Allah yardimcin olsun kuzu.Annem dün evi toplamıs yapma diyorm okadr
Bugun bulasık mak.doluydu calıstıramadım sabah camasır calısıyo du,sigorta attırıyor ikisi calısınca.
Makinanda dolu.
Gelince calıstırırsın dedi.
Dedim calıstırrırm bn .
Ocagın telleri var asagı katta,kıza corba nasıl ısıtcan aklıma gelmedi attım ama diyorm.
Isıtırım ben öyle diyo
Bugun piremses modda.
Düğme basmaya erindi
Cmrtsi atıstık biraz,benim cmrtsi özgürlüğ mü kısıtlama h.sonu dedi
Tmm kvdm bakar cmrtsi dedim.
Sabah diyor cnrtsi ne yapcanız simdi?
Yollucm dedim kvdeme he tmm diyo
Kardesimle kursunlua gitceklermis bugun
Erken gel bak beklemez o diyo.
Valla calısmak zorunda olan dogurmasın cocjk
Yediğimiz tribin haddi hesabu yok
Resmen 2 yasına hemen gelsin diyo dua ediyorm vercm kocinin fabrikadaki krese artk
1 yıl bakr bakmaz anama.
Aaa söyledim diye hatırlıyorum sanki kız.Canim bende ozaman yaptirmistim sunnet cok da rahat olmustu.
Önden konusmustum uyucaksin uyancaksin bisi olmicak falan diye.
Evde 2-3 miziklandi (pomad surerken falan aciyo dedi elletmek istemedi) ama aglamadi hic cabuk toparlandi
Darisi basiniza hemencik olsun bitsin
wayysss hic de demiyosun bak sen
atarim canim instadan aktueli
Hiç sana göre değil bacım tozlu ve süpürülmemiş ev. Elektrik süpürge sesinde de uyur bebekler.Gün yine uzerime aydi.
Malesef 3-5 oldu 3- bu saat.
yani az az uyudu ama dalamadi hem bi ık mık.
Ne derdi var cozemedim sicakdan diye dusunuyorum.
Uzerini tepiyo ortturmuyo
Kisa kollu zibin giydirdim.
Baktim gogus kismida putur putur olmaya baslamis.
Bugun yikariz rahatlar biraz .
Simdi uyuttum bakim 2 saat falan uyucak mi.
Salonun hali icler acisi.
Supurulmedi 3.gun bugun
Toz yagiyo sanki eve
sormaaa firsat kolluyom supurge tetikdeHiç sana göre değil bacım tozlu ve süpürülmemiş ev. Elektrik süpürge sesinde de uyur bebekler.
Allah yardımcın olsun canım. Anneleri de bazen anlamak mümkün olmuyor. Evet zor çocuk bakmak ama evlenir evlenmez hep çocuk yapın diyen anneler değilmiAnnem dün evi toplamıs yapma diyorm okadr
Bugun bulasık mak.doluydu calıstıramadım sabah camasır calısıyo du,sigorta attırıyor ikisi calısınca.
Makinanda dolu.
Dedim calıstırrırm bn .
Ocagın telleri var asagı katta,kıza corba nasıl ısıtcan aklıma gelmedi attım ama diyorm.
Isıtırım ben öyle diyo
Bugun piremses modda.
Düğme basmaya erindi
Resmen 2 yasına hemen gelsin diyo dua ediyorm vercm kocinin fabrikadaki krese artk
1 yıl bakr bakmaz anama.
Desene sen de başladın yarım yarım iş yapmaya. Hareketlenince daha da zor oluyor. İnşallah o zamsna uykusu düzene girer canımBi karpuz yicem icim yandi kiz birakmiyo
10 defa elimi yikayip yanina geliyorum.
Uykusu yarim saatse rahat 20 defa wiyk wiyk
pispislicez hanimi.
Boluk porcuk is yapiyorum
Aksam olsada esim gelse annemden umudu kestim
Iyi yaparsın cnm uyuturlar heralde yaparken özel devlet değişiyor sanırım bu uyusturma konusunda kolayca atlatır insallah okul başlamadan iyi olur çocuk kollayamiyor kendinuBana iyi bir dinlenme oldu
Emekliye kalan süreyide çalışırım artık
Oğlum 6 yaşında
Niyetim bu yıl yaptırmak
Birinci sınıfa başlıyor
Öncesinde olsun kurtulsun istiyorum
Birde annem babam yaşlı
Mürüvvetini görsünler. Düğünü biraz zorda .sünneti en azından görürler.
Çalışma konusunda valla ben kayinvalideden bise bekliyordum şaşırttı o beni annen keşke biraz daha yardımcı olsa sanırım gezmesi sınırlanmasın istiyor bi yaştan sonra rahat olmak istiyorlar sanırım kolay gelsin canimAnnem dün evi toplamıs yapma diyorm okadr
Makinanda dolu.
Dedim calıstırrırm bn .
Isıtırım ben öyle diyo
Bugun piremses modda.
Düğme basmaya erindi
1 yıl bakr bakmaz anama.
Okumuştum elektrik süpürgesi sesini severim çocuklar uydurmuş ben uyuduğu odaya sokmazdum küçükken ürker diyesormaaa firsat kolluyom supurge tetikde
Aynen ben de daha yeni o uyurken süpürmeye başladım. Eltim süpürge sesiyle uyutuyordu çocuğu. Bir şey almışlar sürekli içinde süpürge sesi çalıyor.Iyi yaparsın cnm uyuturlar heralde yaparken özel devlet değişiyor sanırım bu uyusturma konusunda kolayca atlatır insallah okul başlamadan iyi olur çocuk kollayamiyor kendinu
Çalışma konusunda valla ben kayinvalideden bise bekliyordum şaşırttı o beni annen keşke biraz daha yardımcı olsa sanırım gezmesi sınırlanmasın istiyor bi yaştan sonra rahat olmak istiyorlar sanırım kolay gelsin canim
Okumuştum elektrik süpürgesi sesini severim çocuklar uydurmuş ben uyuduğu odaya sokmazdum küçükken ürker diye
Dün uyudu hic huysuzlanmadi bugun yiyo beni.Desene sen de başladın yarım yarım iş yapmaya. Hareketlenince daha da zor oluyor. İnşallah o zamsna uykusu düzene girer canım
ben hic denemedim bazen (dalinca ) cok ses almiyo ama bazende cıt sese sıcriyor.Iyi yaparsın cnm uyuturlar heralde yaparken özel devlet değişiyor sanırım bu uyusturma konusunda kolayca atlatır insallah okul başlamadan iyi olur çocuk kollayamiyor kendinu
Çalışma konusunda valla ben kayinvalideden bise bekliyordum şaşırttı o beni annen keşke biraz daha yardımcı olsa sanırım gezmesi sınırlanmasın istiyor bi yaştan sonra rahat olmak istiyorlar sanırım kolay gelsin canim
Okumuştum elektrik süpürgesi sesini severim çocuklar uydurmuş ben uyuduğu odaya sokmazdum küçükken ürker diye
Ay çok zor o triplerAnnem dün evi toplamıs yapma diyorm okadr
Makinanda dolu.
Dedim calıstırrırm bn .
Isıtırım ben öyle diyo
Bugun piremses modda.
Düğme basmaya erindi
1 yıl bakr bakmaz anama.
Benim oğlan saç kurutma sesi ile uyurduben hic denemedim bazen (dalinca ) cok ses almiyo ama bazende cıt sese sıcriyor.
Cesaret edemedim
Benim resimde öyleydi resim at derdi bazen gitmeden kokliyim der uyandırır kacardiSabah buldumcuk ayakkabilarini geri cikarip kizimi gormeyi unuttum diye tekrar eve girip odaya gitti
Nesini gorcen uyuyo cocik dedim
Ofisteyken resimlerine bakiyomus
Kiz dillenince yandik valla.
Ya valla cok moralim bozuluyoAy çok zor o tripler
Ben ne çektim
Sen anlattıkça aklıma geldi
Annem Pazartesi gelir Cuma ben kapıdan girmeden hazır beklerdi
Ev uzak olduğu için kalıyordu
Onun içinde zor ama ne yapalım
Sanki hiç devlet dairesinde çalışmamış gibi arada Cuma’ları erken kaç derdi
Bazen köye gideceğiz Cuma saat 15:00 de kayınpedere bırakalım üç saat sen gelene kadar baksın derdi.
Sonra bir duyardım annem Cumartesi gitmiş köye
Kayınvalide de ben bakıyorum diye değişik bir gerinme şişme halleri
Şimdi çok şükür okul çağı geldi
Arada yaz okulu arada babaanne paslaşırız.
Küçükken hem annem ile hemde kayınvalide ile çok gerildik. Ondandır ikinciyi düşünmedim.
Benim kayınvalide iyidir hoştur ama çocuk küçükken anlamsız küserdi. Derdini anlatamaz küserdi.
Şimdi ben küsüyorum, sıranın bana geleceğini düşünmedi
Beyaz gürültü candırben hic denemedim bazen (dalinca ) cok ses almiyo ama bazende cıt sese sıcriyor.
Cesaret edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?