Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah yardimcin olsun kuzu.
Azicik da etraf yardimci olsa keske
Annemde oglan gelsin bakim diyo.
Oglanin neyine bakcan dedim
altini mi bezlicen.
Ayagindami sallican
Yemekle ugrasmazsin diyo
Bi ona mi yapiyorum sanki bana bi ziyani yok haa yemek sectiginden ve evde oldugundan yemek bulundurmam icap ediyo.

Aaa söyledim diye hatırlıyorum sanki kız. teşekkür canım baktım hemen ilettim kardeşime.

Hiç sana göre değil bacım tozlu ve süpürülmemiş ev. Elektrik süpürge sesinde de uyur bebekler.

Allah yardımcın olsun canım. Anneleri de bazen anlamak mümkün olmuyor. Evet zor çocuk bakmak ama evlenir evlenmez hep çocuk yapın diyen anneler değilmi

Bi karpuz yicem icim yandi kiz birakmiyo
10 defa elimi yikayip yanina geliyorum.
Uykusu yarim saatse rahat 20 defa wiyk wiyk
pispislicez hanimi.
Boluk porcuk is yapiyorum
Aksam olsada esim gelse annemden umudu kestim
Desene sen de başladın yarım yarım iş yapmaya. Hareketlenince daha da zor oluyor. İnşallah o zamsna uykusu düzene girer canım

Iyi yaparsın cnm uyuturlar heralde yaparken özel devlet değişiyor sanırım bu uyusturma konusunda kolayca atlatır insallah okul başlamadan iyi olur çocuk kollayamiyor kendinu
Çalışma konusunda valla ben kayinvalideden bise bekliyordum şaşırttı o beni annen keşke biraz daha yardımcı olsa sanırım gezmesi sınırlanmasın istiyor bi yaştan sonra rahat olmak istiyorlar sanırım kolay gelsin canim
sormaaa firsat kolluyom supurge tetikde
Okumuştum elektrik süpürgesi sesini severim çocuklar uydurmuş ben uyuduğu odaya sokmazdum küçükken ürker diye

Selam kızlar gitti bugun ise eşim sabah erken uyandik 9 bucuk gibi ortalik topladim bulasik makinesi topladim kirlieri attim kahvalti ettik nevresim degistim attim bi makine camasir actim bi kaç beyaz da attım bi makine daha actim digerlerini astim gırgır yaptim iceri dun kuru fasulye pisti yemedik bugun yemegim var pilav salata yogurt yeter disari cikcas elektrik süpürgesi geldiyse alicam bugun domates ve az meyvede bakarim dun şoka gitmiştim biseler aldim 25 tl üzerine duru büyük duş jeli 10 tlydi aldim attim dolaba diğerini 1 ay olmadı actim yedek ye dursun duş çok alıyoruz özellikle yazın ev yanıyor dış macunu bitmek üzere baktim ondanda atmisim dolaba iyi oluyo

Aynen ben de daha yeni o uyurken süpürmeye başladım. Eltim süpürge sesiyle uyutuyordu çocuğu. Bir şey almışlar sürekli içinde süpürge sesi çalıyor.

Dun oglysa disati cikmisken kumbarasinda ki parasiyla 15 euro ve bi 0.5 gram aldim eşimin parası geldi aldim benden aldığı parayı 1.5 gramda kendime aldim 24 ayar 1 gramlık 0.5 22 ayar 377 di gram 3 4 yere sordum benimkiler 557 tuttu 555 verdim Allah bereket versin küçük şisemi adam ordad a 250 fln vardır 150 ayircam gün eltimde ona verilecek 15 gibi

Desene sen de başladın yarım yarım iş yapmaya. Hareketlenince daha da zor oluyor. İnşallah o zamsna uykusu düzene girer canım
Dün uyudu hic huysuzlanmadi bugun yiyo beni.
ya pusette salliyorum ya besikde kalktigim an basiyo yaygarayi bugun aksam olur mu bilemedim

ben hic denemedim bazen (dalinca ) cok ses almiyo ama bazende cıt sese sıcriyor.
Cesaret edemedim

Ay çok zor o tripler
Ben ne çektim
Sen anlattıkça aklıma geldi
Annem Pazartesi gelir Cuma ben kapıdan girmeden hazır beklerdi
Ev uzak olduğu için kalıyordu
Onun içinde zor ama ne yapalım
Sanki hiç devlet dairesinde çalışmamış gibi arada Cuma’ları erken kaç derdi

Bazen köye gideceğiz Cuma saat 15:00 de kayınpedere bırakalım üç saat sen gelene kadar baksın derdi.
Sonra bir duyardım annem Cumartesi gitmiş köye

Kayınvalide de ben bakıyorum diye değişik bir gerinme şişme halleri

Şimdi çok şükür okul çağı geldi
Arada yaz okulu arada babaanne paslaşırız.
Küçükken hem annem ile hemde kayınvalide ile çok gerildik. Ondandır ikinciyi düşünmedim.
Benim kayınvalide iyidir hoştur ama çocuk küçükken anlamsız küserdi. Derdini anlatamaz küserdi.
Şimdi ben küsüyorum, sıranın bana geleceğini düşünmedi

Kaynanam dün demiski gitmeden gorseydim cocugu getirmedin demis
yani yanina gitmemisiz sanki gorusuyormusuz gibi.
Esimde son resmini gostermis agzi burnu anasi diyomus.
ee bana benziyo iste gorup napcaksa
Laf olsun he torun sevgisinden diil onun ki kendine yer ariyo.
Hic bisi demedim.

B
Sabah buldumcuk ayakkabilarini geri cikarip kizimi gormeyi unuttum diye tekrar eve girip odaya gitti
Nesini gorcen uyuyo cocik dedim

Ofisteyken resimlerine bakiyomus
Kiz dillenince yandik valla.
Benim resimde öyleydi resim at derdi bazen gitmeden kokliyim der uyandırır kacardi

Ya valla cok moralim bozuluyo
Kvdem den hic beklemediğim performansı gördüm.
Cmrtsi kız uyumayınca salıncagı almaya cıktık kostu hemen kıza.
Dedim saolun yorduk sizi bu hafta Allah razı olsun dedim(kvdesiyle sizli bizli konusanlardanım)
Ay nolcak bakıyorz iste 3 kisiyiz dedi.
Kocam zaten paso uyuyoKpderde tv basında .
Kadın yalnız simdi Allah var.
Annem bi triplerde
Dün zor kactı otur bi kahve icelim dedim yok isim cok dedi oturmadı bike

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…