- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
Yuh yaa yazıktır çocuğa6.30 da kalkıyor
9 gbi uyuyor genlde
Ama annemde kvde de 2 saatte bir uyutuyorlar
Bazen yarım daat bazen 45 dk uyuyır
15.00 den 21.00 a kadr bidaha bende.
Uyutmuyorm tabi
Dün rekor kırdı 23.00 de bayıldı
Yuh yaa yazıktır çocuğao kadar uyutulurmu çocuk
Maşallah canım bereketli olsun gelenler ağız tadıyla yenilsin giydirirsin kuzum ya insallah belli olmuyo çocukların kıyafet işi tam muamma benimki miyondu bu ara kilo çok oynamıyor ama maşallah boya gidiyor bende bir lcw gitsem oglus a 2 tane şort alırım esimde istiyordu şort onada baksamOkudum bi yazamadim.
Bugun 10 da uyandik tam 10.
yaziyla On rakamla 10
tabi 4-5 defa uyandik.
Dun pek uyumamisti aksamda banyoyu yapinca perts.
Ama uykusuzluga öyle alismisim ki hala kendime gelemedim.
Uyudukcada uyunuyo
Uyku uykuyu getirir derler ya.
Aksam kardesim geldi aiy oda bisiler getirmis sagolsunlarda dolapda gıdım yer kalmadi.
Buzlukda öyle.
tikiis tepis aradigimi bulamiyorum
Dunden yemek var yemek yapmicam.
mutfagi topladim.
2 mak camasir astim.
epilasyon yaptim.
Ortaligi toparladim supur sil kaldi.
Kahve ictik esimle bi mola.
Sonra supurge yapcam.
Esim nikaha gidip gelcek sirket adina.
6daymis.
7 gibi o gelir.
Halam burda daha, gidesim vardi annemlere ama gidince babam birakmiyo cok gec kalkiyoruz
Gitmicem.
Dun esimin arkadasi Kiza hediye yollamis.
Bez, elbise ve dalin buyuk boy sampuan.
Sagolsun.
Aiyy kıza 6-9 giydirmeye basladim
masallah boya gidiyor kilo alimida guzel.
Cabuk buyuyo bu minnoslar.
9-12 almistim hep kislik insallah elimde patlamaz
Çok güldüm bacım. Ben daha sehpalarımı Yeni çıkardım. Hala evin eski düzeni yok. Mutfak dolap kulpları sarılı hala. Odada ki aksesuarlar yok. Mutfaktakilrr de öyle. Tv ünitesinin kulplar da sarılı hala.Ay bide bu kadında iyiki bi sehpa aldı atıp atıp duruyo demeyin
Sehpayı mutfaga aldık.
Cünkü canım biricik evladım Alyatos en son uzerime devireyim sunu bi dedi
Aldık mutfaga yakındır hole gitmesi ayak altında olmuyor
Cocklu kadınsın senin neyine orta sehpa
Hep israf iste
arksdasim vermisti baya cogunu giyemedik olmadiMaşallah canım bereketli olsun gelenler ağız tadıyla yenilsin giydirirsin kuzum ya insallah belli olmuyo çocukların kıyafet işi tam muamma benimki miyondu bu ara kilo çok oynamıyor ama maşallah boya gidiyor bende bir lcw gitsem oglus a 2 tane şort alırım esimde istiyordu şort onada baksam
Bende senle aynı fikirdeyim canım.israf bereketi götüren en büyük şey.Ne zamanki insan dikkat ediyor, Allah daha çok veriyor.Birde yardım, cidden insan ihtiyaç sahibine yardım ettikçe daha bir bolluk oluyor.Kurban kesip, olmayana dağıtmak zaten amaç.Biz evde 3 kişiyiz üçümüzede düşüyor, kesiyoruz bizde her yıl.Zaten 3 te 1 ini dağıtıyoruz, gelen gidenimiz çok olur bayramın son gününe çok az etimiz kalır.Kalan kısmıda biz yiyoruz.Bizde sürekli et alan insanlarız ama kurban kesmek farz.babyloading87 annen su son vurus olayindan sonra bence k.v yollamasanda bisi demez bakar bence.
Kurban icin valla bisi diyemiyorum bizimkilerin bile okadar daire varken kira aliyoken kesmedikleri oldu.
Babamda annen misal biz zaten et aliyoruz dedi.
Rabbim o paranin bereketini vermiyor ama onlara..
Dunya et dolu ev her gun marketteler kardesim disardan yiyor
Aldiklari hep curuyor ziyan ediyorlar.
Yani insan bisi bile yemek istemiyor
Rabbim verip sinar vermez sinar..
Keske hepsinin bi sınav oldugunun farkinda olsalar.
Güzel ama 200 tl çok değilmi bu kutudakiler için?söyle bisy mesela cnm.
Canım sen hangi ildeydin?Bizim ofis cam boydan boya ondan hissettik
Camlar catırdadı hemen.
Manisa 5.6 mıs.
Allahım korusunnn
Biter canım bu kadar bunaltma kendini.Emin ol borçlar bitiyor, bi bakıyorsun geçmiş gitmiş.Çokmu yüksek krediniz?eğer geliriniz zorluyorsa yapılandırıp uzatabilirsiniz taksit sayısını.Annene borcun var galiba, annendemi verin diye bunaltıyor?başka bi yerden bulup ona ödeseniz, yavaş yavaş diğer tarafa ödeme yapsanız olmazmı.Yada ihtiyaç kredileri epey düştü, vadelerde uzadı, kredi çekip, konut kredisi dışındaki tüm borçları kapatıp ufak ufak ödeseniz?İnan stres insanı çok yıprarıyor, sağlığından olursun.Evlatlarını düşün, üzme kendini bu kadar.Herşeye çözüm bulunurslm bacılar bende annem yüzünen çalışamadım evdeyim haliyle valla
ikisi birlikte büyüdü biraz canıma okudulr ama bu sene biraz daha iyim gerçi
annem baksa evi güzel bi yerden alırdım bakmadı
annemde rahatına düşkün yatar gündüz bile
keyfince gezcek
kaynanna hiç kımıldamamz utanmasa heryere sen git yap
iki gün gittik gecen hafta kadın kımıldamıyo oturur öyle gelince iki gün kendime gelemedim yeminle
olabildiğince herşeyi idare etmeye çalısıyorum israf etmemeye özen gösteriyorum onu bunı alsam çöp olcak
zaten bi dünya borç var
annem benden 10 000 istyo borcum varya arsa alcak eşimde ortaga söyleyip öyle veirrim isteyim bakalım dedi nolcak vercek bi durumumda yok nolcak bakalım verse iyi olur aslında en azından bir kısmı gider allahum hayırlısı olosun
su borçlardan bunaldım tek anneme ve ev borcu var çok idareli olmam lazım biran evvel bitsin artık
buhrandayım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?