Geçer zamanla sarılık insallah ddigin gibi kilo alımı iyiyse sarılık atlatiliraiyy eve gecim okicam.
Hast. gittik 140tl verdik kalca usg bisi yok sukur.
Cocuk de evet yuzunde sarilik var ama muhtemel 6-7 civarlarindadir ama elinde kolunda yok dedi.
yok idrar testi yok nodul yok karaciger enzimleri icin test bi suru bisi yazdi bunlari yaptir ister dev. hast. ister burda dedi..Yaptirmayi dusunmuyorum.
Sariligi zamanla atacaktir cunku vucudunda yok.
Emmesi iyi hatta 1 kilo daha almis ayin 8inden bu yana..
Uykusu öyle uzun diil..
yuzude aciliyor oncesine gore daha iyi.
Ordan anneme kzi biraktik su boregi aldirdim yine benim dusuncem dedim cenaze evine gidiyoruz aslinda cay seker alinir ama gelmistir baya borek alalim gelene ikram ederler dedim
Aiyy esim bunlarda da hic sifir 0.
ya akil mi edemiyor iste kulturlerindemi yok bence gormemisler bunlar birbirlerine bisi almadiklarindan cimriliklerinden hic nezaket dusunce yok.
Hep ben derim boyle seylerde alalim edelim.
Onlarda markete cikmislar bisiler almaya kizinda evi yakin cocugunu esine birakiyo annesinin evine geliyor o da cocuk durmamis.
Aradim kizi baya agladik telefonda
Annem aeni cok severdi herkese seni anlatirdi abla dedi dedi agladi.
Bende kapiya geldim oyle issiz oyle yoklugu belliki dedim ben agla o agla.
Anneme gectik gelelik dediler bekleyemeyiz dedik kiz durmaz .
esim berbere gitti gelsin eve geccez
Teşekkür ederim
Ben gecer diye dusunuyorum ama o testleri keske yaptirsaydim dermiyim acabaGeçer zamanla sarılık insallah ddigin gibi kilo alımı iyiyse sarılık atlatilir
Allah kalanlara sabır versin başka ne denirki
sagol canim
ayni gün kutluyoruz demekTeşekkür ederim
Amin cnm sagolasintr_lelli canım güle güle kullan Allah bereket versin
Demleme hic yapmadım kuzuKuzum dün elttmdeydim kısır istediler güzel olmuştu 2 bardaktan çok yaptim esime 1 tabak bıraktım bitti orda hepsi ben soğanı salcayi kavururum az az sıcak suyla pilav gibi demliyorum benim kısırı çok severler isterler
Mücvere care yogurt koymuyorum öyle buldım.Salçaya, yağa, ekşiye acimayacan kısır yaparken, yeşillik de ince doğranacak, yeşil soğan, nane, maydanoz...eline sağlık.
Ben de mucverin icini pişiremiyorum, beyaz oluyor ya hoşuma gitmiyor
Aynen yesil kutu alıyorm bndeBende 2 dir migrostan alıyorum kendi tableti biminkinden daha iyi yıkıyor 50 lı alıyorum 18 fln fiyatı
Buna sükürHee o konulardaysa benim eşim de yapar. İlla bana sorar ben daha çok sormamgezdirir alır yapar eder vs ama Memnun etcem diye paralamaz tabi. Ama çalıştığım dönemde hiç çalışıyor diye taktir ettiğini görmedim.
Yoğurt mu,Mücvere care yogurt koymuyorum öyle buldım.
Aslı yogurtlu ama yogurt koyunca cıvkk oluyo benim mücverler dagılıyo
Orjinalinde yogurt varmıs aynenYoğurt mu,
Ilk duydum
Yumurta un ile karıştırıyorum, kabak, baharat vs
Eşin söylesin canim olmadı ben bu evden önce yüksek giristeydim çok duyarsız insanlar hastami var yaşlısı var bağıra bağıra gece gece konuşur lardi eşim münakaşa etti bi kere birinde adamın biri indi aşağı baya kavga olmuştu polis geldi en son bi daha olmadıKarsı apartmanla aramız cok iyi
Arkadas oldu koci ordan bikac kisiyle
Ama ben kavga etcem artk
Bütün gün terastalar karantinadan beri.
Kahkahalar evi cınlatıyor
Az önce rica ettim.
Gencler kusura bakmayın,anneler abartıyor dediler hak verdiler
Dedim cocuk uyutuyorm 2dir cok rica edeceğim az sessiz.
5 dk sonra yine aynı
Bikacgün beklicem
Valla sikayet etcem devam ederlerse
Anlamıyorlar iyi konusmadan.
Canım bende az yogurt koyarim ama pisirirken sulaniyo yanımda un bulunduruyorum hemen az ekliyorum güzel oluyoMücvere care yogurt koymuyorum öyle buldım.
Mücvere care yogurt koymuyorum öyle buldım.
Ben hiç yoğurt koymadım ama.peynir koyuyordum dağılıyordu. Geçen eşimin işyerindeki ahçı bayandan tarif alıp yaptım dağılmadı.Mücvere care yogurt koymuyorum öyle buldım.
Gecen koci caldırdı birini anladılar herhde acmadı ama toplanıp gittilerEşin söylesin canim olmadı ben bu evden önce yüksek giristeydim çok duyarsız insanlar hastami var yaşlısı var bağıra bağıra gece gece konuşur lardi eşim münakaşa etti bi kere birinde adamın biri indi aşağı baya kavga olmuştu polis geldi en son bi daha olmadı
Bende yogurdu ilk defa duyanlardanim.Mücvere care yogurt koymuyorum öyle buldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?