- 21 Ağustos 2015
- 32.143
- 97.557
- 798
- 38
Bereketli olsunnn cnmDun oglysa disati cikmisken kumbarasinda ki parasiyla 15 euro ve bi 0.5 gram aldim eşimin parası geldi aldim benden aldığı parayı 1.5 gramda kendime aldim 24 ayar 1 gramlık 0.5 22 ayar 377 di gram 3 4 yere sordum benimkiler 557 tuttu 555 verdim Allah bereket versin küçük şisemi adam ordad a 250 fln vardır 150 ayircam gün eltimde ona verilecek 15 gibi
Bereketli olsun canım. Ben de eşya hazırlayayıö derken gardolabı da silip düZelttim kışlıkları kaldırdım. Bir daha kış olmaz değilmiDun oglysa disati cikmisken kumbarasinda ki parasiyla 15 euro ve bi 0.5 gram aldim eşimin parası geldi aldim benden aldığı parayı 1.5 gramda kendime aldim 24 ayar 1 gramlık 0.5 22 ayar 377 di gram 3 4 yere sordum benimkiler 557 tuttu 555 verdim Allah bereket versin küçük şisemi adam ordad a 250 fln vardır 150 ayircam gün eltimde ona verilecek 15 gibi
Babacıııımmm seni çok özledim dediğinde evden çıkamayacakSabah buldumcuk ayakkabilarini geri cikarip kizimi gormeyi unuttum diye tekrar eve girip odaya gitti
Nesini gorcen uyuyo cocik dedim
Ofisteyken resimlerine bakiyomus
Kiz dillenince yandik valla.
Olsun canim az olsun koyabiliyosak şu şartlarda çok guzelBereketli olsunnn cnm
Bende bu ay ayırıp temmız maasında yarım almayı istiyorm.
Gecen ayın issizliğindn var biraz maasta üstüne katıp alırım
Daha da da yarım maasla yarım altını zor görürüm cünkü
Valla kafalarına göre veriyorlar kardesimlerin orda daha uygun altın fiyatıBereketli olsun canım. Ben de eşya hazırlayayıö derken gardolabı da silip düZelttim kışlıkları kaldırdım. Bir daha kış olmaz değilmikaldır çıkar bir hal olduk.
paracıklarımı da saydım 270 olmuş. Bozukları şişedekileri saymadım daha dokunca sayacağım. Altın almaya niyetim var benim de. Düşmüşken alsammı bilemedim. Gram altın mı alsam.
Bu annelerin hep isi var.Ya valla cok moralim bozuluyo
Kvdem den hic beklemediğim performansı gördüm.
Cmrtsi kız uyumayınca salıncagı almaya cıktık kostu hemen kıza.
Dedim saolun yorduk sizi bu hafta Allah razı olsun dedim(kvdesiyle sizli bizli konusanlardanım)
Ay nolcak bakıyorz iste 3 kisiyiz dedi.
Kocam zaten paso uyuyoKpderde tv basında .
Kadın yalnız simdi Allah var.
Annem bi triplerde
Dün zor kactı otur bi kahve icelim dedim yok isim cok dedi oturmadı bike
Bakim bacim onadaBeyaz gürültü candır
Bizimki 10 aylık olcak hala onla uyur
Aglarken baba diye aglamaayi ogretcem.Babacıııımmm seni çok özledim dediğinde evden çıkamayacak
BiZim öyle diyor ama virüsten dolayı gelince hemen sarılamıyor eskisi gibi.
Insanın senin gibi kızı olmalı kuzum maşallah yapmışsın ne güzel bizim mutfak yaniyor valla hiç bu ara bulasmiyim böyle şeylereAiyy annem geldi gelmez olsamiydi bilemedim
Daha cok yoruldum aksam esimle yikardik kizi.
pogacalarin hepsini yemisler 1.5tepsi yahu nasil yediniz
Dedi cok guzel olmustuda soyle boyle.
Dedim evi supurim silim kizi oyalarsan hamur yogurim gidince pisirirsin dedim.
O da gokten ariyomusdiyemez bilirim.
Hic ses etmedi
Dedim piside yogurim mi baktim ses yok (yaptim hamuru civik oldu falan demisti) 3 bezelik pisi hamuru(yeminle uzerime yapisti) 1 kapda pogaca hamuru yogurdum unun dibini gordum.
Sonra kizi yikadik.
Annem uyuturken hemencik evi supurdum vileda yaptim.
Camasir astim.
Tabi bizimki kizi uyuttu ya gidim ben dedi bisi yoksa yollugunuda aldi
Sabah tavuk marine etmistim
onu patatesle firina verdim.
Dunden pilav var..
Karpuz salata falan kandiracuum.
Ama pert oldum.
Hamur extra oldu yordu beni.
Kizda okadar mizlanmaya daldi biraz.
Tabi bir yandan oglana yemek ver karpuz dogra cikani akit.
ona yetis otekine yetis.
Son 1.5 saat kız sadece emmeye kalkarsa hanimisde Alyosun babasi falan der Behlul kacar derim.
Evlerde hamladık gerçekten merkeze ciktik biraz. Yokuş var kac kez dinlendim bu kez daha iyi yurudumMerhaba kizlar
Bugün de hiç oturamadan akşam oldu daha da iism var
Tavuk patates yapicam tencerede susuz, makarna var salata yapcam yoğurt vs yeter
Çamaşır yıka katla bezdim ya, akşam da valiz hazirlicam
Oğlumu bahçeye indirdim, çocuklarla oynadi. Evde durmaya alışmışız azıcık dışarda peşinden koştum bacaklarım ağrıdi
yedirenk79 canım şimdiden iyi tatiller size de
Kiyamiyorum kuzu.Insanın senin gibi kızı olmalı kuzum maşallah yapmışsın ne güzel bizim mutfak yaniyor valla hiç bu ara bulasmiyim böyle şeylere
Anam benimde erkek kardeşim oldu boğaza düşkün annem çok çeşit yapmaz tatli fln. Hiç yok kiz kardeşim yapiyo bana gelince oda yiyo sevdiği bisey yapıyorum kıyamiyirum bende ona severek yiyo enişte şanslisin ablam güzel yapiyo diyoKiyamiyorum kuzu.
Diyoki yaptim senin yaptigin gibi olmadi falan diyo.
Kız gel tamam yapim allasen diyorum.
Hamur isinide seviyolar.
Cok yemesinler tabiki ama iste napcan.
Diger evdeyken alt usttuk ya hep kek revani falan istiyolardi.
Benim erkek kardesimde öyle.Anam benimde erkek kardeşim oldu boğaza düşkün annem çok çeşit yapmaz tatli fln. Hiç yok kiz kardeşim yapiyo bana gelince oda yiyo sevdiği bisey yapıyorum kıyamiyirum bende ona severek yiyo enişte şanslisin ablam güzel yapiyo diyo
Ya garip bı şekilde bı yumurta bile kiramama olayı normallesti. Hani kadın işi erkek işi vs değil olay ama insan kendi karnını doyuramaz mi, kardeşin haklı ben de şimdi çok duyuyorum ay yemek yapamam diyen. Kuzu çevrilsin demiyoruz yapa yapa öğrendik biz de ama değişik bir ön yargı varBenim erkek kardesimde öyle.
Evlen diyoruz ya simdikiler sizin gibi yemek falan yapmiyoki diyo.
Hep hazir istiyolar falan diyo.
Len herkes aynimi diyoruz bizde..
Daha evlenmeden hesap yapiyo bu yeni nesil.
Bizim gibi enayi kalmamistir eet haklilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?