Olsun canım herkesin sevdiği sevmediği şeyler var. Kadın temizlik yapmayı sevse kendi evinde yapar.
ben de annemin biraz daha nasıl anlatayım.Politik olmasını isterdim. Mesela bizim kıza altını bile eşimin yanında takmadı bana ayrı verdi. Üstelik o zaman ev hediyesi de altın vermişti. Eşimin ailesi öyle değil. Gözünün içine soka soka yaparlarYani biraz daha görüntü ve işin kuralına göre rol yapma hiç yok annemde.
Benim annem de aynı, çok vericidir ama hiç reklam yapmaz
Rabbim sifa versin inşallahSelam can Kızlar
Hastamızın durumu ciddiyetini koruyor
Ay tutulması genel de ağır hastalara iyi gelmiyor
Hastaneden Bilgi bekliyoruz
Sabah kalktık oğluş ile kahvaltı yaptık
Kayınvalide su böreği yapmış onu koydu
Büyük Babaannemizde yaprak sarması koydu
Sabah böreği ısıttık kahvaltılık ile gömdük
Çamaşır katladım, taze fasulye koydum, sütlaç pişiriyorum
Salata yaparım akşama yeter
Gece yatmayınca sabahta sersem tavuk
En son böylesi gece kuşu yıllarım lise yaz tatillerindeydi
Kaç yıl geçmiş
Çamaşır atacağım az iki posta, yarında ütü yaparım.
Dün iyi ki çekmişim silmişim ortalığı
Yarında yine bir ortalık temizlerim
Allah Kerim
Sağolsun bizimkiler iyiler dun bir kas bıyık operasyonu yaptık birbirimize ben yaptırmadım kendim alıyorum cunkiYaa ne güZel tutuyorsunuz birbirinizi masallah
Hani eltiler hep kavgalı olur ya.
Bende elti yok 2 görümce var .
Ama kücük olanı eltim sayıyorm
Görümce bukadr fena olamaz eltidir o
Bende şey diye düşündüm, acaba bunlar takılacak takıları önden topladılarda , kadınada takı takılması gerekince öylemi uyduruverdi?Belkide teyze ayrı bilezik taktı.Öyle insanlarda var duydum, önden toplayıp düğün esnasında taktırmayan.Kadın taktıysa karşılığında bişey takılmazsa muhtemelen kardeşine söyleyecek.Bu pintilikteki insanlar ben sana şunu takım getir der.Kendinde çıkmasın oğlu taksın diye o anda öyle demiş olabilirBence yalan kıvırmış. 20 tl yi bile eşine söyleyen kv bunu mu söylemedi. Pek inandırıcı gelmedi. Ona takı takmayacağım takmadı deyince kıvırmış hemen yalanı.
Biz tatile çok gittik. Günü birlikte gittiğimiz oldu. Ama hiç bir yer rixos gibi değildi. Olsun zaten bu şartlarda artık daha zor tatil bile. O günler de gelir inşallah.
bodrumda şezlong 1000 tl miş gayet normalmiş :))) Bu yaz da ablamın yanınamı gitsek diyordum bodruma. Şezlong fiyatını duyunca gayet nornalmiş dedim bende
Akşam uykusunuda uyutmuslar resmen kiz 4 saat nasıl uyutmuslarİyigecelerr
Gelemedim
Cünkü bebe sallıyorm
Cünkü kocamla üstün zekalı kvdem bugun cocugu 4 saat uyutmuslar
5 saat cocuk bakıp 4 saat uuyutmak cidden basarı!
Acayip gerginim
Kontrol güzel gecti
Kan tahlili de yaptılar dr sonuclarımız normal gerek yok takviyeye dedi.
Basım catlıyo kız hala uyumadı bıraktm artk
Ben birine çoraplarımızı birine iç çamaşırlarımızı koyıyorum kız. Siz nereye koyıyorsunuz. Benim gardolap küçük. Aslında gömme dolap yaptırmayı çok istşyorum yatak odama.Toz ve lüzumsuz şeyler çekmecesi
Dolapların altında çekmeceler varBen birine çoraplarımızı birine iç çamaşırlarımızı koyıyorum kız. Siz nereye koyıyorsunuz. Benim gardolap küçük. Aslında gömme dolap yaptırmayı çok istşyorum yatak odama.
Ayy zor Kızlar. Hadi ben pikeleri kış yaz kullanıyorum. Kıza da bize de. Ama kışlıkları kaldırmıştım geri çıkarttım.Bende sabah buna soylendim tamda
Battaniyeleri yikadim kaldirdim pikeleri cikaridim hobba bir daha geri
Yine yikancaklar yine toplancaklar
Nasıl yaz bu saskinim
Ben deee ben deee istiyorum. Keşke yakın olsaydık.ahh keske..
Valla biz mercimek koftelerini kisirlari gotururken onlar buyurdu.
Hem Imece usulu bi gun sana sarma sarip buzluguna mamalar yapardik bir gun bana bir gunbabyloading87 e
Bebeli hatunlar bebeli hatunlari anlar der aglasirdik bir postada
Sonra senin k.v su boregini kirisirdik falan
Türkiyedemi olmuş bu?Allah herşeyin hayırlısını versin,özellikle evladınBi video izledim twitterda
Allah evladın da hayırlısını versin
Annesii istediği ayakkabıyı almadı diye,merdivenden atıyo bi kız magazada
Sinirden gözü dönüyomıs
Bi döndürürüm onu evlat gibi
Yokmuş canim bu h sonu çikabilirsem pazar pazarı var burda oraya gitcem bezelye bakarim bu arada anneanneye Allah şifa versinYine mi yasak var
Açıklama yapıldı mı?
Amin kuzu öyle pek fesat düşünen yok kaynanam da bizi ayıramaz hep böyle gider insallah ogluş çok seviyo kuzenlerinimasallah canim ya senin eltiler falan ne iyi araniz.
Allah bozmasin
Ben hep hesap açıp satim diyorum öyle kalıyor ni kaç bise var özellikle kiz kardeşim belki hamile olur ona veririm belki kendime sakliyim diyorum cayıyorumBizde tefal family grill dumansız ızgara vardı. Eskiden bahceliydi evimiZ. Bu evde kullanamadik. Bir de yer kapliyor. Esim dun onu ledgoya koydu. Sifir fiyati 1950 tl civari. Biz 450 ye almistik. 500 tl fiyat teklif etmisler.
bir de kati meyve sikacagimiZ var onun fiyatta fena. Kullanmiyoruz. Ev hazine doluymus
Bu ara evdeki gereksizleri bir bosaltasim var.
normal bebek bezini de siteden birine 90 a sattim. Kilot bezler kaldi 2 paket bakalim onu da satabilirsm satarim. Ne kadar da cok bez zulosu yapmisim.
Oh maşallah yarın bizde cikcas oglusun ayakkabı zor oluyo artık ayağı buyuduSelam kızlar,
Bugün bayağı yoğun bir gündü yoruldum. Evde dura dura hamlaşmışım. Perde için gittik 3 yere. Fiyatlar çok yüksek. Çocuk odası için ucuz bişey bulamadım. Tavsiye edeceğiniz model varmı kızlar. Kararsız kaldım. Perde tülmü güneşlik renkli tülmü yoksa fon mu bilemedim.
sonra eşimle kız beni perdeciye bıraktı onlar bahçeye geçti. Ben gezdim de gezdim. İpini koparmış gibiydim. Çok uzun zaman olmuş. Ucuzlukmu birmilyoncumu desem öyle yerler gezmeyeli. Virüsten değil çocuktangirsem bile kırılacak şey bölgesine hiç uğrayamıyorduö bilw girip çıktığım çok oldu öyle yerlere kız arabadından iniyordu. Zapdetme çabasında oluyordum. Kendimi çok mutlu hissettim gezebilince
Bir tane süslü kutu aldım şifonyer üstüne. Ivır zıvır saat anahtar toka vs vs şeyler atıyoruz içine. Zaten artık çoğu şeyi yukarıya koyuyorum kızdan kaçırmak için. Hepsini karıştırıyorNeyse 14.5 ona verdim.
kıza parmak boya aldım 16.5
Uhu lazımdı. 1,tl
Çaydanlık süzgeç iki tane 3.5 tl
İki tane boyama kıtabı aldım 10 tl
Sonra market market gezdim. Fiyatlara baktım
Çilek soğan patates Salatalık aldım. 20 de oraya verdim. Makbul e gittim. Soslu fıstık cips çekirdek kaju fındıklı draje aldım 45 tl oraya verdim.
sonra beni aldılar eşim. Acıkmıştık kızda açıktı. Evde yemek yokhadi biryer var hamburger yiyelim dedi. Aylardır ilk defa dışarıda yemel yedik. Virüs kapmadık inşallah :)
Kimse yoktu hamburgercide. Herşeye dezenfekte yaptılae masaya oturmadan. Kapıda dezenfektan var. Ödeme yerinde var.
kız da bir sevindirik oldu mama sandalyesi verdiler koştu. Bir gülücükler. İyi alışmış dışarıda yemek yemeye
Beğendim beğendim diyor gülerek
Gelince de banyo yaptırdım uyudu
Evet canim haberlere de çıktı tedavilik tam Allah ıslah etsin evlatla imtihan etmesin bizleriTürkiyedemi olmuş bu?Allah herşeyin hayırlısını versin,özellikle evladın
Bende yarim saattir uyutcam insallah film açtık yarısını izledik yarısı için eşim bekliyo oğlan uyursaİyi geceler kizlar bugün taksit taksit girebildim
babyloading87 4 saat uyutmayi nasıl başarmışlar ya, sallamislar mi hep yoksa prenses sizi mi cekcem ya diye uyumuş uzun uzun☺ şaka biyana yani normal mi gelmiş onlara bu süre acaba ne saçma gece uykusunu uyumuş çocuk ya
Ben bugün nasıl geçti anlamadım, bı pazara çıktım şort vs aldım terlik aldim. Önümüzdeki hafta annemin yazligina gidelim diyoruz yakın hem, hem de daha izole bari çocuklar hava alır sıcak olursa denize gireriz hem bari saçma sapan sözlere canım sıkılmaz
Bugün et yaptım ızgara gibi
Enginar
Salata
Eşim de ekler aldı kızımın siparişi, otururken de taze fasulye pişirdim yarına
Yarın yanına biseyler eklerim
Şimdi oğlumu uyutmaya baslicam artık gazam mübarek olsun
Aaa bugündemi pazar vardı kız. Eşimle de konuştuk pazarda perde nasıl varmı acaba falan diye. Pazar kuruluyormu diye.İyi geceler kizlar bugün taksit taksit girebildim
babyloading87 4 saat uyutmayi nasıl başarmışlar ya, sallamislar mi hep yoksa prenses sizi mi cekcem ya diye uyumuş uzun uzun☺ şaka biyana yani normal mi gelmiş onlara bu süre acaba ne saçma gece uykusunu uyumuş çocuk ya
Ben bugün nasıl geçti anlamadım, bı pazara çıktım şort vs aldım terlik aldim. Önümüzdeki hafta annemin yazligina gidelim diyoruz yakın hem, hem de daha izole bari çocuklar hava alır sıcak olursa denize gireriz hem bari saçma sapan sözlere canım sıkılmaz
Bugün et yaptım ızgara gibi
Enginar
Salata
Eşim de ekler aldı kızımın siparişi, otururken de taze fasulye pişirdim yarına
Yarın yanına biseyler eklerim
Şimdi oğlumu uyutmaya baslicam artık gazam mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?