- 27 Şubat 2013
- 14.820
- 42.336
- 798
Benden de hayır yoktu ha koydum koyacağım satışa 1 yıl oldu. En son eşim hallettiYokmuş canim bu h sonu çikabilirsem pazar pazarı var burda oraya gitcem bezelye bakarim bu arada anneanneye Allah şifa versin
Amin kuzu öyle pek fesat düşünen yok kaynanam da bizi ayıramaz hep böyle gider insallah ogluş çok seviyo kuzenlerini
Ben hep hesap açıp satim diyorum öyle kalıyor ni kaç bise var özellikle kiz kardeşim belki hamile olur ona veririm belki kendime sakliyim diyorum cayıyorum
Oh maşallah yarın bizde cikcas oglusun ayakkabı zor oluyo artık ayağı buyudubide geçen seneki giydiği sandalet olmuyo iki sene giydi büyük almisim oda alınacak bi kaç bise alcam marketten alınacaklar var kocam bey ödeme bekliyo yarin yüklü kira fatura ödenecek sivi yag deterjan alcam çıkınca
Evet canim haberlere de çıktı tedavilik tam Allah ıslah etsin evlatla imtihan etmesin bizleri
Var hem de kaldığı yerden devam, full yineAaa bugündemi pazar vardı kız. Eşimle de konuştuk pazarda perde nasıl varmı acaba falan diye. Pazar kuruluyormu diye.
en son evde giymeye 5-10 tl ye pijama don almıştımsonra virüs çıktı gidemedim.
Ay o da ayrı bi meseleAkşam uykusunuda uyutmuslar resmen kiz 4 saat nasıl uyutmuslarşöyle öyle çocuk bende çalışırken bakarim diye çocuğa aksam uykusu kalsın de
Trendyola baktın mı cnm perde icin?Selam kızlar,
Bugün bayağı yoğun bir gündü yoruldum. Evde dura dura hamlaşmışım. Perde için gittik 3 yere. Fiyatlar çok yüksek. Çocuk odası için ucuz bişey bulamadım. Tavsiye edeceğiniz model varmı kızlar. Kararsız kaldım. Perde tülmü güneşlik renkli tülmü yoksa fon mu bilemedim.
sonra eşimle kız beni perdeciye bıraktı onlar bahçeye geçti. Ben gezdim de gezdim. İpini koparmış gibiydim. Çok uzun zaman olmuş. Ucuzlukmu birmilyoncumu desem öyle yerler gezmeyeli. Virüsten değil çocuktangirsem bile kırılacak şey bölgesine hiç uğrayamıyorduö bilw girip çıktığım çok oldu öyle yerlere kız arabadından iniyordu. Zapdetme çabasında oluyordum. Kendimi çok mutlu hissettim gezebilince
Bir tane süslü kutu aldım şifonyer üstüne. Ivır zıvır saat anahtar toka vs vs şeyler atıyoruz içine. Zaten artık çoğu şeyi yukarıya koyuyorum kızdan kaçırmak için. Hepsini karıştırıyorNeyse 14.5 ona verdim.
kıza parmak boya aldım 16.5
Uhu lazımdı. 1,tl
Çaydanlık süzgeç iki tane 3.5 tl
İki tane boyama kıtabı aldım 10 tl
Sonra market market gezdim. Fiyatlara baktım
Çilek soğan patates Salatalık aldım. 20 de oraya verdim. Makbul e gittim. Soslu fıstık cips çekirdek kaju fındıklı draje aldım 45 tl oraya verdim.
sonra beni aldılar eşim. Acıkmıştık kızda açıktı. Evde yemek yokhadi biryer var hamburger yiyelim dedi. Aylardır ilk defa dışarıda yemel yedik. Virüs kapmadık inşallah :)
Kimse yoktu hamburgercide. Herşeye dezenfekte yaptılae masaya oturmadan. Kapıda dezenfektan var. Ödeme yerinde var.
kız da bir sevindirik oldu mama sandalyesi verdiler koştu. Bir gülücükler. İyi alışmış dışarıda yemek yemeye
Beğendim beğendim diyor gülerek
Gelince de banyo yaptırdım uyudu
Aynen sallamıslsr cnmİyi geceler kizlar bugün taksit taksit girebildim
babyloading87 4 saat uyutmayi nasıl başarmışlar ya, sallamislar mi hep yoksa prenses sizi mi cekcem ya diye uyumuş uzun uzun☺ şaka biyana yani normal mi gelmiş onlara bu süre acaba ne saçma gece uykusunu uyumuş çocuk ya
Ben bugün nasıl geçti anlamadım, bı pazara çıktım şort vs aldım terlik aldim. Önümüzdeki hafta annemin yazligina gidelim diyoruz yakın hem, hem de daha izole bari çocuklar hava alır sıcak olursa denize gireriz hem bari saçma sapan sözlere canım sıkılmaz
Bugün et yaptım ızgara gibi
Enginar
Salata
Eşim de ekler aldı kızımın siparişi, otururken de taze fasulye pişirdim yarına
Yarın yanına biseyler eklerim
Şimdi oğlumu uyutmaya baslicam artık gazam mübarek olsun
Evet yaTürkiyedemi olmuş bu?Allah herşeyin hayırlısını versin,özellikle evladın
Ayyy sakin yapma ev hayatin bitsin oldu. En sevmedigim sey ben de sabaha kadar sallamaya razi olurdum. Onlar isin kolayini bulmuslar. Oyle herkes cocuk bakar.Slmlarrr
Kız 23.00 de uyudu
Ben de uyumusm
Mamaya kalktık basım catlıyo
Sevdiğim görümcem aradı yatmadan
Dedim abla 4 saat uyutmuslar
Nası uyutmuslar kız okadr diyo o da.
O da iyi hos ama sevgi kelebegi.
Sen diyo annemde kal gidip,uyutttyysanız bakın gece dersin diyo
İcimden dedim sabaha kadr cocık sallarım daha iyi
Sokaga cıkma yasagı cıkmıs ben uyurken
Cmrtsi calısmıcam cok mesudum
Bakmadin canim. Bence rahat cikartabilirsin sen alyosu. Daha kucuk tehlike daha az. Yere heryere dokunmaz. Biz eve donerken bir telasla donuyiruz. Elini asansorde herseye dokundurma telasinda oluyor.Trendyola baktın mı cnm perde icin?
Orda uygına bulabilirsin.
Ay iyi olmjs
Evet korkuyorz ama bize de dr artk cıkarın gün icinde dısarı ,d vitamini alsın dedi.
Tenhalarda gezeceguuk artık napalım
Biz de uyandiriyoruz. Bir gece sen esine ver baksin sabahlasin görsün uyandırılırmıAynen sallamıslsr cnm
Koci bide uyuyan cocuk uyandırılır mı diyo
Uyandırılır dedim.
Ben de okudum o haberi. Çok da üzüldüm. Hayırlı evlat Olsun diye boşa dememişler. Çocuk konusunda hep hayırlısı olsun diye dua ettim. Neler yaşayacağız hiçbirimiz bilmiyoruz.Evet ya
Türkiyede olmus.
Aminn cnm
Benim oyum tülden yana cikar yika as mis gibiSelam kızlar,
Bugün bayağı yoğun bir gündü yoruldum. Evde dura dura hamlaşmışım. Perde için gittik 3 yere. Fiyatlar çok yüksek. Çocuk odası için ucuz bişey bulamadım. Tavsiye edeceğiniz model varmı kızlar. Kararsız kaldım. Perde tülmü güneşlik renkli tülmü yoksa fon mu bilemedim.
sonra eşimle kız beni perdeciye bıraktı onlar bahçeye geçti. Ben gezdim de gezdim. İpini koparmış gibiydim. Çok uzun zaman olmuş. Ucuzlukmu birmilyoncumu desem öyle yerler gezmeyeli. Virüsten değil çocuktangirsem bile kırılacak şey bölgesine hiç uğrayamıyorduö bilw girip çıktığım çok oldu öyle yerlere kız arabadından iniyordu. Zapdetme çabasında oluyordum. Kendimi çok mutlu hissettim gezebilince
Bir tane süslü kutu aldım şifonyer üstüne. Ivır zıvır saat anahtar toka vs vs şeyler atıyoruz içine. Zaten artık çoğu şeyi yukarıya koyuyorum kızdan kaçırmak için. Hepsini karıştırıyorNeyse 14.5 ona verdim.
kıza parmak boya aldım 16.5
Uhu lazımdı. 1,tl
Çaydanlık süzgeç iki tane 3.5 tl
İki tane boyama kıtabı aldım 10 tl
Sonra market market gezdim. Fiyatlara baktım
Çilek soğan patates Salatalık aldım. 20 de oraya verdim. Makbul e gittim. Soslu fıstık cips çekirdek kaju fındıklı draje aldım 45 tl oraya verdim.
sonra beni aldılar eşim. Acıkmıştık kızda açıktı. Evde yemek yokhadi biryer var hamburger yiyelim dedi. Aylardır ilk defa dışarıda yemel yedik. Virüs kapmadık inşallah :)
Kimse yoktu hamburgercide. Herşeye dezenfekte yaptılae masaya oturmadan. Kapıda dezenfektan var. Ödeme yerinde var.
kız da bir sevindirik oldu mama sandalyesi verdiler koştu. Bir gülücükler. İyi alışmış dışarıda yemek yemeye
Beğendim beğendim diyor gülerek
Gelince de banyo yaptırdım uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?