Geçmiş olsun canim sen şevkatlisin kalbinin ekmeğini yiyorsun rabbim kolaylık veriyor islerine kızlar öyle oluyor galiba ama bazı örnekler grdum bir akrabam kendini parçalıyor kadin kızı var ayrıldı eşinden onun çocuğa bakıyor 8 yaşında fln h sonu kendi evine gidiyor rahat dogdugundan beri çocuğu hep eki üzerinde kızı çalışıp bıraktı işi ama bisey olsun hemen cephe alıyorlar kadına ne yaptinki bana diyormuş o kızı daha napsin k adin tansiyon şeker hastası bu ayrılma olayları sancılı oldu hep onlara üzüldü kadın hastaneye yatti
Kız baby gülermisin ağlarmısın ya alem kadın annen. Bence yoruluyor tabi çocuk onu engelliyor da ondan dolayı rahatı bozulmasın istiyor. Bir konuşsun anneannecim diye sarılsın anneannemi istiyorum desin bakalım o zaman da bunları diyebilecekmiBakmaddı:)
Sabah dedim böyle böylee
Kızz kvden kaytarmasın babanne hasta diyip diyo
Ayhjh bayılazammm
Dedim o kaytarmaz da biz virüs kapmayalım göndermesek mi bu hafta diyorz dedim.
Tabi gönderme,gelsin sende baksın nolur nolmaz dedi
Rahatlık da anam bi marka
Üzerine yok yeminlee
Sağol canim, Anadolu hastanesi bin hemen orda şen ciğer diye biyer biz beğeniyoruz orayı tavsiye ederim gerçektenAfiyet olsun canım. Biz bu mevkiide ciğerci bahattine gidiyoruz. Orayamı gidiyorsunuz yoksa başka ciğerci varmı buralarda. Açılmışmı diye merak ettim orası
Ben de hissettim. Yerde oturmasam hissetmezdim sanırım. Başımmı dönüyor dedim. Baktım perdeler aheste aheste sallanıyor. Gittim yatak odanın lambasına baktım o da saklanıyor. Diğer lambalar hep spot .Deprem oldu kızlar
Allah betrinden korusn bacımBen de hissettim. Yerde oturmasam hissetmezdim sanırım. Başımmı dönüyor dedim. Baktım perdeler aheste aheste sallanıyor. Gittim yatak odanın lambasına baktım o da saklanıyor. Diğer lambalar hep spot .
Aminn canımm.Allah betrinden korusn bacım
Fil aldık ama pek arkadas olamadılar:) kocaman sey sarılamıyo cocuum
Allah yar ve yardımcın olsun. Annene de borcunu en kısa zamanda ödersin inşallah. Evi iyi bir yerden almak önemli ben ilk aldığım evi sattım çünkü bütçem yeni yapılmış bir apartmanın zemin katına yetiyordu. Onuda borçla almıştık ama sekiz sene orda oturdum sonra yine harç borç orayı sattım şimdiki oturdugum evi aldım. Ama burda mutluyum hakkınızda hayırlısı olsun canım. Ne mutlu hiç birşeyi zayi etmemeye çalışıyorsun. Tasarruflu olmak bence çok önemli biriktiremesen bile israf etmiyorsun.slm bacılar bende annem yüzünen çalışamadım evdeyim haliyle valla
ikisi birlikte büyüdü biraz canıma okudulr ama bu sene biraz daha iyim gerçi
annem baksa evi güzel bi yerden alırdım bakmadı
annemde rahatına düşkün yatar gündüz bile
keyfince gezcek
kaynanna hiç kımıldamamz utanmasa heryere sen git yap
iki gün gittik gecen hafta kadın kımıldamıyo oturur öyle gelince iki gün kendime gelemedim yeminle
olabildiğince herşeyi idare etmeye çalısıyorum israf etmemeye özen gösteriyorum onu bunı alsam çöp olcak
zaten bi dünya borç var
annem benden 10 000 istyo borcum varya arsa alcak eşimde ortaga söyleyip öyle veirrim isteyim bakalım dedi nolcak vercek bi durumumda yok nolcak bakalım verse iyi olur aslında en azından bir kısmı gider allahum hayırlısı olosun
su borçlardan bunaldım tek anneme ve ev borcu var çok idareli olmam lazım biran evvel bitsin artık
buhrandayım resmen
Fili boşver canım inan sonra yanında taşımak zor oluyor. Kardeşim yeğenime alıştırmıştı. Dışarda ağlıyordu fil de fil fil de filllFil aldık ama pek arkadas olamadılar:) kocaman sey sarılamıyo cocuum
Yaz bakimm:)
Allah yardımcınız olsun canım. Evinize daha daha çok bereket versin kapılarınızı açsın.slm bacılar bende annem yüzünen çalışamadım evdeyim haliyle valla
keyfince gezcek
iki gün gittik gecen hafta kadın kımıldamıyo oturur öyle gelince iki gün kendime gelemedim yeminle
olabildiğince herşeyi idare etmeye çalısıyorum israf etmemeye özen gösteriyorum onu bunı alsam çöp olcak
zaten bi dünya borç var
annem benden 10 000 istyo borcum varya arsa alcak eşimde ortaga söyleyip öyle veirrim isteyim bakalım dedi nolcak vercek bi durumumda yok nolcak bakalım verse iyi olur aslında en azından bir kısmı gider allahum hayırlısı olosun
su borçlardan bunaldım tek anneme ve ev borcu var çok idareli olmam lazım biran evvel bitsin artık
buhrandayım resmen
insAllah ferahlar icinCumamız mübarek olsun canlar. Canım sebepsiz sıkkın. Anneme dedim canım sıkkın diye birşey varda söylemiyorsan hakkımı helal etmem dedi. Annecim dedim çok şükür sağlıgımız sıhhatimiz yerinde, aç değiliz açıkta degiliz dedim. Hemen eşin birşey mi dedi, inanın kocamın bu saatten sonra yaptıgı hiçbir şeyi gidip anneme-babama söylemem. Zaten yeterince yaşlılar, her ikisininde kontrollü hastalıkları var, kronik rahatsızlıkları var. Annecim dedim siz iyi olun Allah sizi başımızdan eksik etmesin dedim. Kadın iyice coştu ne oldu diyor. Ay bayıltcaktı valla, ikna da edemedim, sadece cuma mübaregi için aramıştım oysa. Kızım varda birşey söylemiyorsan çok üzülürüm bak demeye başladı, yemin ederim annem yok birşey dedim. Öyle kapattık telefonu, şimdi de kendimi yiyorum, niye öyle söyledim diye. Çıktım dışarı 5500 adım atmışım geldim duşumu aldım yemek yedim tabii gram kilo veremiyorum. Markete gidip günlük nafakamızı bırakıp geldim para bitti bitecek ama ihtiyaçlar bitmiyor. Allah saglık sıhhat versinde bitmesin.
Biter insAllah canim kalkar o yükde uzerinden.slm bacılar bende annem yüzünen çalışamadım evdeyim haliyle valla
keyfince gezcek
zaten bi dünya borç var
buhrandayım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?