Küçük Düşün Büyük Olsun!

var boyle tipler ya

Annem geldi ben markete ciktim
Yalniz gunduz cikmamak gayet iyiymis bosuna bunalimlardaymisim.
Terimden alin yazim falan silinmistir..
Hemen gittim geldim recel falan aldim.
Eriste ve taze fasulye pisirdim.
Mutfagi topladim daha bisi yapamam yapis yapis oldum.
supurme isi kalsin puf sıkildım zaten hergun hergun.

slm kızlar kaçgündür temizlik yapıom hiç bu citl nerde demedinizmi ayolll
duvarları sildim halıları yıkatmaya verdim dolaplar camlar pertim üçgündür egri büyrü geziyom yamuk şekilde

bizim komşuyu duydum kocası arkadaşının karısı ile aldatıyomus ben şok oldum
kız epeydir yok nebili m yeni duyduk dısardan da çok mutlu görünüyordu

bu arada ablamdan seste yok gecen yolda gördük bizim enişteyi öküz gibi baktı tuhaf tuhaf ablam kesin laf buldu yine
kocasına uyduruk kaydırık anlattı yine hiç sallamıyorm eşimde diyıo bu sıra bi tuhaflar

Bence pırıl pırıl. Hiç bakmasın 2. El sonuçta dışarda giyse illa sararıyor. Bu ayakkabı da bir parça leke yok.
iyi cevap yazmışsın
Kadın gıcık yani cok net
Al 0 ozman.
250 liralık ayakkabuyı alıp giymeden sana mı kargolayalım nedir yani

Özledik canısıı
Boyu devrilsin o adamın da arkadasının karısıınında
Midesizlerrr
Abla senin efso ya
Elti olacakmıs yanlıs olmuss

Gündüz hiç çıkılacak gibi değil. Çok zevksiz

Ya insan kardeşini kocasına kayırır senin ablan da aksine kardeşini kötüleme derdinde Allah akıl fikir versin

Kolay gelsin citl, senin kardeşin ile benim kardeşimi sağdıç yapmak lazımmış. İnan yazdıkça acaba benmi yazıyorum diyorum. Neyse Allah herkese yerinde sağlık versin. Komşun için çok üzüldüm insanları birebir tanıma fırsatımız olmuyor ama böyle konularda hassas konular, umarım ikiside cezalarını bulurlar. Allah bu tür insanları cezasız bırakmasın, zorla yuvalarını yıkmak istiyorlar. Neyse sen pürü pak olmuşsun tertemiz yapmışsın evi hele ki bu sıcakta. Bizim buralar yanıyor.

Ay benimkide iki yaşta kafayı yere vuruyordu yapma etme sürekli kolladim umursamayinca bıraktı sendromlar bitmiyor 4 yastada oluyo dun yolun ortasında elini bıraktı babasının kendi geccekmis karşiya aliniyo yapma diyince agliyoaradada

Canim telim bozuk diyodun ondan yazmiyorsundur diyodum kolay gelsin temizligi bitirmissin bayrama temiz olur Allah'ım çok duyuyorum bu adamlar ne istiyo evlerinde gül gibi eşleri var bildiğim bir kaç örnek var duyduklarım bakıyorum karısı fedakar güzel ne isterler bilmiyorum

Kuzu bu bildiğin sıfır soylemesen anlamam o kadar yani kadin laf olsun diye demiş satma böyle dengesizlere bedavamı vereceksin yani

Kuzu bu bildiğin sıfır soylemesen anlamam o kadar yani kadin laf olsun diye demiş satma böyle dengesizlere bedavamı vereceksin yani
Alana kadr 10 yorum yapmıs
Dar mı?ayagına olmuyor her ayakkabı oglumun demis
Tam modeli nedir demis
Ben de demisimki deneyip alın bnce
Yok demis ben bunu almak istiyorm demis.
Deli cok valla

Ay gelip gelip gidiyorm 2 kelime yazcm kız izin vermiyor
Sıcaktan uyumuyorda soktum banyoya yıkadım
Kabak yemegi yaptm ona naneli zeytinyaglı.
Bugun ögrendiğim bisey bebelere soganı zeytinyagında cevirmek,kızartmayla aynı mantıkmıs.
Az suda sotelemek lazımmıs.
Cocuga demek 5 aydır kızartma yedirmisim
Aman valla Allah affetsin artk okadr da kasmıcam.
Uykusu var deli gibi
Ben de yoruldm artk uyutayım dedim
Bu seferde bırakınca acıyor gözü
2 gündür yulaf yiyorm öglenleri(aksm koci gelince de kagıt helva arası dondurma)
Sonra hello sezeryan göbegi
Kız dalarsa yemek yicem
Cidden acım suaaan

Nazenin senin kardeaı bilmem ama benimki çok tehlikeli öncceki gün abim bizi piknige götürdü araba yok bizim
galiba görmüş biz giderken yengemi aradı havadan sudan nereye gidiyon oda gezmeye dedi
o akşam anneme gitmiş ablam ee ben işte erkek kardesımı gördüm nereye gidiyo diyomuş
krndi saklar gizler
bir kere demez şu çocukları gezdirelim diye

Telim yok thesekretercim
idareten abimdekini kullanıyom hiç yoktan iyidir
kurban geldi su bu derken bana sıra gelmiyo cnm ya

Lelli temizlik yaparken gece bakım merak ettim sizi sızmısım
bugun yastıklaeı yıkadım yarın bi güzel sopalıycam:))

Benim ki de senin kardeşini aratmaz, ama eşi daha fena fesat birde insanları çok güzel proveke ediyor. Çok tehlikeli biri kardeşim sinsidir. Neyse Allah herkesin kalbine göre versin. Allah yine de kardeşsiz bırakmasın, annemle-babamla ilgili birşey oldugunda hep beraber koşturuyoruz konuşmasakta.

Alana kadr 10 yorum yapmıs
Dar mı?ayagına olmuyor her ayakkabı oglumun demis
Tam modeli nedir demis
Ben de demisimki deneyip alın bnce
Yok demis ben bunu almak istiyorm demis.
Deli cok valla
Canım bunları sana sayıyla veriyorlar senin satış hikayelerin olay

Onu hiç sorma canim benimkinin şubat atina kadar düz gün işi yoktu inan 3 aydır dokunmatik hep sıkıntılı telefonlar pahalı bide bise yuklenmiyor hafıza yok diyo deli oluyorum bazen zor yazıyorum buraya eşim bi kaç şey o dedi anneme alınacak bilezik var borcumuz alsın ddim telefon lazım diye çok yüksek bir model bakmıyorum zaten eskiden telefoncuda çalıştım ordanmidir hiç merakım yok çalışsın çok özellik bakmıyorum gittiği yere kadar kullanma mantigindayim

Kolay gelsin canim valla dün camları sildim komple yarin yağış gösteriyi 1 ay olmuştu sileli bugün hiç halim olmadı iyiki halletmisim dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…