsn
Dünyaya elestirmeye gelmisler ailecek
Bunu da yazdım msjda
Herseyi en iyi siz bilemezsiniz dedim
Yok kesinlikle yetistirme,dogurup salmıslar azcık insan yetistireyim dememisler
Tabi canım biraz cazgır olmak şart benim fikrim bu.Kız ödü patladı cagırmıcaklar bu dönemde diye isyerinden
Ama havasından gecilmiyor
Yok valla alnıma dövme yaptırır gezerim yine de hakkımı söylerim artk
Kibar olmak deger kazandırmıyor anladım.
Demekki çoğu erkek de varmış o çalışma beklentisi olayı :) çünkü alıştılar.babyloading87 benim maaşım esiminkinden fazlaydı, doğumdan sonra istifa ettim yarıdan fazla dustu tabi eve giren para. İlk yıl sorun yok ama oğlum 1 yaşına girince iş imalari başladı 2 yaşından sonra dedim. 2 yaştan sonra imalari gecistirdim en son dayanamadım ya dedim bu çocuk komşunun çocuğu mu, ne güzel bakiyosun cocugumuz için işinden vazgeçtin vs diyeceğine bı de laf mı soyluyosun dedim. İnan ki kendime 3 senede eşofman dışı bişey almamisimdir ekstra adam zorlanmasin diye ama anlamiyolar söylemeyince.
Calismayadabilirdim dedim zorunda mıyım? Mecbur gecindireceksin evi evlenmeyecektin o zaman dedim
Aynenn ben cıkısımı istemesem yerdi beni calıs diyebabyloading87 benim maaşım esiminkinden fazlaydı, doğumdan sonra istifa ettim yarıdan fazla dustu tabi eve giren para. İlk yıl sorun yok ama oğlum 1 yaşına girince iş imalari başladı 2 yaşından sonra dedim. 2 yaştan sonra imalari gecistirdim en son dayanamadım ya dedim bu çocuk komşunun çocuğu mu, ne güzel bakiyosun cocugumuz için işinden vazgeçtin vs diyeceğine bı de laf mı soyluyosun dedim. İnan ki kendime 3 senede eşofman dışı bişey almamisimdir ekstra adam zorlanmasin diye ama anlamiyolar söylemeyince.
Calismayadabilirdim dedim zorunda mıyım? Mecbur gecindireceksin evi evlenmeyecektin o zaman dedim
Hayatta veremem kusura bakmasın.Hiç de yapamam kız eşinin eline maaşı verme bana göre de değil. Elbette çalışınca eve destek oluyoruz ama çalışıp eline vermek ne ya o kadar da rahatlık
Bu arada günaydıngünaydın demeden dalmışım. kahvaltı yaptık. Eşime de poğaça koydum yok koyma alırım siz yersiniz diyor. Ya git yahu evde poğaça var gidip almak ne dedim. Koy o zaman dedi. Koydum yanına. Kıza çizgi film şarkı açtım istedi. İşlere girişeceğim. Evi süpürürüm bugün de.
gece kızı aramızda yatırdık ilk defa sabaha kadar yatırdık :) ama babasını tekmeledi güzelcehatta bir tekme gözüne girdi
Her konusa bir fikirleri varO eleştirme benim eşimin ailesinde ve özellikle eşimde oldukça fazla var. Bu konudan dolayı çok sorunlar yaşamıştık biz. Sanki herşeyi onlar biliyor. Ya da eşim için diyorum herşeyin doğrusunu o biliyor sanki. Hala da diyorum sen biliyorsun ya tek doğru senin dediğin kimse birşey bilmiyor diyorum.
baby senin bu mesajlaşma olayı gibi bizde eskiden çok olurdu. Yağdırırdım
Mesela şimdi kullandığım bu ifadeleri eskiden kullansam başlardı bıdı bıdı bıdı. Şimdi daha sessiz kalıyor.
mütevazilik en sevdiğim şey. Ama işte kendini beğenmişlik istemezdim başıma bitti
Sende iyiki varsin kuzuSaolun kızlar destek icin.
Ve burası bana daha cok sey ögretti
İnsan yalnızken acaba hata bende mi diyor?
Daha ne yapabilirim diyor?
Ailene anlatsan aile objektif olamaz tabi benim tarafımdan bakar.
Siz tarafsız bakıyorsunuz saolun
İyiki varsınız
Şakamısın deseydin.Hem gönderme çocukları diyo hem böyle.Ben olsam bir daha ne adım atarım ne çocuk yollarım.Manyakmıdır nedir.Belli arıza yapmak istiyoBı de bana diyo ki bunun sonu kötü olur kötü olsun dedim ben de ya cildiricam gerçekten
Saolun kızlar destek icin.
Ve burası bana daha cok sey ögretti
İnsan yalnızken acaba hata bende mi diyor?
Daha ne yapabilirim diyor?
Ailene anlatsan aile objektif olamaz tabi benim tarafımdan bakar.
Siz tarafsız bakıyorsunuz saolun
İyiki varsınız
Şu money olayını bir benmi beceremiyorum ya.Migrostan alışveriş yapıyorum ama money birikmiyor neden acabaBoşver cmm bazen ne dediklerini bilmiyorlar benimde kardesimin eşi biraz hesapçi geçenlerde migros pahalı ama fln diyodu ben market insertlerini takip ederim bide money kullanıyorum misal veriyim bulasik tableti migrosla a101 bin aynı fiyat kendi markası sütü ve pecete tarzı bilip alıyorum yada eltime gidersem 60 tl olmasına gerek olmuyo 30 moneyim oluyo mesala hepsini kullanıyorum oda bim daha ucuz migros pahalı fln ddi he he ddim geçtimonların eve yakın aslında kardeşime desem uye olsun bedavaya gelir bazı şeyleri onada konuşur boşver diyorm
Offf baby yaa senin kocana ve ailesine ben bile gıcık oluyorumHer konusa bir fikirleri var
Olmaz böyle bisey
Gecen annesi aradı 1 saat milletin (amcasının)evi hakkında yorum yaptı kadın
Yok oyle yapsaymıs,yok böyle yapsaymıs
Ya sen al yap cok biliyosn
Bos teneke resmen anca ses cıkarsın.
Msjla kendimi daha rahat ifade ediyorm
Sakin kafa söylüyorm söylüceklerimi
Yüz yüze sinirle unutuyorm
Sonra keske sunu deseydim bunu deseydim diye yiyorum kendmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?