Küçük Düşün Büyük Olsun!

Pat diye dalar gibi oldum kuzu bileziğe ortaklık mi olur iyi kötü hediyelik tak en kötü

Kızlar selam ben geldiiiimm
Kızımla biraz resim kalem vs oyaladım onu. uyudu yemeğe giriştim. Patlıcan oturtma yaptım. Pirinç pilavı yaptım. Kıza et haşladım. Ocağı sildim.
eşim geldi. Yemek yedik. Sonra çay.
masayı topladım.Nescafe istedi verdim. Kıza muz verdim. Sonra biz çay içerken karpuz verdim. Sonra mutfağa giriştim. Daha topluyorum. Gelmiş eşim kahve demezmi.
Ya dur bir mutfağı toparlayayım boğazın boş kalsın dedim haydiii bir bulaşık çıkmadan diğeri.
sonra çamaşır astım. Kurutmaya da attım.
kızla diş fırçalama faslımız. Sonra kahve sordum. Yok içmeyeceğim dedi :))) O arada evi oyuncakları topladı neyse kahvesini vereyim dedim. İstemedi :)
Sonra kızı uyuturken uyuya kalmışım. Eşim de uyumuş. Bugünü de böyle bitirdik

Akşam menüsü aynıymışş Patlıcan oturtma karpuz daha iyi bence.

Bence yalan kıvırmış. 20 tl yi bile eşine söyleyen kv bunu mu söylemedi. Pek inandırıcı gelmedi. Ona takı takmayacağım takmadı deyince kıvırmış hemen yalanı.

Biz tatile çok gittik. Günü birlikte gittiğimiz oldu. Ama hiç bir yer rixos gibi değildi. Olsun zaten bu şartlarda artık daha zor tatil bile. O günler de gelir inşallah.
bodrumda şezlong 1000 tl miş gayet normalmiş :))) Bu yaz da ablamın yanınamı gitsek diyordum bodruma. Şezlong fiyatını duyunca gayet nornalmiş dedim bende

İnsan evlilikte bazı şeyleri yaşıyor. Yaşadığı şeyler içinde yer ediyor. Ve zamanla eskisi gibi olamıyor. Ama çocuk bir başka. Evliliğin en güzel yanı. İnşallah ilerde ben de kızımla sizin gibi olurum. Çok hayal ettiğim şeyler bunlar.

Aksam masaj videosu izledik yaptik rahatladi.
Sonra emince falan yine basliyoruz
sabahda yagla masaj yapicam bebe yagida var evde.

Biraz gençlik ve yaşanılan tecrübelerle alakalı aslında.
insan hep verici oluyor oluyor bakıyorki kıymet bilinmiyor öğreniyor olması gereken gibi davranıyor. Ben de eşimden önce çok iyi niyetliliğimin zararlarını gördüm. Eşimde de baştan vericiydim. Sonra nişanlıyken patlamaya başladım. Ondan sonra cırcır lafım peşin peşindi. Gördümki böyle olmak daha iyiymiş. Tabi tecrübelerim ve yaşımdan sanırım.
Aşk konusunda da eşimleyken mantığı da elden bırakmadım aman duymasın
Ben de kızıma aşığım gerisi hikaye

Benimkinde temizlikde yok cocik bakmakda yok.
Hee buyuk cocuk ver ona (ama ona yollican) yedirir icirir önune getirir ama bebek eylemez.
Aiy dun nasil kacti
Kizi banyo yaptirdik su ortada duruyor daha kizi emziriyorum sen uyutursun ben kapiyi cekerim dedi gitti.
Evde bebesi var dersin aglayan.
Kadina is deme gezmek de.

Diyordun o para gider diye.
Kiz naapmis ki parayi

Rabbim kızlarina uzun ömur saglik versin insallah.
Hayirli evlat olsunlar her daim yaninda olsunlar.

Pat diye dalar gibi oldum kuzu bileziğe ortaklık mi olur iyi kötü hediyelik tak en kötü
babyloading87 bizde bundan sonra kurbana girer gibi bilezige girelim bari yaw.
Anlatmistin hatirladim.
Kaynananin taktigi bilezige ortak mi olurmus.
Hayır seyi anlamiyorum bu kadar tutumlular oyle bogazlarinada asiri harcamiyorlar sanirimz luxleri yok niye kirada ev, arsa vs yok.
Yani tutumlu olunca bisi aliniyor arttirilip illa.
Acaba bankadami istifliyolla

Kiza yine esim bakti aksam uyudum ben, ve yine uyumus kızda.
Kizi besigine getirdi saat 1 de emzirdim alt degistim saat 02.20 uyudumu tabiki hayir
Sasirdik mi ona da hayir
Yeminle bana yapıyo beni babama birakir uyursun he al sana diyo
Yavas vur kizim anan yorgunnnn

40'ından sonrada duzelmezse 40'ı ciksin duzelir diyenleri tek tek kara listeye alip mimlicem.

Uyumaz olaydim diyorum böyle oluncada uyudugum burnumdan geliyor.

O ki yatmiyoruz ee ozaman kalk kız bir kahve icelim Alyoş diyesim gelmiyo diil.

Artık su gece levelini atlasak diyorum.
Zira boğaldum.

Babalar kızlara asik anneler aşık nolcek böyle.
Benim foti vardi esimin telf. arka fonunda simdi kizininkini koymus.
Adama wp yaziyorum lazim olan falan kizimin resmini attim saniyorum diyo.
Kizim napiyo diyo.
Kizin resmini atiyorum bak kollarini acmis babasini bekliyo diyo
Yaw he he babacuuummm gel bi sarilim diyo kapida bekliyo seni dedim.
Buldumcuk hıh!

Günaydınnlar
5 te neden kalkar insan nedenn neden
2 kabak kalmıs sebzelikte onla mücver yaptım sabahın 5nde sogusun difrize atarım
1 kırmızı lahanayı dogradım sirkeye bastım kavanoza dolapta 1 hafta rahat duruyor.
Salatalara iyi oluyor.
Bugun pazara gidilir sebzeler degerlensin.
17.5 süt cayı aldım gece
35 faturamı ödedim
Simdilik 0.5 gr alcam buay giris yapıldı issizlik eksik yatar.
Aksama yine yemek yok ahy bayılazaaam

Evet ben yılların evliliğinden sonra, önceliğim değişti hep kızlarım var artık hayatımda, herşey onların üzerinden değişiklik gösteriyor. Eşim dışarıya karşı çok iyi birisi, eltim bile der Nazenin çok şanslısın der ama ben de ona içimden diyorum tabii içi seni dışı beni yakar diye. İnan ansanlara hiç şikayet etmedim eşimi, şikayet yoksa insanlarda erkek için mükemmel bir eş görüntü oluyor dışarıya ama hiç öyle değil.

Günaydın hanımlar, uzun zaman sonra ilk defa bu gece deliksiz uyumuşum. Ama terlemişim pike fazla gelmiş gerçi yatarken uzun kollu penye geceliğimi giyiyorum fazla geldi bu gece. Eşimi yolcu ettim. Mutfagı topladım duşumu aldım tv açık fox izliyorum kızlar uyuyor çayımıda aldım sabahın en sevdiğim saatleri kendimle başbaşa oldugum saatler seviyorum bu keyfimi. Yemekde patates kızartması ve ciger kavurma yapıcam salata da yaparım başka ne isterlerse onu da yaparım. Gün başladı hepimiz için güzel bir gün olsun.

Bu gün gülümseyin..........
Bilin ki; hayat size sunulmuş bir armağandır....
Hiç bir şey yapamıyorsanız....
Bunları yapıyormuş gibi hayal kurun....
Ve sonuçta;
Gülümsemek için bir yerlerden başlayın.....
Unutmayın; küçük bir tebessüm; mutluluğun ilk adımıdır...
Zengin bir kalp yoksa servet çirkin bir dilencidir.
facemde paylaştım sizlerle de paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…