Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yaa ne güZel tutuyorsunuz birbirinizi masallah
Hani eltiler hep kavgalı olur ya.
Bende elti yok 2 görümce var .
Ama kücük olanı eltim sayıyorm
Görümce bukadr fena olamaz eltidir o
Sağolsun bizimkiler iyiler dun bir kas bıyık operasyonu yaptık birbirimize ben yaptırmadım kendim alıyorum cunki

Bence yalan kıvırmış. 20 tl yi bile eşine söyleyen kv bunu mu söylemedi. Pek inandırıcı gelmedi. Ona takı takmayacağım takmadı deyince kıvırmış hemen yalanı.
Bende şey diye düşündüm, acaba bunlar takılacak takıları önden topladılarda , kadınada takı takılması gerekince öylemi uyduruverdi?Belkide teyze ayrı bilezik taktı.Öyle insanlarda var duydum, önden toplayıp düğün esnasında taktırmayan.Kadın taktıysa karşılığında bişey takılmazsa muhtemelen kardeşine söyleyecek.Bu pintilikteki insanlar ben sana şunu takım getir der.Kendinde çıkmasın oğlu taksın diye o anda öyle demiş olabilir

aslında türkbükünde normal canım.Eskidende öyleydi fiyatlar.Haberlerde otel yetkilisi açıklama yapmıştı.2 kişi için hesapladım ben o gün, aylık 48 bin tl 2 kişü 1 haftalık 12.00 ediyor.Kişi başı 6000 tl yani.Gecelik 1000 tl eder.En son herşey dahil ortalama bir otele kişi başı gecelik 450 tl ye filan gitmiştik.Plajda dipdibeydik, herşey dahil,self servis vs. Bilirsiniz.Burda kişiye özel loca olacak vede tüm gün, artı servis yapılacak yiyecrk içecek özel çıkacak ki bu yiyecek kalitesi artacak demek.Hergün detaylı temizlik yapılır.Birde otel kapasitesi düşürüleceği için kalablalık olmayacak.Bunları düşününce bana fiyat çok normal geldi hatta oteli öğrensemde bu yıl orayamı gitsem dedim

Kız uyudu uyudu aksam sapıttı yine
Kardesim geldi eminonune gecmis kızimada yazlik tulumlar badyler almis
Midyeci Ahmetden midye almis
Dürum falanda yaptirmis yedik doyduk cok sukur.
Kızı esime pasladim uyurum 2 saat
Yarinda annem gelecek dus alirim.
Aiy istedigin zaman dus almak, bakim yapmak falan nekadar luxmus yaw yeni anladim.

İyigecelerr
Gelemedim
Cünkü bebe sallıyorm
Cünkü kocamla üstün zekalı kvdem bugun cocugu 4 saat uyutmuslar
5 saat cocuk bakıp 4 saat uuyutmak cidden basarı!
Acayip gerginim
Kontrol güzel gecti
Kan tahlili de yaptılar dr sonuclarımız normal gerek yok takviyeye dedi.
Basım catlıyo kız hala uyumadı bıraktm artk

Akşam uykusunuda uyutmuslar resmen kiz 4 saat nasıl uyutmuslar şöyle öyle çocuk bende çalışırken bakarim diye çocuğa aksam uykusu kalsın de

Selam kızlar,
Bugün bayağı yoğun bir gündü yoruldum. Evde dura dura hamlaşmışım. Perde için gittik 3 yere. Fiyatlar çok yüksek. Çocuk odası için ucuz bişey bulamadım. Tavsiye edeceğiniz model varmı kızlar. Kararsız kaldım. Perde tülmü güneşlik renkli tülmü yoksa fon mu bilemedim.
sonra eşimle kız beni perdeciye bıraktı onlar bahçeye geçti. Ben gezdim de gezdim. İpini koparmış gibiydim. Çok uzun zaman olmuş. Ucuzlukmu birmilyoncumu desem öyle yerler gezmeyeli. Virüsten değil çocuktan girsem bile kırılacak şey bölgesine hiç uğrayamıyorduö bilw girip çıktığım çok oldu öyle yerlere kız arabadından iniyordu. Zapdetme çabasında oluyordum. Kendimi çok mutlu hissettim gezebilince
Bir tane süslü kutu aldım şifonyer üstüne. Ivır zıvır saat anahtar toka vs vs şeyler atıyoruz içine. Zaten artık çoğu şeyi yukarıya koyuyorum kızdan kaçırmak için. Hepsini karıştırıyor Neyse 14.5 ona verdim.
kıza parmak boya aldım 16.5
Uhu lazımdı. 1,tl
Çaydanlık süzgeç iki tane 3.5 tl
İki tane boyama kıtabı aldım 10 tl
Sonra market market gezdim. Fiyatlara baktım
Çilek soğan patates Salatalık aldım. 20 de oraya verdim. Makbul e gittim. Soslu fıstık cips çekirdek kaju fındıklı draje aldım 45 tl oraya verdim.
sonra beni aldılar eşim. Acıkmıştık kızda açıktı. Evde yemek yok hadi biryer var hamburger yiyelim dedi. Aylardır ilk defa dışarıda yemel yedik. Virüs kapmadık inşallah :)
Kimse yoktu hamburgercide. Herşeye dezenfekte yaptılae masaya oturmadan. Kapıda dezenfektan var. Ödeme yerinde var.
kız da bir sevindirik oldu mama sandalyesi verdiler koştu. Bir gülücükler. İyi alışmış dışarıda yemek yemeye
Beğendim beğendim diyor gülerek
Gelince de banyo yaptırdım uyudu

Bende sabah buna soylendim tamda
Battaniyeleri yikadim kaldirdim pikeleri cikaridim hobba bir daha geri
Yine yikancaklar yine toplancaklar
Nasıl yaz bu saskinim
Ayy zor Kızlar. Hadi ben pikeleri kış yaz kullanıyorum. Kıza da bize de. Ama kışlıkları kaldırmıştım geri çıkarttım.
Pike almam lazım. Dün baktım biraz. Evdeki yeni yorganı da mı satsam :)))

Ben deee ben deee istiyorum. Keşke yakın olsaydık.

Bi video izledim twitterda
Allah evladın da hayırlısını versin
Annesii istediği ayakkabıyı almadı diye,merdivenden atıyo bi kız magazada
Sinirden gözü dönüyomıs
Bi döndürürüm onu evlat gibi
Türkiyedemi olmuş bu?Allah herşeyin hayırlısını versin,özellikle evladın

İyi geceler kizlar bugün taksit taksit girebildim
babyloading87 4 saat uyutmayi nasıl başarmışlar ya, sallamislar mi hep yoksa prenses sizi mi cekcem ya diye uyumuş uzun uzun şaka biyana yani normal mi gelmiş onlara bu süre acaba ne saçma gece uykusunu uyumuş çocuk ya
Ben bugün nasıl geçti anlamadım, bı pazara çıktım şort vs aldım terlik aldim. Önümüzdeki hafta annemin yazligina gidelim diyoruz yakın hem, hem de daha izole bari çocuklar hava alır sıcak olursa denize gireriz hem bari saçma sapan sözlere canım sıkılmaz
Bugün et yaptım ızgara gibi
Enginar
Salata
Eşim de ekler aldı kızımın siparişi, otururken de taze fasulye pişirdim yarına
Yarın yanına biseyler eklerim
Şimdi oğlumu uyutmaya baslicam artık gazam mübarek olsun

Yine mi yasak var
Açıklama yapıldı mı?
Yokmuş canim bu h sonu çikabilirsem pazar pazarı var burda oraya gitcem bezelye bakarim bu arada anneanneye Allah şifa versin
masallah canim ya senin eltiler falan ne iyi araniz.
Allah bozmasin
Amin kuzu öyle pek fesat düşünen yok kaynanam da bizi ayıramaz hep böyle gider insallah ogluş çok seviyo kuzenlerini
Ben hep hesap açıp satim diyorum öyle kalıyor ni kaç bise var özellikle kiz kardeşim belki hamile olur ona veririm belki kendime sakliyim diyorum cayıyorum
Oh maşallah yarın bizde cikcas oglusun ayakkabı zor oluyo artık ayağı buyudu bide geçen seneki giydiği sandalet olmuyo iki sene giydi büyük almisim oda alınacak bi kaç bise alcam marketten alınacaklar var kocam bey ödeme bekliyo yarin yüklükira fatura ödenecek sivi yag deterjan alcam çıkınca
Türkiyedemi olmuş bu?Allah herşeyin hayırlısını versin,özellikle evladın
Evet canim haberlere de çıktı tedavilik tam Allah ıslah etsin evlatla imtihan etmesin bizleri

Bende yarim saattir uyutcam insallah film açtık yarısını izledik yarısı için eşim bekliyo oğlan uyursa

Iyi geceler kızlar koca evde çocukla fırsat bulup bakamıyorum bu ara bugün kahvalti edip bir makine beyaz yikadim yastık kılıfı degiştim büyük makinemi açıp cektim her yeri paspas yapip toz aldim wc temizedim markete çıktım salatalik yeşilçay küçük karpuz az çeri evdede vardı meksika biberi 36 verdim bimde sut dondurma içe tea 11 verdim buzluktan taze fasulye pilav cacık yaptim

Aaa bugündemi pazar vardı kız. Eşimle de konuştuk pazarda perde nasıl varmı acaba falan diye. Pazar kuruluyormu diye.
en son evde giymeye 5-10 tl ye pijama don almıştım sonra virüs çıktı gidemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…