Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben bi de dusa girsem aklim kizda kaliyo giremiyorum bile.
cami acamiyorum kiz ceryanda kaliyor diye.
her yeri kapayip sirf salonu acsam 10.kat cok esiyo boylede.
hemen hapsuruyor uyuyo uyaniyor.
Bazen oda da nefes alamiyorum.
y.odasini hep ustten acar yatardim mesela ama kız var acamiyorum
Bunlarda beni bunaltmis olabilir

Hersey üst üste yardımcısı vardır elbet ama okadr hersey ortadaki göz yoruyor
Sabah sabah benim de derdim elin mutfagı
Bende tezgah dolu mutfaklari hic sevmiyorum.
süt arttirici cay ve damla, kan hapim mikronun uzerinde ya da tezgahda (unutuyorum yoksa gormem lazim) o bile bana batiyo orda.
bi kettel var bi de tost mak.
sevmem öyle yok baharatlik, yok bicaklik, yok süs bisiler benlik diil.
ama eve gecince sundan alicam hosuma gitti.

Bunları ben de seviyorm ikeada pahalıydı cok almamıstım

İlerde dondurma dondurma der kesin. bizim hergün 1 dondurma hakkı var. Bayılıyor

Yok canım ben ütülemiyorum. Ama gerçekten bu havada bir de herşeyini ütülesem vay halime bizden çok onun kıyafeti oluyor. Bir de benim balkonum yok fransız balkon var. Çamaşırı evin içine asıyorum ya da kurutmada kurutuyorum. Bebekken de kurutmada kurutuyorum diye hepsini ütülemezdim. Ama kardeşim hala anlatır doğum yaptığında ilk yeğenimin Çamaşırlarını habire ütülerdim. Şimdi üşengeç oldum. Yaşlandm heralde ondan. 11 yıl önceki potansiyelim hiç yok

Bizim evde camları açsak serin serin esiyor hatta akşam oldukça serin oluyor. Eşim Komple açıyor ben kapatıyorum.
camları yarım açabiliyoruz. Çocuk olunca her an dikkat etmek gerekiyor. Bebekken biz de hiç açmazdık. Şimdi de yarım açıyoruz.
Dün zaten bir haber okudum. 4 yaşındaki çocuk 12.kattan düşmüş diye. İçim parçalandı. Hep korktuğum şey., o sebeple camlarda hep kilit var. Şimdi de anahtarlısını aldık daha güvenli diye. Sadece mutfağı takabildik. Diğerlerini de yapacağız.

Benim baharatlığım da buna benziyor. Benim kocamam tezgahım var iki taraftada var. Valla bir tarafta kettle çay şeker kavanozu çerez kavanazu Kahve makinam vs diğer tarafta baharat ve yağlıklar musluğun bir kısmında da bulaşıklık onu da eskiden kullanmıyordum. Şimdi kızın biberon bardak vs vs makinadan çıkınca sudan geçirip oraya koyuyorum ondan dolu.
bayağı da doluymuş ya çok tezgahüstü olunca koydum

Merhaba hanımlar, sabah erken kalkıp yazamamak ne kadar kötü bir durum elimi ayagımı baglayan da yok ama laptoptan yazınca böyle oluyor. Bizim burda camı aralamak diye birşey yok evin tüm camları evin balkon kapıları 7/24 açık ama yaprak kıpırmadamıyor. Çok sıcak gece 2.25 geçerken uyandım geceliğim beni boguyor sandım zor çıkardım üstümden hemen ince bir penye giydim oda yapıştı direk balkona geçtim ama evden bir farkı yok Allahım hastalar var çocuklar-yaşlılar var dedim içimden geçiriyorum ne olur biraz serinlik istedim. Yataga yattım eşim diyorki balkon nasıl orda yatmak için soruyor burdan bir farkı yok dedim. Sabah kahvaltıyı hazırladım akşamdan şekere yatırdıgım vişneleri ocaga koydum az önce tadına baktım gayet başarılı bir reçel olmuş. Yemegimi yaptım patlıcan-patates-biber kızarttım ve üzerine domates sosla biraz daha kaynattım şakşuka gibi bizimkiler pek seviyorlar. Yanına makarna yaparım ayran var karpuz-kavun da var Allah agız tadı ile yemek nasip etsin.

Dışarı çıktım kahve ve süt almaya birde küçük kızım seviyor bana kalsa eve sokmam ama onun istediği oldugu için üstüne de bir de para verip alıyoruz specal noodle aldım 2 paket. Üç bin küsür adım atmışım kısa günün karı ama eve gelince çok güzel yedim acıkmışım kahvaltıyı hava sıcak diye yapamıyorum ama sonra güzel yiyorum. Şimdi çay içip sizinle sohbetteyim.

Merhaba bu yazıyı okuduğum zaman kendim yazmışım gibi hissettim. Senin bu hissettiklerinin aynısını bende hissettim. Akşam olup eşimin geleceği saat iyice kötü oluyordum evde yanlız kalmak istemiyordum herşey çok zor oldu . Annem gittikten sonra depresyonun dibini sıyırdım resmen . Sürekli ağladım ki herşeyi yapabiliyordum sorun yoktu . Annem gelsin köşede otursun biraz konuşalım istedim. Hemen geçmiyor ara ara geri geliyor bana öyle oldu en azından . Dua et biraz kendine zaman ayır temizlik yemek biraz bırak geçecek. Oğlunla biraz ilgilenin yardım iste ondan . Eve yeni bir birey geldiği için ona da zor oldu kritik bir yaşta çünkü. Biraz kitap oku mesela iyi gelecek İnan . En önemlisi bebeğin neden böyle huzursuz olduğunu bulmalısın. Gazı mı var karnı mı aç kolik mi huy mu hangisi . Evde inşirah suresini aç bebeğe de iyi gelecek göreceksin. Annemle her telefonda konuşmamızda annem bak üzerine hastalık gelecek diyordu sende kendine dikkat et. Anneni çağır oturun birlikte illa bebek bakmak yada iş yapmak zorunda değil biraz sohbet iyi gelecek göreceksin. Sağlıkla büyüt

Allah muhafaza
ceryanda kotu felc bile edebiliyor.
Daha cok kucuk cigerlerini falan usutmeyelim diye kolliyorum iste

Kahvaltı yaptık evi toparladım.nevresimleri değiştirdim. Çamaşır attım. Kardeşimle görüntülü konuştuk. Kuzenler habire konuşuyor. Sonra kız çizgi film istedi açtım. Çay yudumladım. Sonra sulu köfte yapacaktıö işe koyuldum. Tabi tv yi kapatma derdindeyim. Boya kitabı boya verdim. Bu aralar çok etkinlik yapmıyoruz. Kış günü iyi oluyordu. Gel kızım öyle böyle kapsttırdım. Sonra tutturdu ben de yapacağım bu aralar hep böyle. Çektik sandalyeyi çıktı aldı yaptı:) işimiz bitti elimizi yıkayalım dedim. Neymiş baba yıkasın yahu baba yok diyorum elleri öyle pis de bırakamamki yırttı ortalığı. Yıkamamak için avazı çıktığı kadar bağırdı. Hala diyor baba yıkasın. Gel de sinirlenme. Ne yapacağım bilmiyorum bu ara bayağı diretme yangın çıkarma modunda. Sabır. Bu da 3 yaş sendromu galiba
Neyse şimdi uyudu. Bakalım daha neler göreceğiz.

Eve geldim
Ay insanlar sasırmıs
Ay sonı bi ayakkabı sattım dolapta atıyorm buraya.
Ev dısınnda giyilmedi tertemiz.
Kadın bana yorum yazmıs kenarlrında sarılıklar camasır suyuylla mı sildiniz demis
Bende silmedim hic bence siz 2.el esya almayın,üzersiniz kendiniizi yazdım.
Valla gözüm bozjk herhlde sarılık göremiyorm

Eklentiler

• 4ED296E3-6C60-4034-A79F-69BD20C54B0B.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 157
  • 074ADB9A-1AC9-42AB-841B-6351BD437354.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 131
Teşekkür ederim sende bebeğini sağlıkla büyüt.

Hayır dısarda giyilse söylerim su su sıkıntısı var,eskimesi var diye.
Daha ne bekliyorlar acaba 220 tllik ayakkabuyı 70 liraya verdim bilsem vermezdim.
Birine hediye ederdim Allah razı olsun derdi.
Engellicem kadını bi süre gecsin.
Almasın benden bisey.
hemen engellersem malının arkasında duramıyr demesin

Bence pırıl pırıl. Hiç bakmasın 2. El sonuçta dışarda giyse illa sararıyor. Bu ayakkabı da bir parça leke yok.
iyi cevap yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…