Küçük Düşün Büyük Olsun!

Tünaydınnnlar
Anca kzıı uyuttım
Bugun 2.uyku yalan oldu
8.30 da uyandı hanımefendi
Öglene kısır yapcam
Kıza eriksuyu yapayım dedim erik koydum ocaga.
Sınav fotolarına bakamıyor herkes dipdibe
Bunun faturası agır olur
Rabbim tüm sınava giren cocuklara zihin acıklıgı versin

Hangi erkek diyor onu merak ediyorum
Var kız
Kocinin bi arkadası var
Karısına sormadan adım atmaz
O kızı memnun etcem diye paraladı kendini
İssizdi 1 sene kadR yine de tatillere,güldür güldürlere götürdü kızı.
Kız da calısyo ama ev kredisi odüyolar.
Cocuk annesinden alıyo yine götürüyo
Masallahhh

Kalbini düşünceli hallerini severim senin güzel anne

Kısırı yaptım salcam azıcık kalmıs yedek var sanıyodm yokmus
Kısırımı görseniz oturur aglarsınız
Bi beceremiyorm kısır yapmayı
Anam Adanalı efso yapar,kardesim el almıs ondan cok iyi yapar o da
Ben marullu bulgır salatası yapıyırm
Hic misafire kısır yapmam o yğzden
Kısır mı görmedin hic hayatunda demesinler diye
Bide mücverim hic tutmazdı artk onu yapabiliyorm

13 tl su söyledim
Kızın mama azdı kücük mama al dedim markettn
Bide tablet al dedim bulasık icin
Gitmis 22li finishe 30 tl vermis
Migrostan söyleme pahalı diyor ben 35 e 100 lü alırım migros tablet
Ama sor hesap kitap cok bilir
89 tl de öyle kkdan cekmis
Bugunde 100 tl kactı cok sükğr

Kuzum dün elttmdeydim kısır istediler güzel olmuştu 2 bardaktan çok yaptim esime 1 tabak bıraktım bitti orda hepsi ben soğanı salcayi kavururum az az sıcak suyla pilav gibi demliyorum benim kısırı çok severler isterler

Bende 2 dir migrostan alıyorum kendi tableti biminkinden daha iyi yıkıyor 50 lı alıyorum 18 fln fiyatı

Salçaya, yağa, ekşiye acimayacan kısır yaparken, yeşillik de ince doğranacak, yeşil soğan, nane, maydanoz...eline sağlık.
Ben de mucverin icini pişiremiyorum, beyaz oluyor ya hoşuma gitmiyor

Bu farklı bir tarif, eline sağlık
Biz domates rendeler az elimizi ıslatarak yoğururuz, bulgur öyle yumuşar, (her yiğidin harcı değil, benim gücüm yetmez mesela)

Benimkide yetismicek ve sinir oldum.
Yani o gune ozeldi sonra bir anlami kalmiyo
Hayir yetistircez dediler kandirdilar
Ozaman yetistiremeyiz diyin yani sirf satmak icin.
bisi desen ee biz kargoya verdik kargonun sucu dicekler
Sen ne aldın canım. Ya pazar günü zaten kargo gelmez. İştemi evdemi olacak bilemedim. Bir de beden yoktu takip ettim. İşyerinin adresini yazdım hafta içi gider artık.

Hee o konulardaysa benim eşim de yapar. İlla bana sorar ben daha çok sormam gezdirir alır yapar eder vs ama Memnun etcem diye paralamaz tabi. Ama çalıştığım dönemde hiç çalışıyor diye taktir ettiğini görmedim.

Sen ne aldın canım. Ya pazar günü zaten kargo gelmez. İştemi evdemi olacak bilemedim. Bir de beden yoktu takip ettim. İşyerinin adresini yazdım hafta içi gider artık.
Ben kiz icin zibin aldim yani citcitli bady.
uzerine bu seneki babalar gunu hediyen benim babacim babalar gunun kutlu olsun. Babasinin kizi yazdirtmistim güya ama yalan oldu .
Yani bu supriz önemliydi benim icin.
Cok sinir oldum

aiyy eve gecim okicam.
Hast. gittik 140tl verdik kalca usg bisi yok sukur.
Cocuk de evet yuzunde sarilik var ama muhtemel 6-7 civarlarindadir ama elinde kolunda yok dedi.
yok idrar testi yok nodul yok karaciger enzimleri icin test bi suru bisi yazdi bunlari yaptir ister dev. hast. ister burda dedi..Yaptirmayi dusunmuyorum.
Sariligi zamanla atacaktir cunku vucudunda yok.
Emmesi iyi hatta 1 kilo daha almis ayin 8inden bu yana..
Uykusu öyle uzun diil..
yuzude aciliyor oncesine gore daha iyi.

Ordan anneme kzi biraktik su boregi aldirdim yine benim dusuncem dedim cenaze evine gidiyoruz aslinda cay seker alinir ama gelmistir baya borek alalim gelene ikram ederler dedim
Aiyy esim bunlarda da hic sifir 0.
ya akil mi edemiyor iste kulturlerindemi yok bence gormemisler bunlar birbirlerine bisi almadiklarindan cimriliklerinden hic nezaket dusunce yok.
Hep ben derim boyle seylerde alalim edelim.
Onlarda markete cikmislar bisiler almaya kizinda evi yakin cocugunu esine birakiyo annesinin evine geliyor o da cocuk durmamis.
Aradim kizi baya agladik telefonda
Annem aeni cok severdi herkese seni anlatirdi abla dedi dedi agladi.
Bende kapiya geldim oyle issiz oyle yoklugu belliki dedim ben agla o agla.
Anneme gectik gelelik dediler bekleyemeyiz dedik kiz durmaz .
esim berbere gitti gelsin eve geccez

Selam kızlar
Kahvaltı sonrası erik topladık. Biraz bahçede vakit geçirdik. Eşim aradı kızla nihayet konuşabildiler. Evdeki oyuncaklarını gösterdi odasını gösterdi gel kızım dedi gelmiceeem dedi yine
Sonra yeğenle kızı yıkadım. Zaten geldiğimden bu yana hiç ayrı banyo yapmadılar
Bugün komşunun kızı benim kız ve yeğen oynuyorlardı oyuncak kavgası yaptı yeğenle komşunun kızı. Yeğenimde ağlayarak annemin yanına giderim ben de dedi. Kardeşim de işe gitmişti. Üzüldüm biraz.
sabah da elanın kıyafetini değiştiriyorum. Ağladı istemedi değiştirmemi. Annem de dedi sıcak değil değiştirmeseydin. Tabi ben ter döktüm. Sonra yırttı ortalığı nasıl ağlıyor Anneannecimm diye ağlıyor giyinmiyor çıplak üstü. Kimden yüz bulacağını da biliyor. En son ağlaya ağlaya aldım eve çıktım. Ne zaman giyinmek istersen Ve ağlamazsan getirirsin Kıyafetini giyeriz çıkarsın bahçeye dedim. Oturrtum koltuğa. Sonra ablam geldi ona anlatıyor.Ablam anlatti. Sinra da giyindi. Aldi gitti. yine de annem aglattim diye kiyamamis almis yanina vermis bir sürü abur cubur yine de şükür doğru olanı anlattı ama ağlayıp giyinmemesi annemin gerek yok sözündendğ bence çok akıllılar sıpalar :)

Bu farklı bir tarif, eline sağlık
Biz domates rendeler az elimizi ıslatarak yoğururuz, bulgur öyle yumuşar, (her yiğidin harcı değil, benim gücüm yetmez mesela)
Ben domates hic koymuyorum canim sulandiriyo biber domates salcasiyla kavuruyirum bide yağı bol salcasi bol olcak bazen nar eksisi koyarim

Ben domates hic koymuyorum canim sulandiriyo biber domates salcasiyla kavuruyirum bide yağı bol salcasi bol olcak bazen nar eksisi koyarim
Kavurmuyoruz hiç, domatesin suyuyla bulgur yumuşuyor ancak,
Arkadaş kabakları halka doğrar, hafif haşlar,tabağa dizip üzerine ekşi döker, yanında servis ederdi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…