Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hic anlamıyorm ne istiyor
Herhlde eline vereyim maası ben karın tokkuguna calısayım istiyor
Ama kusura bakmasın
Ama ciddi ciddi beni kızı alıp gitme noktasına getirme dedim.
Napsam yaranamıyorm dedim
Daha ne diyim
Hiç de yapamam kız eşinin eline maaşı verme bana göre de değil. Elbette çalışınca eve destek oluyoruz ama çalışıp eline vermek ne ya o kadar da rahatlık
Bu arada günaydın günaydın demeden dalmışım. kahvaltı yaptık. Eşime de poğaça koydum yok koyma alırım siz yersiniz diyor. Ya git yahu evde poğaça var gidip almak ne dedim. Koy o zaman dedi. Koydum yanına. Kıza çizgi film şarkı açtım istedi. İşlere girişeceğim. Evi süpürürüm bugün de.
gece kızı aramızda yatırdık ilk defa sabaha kadar yatırdık :) ama babasını tekmeledi güzelce hatta bir tekme gözüne girdi

O eleştirme benim eşimin ailesinde ve özellikle eşimde oldukça fazla var. Bu konudan dolayı çok sorunlar yaşamıştık biz. Sanki herşeyi onlar biliyor. Ya da eşim için diyorum herşeyin doğrusunu o biliyor sanki. Hala da diyorum sen biliyorsun ya tek doğru senin dediğin kimse birşey bilmiyor diyorum.
baby senin bu mesajlaşma olayı gibi bizde eskiden çok olurdu. Yağdırırdım
Mesela şimdi kullandığım bu ifadeleri eskiden kullansam başlardı bıdı bıdı bıdı. Şimdi daha sessiz kalıyor.
mütevazilik en sevdiğim şey. Ama işte kendini beğenmişlik istemezdim başıma bitti

Kız ödü patladı cagırmıcaklar bu dönemde diye isyerinden
Ama havasından gecilmiyor
Yok valla alnıma dövme yaptırır gezerim yine de hakkımı söylerim artk
Kibar olmak deger kazandırmıyor anladım.
Tabi canım biraz cazgır olmak şart benim fikrim bu.

Demekki çoğu erkek de varmış o çalışma beklentisi olayı :) çünkü alıştılar.
benim eşim hep lafta çalışma der durur. Ama başkasıyla kıyaslama yapmadan duramaz. Ama kesinlikle inşallah mecbur kalmam ama kesinlikle niyetim yok yeniden işe başlamaya. Bir de çocuk için teyzesine minnet edemem. Sonra ben baktım büyüttüm. Aman çocuğa bakıyorlar destek olalım olur. Benim ev hayatımda biter. Çocuğumla vakit geçiremediğimemi yorgunluğumamı herşeye karışılmasınamı yanayım derim. Hiç gerek yok.

Aynenn ben cıkısımı istemesem yerdi beni calıs diye
İssizlik varda azcık sesi kapandı
Komsunun cocugu sanki
4 aylık bebe nasıl bırakıp gitcektim.
9 aylık oldu hala icim cız ediyo yarım gün gitcm diye
Evlendik 3 sene düğün bırcu ödetti anası bize
Tutturdu düğün diye de
Hic bunları gören yok

Hayatta veremem kusura bakmasın.
Günyadınnn

Her konusa bir fikirleri var
Olmaz böyle bisey
Gecen annesi aradı 1 saat milletin (amcasının)evi hakkında yorum yaptı kadın
Yok oyle yapsaymıs,yok böyle yapsaymıs
Ya sen al yap cok biliyosn
Bos teneke resmen anca ses cıkarsın.
Msjla kendimi daha rahat ifade ediyorm
Sakin kafa söylüyorm söylüceklerimi
Yüz yüze sinirle unutuyorm
Sonra keske sunu deseydim bunu deseydim diye yiyorum kendmi

Sende iyiki varsin kuzu
Hic kendini elestirme sen fazlasiyla fedakarlik yapiyorsun.
Biraz kendine gelsin.
Calisip calismamak senin kendi insiyatifin.
Kimsenin haddi diil.

sen de sağolcanım. Hepimiz benzer şeyler yaşamışızdır illa az yada çok. Ben de çok şey yaşamıştım anlattığım bir parçası. Çocuktan sonra çok şey daha düzene girdi sanırım bizim. Tabi ne zaman ne olacağını kimsebilemez.
inşallah daha güZel günlerin olur

Evi süpürdüm. Yatak oda kaldı. Kızı ıyutayım dedim. Bugün de uyumayacağı tuttu
ya uyusa akşam teyze dayı gelecek onlarla vakit geçirirdi. Uyumayınca akşam erkenden sızacak. Bir de kızmış tavrı yapıyor
Eşim de akşama çiğ köfte yapacaktı. Dedim pazara sen gelince çıkayım. Ne varki pazarda diyor Evde ne var dedim. İşte çiğ köfte yarın yapsaymış mantı yapsaymışım. Buzluktakini. O yetmez az dedim. Yeniden yaparsın dedi. Pazara gidip yapamam. Yarın yaparım dedim. Yemek telaşına düştü.

Bugunun esmalari

EL VALİ ( cekerken ya Vali)
Butun kainati yöneten, isleri yoluna koyan

EL VELİYY (cekerken ya Veliyy)
Müslumanlarin dostu olan, onlari sevip onlara yardim eden.

EL HAMİD (cekerken ya Hamid)
Her türlu hamd ve senaya layık olan.

EL MUHSİ (cekerken ya Muhsi)
Yarattigi ve yaratacagi bütün varliklarin sayisini bilen.

Her biri 50 defa toplamda 200defa cekilecek.
Rabbim kabul eylesin.

Şu money olayını bir benmi beceremiyorum ya.Migrostan alışveriş yapıyorum ama money birikmiyor neden acaba birde 1 money 1 tl mi oluyor

Bugün ev alan arkadaşı hayırlı olsun için aradım. Daha almadık. Krediye başvuracağız bakalım çıkarmı onu da biliyorum dedi. Öyle kaldım. Eşi az kredi çekeceğiz demişti. Az dediği 300 tl ödeyebilecekmiyğz bilmiyorum dedi, evin içi eski yenilemek gerekir kırık dökük dedi. Ev küçük dedi. Ya bu erkekler ne tuhaf. 300 tl kredi çekeceğini niye söylemiyor anlamıyorum. Benim eşimde diyor bayağı para biriktirmişler falan.
arkadaşa sorsan işte yüne mecbur kalacağım yıllarca çalışmaya diyor. Ev borcu ödemek için.
eşimle konuşunca da bizim buradan alsınlar evi hem ucuz hem yeni diyor. Ben de dedim annesine yakın orası. Çocuğa bakıyor dedim. çocuğa ben baksaymışım bizim buradaan ev alsalarmış bayağı güldüm

Offf baby yaa senin kocana ve ailesine ben bile gıcık oluyorum keşke şu dönemde işe başlamasaydın.Işyeri kabul edermiydiki,biraz daha büyütseydin kızı.Ben olsam inadına öyle yapardım çünkü

Ay bu erkekler her şeyi kafalarında ne güzel hallediyorlar ne alıyorlarsa arada bizde içelim ondan.Kadınlar daha gerçekçi hayal kurarken bile mantıklı olanı istiyoruz. Erkekler o yüzden bizi çekemiyorlar. Bakın ben çözüm odaklıyım hemen buldum. İnanın kızlar iyi ki burası var öyle bir sinirimi zıplatıyor ki bazen, ben kendimi tanıyamıyorum ve ona söylüyorum ben gibi sakin bir insanın da sinirlerini zıplatabiliyorsun diyorum. Benim sevgili eşim geçen akşam kızlar odasına çagırdı beni konuşuyoruz ama bayagı böyle 40-45 dakika kızlarımla sohbet ediyoruz. Bana diyor ki kapandınız odaya ne konuşuyorsunuz bu kadar saat ne konuşabiliriz dedim. Benimi konuşuyorsunuz diyor, sen kendini fazla önemseme dedim başrolu sana kaptırmayız evel Allah üçtane şaheser var bu evde dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…