Küçük Düşün Büyük Olsun!

Az önce teyze aradı. Görüntülü. Kızda konuşmak istemedi. Çizgi film izliyordu. Sonra biraz konuştuk. Dedim dayı para bırakmış. Falan. Kociye söylediğimi söyledim özellikle söyledim. Senin verdiğini zaten biliyor yanında verdin dedim. İğneli geçirdim lafı. O da bana söylemesen ne olur biz onu elaya veriyoruz dedi
Yani benim kocimi yalan söylüyor o mu. Ama dedim olsun söylerim bem bilsin diyw cevapladım. Ama kociyi de yoklayavağım akşam gelince anlatacağım bu muhabbeti.
eğer teyzeyse de ikiyüzlülük olıyor bu.Benim eşimde de niye desin böyle birşey bana teyzesinimi gözümde düşürecek.

Bence teyze yapmıştır
Yüzüne söyleyince toparlayamamış
Erkekler öyle detaylı kurgulamaz
Yani aile anne baba ilikisinde

Yoksa benim kocam tam piyasa adamı olduğu için işte çok cambazdır. Ama oturup evde bunu yapmaz için rahat olsun canım

Misal eşim inşaat işi yapıyor. Taşeron iş veriyor . Geçen birisi Aradı iş istedi dedim ver yazık. Diyor ki bu adam çok iyi niyetili bunu benim piyasadakiler batırır.
Ona uygun bulursam veririm diyor. Eğer iş verir adam iyiyse parasını hep takip eder ödettir.
Ama işte uğraşıyor gelip evde yapmaz

babyloading87
Altının hayırlı olsun baby. Trendyoldan alıyorum demiştin ya eger varsa bir fotosunu atarmısın 0.5 gram demiştin yanılmıyorsam sana zahmet olmayacaksa bende almak istiyorumda onun için rica ediyorum tabii mümkünse. Mesai biter ben eve koşardım sakın sen aynısını yapma uzun bir yürüyüş yap şimdi ki aklım olsa öyle yapardım. Ama çalışmana çok sevindim gerçekten en güzel yıllarım iş yerinde geçmiş, en güzel cicilerimi orası için giymiştim iyi ki çalışmışım diyorum.

Ben de görmedim şimdiye kadar eşimde. Herşeyi anlatır bana. Mesela bem kardeşimle ilgili olumsuz şeyleri de eşime anlatmam o gelir anlatır. Yani dediğin gibi kurgulamak bayanların işi

Kargo isimi hallettim
Ordan saatciye ugradim saatime pil taktirdim
Ordan lcw ugradim 2 gomlek 1 tshrt 150tl
3 taksit yaptirdim.
Ordan bime girdim sosis, döner, ped, tursu, mayonez, sandovic ekmegi aldim.45tl buraya baydim.

3 saatim gitti disarda.
Kiz uyumus Allahdan sabah 6 dan 10 a kadar uyumayinca.
Hemen geldim kizi emzirdim.
Orman kebabini yaptim.
Sosis hasladim.
Annem kizi kucagina bile almamis hic uyanmamis yani diyorum size garezi bana bu kizin.
Masum rolu oynuyo anneme esime
Dogustan oscarlık.
Sonra kizi yikadik.
Hemen evi supurdum.
Oglani meyveledim.
camasir attim.
Kızı uyuttum annem gitti uzandim simdi.
Belim fena.

Uyursa 2 saat falan uyicam bende accik.
Malum aksamda kizlayiz gecede.

Ecz. gaz damlasi sordum zinco önerdi.
Icinde kimyon yagi falan var bitkiselmis tamamen.
20tl ona verdim.
Bakalim fayda etcek mi

Hepsi geçecek bugünden sonra her gün büyüyecek
amin kuzu ya dertlenmiyorum saglikli olsunda bakarim..
Boyle disarda da isim olunca bolunuyorum.
Bi de uykusuzlukdan unutkanlik basladi
Bisi dicem unutuyorum.
Mutfaga gidiyorum kac defa ne alcaktim hatirlamiyorum.
Bugun disari ciktim ya yurumeyi unutmusum
Basim dondu yeminle.

Babalar gunu konseptli hic bisi gilmemis daha.
Oysa kiza bady alma niyetiylede gitmistim.
Haftaya diyolla
Ee zaten haftaya hafta sonu babalar gunu.

Kiza ay konsepti yapicam kendi capimda.
Tabi durursa her ay yapmayi dusunuyorum.
Hatira kalsin.
Her ay degisik bisi yaparim.
Pazar gunu 1.ayı doluyor

yedirenk79 bence de teyze demiştir, erkekler öyle alengirli şeyleri düşünemez
Kızımın kumbarasini açtık 700 çıktı 100 de babaannesi verdi harçlık, hazır dışarı serbestken kuyumcuya gittik bir veyrek aldık 610 TL, 200 kaldı dolar alırız dedim. Heveslenir böyle zaten ihtiyaçlarını alıyoruz iyi oldu
Ordan hamburger istediler mcdonaldsa götürdüm evimin çok yakınında var ilk kez gittik ve ilk kez dışarda yenmiş oldu Mart 15 ten beri, baklava ve çiğ köfte almıştı eşim jnuttum onun dışında ilk yani.
Oğlum diyo ki uyuyim uyaniyim akşam yine hamburger yicem
Evi süpürüp topladım çıkmadan silecektim artık istemiyorum
Bir lokma yemeğim yok ya

Saolasn cnm
Market flann 15.00 ü buluyo eve gelmem
Su virüs belası olmasa yürücem bol bol ama insanlar dipdibe yürüyo
Deli ediyolar beni
Atarım cnm ne demek

Eklentiler

• 1C633E3A-4D84-450D-A294-D844546770E1.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…