Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım hakim duruşma yapmayacağı için duruşmaya katılamayacağım diye davacı olan senin ve eşinin dilekçe yazması lazım.

Selam kızlar işleri bitirdim eşim yemek. Sonrası arkadaşlarıyla çıktı az gitsin zaten hep dip dibe açık ozliyelim oglusla parka ciktik mutfagi camasiri toplayip 7 gibi park küçük bizim burda kimseler yoktu rahat gidip geldim şoka ugradik permatik kucuk kolanya Cep boyu meyveli süt pamuk seker ekmek 15 verdim yarin pazara cikmam evde sebze car idate eder kivircik alirim yesillik biraz yeter simdi cay çekirdek kumanda keyfi yapıyorum küçük şişe kumbarası yaptim yine 10 tl attım bozukluk her hafta yaparım yine 50 tl zulaya attim

Hicc umrum olmaz valla
Onlar beni duydu mu kac senedir
Benn de dıymuyorm artk
Aynen böyle duymuyorum de ise gidip gel öğle akşam bebekte uğraş yıkattirirsin en kötü zaten uyuyo bebek orda. Çok eline bi bezle yarim saate temizler aslinda

Bebemi uyuttum geldim
Günlük sütlerden birinin son kk bugun doluyorms
Hemen tatlı yaptm cünkü araya gideceğine canıma gitsin
Kadayıflı muhallebi yaptm.
İns gece kalkıp yemem Amin.
Sezeryan göbeğim icin karın kası siparisi verdim.
Bekliyorm gelsin öyle yerim

Glutensiz ve sekersiz tarifler icin sayfama beklerim canlarım
Kız kardeşim almış cips oğlan yemesin diye kendim yiyip sisiyorum büyük boy almış bide attim yarisini benim göbek dahil tüm vücuda yayılmış 10 kg fazla var nerdeyse hava sicakkrn iştah gidio versem 70 altına bir dussem

Ben yemiyorm evde olsa da.
Ki genelde vardır koci cips olmayınca mısr patlat diye baslıyor.
Ay onu yemegi de sevmem,patlatmayı da
Ondsn 1 paket cips bulunduruyrm evde
Ama bisey oldu bu hafta
Kız agustosta 1 yasına gircek,seneyi devriyesini kutluyor sanırım göbegim geri geldi
Hep yemek istiyorm

Ara ara oluyor istikrar önemli ddi kilolu hatun anam tam 200 300 gram gitti diye seviniyorum bi elti buluşması hop ertesi gün +1 kiloy la başlıyorum güne

Ahhahaa ben aynı aman çöpe gitmesin ama sonra kilo olarak geri dönsün

Ara ara oluyor istikrar önemli ddi kilolu hatun anam tam 200 300 gram gitti diye seviniyorum bi elti buluşması hop ertesi gün +1 kiloy la başlıyorum güne
Zaten o buluşmalar bitirdi beni de hayatımda hiç olmadığım kilolara geldim. He bir de kıza yedireyim derken aaa bak ben yiyorum şebekliklerle aldık kiloları şimdi de vermeye çalışıyorum. Nerde oo fit hallerim

Off kızlar bugün parça parça okuyup parça parça yazabildim. Tam telefonu elime alıyorum aneee anneee oku oku. Neyse olsun ona kitap okumak vakit ayırmak da çok güzel.
Akşam yemek yedik. Mıtfağı toparladım. Çamaşır vardı katladım. Sonra biraz oturduk. Kızla erik yedik. Bugün havuza gitmedik. Sabah hava biraz bulutluydu.
Akşam yürüyüşe çıktık. Eşim parkta kızı oyaladı ben de yürüdüm. Sonra da biz eve geldik o yürüyüş yaptı.
Eve gelince elini yüzünü yıkayıp kıyafetini çıkardım cuup yatağa yattı. Bem de duş aldım hızlıca. Küçük hanım bir de bu ara anne sen git git demezmi uyuyacağı zaman. Büyümüş de anne sen git diyor şimdiden başladı ergen
Bugünki ağlayıp diretme hali de sabah ben wc deyim. Babası elini mutfaktaki lavaboda yıkamış. Vay efendim niye banyodaki lavaboda yıkamamış. Nasıl ağlıyor. Sonra anlatmaya çalıştı yok dinlemiyor. Çıktım. Oralı olmadık ağlıyor banyonun kapısını da açmış. Kapıda bekliyor. Sonra ilgisini başka şeye çekmeye çalıştık ışıklı müzikli oyuncağını açtık. Geldi sustu.

Günaydınlarr
Kıza aldıgım suluk kapagı catlak geldi
Bi boy yurucem iadeye simdi.
5 kilosunu ayıkladm bezelyelerin.
Kahvaltımı aldm ise gidiyorm
Markete ugramıcm bisüre.
35 den asagı cıkamıyorz ya girdik mi
canim ben kizima hep normal bardaktan su verdim. Arkadasimin ebesi ona tavsiye etmisdi, bende uyguladim.
Pipet mipet hic biri gerkmiyor hep cam bardak, fincan (kalin olsun, düsürürse kolay kirilmaz.
Disardada daha kücükken cam kavaniz kullaniyordum, simdide cam sise. Öyle iciyor. Yani fikir olsun diye, sen elbetde daha iyi karar verirsin cocugun icin.

Oyyy gelemedim.
Kizin 2 ay konseptini yaptik esimle
sonra yikadik.
uyudu derken kardesim geldi.
Balkonda yemek yedik sohbet muhabbet..
kizi yikadik diye cikamadik disarida.
Aksam yine turlicaktik aman hasta olmasinda.
Yarin cikicaz babam aradi aksam maca cagirdi.
ikimizde de dijiturk var yinede cagiriyo maca ya da kendi geliyor

Aksam 9 da esime dedin ben uyucam(sabah 6 da uyanmistim)
Kızda 11 e kadar durmadi bende uyuyamadim salla, kucakda gezdir falan paslasa paslasa 12de uyudu ancak.
2.emmeye kalktik.

Okadar saat direnince uykuya dustu minnos

oyyy buyudu kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…