- 27 Şubat 2013
- 14.820
- 42.336
- 798
Nazar ettin nazarBugun benimkide uyumuyomus
Bence teyze yapmıştırAz önce teyze aradı. Görüntülü. Kızda konuşmak istemedi. Çizgi film izliyordu. Sonra biraz konuştuk. Dedim dayı para bırakmış. Falan. Kociye söylediğimi söyledim özellikle söyledim. Senin verdiğini zaten biliyor yanında verdin dedim. İğneli geçirdim lafı. O da bana söylemesen ne olur biz onu elaya veriyoruz dedi
Yani benim kocimi yalan söylüyor o mu. Ama dedim olsun söylerim bem bilsin diyw cevapladım. Ama kociyi de yoklayavağım akşam gelince anlatacağım bu muhabbeti.
eğer teyzeyse de ikiyüzlülük olıyor bu.Benim eşimde de niye desin böyle birşey bana teyzesinimi gözümde düşürecek.
Saolasn cnm cümlemizeAllah bereket versin
Ben de görmedim şimdiye kadar eşimde. Herşeyi anlatır bana. Mesela bem kardeşimle ilgili olumsuz şeyleri de eşime anlatmam o gelir anlatır. Yani dediğin gibi kurgulamak bayanların işiBence teyze yapmıştır
Yüzüne söyleyince toparlayamamış
Erkekler öyle detaylı kurgulamaz
Yani aile anne baba ilikisinde
Yoksa benim kocam tam piyasa adamı olduğu için işte çok cambazdır. Ama oturup evde bunu yapmaziçin rahat olsun canım
Misal eşim inşaat işi yapıyor. Taşeron iş veriyor . Geçen birisi Aradı iş istedi dedim ver yazık. Diyor ki bu adam çok iyi niyetili bunu benim piyasadakiler batırır.
Ona uygun bulursam veririm diyor. Eğer iş verir adam iyiyse parasını hep takip eder ödettir.
Ama işte uğraşıyor gelip evde yapmaz
Bereketli olsun altının. Kat kat artsın inşallshMesaiyi bitirdm az yürucem
1 gr altn alcam yol üstünden.
Yemek patates yemegi yapcm kıymalı
Az makarna var yeter.
Süpürge yapmam lazım bide
amin kuzu ya dertlenmiyorum saglikli olsunda bakarim..Hepsi geçecekbugünden sonra her gün büyüyecek
Saolasn cnmbabyloading87
Altının hayırlı olsun baby. Trendyoldan alıyorum demiştin ya eger varsa bir fotosunu atarmısın 0.5 gram demiştin yanılmıyorsam sana zahmet olmayacaksa bende almak istiyorumda onun için rica ediyorum tabii mümkünse. Mesai biter ben eve koşardım sakın sen aynısını yapma uzun bir yürüyüş yap şimdi ki aklım olsa öyle yapardım. Ama çalışmana çok sevindim gerçekten en güzel yıllarım iş yerinde geçmiş, en güzel cicilerimi orası için giymiştim iyi ki çalışmışım diyorum.
Bereketli olsnnOğlum çeyreği gördü anne bana da al diyo
CanımsınBereketli olsun altının. Kat kat artsın inşallsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?