Ben bi de dusa girsem aklim kizda kaliyo giremiyorum bile.Lohusalıkta çok normal böyle hissetmeniz hepimizin dönem dönem böyle durumlari oluyor gececek ya ben bile su sıcaklarda kafayı yicek oluyorum duşa girip çıkmaktan bıktım
Neyse ki bu hafta sonu memlekete gideceğim
Hersey üst üste yardımcısı vardır elbet ama okadr hersey ortadaki göz yoruyoryardimcisi yokmuymus ki
CanımsınAllah kabul eylesim canim senden de mutlu haberler alcaz sanki bilmiyorum ne ile ilgili ama öyle geldi icimden.
Olunca demistik deriz burda dursun
Bende tezgah dolu mutfaklari hic sevmiyorum.Hersey üst üste yardımcısı vardır elbet ama okadr hersey ortadaki göz yoruyor
Sabah sabah benim de derdim elin mutfagı
Bunları ben de seviyorm ikeada pahalıydı cok almamıstımBende tezgah dolu mutfaklari hic sevmiyorum.
süt arttirici cay ve damla, kan hapim mikronun uzerinde ya da tezgahda (unutuyorum yoksa gormem lazim) o bile bana batiyo orda.
bi kettel var bi de tost mak.
sevmem öyle yok baharatlik, yok bicaklik, yok süs bisiler benlik diil.
ama eve gecince sundan alicam hosuma gitti.
Eki Görüntüle 2658966
İlerde dondurma dondurma der kesin.İyi gecelerr
Sıcaktan uyuyamıyordu
Kız bugun 1 saat anca uyudu
Allahım 1 dk durmadık
Anne mama diyip duruyor
Karnı tok,herhalde acıktı diyorm yapıyorm biseyler tüükürüyo yüzüme
Allahım el kadr bebe beni trollüyo
21.00 da uyudu o ara koci geldi,yemek ısıttım,dondurma almıs sevdiğimiz b dondurmaxcı var,keci sütüyle yapıyor .
Keciboynuzu özlü olana bayılıyorz.
Gecen kıza da aldık verdik eline külah
Zor aldık elinden .
Ona külah almıs,bana kagıt helva almıs(en sevdiğim helva arası,cünkü daha kalorili)
Öglen yulaf ezmesi pisirdim kendime ay hep görüyordm donmjs meyveyle cok iiyi oluyormus cidden.
Sabahları yaprım artk.
Öyle iste.
İgda 1 tane gereksiz video izledim agladım bide.
Pendikte 25 yasında bi abla,tiktok cekcm diye kücük kardesine sigara iciriyor(5-6 yasında yok bebe )
Sikayet ettim bende herkes etmis ama ins bulunur.
Böyle insanlara cocık emanet edilmesin ya
Yok canım ben ütülemiyorum. Ama gerçekten bu havada bir de herşeyini ütülesem vay halimeKızınkileri ütülüyo musun kuzu hala?
Annem geliyor ya,kuruyan camasırları katlayıp yerlestirmis kzıın.
Kız dedim ütülnmeden ne yerlestirdin
Yasına geldi artk bu havada isin mi yok diyo bana
İcime sinmedi o gidince bosalttım geri
Bizim evde camları açsak serin serin esiyor hatta akşam oldukça serin oluyor. Eşim Komple açıyor ben kapatıyorum.Ben bi de dusa girsem aklim kizda kaliyo giremiyorum bile.
cami acamiyorum kiz ceryanda kaliyor diye.
her yeri kapayip sirf salonu acsam 10.kat cok esiyo boylede.
hemen hapsuruyor uyuyo uyaniyor.
Bazen oda da nefes alamiyorum.
y.odasini hep ustten acar yatardim mesela ama kız var acamiyorum
Bunlarda beni bunaltmis olabilir
Benim baharatlığım da buna benziyor. Benim kocamam tezgahım var iki taraftada var. Valla bir tarafta kettle çay şeker kavanozu çerez kavanazu Kahve makinam vsBende tezgah dolu mutfaklari hic sevmiyorum.
süt arttirici cay ve damla, kan hapim mikronun uzerinde ya da tezgahda (unutuyorum yoksa gormem lazim) o bile bana batiyo orda.
bi kettel var bi de tost mak.
sevmem öyle yok baharatlik, yok bicaklik, yok süs bisiler benlik diil.
ama eve gecince sundan alicam hosuma gitti.
Eki Görüntüle 2658966
Merhaba bu yazıyı okuduğum zaman kendim yazmışım gibi hissettim. Senin bu hissettiklerinin aynısını bende hissettim. Akşam olup eşimin geleceği saat iyice kötü oluyordum evde yanlız kalmak istemiyordum herşey çok zor oldu . Annem gittikten sonra depresyonun dibini sıyırdım resmen . Sürekli ağladım ki herşeyi yapabiliyordum sorun yoktu . Annem gelsin köşede otursun biraz konuşalım istedim. Hemen geçmiyor ara ara geri geliyor bana öyle oldu en azından . Dua et biraz kendine zaman ayır temizlik yemek biraz bırak geçecek. Oğlunla biraz ilgilenin yardım iste ondan . Eve yeni bir birey geldiği için ona da zor oldu kritik bir yaşta çünkü. Biraz kitap oku mesela iyi gelecek İnan . En önemlisi bebeğin neden böyle huzursuz olduğunu bulmalısın. Gazı mı var karnı mı aç kolik mi huy mu hangisi . Evde inşirah suresini aç bebeğe de iyi gelecek göreceksin. Annemle her telefonda konuşmamızda annem bak üzerine hastalık gelecek diyordu sende kendine dikkat et. Anneni çağır oturun birlikte illa bebek bakmak yada iş yapmak zorunda değil biraz sohbet iyi gelecek göreceksin. Sağlıkla büyütDün aksam cok icim sıkılmisti.
Yani bilmiyorum eve sigamadim.
Esim kiza bakarken kendimi balkona attim.
Icecek bisi de aldim.
Agladim aglicam yani biri dokunsa esim bisi dese bekliyo gozyasim o derece.
Saat de 10 falan.
Bi baktim bir ugurbocegi yuruyo bana okadar tuhaf ve iyi geldi ki.
Sanki benim icin ordaydi bana gorunmek icin..
Nasil guzel yaratmis Rabbim benekleri bile muazzam duzgunlukde dedim.
Sabret sabır de.
Sıgın Rabbine.
Ona anlat.
Sonra kendimi telkin ettim.
Uyumusum kizi esim getirip koydu besigine..
Bu daralmalar bitse gecse.
Kizlada tamamen alakali falan diil bebek o anliyorum ani anina uymuyo ona sonsuz sabirliyim sukur.
Ama sicaklar, eve kapanma diger evde annem vardi cikiyordum iniyordum 2 lafliyoduk.
Bilmiyorum bi basti beni
canim cok guzelmis.Sen ne için kullanacaksın lellim
bak benimki böyle. Köşede
Allah muhafazaBizim evde camları açsak serin serin esiyor hatta akşam oldukça serin oluyor. Eşim Komple açıyor ben kapatıyorum.
camları yarım açabiliyoruz. Çocuk olunca her an dikkat etmek gerekiyor. Bebekken biz de hiç açmazdık. Şimdi de yarım açıyoruz.
Dün zaten bir haber okudum. 4 yaşındaki çocuk 12.kattan düşmüş diye. İçim parçalandı. Hep korktuğum şey., o sebeple camlarda hep kilit var. Şimdi de anahtarlısını aldık daha güvenli diye. Sadece mutfağı takabildik. Diğerlerini de yapacağız.
Teşekkür ederim sende bebeğini sağlıkla büyüt.Merhaba bu yazıyı okuduğum zaman kendim yazmışım gibi hissettim. Senin bu hissettiklerinin aynısını bende hissettim. Akşam olup eşimin geleceği saat iyice kötü oluyordum evde yanlız kalmak istemiyordum herşey çok zor oldu . Annem gittikten sonra depresyonun dibini sıyırdım resmen . Sürekli ağladım ki herşeyi yapabiliyordum sorun yoktu . Annem gelsin köşede otursun biraz konuşalım istedim. Hemen geçmiyor ara ara geri geliyor bana öyle oldu en azından . Dua et biraz kendine zaman ayır temizlik yemek biraz bırak geçecek. Oğlunla biraz ilgilenin yardım iste ondan . Eve yeni bir birey geldiği için ona da zor oldu kritik bir yaşta çünkü. Biraz kitap oku mesela iyi gelecek İnan . En önemlisi bebeğin neden böyle huzursuz olduğunu bulmalısın. Gazı mı var karnı mı aç kolik mi huy mu hangisi . Evde inşirah suresini aç bebeğe de iyi gelecek göreceksin. Annemle her telefonda konuşmamızda annem bak üzerine hastalık gelecek diyordu sende kendine dikkat et. Anneni çağır oturun birlikte illa bebek bakmak yada iş yapmak zorunda değil biraz sohbet iyi gelecek göreceksin. Sağlıkla büyüt
Bence pırıl pırıl. Hiç bakmasın 2. El sonuçta dışarda giyse illa sararıyor. Bu ayakkabı da bir parça leke yok.Eve geldim
Ay insanlar sasırmıs
Ay sonı bi ayakkabı sattım dolapta atıyorm buraya.
Ev dısınnda giyilmedi tertemiz.
Kadın bana yorum yazmıs kenarlrında sarılıklar camasır suyuylla mı sildiniz demis
Bende silmedim hic bence siz 2.el esya almayın,üzersiniz kendiniizi yazdım.
Valla gözüm bozjk herhlde sarılık göremiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?