var boyle tipler yaEve geldim
Ay insanlar sasırmıs
Ay sonı bi ayakkabı sattım dolapta atıyorm buraya.
Ev dısınnda giyilmedi tertemiz.
Kadın bana yorum yazmıs kenarlrında sarılıklar camasır suyuylla mı sildiniz demis
Bende silmedim hic bence siz 2.el esya almayın,üzersiniz kendiniizi yazdım.
Valla gözüm bozjk herhlde sarılık göremiyorm
Kadın gıcık yani cok netBence pırıl pırıl. Hiç bakmasın 2. El sonuçta dışarda giyse illa sararıyor. Bu ayakkabı da bir parça leke yok.
iyi cevap yazmışsın
Özledik canısııslm kızlar kaçgündür temizlik yapıom hiç bu citl nerde demedinizmi ayolll
duvarları sildim halıları yıkatmaya verdim dolaplar camlar pertim üçgündür egri büyrü geziyom yamuk şekilde
bizim komşuyu duydum kocası arkadaşının karısı ile aldatıyomus ben şok oldum
kız epeydir yok nebili m yeni duyduk dısardan da çok mutlu görünüyordu
bu arada ablamdan seste yok gecen yolda gördük bizim enişteyi öküz gibi baktı tuhaf tuhaf ablam kesin laf buldu yine
kocasına uyduruk kaydırık anlattı yine hiç sallamıyorm eşimde diyıo bu sıra bi tuhaflar
Gündüz hiç çıkılacak gibi değil. Çok zevksizAnnem geldi ben markete ciktim
Yalniz gunduz cikmamak gayet iyiymis bosuna bunalimlardaymisim.
Terimden alin yazim falan silinmistir..
Hemen gittim geldim recel falan aldim.
Eriste ve taze fasulye pisirdim.
Mutfagi topladim daha bisi yapamam yapis yapis oldum.
supurme isi kalsin puf sıkildım zaten hergun hergun.
Ya insan kardeşini kocasına kayırır senin ablan da aksine kardeşini kötüleme derdinde Allah akıl fikir versinslm kızlar kaçgündür temizlik yapıom hiç bu citl nerde demedinizmi ayolll
duvarları sildim halıları yıkatmaya verdim dolaplar camlar pertim üçgündür egri büyrü geziyom yamuk şekilde
bu arada ablamdan seste yok gecen yolda gördük bizim enişteyi öküz gibi baktı tuhaf tuhaf ablam kesin laf buldu yine
kocasına uyduruk kaydırık anlattı yine hiç sallamıyorm eşimde diyıo bu sıra bi tuhaflar
Kolay gelsin citl, senin kardeşin ile benim kardeşimi sağdıç yapmak lazımmış. İnan yazdıkça acaba benmi yazıyorum diyorum. Neyse Allah herkese yerinde sağlık versin. Komşun için çok üzüldüm insanları birebir tanıma fırsatımız olmuyor ama böyle konularda hassas konular, umarım ikiside cezalarını bulurlar. Allah bu tür insanları cezasız bırakmasın, zorla yuvalarını yıkmak istiyorlar. Neyse sen pürü pak olmuşsun tertemiz yapmışsın evi hele ki bu sıcakta. Bizim buralar yanıyor.slm kızlar kaçgündür temizlik yapıom hiç bu citl nerde demedinizmi ayolll
Ay benimkide iki yaşta kafayı yere vuruyordu yapma etme sürekli kolladim umursamayinca bıraktı sendromlar bitmiyor 4 yastada oluyo dun yolun ortasında elini bıraktı babasının kendi geccekmis karşiya aliniyo yapma diyince agliyoKahvaltı yaptık evi toparladım.nevresimleri değiştirdim. Çamaşır attım. Kardeşimle görüntülü konuştuk. Kuzenler habire konuşuyor. Sonra kız çizgi film istedi açtım. Çay yudumladım. Sonra sulu köfte yapacaktıö işe koyuldum. Tabi tv yi kapatma derdindeyim. Boya kitabı boya verdim. Bu aralar çok etkinlik yapmıyoruz. Kış günü iyi oluyordu. Gel kızım öyle böyle kapsttırdım. Sonra tutturdu ben de yapacağım bu aralar hep böyle. Çektik sandalyeyi çıktı aldı yaptı:) işimiz bitti elimizi yıkayalım dedim. Neymiş baba yıkasınyahu baba yok diyorum elleri öyle pis de bırakamamki yırttı ortalığı. Yıkamamak için avazı çıktığı kadar bağırdı. Hala diyor baba yıkasın. Gel de sinirlenme. Ne yapacağım bilmiyorum bu ara bayağı diretme yangın çıkarma modunda. Sabır. Bu da 3 yaş sendromu galiba
Neyse şimdi uyudu. Bakalım daha neler göreceğiz.
Canim telim bozuk diyodun ondan yazmiyorsundur diyodum kolay gelsin temizligi bitirmissin bayrama temiz olur Allah'ım çok duyuyorum bu adamlar ne istiyo evlerinde gül gibi eşleri var bildiğim bir kaç örnek var duyduklarım bakıyorum karısı fedakar güzel ne isterler bilmiyorumslm kızlar kaçgündür temizlik yapıom hiç bu citl nerde demedinizmi ayolll
Kuzu bu bildiğin sıfır soylemesen anlamam o kadar yani kadin laf olsun diye demiş satma böyle dengesizlere bedavamı vereceksin yaniEve geldim
Ay insanlar sasırmıs
Ay sonı bi ayakkabı sattım dolapta atıyorm buraya.
Ev dısınnda giyilmedi tertemiz.
Kadın bana yorum yazmıs kenarlrında sarılıklar camasır suyuylla mı sildiniz demis
Bende silmedim hic bence siz 2.el esya almayın,üzersiniz kendiniizi yazdım.
Valla gözüm bozjk herhlde sarılık göremiyorm
Alana kadr 10 yorum yapmısKuzu bu bildiğin sıfır soylemesen anlamam o kadar yani kadin laf olsun diye demiş satma böyle dengesizlere bedavamı vereceksin yani
Benim ki de senin kardeşini aratmaz, ama eşi daha fena fesat birde insanları çok güzel proveke ediyor. Çok tehlikeli biri kardeşim sinsidir. Neyse Allah herkesin kalbine göre versin. Allah yine de kardeşsiz bırakmasın, annemle-babamla ilgili birşey oldugunda hep beraber koşturuyoruz konuşmasakta.Nazenin senin kardeaı bilmem ama benimki çok tehlikeli öncceki gün abim bizi piknige götürdü araba yok bizim
galiba görmüş biz giderken yengemi aradı havadan sudan nereye gidiyon oda gezmeye dedi
o akşam anneme gitmiş ablam ee ben işte erkek kardesımı gördüm nereye gidiyo diyomuş
krndi saklar gizler
bir kere demez şu çocukları gezdirelim diye
Canım bunları sana sayıyla veriyorlarAlana kadr 10 yorum yapmıs
Dar mı?ayagına olmuyor her ayakkabı oglumun demis
Tam modeli nedir demis
Ben de demisimki deneyip alın bnce
Yok demis ben bunu almak istiyorm demis.
Deli cok valla
Onu hiç sorma canim benimkinin şubat atina kadar düz gün işi yoktu inan 3 aydır dokunmatik hep sıkıntılı telefonlar pahalı bide bise yuklenmiyor hafıza yok diyo deli oluyorum bazen zor yazıyorum buraya eşim bi kaç şey o dedi anneme alınacak bilezik var borcumuz alsın ddim telefon lazım diye çok yüksek bir model bakmıyorum zaten eskiden telefoncuda çalıştım ordanmidir hiç merakım yok çalışsın çok özellik bakmıyorum gittiği yere kadar kullanma mantigindayimTelim yok thesekretercim
idareten abimdekini kullanıyom hiç yoktan iyidir
kurban geldi su bu derken bana sıra gelmiyo cnm ya
Lelli temizlik yaparken gece bakım merak ettim sizi sızmısım
bugun yastıklaeı yıkadım yarın bi güzel sopalıycam:))
Kolay gelsin canim valla dün camları sildim komple yarin yağış gösteriyi 1 ay olmuştu sileli bugün hiç halim olmadı iyiki halletmisim dünTelim yok thesekretercim
idareten abimdekini kullanıyom hiç yoktan iyidir
kurban geldi su bu derken bana sıra gelmiyo cnm ya
Lelli temizlik yaparken gece bakım merak ettim sizi sızmısım
bugun yastıklaeı yıkadım yarın bi güzel sopalıycam:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?