Pat diye dalar gibi oldum kuzu bileziğe ortaklık mi olur iyi kötü hediyelik tak en kötüBizim hep anlatıyorm meshur bi bilezik hikayemiz var.
1 tane bilezik taktı kvdem düğünde bana tek bilezik.Normal bisey burgulu falan değil.
8 sene önce 1250 tl falandı
Teyzesi kocinin bisey takmadı 2 maas alıyo kadın,kzıının dırumu cok iyi falan.
Sonra o teyzenin torununa sünnet yaptılar
Kvdeme dedim bana bi ceyrek bile takmadı teyze.
Benden beklemesin altın dedim
Döndü bize koci de yanımda aaa dedi olur mu?
Bizim taktıgımkz bileziğin 800 lirasını teyzen verdi
Biz dedik oglum ya sana dedi kociye
Benimki sok.
Asla demedi
Dese kocam söyletmez bana bisey takmadılar diye teyze icin
Böyle bi aile iste.
Ne diyim Allah görüyor ama bunlar anlamıyor.
Danaya girer gibi girmisler diyorm bilezige koci bak yaa diyoPat diye dalar gibi oldum kuzu bileziğe ortaklık mi olur iyi kötü hediyelik tak en kötü
Kız kaynanama geldik dönüyoruz bir bakayım ddim güldüm arabada heeDanaya girer gibi girmisler diyorm bilezige koci bak yaa diyo
Akşam menüsü aynıymışş Patlıcan oturtmaÇok yoruldum
Attım koltuğa kendimi
Doktordan çıktık alış veriş yaptık kayınpeder eve bıraktı
Poşetleri aç yerleştir yıka
Üç kurye geldi birde o arada
Yoğurt çaldım
Çilek reçeli kaynattım
Bir tabağı yedik oğluşla
Sulu köfte yuvarlağım, kuru köfte sıktım koydum
Patlıcan oturtma içi pişti, patlıcan kızaracak,
Oğlana İzmir köfte yaptım
Pilim bitti
Akşama tatlı yapacaktım ama çok yoruldum
Daha babaannemi aradım mantı yapalım dedim
Haftaya bir günde mantı keseriz
Biraz uyuyum esmalar okunacak
Yemek ocağa konulacak, pilav ve cacık olay tamam
Akşama karpuz mu kessemtatlıdan daha kolay
Bence yalan kıvırmış. 20 tl yi bile eşine söyleyen kv bunu mu söylemedi. Pek inandırıcı gelmedi. Ona takı takmayacağım takmadı deyince kıvırmış hemen yalanı.Bizim hep anlatıyorm meshur bi bilezik hikayemiz var.
1 tane bilezik taktı kvdem düğünde bana tek bilezik.Normal bisey burgulu falan değil.
8 sene önce 1250 tl falandı
Teyzesi kocinin bisey takmadı 2 maas alıyo kadın,kzıının dırumu cok iyi falan.
Sonra o teyzenin torununa sünnet yaptılar
Kvdeme dedim bana bi ceyrek bile takmadı teyze.
Benden beklemesin altın dedim
Döndü bize koci de yanımda aaa dedi olur mu?
Bizim taktıgımkz bileziğin 800 lirasını teyzen verdi
Biz dedik oglum ya sana dedi kociye
Benimki sok.
Asla demedi
Dese kocam söyletmez bana bisey takmadılar diye teyze icin
Böyle bi aile iste.
Ne diyim Allah görüyor ama bunlar anlamıyor.
Biz tatile çok gittik. Günü birlikte gittiğimiz oldu. Ama hiç bir yer rixos gibi değildi. Olsun zaten bu şartlarda artık daha zor tatil bile. O günler de gelir inşallah.Ayy ben de canım ya bi balayı gördüm evlendik evleneli iyiki gitmişiz ona da daha belki seneye gideriz nasip olursa tatile (günü birlik olanları saymıyorum)
Balayına gittik hemen daha ilk gün orda başladık altın bozdurmaya
İnsan evlilikte bazı şeyleri yaşıyor. Yaşadığı şeyler içinde yer ediyor. Ve zamanla eskisi gibi olamıyor. Ama çocuk bir başka. Evliliğin en güzel yanı. İnşallah ilerde ben de kızımla sizin gibi olurum. Çok hayal ettiğim şeyler bunlar.babyloading87
Baby bazen hatamı ettim diyorum kendime ama sonra diyorum çok geç artık. İki çocuktan ve onca yıl çalışma hayatından sonra kendimi sorgulamam bana iyi gelmiyor. Standart bir evliliğim var, yeni evlendiğimizde evde hep hır gür oluyordu eşimin ailesi yüzünden şimdi de olucak ama ben artık yoruldum herhalde, anneme bile anlatmıyorum olanı kadın üzülecek diye oğlan kardeşimin evliliği sallanıyor kadın zaten onlara üzülüyor. Birde yurt dışında yaşıyorlar çocukları var birde ben üzmek istemiyorum. Ama kızın büyüsün bak nasıl dert ortagı oluyor. Benim ikisi de kız çocugu o yüzden en yakın arkadaşlarım onlar, birde arkadaşım var ben ona kara kutumsun sen diyorum oda bana diyor. Kızlarım yüzüme bakınca anlıyorlar. Onlarda kızıyorlar hem babalarına, hemde babaannelerine birlikte ikisinin dedikodusunu yapıp fena gömüyoruz hem eglence çıkıyor bize, hele küçük kızım hemen bir goy goy yapıp moralimi düzeltiyor şükür sebeplerim. Senin kayınvaliden gibi benimki de dagınıktır sorsan iki gün evvel dip köşe temizlemiştir hemen öyle der. Bazen de görümcem gelip evi temizliyormuş övüne övüne söyler. Kızlar annelerinin kaderini yaşarmış diyorlar ya benim ki yaşamasınlar diye hep duamdır. Rabbim iyilerle karşılaştırsın hepimizin çocuklarını.
Aksam masaj videosu izledik yaptik rahatladi.Ay o hangi hesap merak ettim, eskiden yokluktan yapılırdı belki de şimdi ne alaka çay ekmek
zetinyağını ısıtıp(benmari usulü) karnını yağlayabilirsin masaj yaparak çok iyi geliyor, bide ayaklarına kolonya ya da limon suyu sürersen o da rahatlatır. Ah ilk zamanların ağırlığı, o 40 günün özelliği kesinlikle var
Biraz gençlik ve yaşanılan tecrübelerle alakalı aslında.Ahh be cigerimi söktün
İnsan baslarda kendini sucluyor,bende sunu yapmasaydım,bunu yapmasaydım diyordm
Ben eli fazlaca acık bi aileden geldim.
Sanırım en büyük hatam bu gereksiz harcamalar oldu.
Adam bana bunları sundu hep.
Sen müsrifsin ,para hesabı bilmiyorsun diye.
Cidden 2 sene öncesine kadar öyleydim.
Ama genclik mi? Saflık mı?sana bunları sunduklarında ya senin ailenin ruhsuzlugunun benim müsrifliğimle ne alakası var diyemiyordum
Artk laf söyletmiyorım kendime.
Harcadımsa ben kazandım ben harcadım diyip cıkıyorm.
Cok da koymuyor gerci ona bu laflar
Bide ben kocama cok cok asıktım.
Hala seviyorm ama o aptal asıl hallerim yok
Kzııma asıgım ben artık
Benimkinde temizlikde yok cocik bakmakda yok.Valla benim annem sevmiyor cocuk bakmayı
O na ver evi temizlesin ama cocık bak deme
Benim bi ark.annesi (kızın annesi)kocasını bıraktı haftaici kzıında kaldı cocuk gel git yapmasın diye
Kız calıstı da
Yemegi ütüsü herseyini yaptı kadın,bide evde köpek var ona baktı torunla
Benimkine 2 saat gel bak desen aksamına hasta olur
Diyordun o para gider diye.Fırın pat.köfte yaptım
Az makarna hasladım
Yemek yendi
Kvde aradı hayır olsn ben corba yaptım kıza sen yapma dedi
Hayırdır ins diyorm kociye
Yine tutamadım kendimi kociye bi söz verdim
Allah da beni nasıl biliyosa öyle yapsın
Temmuz sonu bayrammıs ya kurban
E bizim akik kesilmedi kıza daha
2 tane kesmemiz lazım diyo
(Gecen ay hatırlarsınız babası 1000 tl verdi,akik icin ayrıldı güya o para)
Ne dedim bırda 1 saat durmaz o para hesapta dedim,durmamıs tabi.
Akik i ben keserim temmuz maasımda dedim
Öyle bosluguma geldi
Napim kızıma gitcek en azından
Benim de vicdanımı yesin anacım küpeklerrr
Rabbim kızlarina uzun ömur saglik versin insallah.babyloading87
Baby bazen hatamı ettim diyorum kendime ama sonra diyorum çok geç artık. İki çocuktan ve onca yıl çalışma hayatından sonra kendimi sorgulamam bana iyi gelmiyor. Standart bir evliliğim var, yeni evlendiğimizde evde hep hır gür oluyordu eşimin ailesi yüzünden şimdi de olucak ama ben artık yoruldum herhalde, anneme bile anlatmıyorum olanı kadın üzülecek diye oğlan kardeşimin evliliği sallanıyor kadın zaten onlara üzülüyor. Birde yurt dışında yaşıyorlar çocukları var birde ben üzmek istemiyorum. Ama kızın büyüsün bak nasıl dert ortagı oluyor. Benim ikisi de kız çocugu o yüzden en yakın arkadaşlarım onlar, birde arkadaşım var ben ona kara kutumsun sen diyorum oda bana diyor. Kızlarım yüzüme bakınca anlıyorlar. Onlarda kızıyorlar hem babalarına, hemde babaannelerine birlikte ikisinin dedikodusunu yapıp fena gömüyoruz hem eglence çıkıyor bize, hele küçük kızım hemen bir goy goy yapıp moralimi düzeltiyor şükür sebeplerim. Senin kayınvaliden gibi benimki de dagınıktır sorsan iki gün evvel dip köşe temizlemiştir hemen öyle der. Bazen de görümcem gelip evi temizliyormuş övüne övüne söyler. Kızlar annelerinin kaderini yaşarmış diyorlar ya benim ki yaşamasınlar diye hep duamdır. Rabbim iyilerle karşılaştırsın hepimizin çocuklarını.
Pat diye dalar gibi oldum kuzu bileziğe ortaklık mi olur iyi kötü hediyelik tak en kötü
Artık günahı boynuna ama koci valla haberim yoktu dedi.Bence yalan kıvırmış. 20 tl yi bile eşine söyleyen kv bunu mu söylemedi. Pek inandırıcı gelmedi. Ona takı takmayacağım takmadı deyince kıvırmış hemen yalanı.
Evet ben yılların evliliğinden sonra, önceliğim değişti hep kızlarım var artık hayatımda, herşey onların üzerinden değişiklik gösteriyor. Eşim dışarıya karşı çok iyi birisi, eltim bile der Nazenin çok şanslısın der ama ben de ona içimden diyorum tabii içi seni dışı beni yakar diye. İnan ansanlara hiç şikayet etmedim eşimi, şikayet yoksa insanlarda erkek için mükemmel bir eş görüntü oluyor dışarıya ama hiç öyle değil.İnsan evlilikte bazı şeyleri yaşıyor. Yaşadığı şeyler içinde yer ediyor. Ve zamanla eskisi gibi olamıyor. Ama çocuk bir başka. Evliliğin en güzel yanı. İnşallah ilerde ben de kızımla sizin gibi olurum. Çok hayal ettiğim şeyler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?