- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
Sizdeyim bekleyin beniUykun kacarsa bizim topige gel gece
Hicc umrum olmaz vallaAnam bunca yıldır gelinisin bitanecik ne yaptida 1 ay torun baktı diye laf ediyor
Canım hakim duruşma yapmayacağı için duruşmaya katılamayacağım diye davacı olan senin ve eşinin dilekçe yazması lazım.Canım sana birşey soracağım bilgin vardır belki.bizim kızımızla ilgili davanın pazartesi duruşması olacaktı, duruşma için kayyum geçen gün eşimi aramış. Duruşmayı hatırlatıp yine de kalemle görüşün ertelenebilir demiş. Kalemle görüştük hakimin tayini çıktı dedi.mazeret yazmanız gerekiyor dedi. Yani şuan hakim belli değil sanırım bu sebeple duruşma ertelendi. Ama ben o mazereti anlamadım. Muhakkak pazartesi gelin dedi. Ne biçim iş anlamadım istanbulda illa iş uzayacak.
Aynen böyle duymuyorum de ise gidip gel öğle akşam bebekte uğraş yıkattirirsin en kötü zaten uyuyo bebek orda. Çok eline bi bezle yarim saate temizler aslindaHicc umrum olmaz valla
Onlar beni duydu mu kac senedir
Benn de dıymuyorm artk
Sağol canımmGüle güle kullan canım bende h ici bi kaç tane camasir alicam pazar gezmiyorim kac haftadır çok sıcak bu ara gitmem markette aliyorum
Kız kardeşim almış cips oğlan yemesin diye kendim yiyip sisiyorum büyük boy almış bide attim yarisini benim göbek dahil tüm vücuda yayılmış 10 kg fazla var nerdeyseGlutensiz ve sekersiz tarifler icin sayfama beklerim canlarım
Ben yemiyorm evde olsa da.Kız kardeşim almış cips oğlan yemesin diye kendim yiyip sisiyorum büyük boy almış bide attim yarisini benim göbek dahil tüm vücuda yayılmış 10 kg fazla var nerdeysehava sicakkrn iştah gidio versem 70 altına bir dussem
Ara ara oluyor istikrar önemli ddi kilolu hatunBen yemiyorm evde olsa da.
Ki genelde vardır koci cips olmayınca mısr patlat diye baslıyor.
Ay onu yemegi de sevmem,patlatmayı da
Ondsn 1 paket cips bulunduruyrm evde
Ama bisey oldu bu hafta
Kız agustosta 1 yasına gircek,seneyi devriyesini kutluyor sanırım göbegim geri geldi
Hep yemek istiyorm
Çok sağol canımCanım hakim duruşma yapmayacağı için duruşmaya katılamayacağım diye davacı olan senin ve eşinin dilekçe yazması lazım.
Ahhahaa ben aynı aman çöpe gitmesinBebemi uyuttum geldim
Günlük sütlerden birinin son kk bugun doluyorms
Hemen tatlı yaptm cünkü araya gideceğine canıma gitsin
Kadayıflı muhallebi yaptm.
İns gece kalkıp yememAmin.
Sezeryan göbeğim icin karın kası siparisi verdim.
Bekliyorm gelsin öyle yerim
Zaten o buluşmalar bitirdi beni de hayatımda hiç olmadığım kilolara geldim. He bir de kıza yedireyim derken aaa bak ben yiyorum şebekliklerle aldık kiloları şimdi de vermeye çalışıyorum. Nerde oo fit hallerimAra ara oluyor istikrar önemli ddi kilolu hatunanam tam 200 300 gram gitti diye seviniyorum bi elti buluşması hop ertesi gün +1 kiloy la başlıyorum güne
canim ben kizima hep normal bardaktan su verdim. Arkadasimin ebesi ona tavsiye etmisdi, bende uyguladim.Günaydınlarr
Kıza aldıgım suluk kapagı catlak geldi
Bi boy yurucem iadeye simdi.
5 kilosunu ayıkladm bezelyelerin.
Kahvaltımı aldm ise gidiyorm
Markete ugramıcm bisüre.
35 den asagı cıkamıyorz ya girdik mi
Rica ederim canım benim istediğim zaman özelden de sorabilirsinÇok sağol canım
link vereydin kaydiraydikGlutensiz ve sekersiz tarifler icin sayfama beklerim canlarım
oyyy buyudu kuzucumBen yemiyorm evde olsa da.
Ki genelde vardır koci cips olmayınca mısr patlat diye baslıyor.
Ay onu yemegi de sevmem,patlatmayı da
Ondsn 1 paket cips bulunduruyrm evde
Ama bisey oldu bu hafta
Kız agustosta 1 yasına gircek,seneyi devriyesini kutluyor sanırım göbegim geri geldi
Hep yemek istiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?