Küçük Düşün Büyük Olsun!

Okudum bi yazamadim.
Bugun 10 da uyandik tam 10.
yaziyla On rakamla 10
tabi 4-5 defa uyandik.
Dun pek uyumamisti aksamda banyoyu yapinca perts.

Ama uykusuzluga öyle alismisim ki hala kendime gelemedim.
Uyudukcada uyunuyo
Uyku uykuyu getirir derler ya.

Aksam kardesim geldi aiy oda bisiler getirmis sagolsunlarda dolapda gıdım yer kalmadi.
Buzlukda öyle.
tikiis tepis aradigimi bulamiyorum

Dunden yemek var yemek yapmicam.
mutfagi topladim.
2 mak camasir astim.
epilasyon yaptim.
Ortaligi toparladim supur sil kaldi.

Kahve ictik esimle bi mola.
Sonra supurge yapcam.
Esim nikaha gidip gelcek sirket adina.
6daymis.
7 gibi o gelir.

Halam burda daha, gidesim vardi annemlere ama gidince babam birakmiyo cok gec kalkiyoruz
Gitmicem.

Dun esimin arkadasi Kiza hediye yollamis.
Bez, elbise ve dalin buyuk boy sampuan.
Sagolsun.

Aiyy kıza 6-9 giydirmeye basladim
masallah boya gidiyor kilo alimida guzel.
Cabuk buyuyo bu minnoslar.
9-12 almistim hep kislik insallah elimde patlamaz

Maşallah canım bereketli olsun gelenler ağız tadıyla yenilsin giydirirsin kuzum ya insallah belli olmuyo çocukların kıyafet işi tam muamma benimki miyondu bu ara kilo çok oynamıyor ama maşallah boya gidiyor bende bir lcw gitsem oglus a 2 tane şort alırım esimde istiyordu şort onada baksam

Selam kızlar yorgunum iki gündür topla temizle yerleştir bugünde evi supurdum ikinci makine camasir actim onur markete gittik oğlumla sebze kalmamıştı duzgun sivri biber dolma biber patlıcan salatalik domates 3 tane kapya biber kiraz şeftali pirinc 2 ekmek yarim kg biraz fazla kiyma pul biber içe tea 78 odedim eşim bi iş için çıktı arkadaşıyla aksam gelir biz yeriz oglusla biseler sebzeli bulgur düşünüyorum oğlanın çorbası var yeter ayranla yeriz

Çok güldüm bacım. Ben daha sehpalarımı Yeni çıkardım. Hala evin eski düzeni yok. Mutfak dolap kulpları sarılı hala. Odada ki aksesuarlar yok. Mutfaktakilrr de öyle. Tv ünitesinin kulplar da sarılı hala.

Bir makine camasir astim kuruyanlar vardı topladim iki makine sığmıyor ipe acaip sıcak var yandım aşarken tüm güneş balkonda o mutfagi topladim o sıra bezelyeli sebzeli bulgur pilavı yaptım belki cacık istedi minnosum onuda yaparim biraz sonra şimdi kahve yapacaktım sicaklayinca soğuk bir içe tea aldim cips yiyoruz oglusla ay ben nasıl kilo vercem

Selam kızlar
Kız uyuyor kahve yudumlarken selam vereyim dedim. Dün evi sildim. Eşim geldi yemek yedik. Kızı yine parka çıkaramadık giyinmem giyinmem bu ara hiç kıyafet değiştirmeyi sevmiyor.
sabah kalktık kahvaltı yaptık.Mutfağı topladım. Eşim kardeşimin kasnaklı duvar süsünü beğenmişti kardeşim biraz hazırlamıştu geri kalanını da oturup eşimle yaptık.Resim göndereceğim. O arada kız gitti yattı odasına uyudu. şimdi çamaşır katlayıp yemek yapacağın. Buzluktan tavuk çıkartıyordum. Eşim kızarmış tavuk söyleriz dedi. Pilav yapacağım pirinç ıslattım. Dün pazara da gidemedim. Evde çok birşey de yok. Artık olduğu kadar.
yapacak çok işim var aslında ama bir uyuşukluk üzerimde. Biran önce atmam lazım bu uyuşukluğu.

arksdasim vermisti baya cogunu giyemedik olmadi
onun kizi minyon.
2-3 tulumla kaldik ee bazen gunde 3 defa degistigim oluyo geciyo, ya da banyo yapiyo falan.
yika giydir yapiyorum.
Aldigim 9-12lerde kis sezon sonundan uzun kollu yani..
citcitli bady varda tulum , alt ust tarzi yok
coraplarda artik minik geliyor
Bakim bi tek kalanlara

Esim cikti 7 gibi gelir hazirlanim de beklim o gelince ben cikarim devir teslim.
ordan anneme inerim hediyeyi halam birakir 1 de kahve icerim bebesiz☺
Sicak kahve ama anne kahvesi diil
Esim baksin az 9 gibi gelirim eve.

Gecen hafta biz tam kalkarken annem dediki tamam hadi gidin dedi kizin oldugu odanin kapisinida cekti.
Bende esime kiz bu aksam bursda kalsinda yarin ben gelirim sabah dedim.
Adamin gozleri belerdi.
Nasil yani kizi burdami birakcaz sacmalama ben kizimi birakmam dedi odaya gitti koptuk
Annen dun anlatiyodu halama

Bende senle aynı fikirdeyim canım.israf bereketi götüren en büyük şey.Ne zamanki insan dikkat ediyor, Allah daha çok veriyor.Birde yardım, cidden insan ihtiyaç sahibine yardım ettikçe daha bir bolluk oluyor.Kurban kesip, olmayana dağıtmak zaten amaç.Biz evde 3 kişiyiz üçümüzede düşüyor, kesiyoruz bizde her yıl.Zaten 3 te 1 ini dağıtıyoruz, gelen gidenimiz çok olur bayramın son gününe çok az etimiz kalır.Kalan kısmıda biz yiyoruz.Bizde sürekli et alan insanlarız ama kurban kesmek farz.

Selam kızlar
İki haftalık çalışma süremi tamamladım ve iki hafta evdeyim

Eşim yardım etti evde yapılacak işler de bitti

Dedim eksik olma aşkitom

Birlikte giriştik her yer mis gibi oldu
Yarın ütü var sadece
Ama ütü olmuş dağ kadar 🏔

Pazartesi de saçımı boyatırsam değmen keyfime

Yemek işinide hemen makarna içli köfte cacık salata kavun ile kapattık
Akşam dondurma için çıkar yürüş yaparız durumlar böyle

Biter canım bu kadar bunaltma kendini.Emin ol borçlar bitiyor, bi bakıyorsun geçmiş gitmiş.Çokmu yüksek krediniz?eğer geliriniz zorluyorsa yapılandırıp uzatabilirsiniz taksit sayısını.Annene borcun var galiba, annendemi verin diye bunaltıyor?başka bi yerden bulup ona ödeseniz, yavaş yavaş diğer tarafa ödeme yapsanız olmazmı.Yada ihtiyaç kredileri epey düştü, vadelerde uzadı, kredi çekip, konut kredisi dışındaki tüm borçları kapatıp ufak ufak ödeseniz?İnan stres insanı çok yıprarıyor, sağlığından olursun.Evlatlarını düşün, üzme kendini bu kadar.Herşeye çözüm bulunur

Kızlar birikimle hiç alakası olmayan bir insanım bi ara niyetlenip gruba yazmıstım tabi devamı gelmedi ama muhabbetinizi cok seviyorum.ücretsiz izine cıktıgım için konuyu takibe aldım yeniden bakalım kenara iki üç birşey atmıs olsaydım zamanında şimdi rahattım. tr_lelli enerjine hayranım valla maşallah senin yemek menülerine ac tavuk gibi bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…