Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynı bennn lelli hala da dikkat ederim. Fazlamı abartıyorum bilmiyorum ama millet rahat ya. Bir de bugün siteden komşuyla havuzdayız kızı kolluksuz havuza girmek istiyor. Bana yalvarıyor girelim diye. Nasıl gireyim kızın peşindeyim. Sonra annesine demeye başladı. Ya bir kalk çocuğunla gir havuza vakit geçir hoş beş. Onun da gönlünü et. Havuza girmez akşama kadar. Çocuk girer çıkar. Yüzerken annesi görsün ister defalarca annee gel bişey göstereceğim der. Ben dedim ben kızın yanında duruyorum hep havuzda ağzına su kaçmasın falan diye ona bakamayabilirim dedim. Bana ne dese kollukla giriyor ya o yani kontrol etmeye gerek yokmuş bazen çok üzülüyorum o çocuğa. Kız annesinin kucağına gitse öööfff. Ya bu kadar çocuk sevmiyordun niye iki çocuk yaptın dedim. Yok dedi benim kapasitem bir çocukmuş.Bence 1 bile değil. Bana hep der sen çok güzel annesin ben bile senin kadar olamıyorum. Ayy neyse uzun yazdım çok kızdım çünkü.

Al benden de o kadar. Tek çocuk tek çocuk :) Ben de özlüyorum minnoş hallerini.

Çok Çok güzel anlatmışsın lellim Ben de binlerce kez şükrediyorum.Kızımızı bize nasip ettiği için.

benimki 1,5-2 saat uyur genelde. Yanina uzanirsam 3 saat. Yani bu 4 saat bizim icinde bir ilkdi
Yanliz bu hafta ikidir öglen uyumadi. Umarim öglen uykusundan vaz gecmes. Rahat is yapa bildigim zamanim o

Son düzenleme:
Maşallah kuzuma benim bebekken tek yaşadığım sıkıntı yemek konusuydu. Yesin diye ne hallere büründüm anlatamam. Bazen sinir katsayım bile yükseliyordu. Abartıyormuyum bilmiyorum. Hala da iştahlı değil. Çok isterdim bulduğunu yesin

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Çocuğum olmadan boşandaydım ben çok üzülürdüm. Tabi senin düşüncen ne bilmiyorum. Belki saçma gelebilir bu fikrim ama yeniden evlenmeyi düşünmeyen biri için çocuk olması daha iyi diye düşünüyorum.

benimki 1,5-2 saat uyur genelde. Yanina uzanirsam 3 saat. Yani bu 4 saat bizim icinde bir ilkdi
Yanliz bu hafta ikidir öglen uyumadi. Umarim öglen uykusundan vaz gecmes. Rahat is yapa bildigim zamanim o
Ben de korkmuştum uyumadığınfa öğlen uykusunu bırakmadı şükür. Bazen uyumuyor bazen uyuyor. Uyumazsa akşam 7 ye kalmıyor da ben oyalayıp 8 yapmaya çalışıyorum

Amin canım benim nasip ben yeniden evlenirim bu kişi de derslerimi aldım güzel bir secim yapıp yeniden isterim tabi ki.

Allah kolaylık versin bacım
Yemeyn cocuk zor

Amin canım benim nasip ben yeniden evlenirim bu kişi de derslerimi aldım güzel bir secim yapıp yeniden isterim tabi ki.
cocugun olmamasi sansin bence.
Cocukla bekar bir hayat daha zordur saniyorum.
Yani soyle ki kuzenim bosandi.
Meslegi falanda yok.
babasinin evine geldi.
Eski eside cocuga sahip cikmadi.
Nafaka falanda vermedi cocugu gormedi bile (hala öyle cocuk 18 yasinda suan)
Tekrar evlenemedi, o eve sigamadi, calisti bir sure ama cocuga pek kimse bakmadi.
Ise girdi cikti falan.
Simdide geldi 40 yasina bu saatden sonra evlenip kimsenin kahrini cekemem diyor.

Ya ne abartıyorlar benim yegenlerimde öyleydi annem sevinirdi ohh yedikleri yarıyor diye ama annem 2 yaşına gelmeden tuvalet eğitimini vermişti. .

Canım ben avukatım işim var gelirim de var. Bu süreçte annemlerden ayrı oturdum sonra geldim anne evine. Annem anlayışlı sagolsun

Ya ne abartıyorlar benim yegenlerimde öyleydi annem sevinirdi ohh yedikleri yarıyor diye ama annem 2 yaşına gelmeden tuvalet eğitimini vermişti. .
Laf cakcak ya
10 senedir kızının cocuklara bakıyo bikere gitmis mi kızı halı silmeye anasına acaba

ayy nolcak yahu 50tl hali yikamaya verse
Onuda senden mi alcak
evi goturuyo zaten bi de ben siviyam demis minnos deseydin.
akilli kiz.

Benim oglan iserdi annemin evine kusardi falan annem raat kadin ya olsun isesin sileriz yikariz derdi.

Gecende se alt acmayi evde unutmusum dedim anne eski bir ortu bisi varsa altina serim onun nolur be yapsin biraksana dedi
Onun evinde dagit dök serbest.

Kizda bende biraz rahatlastim sanki
rutin temizligimi yapiyorumda daginik yaw ev.
battaniyesi, muslini, bezi,kremi, arabasi falan hep ortalikda.

Hee evi sey götürüyo töbe töbe
Cocuum salıncakta yasıyı zaten orda
Yerlere bırakma diyorm kociye
Valla benim evde dagınıklık yok ama oyuncaklaf ortda
Ben kücük gelen besiğe battaniye vs koydm katlayıp oraya bırakıyrom ortalık da durmuyor
Bez vs icinde sepet yaptık yeni dogdugunda herseyi onun icinde.Krem,aly acma,ıslak mendil o da cok kullanıslı.
Tabi bunlar hep anamın aklı
Kardesimkiler biri 5 biri 2 ysında hala sepette herseyleri
Anam hamilelik haberini alır almaz sepetleri alıp geliyor

Yeniden evlilik çocukla çok daha zor. Öyleyse iyiki olmamış. İnşallah bundan sonra çok güzel bir evliliğin ve çocuğun olur bize anlatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…