- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
Benim kız da bazen gündüz 4 saat uyuduğu oldu. Pandemi döneminde zor uyutuyordum. Ama şimdi yoruluyor diye artık kendi söylüyor uykum geldi diye. Gidiyor yatağına yatıp uyuyor. Bazen beni çağırıyor. Bazen çağırmasa da gidiyorum.alıştım galiba uyurken yanında olmayabenim kiz gündüz bildigin nerdese 4 saat uyudu. Zorla uyandirdim, yoksa devam ederdi herhalde
aksam 17:45 de uyandirdim, aksam 22de uyutmaya basladim, 1 saat döndü döndü sonunda uyudu ama
Yine de ıyuyor uykuyu seven bebekler kız baby. Alyoş uykuyu sevmiyorAnamm hey masallah
4 saat uyusa ertesi güne kadr ayakta kalck demek benim bebe
Kuzu seri yapma esprileri gülüyorum boyunaDimii
Sevmediğim görümceme de benziyor kesin cemile olsn(onun adı cemile değil ama cemile sinsiliğinde )
Ayy bu istanbulun yapış yapışlığı fena yaaa. Dün avm ye gittik geldik yapış yapış oldum. Allahtan ev akşam serin esiyor deli gibi. Odanın iki camı açtıkmı deli esiyor. Ama kız var diye açamıyoruz büyük pencereyi. Zaten bugün çiçeklere su verdim. Camı kapattırmıyor. Bir de o zaman veryansın ettiAnnem gitmeden bende girdim hemen.
kimi bulsam az bakin da dusa girim diyorum yapis yapis
oyyy bugun yine girdim dusa her gun balik gibi zaten suan yine yapis yapisAyy bu istanbulun yapış yapışlığı fena yaaa. Dün avm ye gittik geldik yapış yapış oldum. Allahtan ev akşam serin esiyor deli gibi. Odanın iki camı açtıkmı deli esiyor. Ama kız var diye açamıyoruz büyük pencereyi. Zaten bugün çiçeklere su verdim. Camı kapattırmıyor. Bir de o zaman veryansın ettibakıcammm bakıcamm diye ağladı kapatınca. Nasıl güveneyim.18.katta
Bende korkuyorum. Canim ev yanıyor dun kardesimler bendeydi cam açtılar yanında eşim oturdu ama sürekli gözüm oradaydı hep üstten açıyorum odaları hep kilitli pencerlerAyy bu istanbulun yapış yapışlığı fena yaaa. Dün avm ye gittik geldik yapış yapış oldum. Allahtan ev akşam serin esiyor deli gibi. Odanın iki camı açtıkmı deli esiyor. Ama kız var diye açamıyoruz büyük pencereyi. Zaten bugün çiçeklere su verdim. Camı kapattırmıyor. Bir de o zaman veryansın ettibakıcammm bakıcamm diye ağladı kapatınca. Nasıl güveneyim.18.katta
Ay ne güzel ama dolmasını bekleyebilmek de çok sabır çokK kahvemsi mutluluk
karamelli_turta
Kutsal damacana
vallahi 3 damacana devirmistik galiba.
Sonra biz tatile falan gittikce evde birakiyorduk viyviylaniyorduk.
Biri gorse bisi saniyor iste calmasida kolay
Ahh ahh ben de aynı mümkün değil. Çok uzun zaman oldu pazarı şöyle keyifle gezmeyeli. Yarın eşime bırakıp kaçmaya niyetim varBu arada pazar var bugün sosyete pazarı sade kıyafet oluyo, gittik oğlum oyuncak aldı kızıma da tişört ve esofmanla pantolon arası bişey aldık fiyatları iyi geldi bana. Aslında ben de kendime tayt vs alicam ama bakamadım oğlum yanımda olunca
Bizde de durum aynı canım. Çok nadir kendi oynar. Hareket zaten müsade etsek ooo şimdi aşmıştıOğlumu uyuttum
Pilavı pişirdim
Fırın sicakken kapya biber koydum kozlicem
Bulaşık makinasini boşaltıp çıkanları koydum
Çamaşırları da kurutmaya attım oturdum dinlenicem, fiziksel yorgunluk harici psikolojik olarak dinleniyorum ben oğlum uyuyunca şarj oluyorum resmen. Hep benimle çünkü kendisi tek hiç oynamaz, bı de biraz fazla hareketli hiç olmayacak şeyler yapiyo yalnız bırakamıyorum. Uyansın bahçeye indiririm
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl kuzu.Selam kızlar yazamıyorum bu ara doğru 3 gündür yoğun geçti günler pazar günü oğlanı suya koydu eşim balkonda dondurma soğuk karpuz yedi o gün. Diğer gün üsütmus olarak kalktı oğlan 1 gün doktora getirmedik arada ateşlendi sali oglen kustu 39 derece oldua aldik hastaneye götürdük üsutmus ishal gibiydi serum takildi atesi dustu iyi oldu dün eltimdeydik oğlunun d günü vardı akşam geldik ordanda bugun sil süpür yaptim kustu oğlan iki dir makine actim yine dun acmistim toplancak balkon yaniyo suan ev sicak cokca yaniyoruyunmuyo gece sabah erken uyandik toz aldim cam önü sildim camlara el atayım bu ara aksama müsabaka için kiyma çıkardım kahve içiyorum kalkıp yapilcak galiba fırında az yag ile yapcam kizartma bu sıcakta gözümde büyüyor pila oglusa az tarhana yaparim
Ben annemlerde aldığım bir kiloyu bu hafta geri verdim galiba. Ha gayret diyorum. Diyete başladım bir olay çıkmasın ne olurBugun tam duz 66ydim. Annem pogacayla geldi.
Evren kilo vermeme karsi
ben 65i gorcem sabah derken 67 gorcem galiba
Bereketli olsun canımtr_lelli
babyloading87
Bereketli olsun hanımlar çok sevindim. Benim de sizlere haberim var istediğim gremseyi bu sıcakta küçük kızımla gidip aldık geldik. Çok şükür yapabildim Ocak-2020 den beri biriktiriyordum vuslat. Birde her zaman alış veriş yaptıgımız kuyumcu tabi adamdan hep gram ve çeyrek aldıgım için gremse deyince bir afalladı yenge gram degil demi dedi evet gremse dedim yanlış söyledim acaba dedim gremseyi bana gösteriyor bu demi dedi evet gremse ben biliyorum dedim gremseyi. 6550 tl aldık. Kuyumcudan çıkınca kızıma diyorum bana yakıştıramadı gremseyi. Güldük kızımla sonra bime gittik, nivea 50 koruma güneş kremi 43 tl parfüm 20 tl beş kilo toz şeker krem peynir, galeta, tahin, ıslak mendil,peçete aldık 122 tl baydık geldik. Ay bir serinleyemedik çok sıcak.
kokunu ariyor belliOyy yine gelemedim.
Kiz yine babayla durmadi aksam.
ayni sekilde kucaginda tutuyor onda ciglik kiyamet bende susuyor.
Kolum agridi ben gezdirim dedi ama durmadi.
Uykusu sapinca yapiyor ama onu gozlemledim.
Sadece bende uyumak istiyor.
Uyuttukdan sonra uyudum bende
10 da yatmisiz 12 de emmeye kalktik.
Simdi yine doyurdum.
Bi daha 5.30gibi kalkar.
geri uyursa sansima artik.
Gunler uyu uyan emzir pisir temizle yikayla geciyo resmen.
Temmuzda biter hemencik
bugünde 1 dakika bile uyumadi, aksam 21de bayildi. Sürekli degisiyor huylari.Anamm hey masallah
4 saat uyusa ertesi güne kadr ayakta kalck demek benim bebe
benim kuzenimde yapiyor böyle, hatda esek filanda yapiyordu. Cok tatlilar. Cigu ev kadini bunu yapip satiyor herhalde.Alya tosa hediye bebek gelmis
Ya su amigurimi bebeklerden istiyordm bi türlü kısmet olmamıstı
Kocinin ark.tanıdıgı yapıyomjs almıs destek icin ,Alyaya getirmis
Ark.diyorm ama büyük bayagı kocinin mesai arkadası.
Üniversteye giden cockları var,kitap alıyor onlara netten.Alyaya da zeka kartları siparisi veriyor.
2 kere ayına göre yapıp kocinin dolaba koymus.
Simdide bebek getirmis saolsn.
Ne kadr ince düsünen insanlar var bravo valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?