Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynen çocuğun varsa ve boşanıyorsan zaten bir ekonomik güvence şart. Çocukla kimsenin yanına sığamazsın.

Bennde son dönemde etrafımda 2 bosanmıs annenin yasadıklarını biliyorm
Birinin ayrıldıgı adamın durumu cok iyi ama gel gör cocuga maddi manevi faydası yok
Yeni sevgilisine lüx muhitte ev tutup yasıyor ama cocugun kres masrafını ödeyemeyecekmis,durumu yokmus
Oteki tanıdıgın durum hepten karısık.
2 cocukla ayrıldı.Kızının babasının evinden mahkeme kararıyla cıkrdular adamı
Cocık olunca evli de olsn,bosanmıs da olsan sorumluluk hep kadında
İstisnalar vardır ama erkekler ayrılınca cocuklardan da ayrıldım sanıyor ne acı.
İnsan anasına bırakıp giderken ici yanıyor,bu adamlar aylarca görmemeye nasıl dayanıyor cocuklarını ya

Kızlar ise güce mi daldınızz sessiz bugun
T thesekreter kac market gezdin anlat burdaysan
Kızın havuzu geldi.
Gidince siisirp atcam balkona ama önce balkon yıkaamam lazım
Dün soda sisesi kırdm yanlıslıkla carptım
Anası kılıklı kocam,buldugunu tıkıstırıyo biyere
Soda icmis balkonda siseyi mandal sepetinin yanına bırakmıs,camasır asarken carptm kırıldı.
Dün süpürdüm ama kırık flan kalmasın bide yıkarım.
Cocuga denk gelmesin bide mazAllah
Bezelyem var dğnden.
Semizotu yogrtlarım bana yeter
Ama kıza corba yapılcak daha

Amin canım benim nasip ben yeniden evlenirim bu kişi de derslerimi aldım güzel bir secim yapıp yeniden isterim tabi ki.
Inşallah gönlüne göre birini versin Allah canim
Öyle deme kuzu çok pratik oluyor sepetler bende yapiyordum biliyor annen işi

Inşallah gönlüne göre birini versin Allah canim

Öyle deme kuzu çok pratik oluyor sepetler bende yapiyordum biliyor annen işi
Evt ben de seviyorm kendime de yaptım hemen zaten
El kadar bebesine fesatlanan koca yürekli ana
Kremlerim,ojelr ,parfüm vs sepette dagınık olmıyor.

Selam kızlar atraksiyonlu bir gece geçirdik kiz kardeşim geldi yeni başladığı yer yakın gece balkonda otururken erkek kardeşim geldi diğer kardeşim e gitmiş. Annemle araba arıza yapmış buaya zor gelmiş sabah tamirci getirdi gittiler akü bitmiş kablolar yanmış 700 masraf yapmış kiz kardeşim annemi alıpgityi gece 2 yi. Geçiyordu yattım anca sabah kahvalti ettik kardeşim fln bir makine renkli actim astim kurumak üzereler bir makine bulasik doldurdum gece olanlar vardı yikadi onu bosalttim dunde n spagetti döner var mantar sote yapcam az salata yogurt yeter az hava serinlesin kivircik alirim marketten salata için erkek kardeşime olan elden borc bitti sukur kartta para verdik almadı bayram öncesi istedi harcamamayim diye anneme bilezik borcu var h ici parası gelcek onu da haller borc kalmasın ddi esim altin düşse biraz bu hafta p tesi sorca m bi kaç yere bilezik ne kadar diye isciliksiz ince bise alcam erkek kardesimde bozduruldugunda aldı bi kısmını o suan almıyor kendi annesi benden çıksın istiyorum insallah alırız bu hafta

Selam kızlar
Bugün eşim evde
Arabanın sanayi de işi varmış
Kahvaltı sonrası benim botoks işim vardı beni oraya bıraktı aldı
İşi bitmemiş geri gitti
Bende botoks diye gittim ışık dolgusu da yaptı doktor

Dedim şimdi çok gerek yoktu filan ama gerçekten çok hoşuma gitti
Gözlerim fenaydı morluklar arşa gitmiş kızzz dedim

Mutlu memnun borca girmiş ayrıldım

Dedim üç günlük dünya esirgemeyim bu ihtiyacımı

Akşama yemek ne pişirsem derdi sardı beni

Bu arada kayınvalide kayınpeder arası iki haftadır açık
Kayınvalide de beni sıkıştırıyor konuş şunu de bunu de
Kadına da üzülüyorum neyse bir iki şey söyledim kayınpedere tabi iki iltifat , iki laf sokma

Bu arada kayınpeder mülkünü sattı eline güzel para geçti
Kayınvalide dedim ki kızzz bu zaman küslük zamanımı adamın elinde
Para var birine kaptıracak

Sonra kendi kendime güldüm ya
Sen yıllarca bu para konusunu bekle sonra saçma sapan bir konu için geril küs
Tamam kayınvalide haklı
Ama bu işin yolu küsmek değil
Birikmiş yılların sorunu
Demek ki konu hep aynısı ise yolunu değiştireceksin
Bizim ki vermiş temizliğe kendini
Bırak bu temizlik işini az kendine bak ve adamın yüzüne gül
Öyle idareyi bul
Bilmiyorum artık çıkyım geldim

Selam kızlarr
İyi hafta sonları.
Bugün kahvaltı yaptık.mutfağı evi toparladım. Sonra pazara gittim. 3 saat gezmişim bikinileri değiştirdim. Eşime babet çorap aldım. Kendime kıza iç çamaşırı kilot aldım. Kurutma makinasından hepsi harap olmuştu. Kıyafet şort pantolon baktım eskiden ne güzel kapri pantolonlar oluyordu. Bana yaz günü çok rahat geliyordu. Hatta bir kaçı hala duruyor kilo verirsem giyerim. Mağazada bulamıyorum. Şort falan sitenin içinde giysem de dışarıda giymiyorym.
Neyse sonra sebze meyve zeytin bayağı doldurdum. Eşime de demiştim sen gelme. Bebek arabasını pazar arabası gibi kullandım. 100 tl para harcadım.
Akşama eşim tavuk ızgara yapacak. Ben de salata yaparım. Bulgur pilavım da var. Süt alıp yoğurt mayalamam lazım kıza da süt yok. Aldıklarımı yerleştirdim. Dolabı gitmeden silmiştim. Şimdi biraz dinlenmek için oturdum.

Güle güle kullan canım bende h ici bi kaç tane camasir alicam pazar gezmiyorim kac haftadır çok sıcak bu ara gitmem markette aliyorum

Canım ben avukatım işim var gelirim de var. Bu süreçte annemlerden ayrı oturdum sonra geldim anne evine. Annem anlayışlı sagolsun
Canım sana birşey soracağım bilgin vardır belki.bizim kızımızla ilgili davanın pazartesi duruşması olacaktı, duruşma için kayyum geçen gün eşimi aramış. Duruşmayı hatırlatıp yine de kalemle görüşün ertelenebilir demiş. Kalemle görüştük hakimin tayini çıktı dedi.mazeret yazmanız gerekiyor dedi. Yani şuan hakim belli değil sanırım bu sebeple duruşma ertelendi. Ama ben o mazereti anlamadım. Muhakkak pazartesi gelin dedi. Ne biçim iş anlamadım istanbulda illa iş uzayacak.

Aynı eşimin teyzesinin konuşma tarzı

Dağınıklık azmış bacımm yani bana az geldi. Daha dur oyuncağı kalemi kağıdı topu bisikleti eşeği balonu saymakla bitiremedim

İki fikir akıllı kadınmış

Kızın havuzu sisirdim gelince
Banyo suyu yaptım ,soguk suda üsür bide kücük daha,oynadı oynadı burustu resmen.
Mama verip uyuttum 16.30 da
Balkonu topladm,mutfaga attım kendimi.
Yayla corbası yaptm kız icin.
Dolma yaptm zeytinyaglı,haftasonu yenir öglen falan.
3 tane de alya icin tuzsuz yaptm.Kimyonla nane attım sadece onın kine.
Uyandırmam lazım 1.5 saat olck
Kahve yapasım var kendime
Gece bana patlar ama bu kahve

Dağınıklık azmış bacımm yani bana az geldi. Daha dur oyuncağı kalemi kağıdı topu bisikleti eşeği balonu saymakla bitiremedim
Az ayaklansin başlıyorlar oğlum bu ara oynamasada dağıtıyor babanmı öğretiyor yavrum ddim geçen annen boş kalmasın gibi

Kendi kzıı kac kere gitmis dedim kociye halılarını silmis.10 senedir cocıklarına bakıyo.
Surda 1 aydır ise yarıyor,hemen karsılık bekliyot
Anam bunca yıldır gelinisin bitanecik ne yaptida 1 ay torun baktı diye laf ediyor

Uykun kacarsa bizim topige gel gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…