- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
Kız ben hissetmedim kiz kardeşime gitcem diye hazirlaniyordum ondan sanırımBen de hissettim. Yerde oturmasam hissetmezdim sanırım. Başımmı dönüyor dedim. Baktım perdeler aheste aheste sallanıyor. Gittim yatak odanın lambasına baktım o da saklanıyor. Diğer lambalar hep spot .
Canım kendi annen söylesen durumunu sonuçta mühim bir durumu yok mus hastalık vs.sıkiştirmasa senislm bacılar bende annem yüzünen çalışamadım evdeyim haliyle valla
ikisi birlikte büyüdü biraz canıma okudulr ama bu sene biraz daha iyim gerçi
annem baksa evi güzel bi yerden alırdım bakmadı
annemde rahatına düşkün yatar gündüz bile
keyfince gezcek
kaynanna hiç kımıldamamz utanmasa heryere sen git yap
iki gün gittik gecen hafta kadın kımıldamıyo oturur öyle gelince iki gün kendime gelemedim yeminle
olabildiğince herşeyi idare etmeye çalısıyorum israf etmemeye özen gösteriyorum onu bunı alsam çöp olcak
zaten bi dünya borç var
annem benden 10 000 istyo borcum varya arsa alcak eşimde ortaga söyleyip öyle veirrim isteyim bakalım dedi nolcak vercek bi durumumda yok nolcak bakalım verse iyi olur aslında en azından bir kısmı gider allahum hayırlısı olosun
su borçlardan bunaldım tek anneme ve ev borcu var çok idareli olmam lazım biran evvel bitsin artık
buhrandayım resmen
Akıllı fındık nasılda annesini düşünür seni adina sevindim bizimkinin ponçigi var boz bir ayı kendileri 2 el boyu bazen o bile ağır geliyo elimde posetle parka götürüyor sallincakta sallıyor market arabasına koyup suruyorFili boşver canım inan sonra yanında taşımak zor oluyor. Kardeşim yeğenime alıştırmıştı. Dışarda ağlıyordu fil de fil fil de filllBen de öyle görünce vazgeçmiştim. Yoksa alıştırayım demiştim. benim kız mendili uyku arkadaşı yaptı. Hala onunla uyuyor taşıması da çok rahat
Harcanıyor kuzum ya çıkınca illa valla geçen markette 320 harcadım içinde et kiyma yok cokta almiycam kurban geliyor kaynanam kesip veriyo sagolsunİyi aksamlar canımslar
Lcw 80 tl anneme yazlık pantalon,tshirt aldım hediye
Bim30 tl;kıza 1 yas puzzle 9.90,el kremi pompalı 8 tl,ac bitir kasar peyniri,bulasık mak.temizleyici.
Anneme ya bu aksm ya yarın aksm gitcez hediyesini vermeye.
Bugun yine iyi harcadık
Bende kardeslerimle bir araya gelince seviyorum vakit çabuk geçiyor oglus a iyi oluyor burda komşuluk yok gibi yanlız kalıyoruz eski binam çok güzeldi o açıdanİçim çok buruk kızlar her anneme gidip gelişimde böyle oluyorum. Elbette evimi seviyorum. Rahat ettiğim tek yer. Annemde de rahatım ama evim gibi değil.
sanırım sohbet muhabbet kalabalık iyi oluyor orada. Sıkılmıyorum.
Ne koyuyosun canım içerisine blenderda olurmu bideGunaydınlarrr
6 da kalktık
2 defa denedim kactı hep uyumadı 10 u bekliyorm
Kociye kahvaltı verdim gönderdim ise
Alyaya omlet yapıp yedirdim peynirli.
Kendime yesil su yaptım.
Smootihe bardagım geldiğinden beri yapıyorm iyi oluyor icim ferahlıyor.
Bugun mercimek köftesi yapma planım var.
Onu yapıyorm sukur duzgun
Öyle deme annesi çünkü merak ediyor alya kaçırdıgın her şey daha tatlı oluyoAy bide bu kadında iyiki bi sehpa aldı atıp atıp duruyo demeyin
Sehpayı mutfaga aldık.
Cünkü canım biricik evladım Alyatos en son uzerime devireyim sunu bi dedi
Aldık mutfaga yakındır hole gitmesi ayak altında olmuyor
Cocklu kadınsın senin neyine orta sehpa
Hep israf iste
Maydanoz salatalık limon suyu temel malzemem bazen erik (sarı yada mürdüm)bazen cilek atıyormNe koyuyosun canım içerisine blenderda olurmu bide
Gunaydın cnm
Tamam canim deniycem 1 bardak için misal ne kadar koyayim bide kahvalti yerine mi iciyorsunMaydanoz salatalık limon suyu temel malzemem bazen erik (sarı yada mürdüm)bazen cilek atıyorm
Atmasanda olur ben salatalık tadını sevmiyorm
Onun icin atıyorm meyve
Blendrda da olur pütürlü kalırsa süzersin en fazla
Su ax koyuyırm ben makinayı cevircek kadr.Tamam canim deniycem 1 bardak için misal ne kadar koyayim bide kahvalti yerine mi iciyorsun
Fikir iyiymiş ama rağbet yok anacimmAksmları 22.00 gibi kızlarla wpda toplanıyorz
Ben uyuyakalıyorm tabi biyerden sonra
Onlar biraz devam edip dagılıyorlar.
Aksm dedim hadi ben kociyle limoniyim buara,geliyorm.
Siz ne geliyonuz heraksm kocanız yok mu sizin dedim
Cok eserekli bi arkadasm var.
Tam bi degismen
Sen bziim muhtesem evliliklerimiz mi var sanıyorsn?
Ben gecen eskici geciyordu,2.kattan bagırdım koca alıyo musun bende var dedim diyo
Eskici de yok abla onlar raabet görmüyo demis
Demistir kesin bazen diyorz kızım azcık dur,basına is alcan bigün diye.
Kocası calısmıyor.
İse girer 2 günde cıkar.
Kız da napsın deliliğe vuruyor artk
Saol kuzum bende yapayım kilo veremiyorum hastada olmadım daha gecikti bu ay heptenSu ax koyuyırm ben makinayı cevircek kadr.
Sebzelerin suyuyla zaten anca 1 bardak cıkar
Yarım maydanoz 1 salatalık yeterli,yarım da limon suyu.
Ben kahvaltı buara yapamıyorm kızla.
Bunu icip cıkıyırm ofiste de sütlü kahve iciyorm
Öglene kadr beni götürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?