Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay eltim ddi bana öyle salıncak istemedim en kötü ayağımda sakladım uyanır gibi olsa pişpiş yaptim hep ayakta uyum adi ddigin gibi çocuk acikmamışmı

Ilk 10 gün bizde giydirip yatıyorduk oğlanı teyzem gelince yarim kundak yaptı daha rahat uyuyordu canim kundak istemiyordum normalde çok sıkı sarmadan yaptık bide ben dus alıp yarim gun giydiğim atletimi yastığına sarmıştım iyi uyumustu anne kokusu ararmis kuzular

Kızlar Cumamız mübarek olsun. Yine bir cuma günü biz yine yollara düşecegiz. Herhalde eşim emekli olunca 5-6 ay kalır geliriz yazlıkta zor geliyor ama hazırlan git. Eşimin arkadaşı eşi ile birlikte çalışıyor onlar hergün gidip geliyorlar iş yerlerine ama eşim diyor ki bizim bütçe benzine dayanmaz onlar karı-koca iyi kazanıyorlar onlara koymaz diyor adam serbest meslek hanımıda gelir uzmanı maddi imkanları gerçekten gayet yerinde. Valizlerini alıp gidiyorlar biz her hafta tospa gibi taşınıp duruyoruz. Yasak kalkmış çok mesudum gece yarısı eve girmek, eşya taşımak getirdiklerimizi yerleştiirmek öyle zor geliyordu ki çok iyi oldu. Sabah sabah bime gittik küçük kızımla terlikleri kapışmışlar bizde 9.20 geçiyordu gittigimizde kasiyer de aklı sıra dalga geçiyor terlik mi kalır abla bu saate dedi, saat de ikindiyi gösteriyor galiba dedim çok bozuldu ama hak etti o kadar insanın içinde dalga geçilirmi yanımda kızım var. Canımı sıktı neyse ordan kızımla yürüyüş yaptık kuruyemişciye girdik paket çikolata görmüş anne ne kadar güzel degilmi dedi, galiba canı istiyor diye tane satıyormusunuz dedim adam hayır paketle satışımız var o ürünlerde dedi. Kızım anne alamayız demi dedi neden alamayabilirim dedim çünkü terlik için ayırdığım paralar da vardı. Adama dedim paket ne kadar 35 tl dedi alıyorum dedim bu gün neye niyet neye kısmet yaptık. Ama kızım mutlu oldu. Birkaç eksik daha aldık 92 tl bırakıp geldik.

Annem börek istemişti eve hızlı bir giriş yaparak, aldıklarımız sil,kurula yerleştir yaptıktan sonra hazır maya ile ekmek yogurdum. Onlar mayalanırken de bir tepsi el açması börek yaptım. Öğlen yemegimi yedim o kadar acıkmışım ki çok yedim. Şu tatlıyı da bir bıraksam süper olucak ama yemeden duramıyorum. İki tane kalburabastıyı gömdüm ama pişmanım çünküsü çayı şekersiz içemiyorum. Şimdi fırını da temizledim ekmeklerin çoğunu dondurucuya atıcam en az bir hafta yeter bize böregin yarısı anneme yarısı bize kalır. Bu akşam kalan yarım yemekler ve kızım az önce istediği makarnadan da bir tabak var onu koyucam sofraya ayran yaparım karpuz var tatlı var bu akşamda böyle olsun bayagı yorulmuşum 8000 adım atmışız bu gün kızım uyuyor çok yoruldu yavrum bugün ama iyi de oldu temiz hava aldık.

Kızlar selam
Hastamız yoğun bakım odasına alınmış
Durumu daha iyi dedi doktor

Bizde yürüş yaptık oğlum ile geldik kayınvalideye
O da kısır yapmış , hamur kızartıyor.
Büyük annede Elmalı pasta yapmış
Çay koyduk
Akşama zaten evdeki yemek anca eşime yeterdi
Biz oğlan ile tok gideriz, yarına Allah Kerim günü kurtardık.

Annem kendine ayakkabi almis.
Eve goturemedi
Babam diyoki yinemi ayakkabi.
Benimkilerden 2 kati fazlasi ayakkabisi var
Ama genelde spor ayakkabi giyiyor.
Ama ayakkabiya ve ust tshrt bdy tav kadin
Dayanamiyo olsun evde giyerim diyo aliyoda aliyo
etiketi uzerinde kazaklari falan vardir.
Hatta gecen babam lafini etti kaban kaban dedi 300tl verdim kaban aldim 1 defa giymedi diyo.
Ee hakli.
Onda da öyle bisi var aliyor aliyor giydigi ayni seylerdir.
Anne giysene giyerim lazim olur diyo.

Babamla buluscaklardi ayakkabi sende dursun lelli almis derim diyo
iyi bakalim dedim.
Daha 2 ay ancak oldu yanimda aldi 2 tane daha.
Ben cok eledim suan sayilidir ayakkabim.
Bayada almam.
marka 5 tane spor ayakkabim.
hummel,adidas,nike,polo
Babet zaten giymiyorum sevmiyorum.
3 tane falanda yine spor tarz var magzalardan almistim gunluk kullanim icin.
Eleye eleye kalmadi.
2 tane klasik almam lazim.
kumas pant. ya da elbiselik pek yok.

Babam anneme diyoki spor giyiniyosun git adidastan al 400tl giy iste.
Yok o 400tl kac tane esofman alirim diyo
Kadin hakli ama gunluk market geziyo bana gelip gidiyo giyiyor.

Aiy marka diye 1 esofman tkm bende bayamam ayakkabi tamam rahatlik gercekden ama kiyafetde ben markaci diilim
Canta ve ayakkabida evet marka guzel ve rahat.

İyigecelerr olsunnn
Gelemedim bugun
Cğnkü anı bi kararla köye gittik kardesimle
En son 19 mayısta görüstük
Aradı yasak varmıs abla ,anneme kahve icmeye gidelim dedi
Sonra yasak kalktı denilince yemege de kaldık.
Ofisten aldı beni eve gectik,kızın cantasını aldım hazır zaten hep.
Koci kzıı getirdi annesinden,aldım cıktık yola
3 cocık kardesim ben
Pogaca,kek ,kurabiye aldık yoldan
Annemde cay demlemis yedik.
Aksm kocalara dedik biz yemege kalıyorz,basınızın caresine bakıj
Yemegim vardı,benimki pide yaptırmıs kendine yedik ictik,parka götürdük cocıklar oynadı kimseler yokken.
21.00 gibi dedik cıkalım yola
Babm bu saatte 2 kadın coluk cocjk gidilmez dedi o bizi evlere dagıttı
Benimki yemege kalınca azcık bozuk atıyo ama valla kusura bakma dedim
Azcık nefes aldım.
Bu yaz böyle yaparız diyorz
Abla ben gelir seni alırım cıkarız köye diyor kardesim
Yasak kalkınca tabi calısıyorm yarın

Selam kızlar,
NaptınıZ. Bugün de yoğun gündü. Sabah kalktık. Barbekü ızgarayı vereceğimiz adam geldi. 550 tl kazandık. Sonra kahvaltıda eşim tost yaptı. Çay faslı falan. Sonra çıktık kurumdan kız için şehirdışına çıkma izni aldık. Bakım sözleşmemiz olduğu için kuruma şehir dışına çıktığımızı detayları ile Bir hafta önceden bildirmemiz gerekiyor. Bahçelievlere gidince kızımın bulunduğu yuvanın önünden geçtik çok duygulandım kızlar. Kavuştuğumuz gün aklımdan geçti gitti. Çok şükür dedim bir kez daha.
oradan teyzeye geçtik. Eşim gitmesekmi şimdi kal derler ısrar ederker dedi.Neyse gittik. Çok uykum vardı uyuyamadım da. Sonra akşamüstü kahve içelimmi dedi. Ayaküstü yemek öncesi kahve içemem dedim. Sonra biraz zaman geçti benim kıza diyorki anandan hayır yok kızım ben kahvemi içeyim sonra eltimi anlattı. Bem de dedim o da kahveyi sevmeye başladı. Demezmi yoo kendi içmese de gece de olsa bana yapar kahve. Lafı çarptı. Hiç üzerime alınmadım.sonra çıktım gezmeye dışarı eşim de arkadaşıyla görüşmüştü. KIzı da teyzeye bırsktım. Alışveriş yaptım az. Kıza fırça tarak aldım 10 tl gratisten. Kendime de 3 tane iç çanaşırı aldım 15 tl tshoptan.
sonra eve geldim. Dayı ve eşim gelmiş.Yemek yedik çıktık.

Benimde marka takıntım hiç olmadı
Gözüme güzel gelen benimdir

Kıyamam kuzuma ya. Geçsin sancıları bir an önce

Kesinlikle her istediğinin olmayacağını alınmayacağını bilmeli. Sorumluluğu olmalı. Yoksa hayatta hiç bir zaman mutlu olamaz

Oh iyi yapmışsın valla canim kacabildiginiz bi yer varsa git iş ev insan hayattan kopuyor zaten aylardır evdeyiz nefes almissin
Bende yogundum bugun bakamadim buraya öğle sonrası yaz cam birazdan detayları şu teyze niye kiyasliyo sizi anlamıyorum kaynana olsa belkide ver cevabını bence hem kahve sevmek zorunda misin bende açķen içmem kahve
Benimde marka takıntım hiç olmadı
Gözüme güzel gelen benimdir
Aynen canım pazardan yada mağazadan begendiysem alirim

Bilmemmi benim evde de iki tane o cins sebze baklıyat yemeyen mevcut
Sokağa çıkma yasağı iptal oldu ya dedim yok mümkün değil ben başka ülkede yaşayamam. böyle bir ülke yok yok

Hele o İstanbul Pazar’ları aklımı başımdan alıyor
Ankara’da yok

Ohhh sefanız olsun

Aynen kıyafette marka hiç aramam ama ayakkabıda önemli. Zaten çok uzun yıllardır dışarıdan ayakkbı almadım sayılır. Eşim getiriyor. Kaliteli ve rahat.,Spor nike almıştı eşim.3 tane spor var. Deri ayakkabılarIm eşim ayakkabı firmasında çalışınca Evde yığınla ayakkabı var. Şöyle aklımdan geçirip sayayım dedim de en az 30 çift ayakkabım vardır. bir bot bir çizme kardeşime verdim çizme topukluydu onu kullanamam şuan çocuk var. O işe giderken giyiyor. Elimde sıfır olan 38 numara Kürklü botu da satMaya niyetim var satabilirsem. Ayy anlatınca birden dedim ev ayakkabı mağazasına dönmüş

Bu saatler senle benim topik saatim kuZum valla teyzenin kıyaslaması aslında kıyaslama değil kahve içelimmi dedi İçmem dedim yapmadım ya Ona bozuldu. İstiyorki o an yapıp koyayım önüne. Ya da o hiç demeden yapayım sen kahve seviyorsun deyip koyayım diye bekliyor. Kıza yemek yoktu. O an kıza yemek hazırlıyordum.
ben de lafı çarptımki. Eve gelince dayı kıza oyuncak almış. Öyle açık satılan oyuncklardan. Dedim dezenfekte ettinizmi dedim. Biz senden daha dikkat ediyoruz şekerim dedi. Ben de dikkatmi ediyorsun bendeyken paraya elini deyip yıkamadın dedim Yıkadım dedi. Çorapların yanına parayı koydun dedim hoşbeş sohbet ederiz anlaşırız da arada birbirimize laf geçiririz ben altta kalmam hiç

Çocuklar 'dan bu saate fırsat oluyo canim valla anca uyuyolar mutfak batmisti halbuki yemek sonrasi topladim erkek kardeşim uğradı elden para almıştık onu verdim yemek biseler koydum cay kurabiye yedik gitti 11 gibi oğlanı wc ye gotur getir yatirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…