Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar iyi akşamlar
Fırsat bu fırsat yazayım dedim. Sabah kahvaltı yaptık sonra havuz. Orada oynadı oyslandı havuza girdi vs.sonra baktım bikinisi ıslak Çıkarttım. Kuru olanı giydireceğim. Yok giymezmiş ağladı. Bu ara evdede öyle çıplak gezmek istiyor sonra uyuyacağım dedi. Havuzda uyuttum. Fırsat bu fırsat eve kaçayım dedim. Evde bütün işlerim kalmıştı. Mutfağı bile toparlayamamıştım. Geldik eve yatağına koydum sen çığlık kıyamet havuzzz havuzz istiyorum 1 saat rahat ağladı. Oralı olmadım sonra anlatmaya çalıştım yok. Daha çok bağırıyor. Bu ara inatlaşma çok yaş sendromunu yeni görüyoruz galiba. Sonra ağlama numarası yaptım dinlemiyor beni diye. Gelmiş ağlamaklı üzülme anne üzülmeee sarılıyor. O an bitiyorum. İnşallah ilerde de öyle olur ne diyeyimki.
Sonra kardeşim aradı görüntülü annem falan konuştuk. Kızla yemek yedik eşim de gelirken karpuz kavun kayısı almış. Onlardan da yedik. Biraz kaçırdım bugün. Yürüyüş de yapamAdım

Sezeryan göbeğim geri geldi
Cünkülüm yiyorum a dostlar
Kilom yoktur 2-3 kilo aldıysm aldım ama o göbek
Bezelye+pilav+erse yaptm
2 tabak pilav üstü bezelye yedim
2 günde 1 kutu raffelloyu yedim
Kocide yedi bikac tane ama ben gittim geldim yedim
Öglen yemek yemedim 1 magnum yedim
Seker komasına girmezsem iyi

Bir son dk gelismesi ;annem bizi köye cagırdı.
SıcK orası hem ben hem cocuk rahat edemiyorz gelin burda kalın dedi
Pisman olacagın atraksiyonlara girme kanka dedim
Bırak kızı ozmam bana 1 hafta diyo
Oldu dedim baska
Gelcniz ozmn bıraya dedi
Hadi baklım aksiyonlı bi hafta bizi bekliyor.
Cmrtsi bakmam ama kvdene bırak dedi tabi
Tmm dedim

benim kiz gündüz bildigin nerdese 4 saat uyudu. Zorla uyandirdim, yoksa devam ederdi herhalde
aksam 17:45 de uyandirdim, aksam 22de uyutmaya basladim, 1 saat döndü döndü sonunda uyudu ama
Benim kız da bazen gündüz 4 saat uyuduğu oldu. Pandemi döneminde zor uyutuyordum. Ama şimdi yoruluyor diye artık kendi söylüyor uykum geldi diye. Gidiyor yatağına yatıp uyuyor. Bazen beni çağırıyor. Bazen çağırmasa da gidiyorum.alıştım galiba uyurken yanında olmaya

Anamm hey masallah
4 saat uyusa ertesi güne kadr ayakta kalck demek benim bebe
Yine de ıyuyor uykuyu seven bebekler kız baby. Alyoş uykuyu sevmiyor benim en korktuğum şeydi bu. Uykuyu eşimde sever ben de severim. Çok şükür istediğim gibi oldu kızımızda uykucu

Annem gitmeden bende girdim hemen.
kimi bulsam az bakin da dusa girim diyorum yapis yapis
Ayy bu istanbulun yapış yapışlığı fena yaaa. Dün avm ye gittik geldik yapış yapış oldum. Allahtan ev akşam serin esiyor deli gibi. Odanın iki camı açtıkmı deli esiyor. Ama kız var diye açamıyoruz büyük pencereyi. Zaten bugün çiçeklere su verdim. Camı kapattırmıyor. Bir de o zaman veryansın etti bakıcammm bakıcamm diye ağladı kapatınca. Nasıl güveneyim.18.katta

oyyy bugun yine girdim dusa her gun balik gibi zaten suan yine yapis yapis
Aman aman acma soyunuruz napalim cocikler guvende olsunda

Bende korkuyorum. Canim ev yanıyor dun kardesimler bendeydi cam açtılar yanında eşim oturdu ama sürekli gözüm oradaydı hep üstten açıyorum odaları hep kilitli pencerler

Esime dedim boğaldum.
8.30gibi disari ciktik 10 da geldik.
iyi gldi.
5000 adima yakin yurumusuz.
arka sokaklardan girdik caddeden donduk.
kiz bi yarim saat kadarini uyudu.
Ama sesi hic cikmadi bakti öyle.
Eve geldik o sakin cocik gitti basladik yine
uyku sapti kucak besik falan derken dustu uykuya yine..
Bende uyucam biraz.

Gezerin istedigim terliginden buldum bi de.
pembe aldim 15tl mis.
mavide alicam bir daha cikinca.

Ayy nasil rahat nasil
defactodan aldigimdan cok cok daha rahat.
cok sevdim mavisinide alayim

Ahh ahh ben de aynı mümkün değil. Çok uzun zaman oldu pazarı şöyle keyifle gezmeyeli. Yarın eşime bırakıp kaçmaya niyetim var
Ben de kıza zaranın tişörtünü aldım 15 tl ye. Daha da çok bakamadım.

Bizde de durum aynı canım. Çok nadir kendi oynar. Hareket zaten müsade etsek ooo şimdi aşmıştı

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl kuzu.

Bugun tam duz 66ydim. Annem pogacayla geldi.
Evren kilo vermeme karsi
ben 65i gorcem sabah derken 67 gorcem galiba
Ben annemlerde aldığım bir kiloyu bu hafta geri verdim galiba. Ha gayret diyorum. Diyete başladım bir olay çıkmasın ne olur her diyette bişi çıkıyor

Bereketli olsun canım

kokunu ariyor belli

benim kuzenimde yapiyor böyle, hatda esek filanda yapiyordu. Cok tatlilar. Cigu ev kadini bunu yapip satiyor herhalde.
Arkadas cidden ince düsünceliymis. Gülle gülle oynasin prenses.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…