Kuzu burdada öyle şükür akşamdan sonra esmeye başladı yarinda serin olur umarim yandık bu ara çocuğun vücudu sıcaktan kızarıyor hepİYigeceler kızlarr
Uykusuzlıktan ölcem artk
Kız sıcaktan saat bası uyanıyor
Kahve yaptm az kafamı toplayayım bari
Korkuyorm hasta olmasından yaz gunuKuzu burdada öyle şükür akşamdan sonra esmeye başladı yarinda serin olur umarim yandık bu ara çocuğun vücudu sıcaktan kızarıyor hep
bizim ev cati kati, yazin biz yaniyoruz resmen. Islak havlu asmak biraz serinletiyor sankiİYigeceler kızlarr
Uykusuzlıktan ölcem artk
Kız sıcaktan saat bası uyanıyor
Kahve yaptm az kafamı toplayayım bari
Ben degisiyorum canim ama arkasina bezde sokulabilirKorkuyorm hasta olmasından yaz gunu
Su gibi oluyor cam acık.
Yarın dra sorcam valla degistireyim mi terleyince kalsın mı öyle diye
kuzu o kendi koyune gitcekLelli köye filan gitmem aslında çocuk ufak bide kaynanan görsün diye yolmu yapıo sen git de kocana gez gel kız ufak rahat edemem de
catla diyeymiş yenge keskeNazenin senin kardeaı bilmem ama benimki çok tehlikeli öncceki gün abim bizi piknige götürdü araba yok bizim
galiba görmüş biz giderken yengemi aradı havadan sudan nereye gidiyon oda gezmeye dedi
o akşam anneme gitmiş ablam ee ben işte erkek kardesımı gördüm nereye gidiyo diyomuş
krndi saklar gizler
bir kere demez şu çocukları gezdirelim diye
Gunaydın cnmGünaydın hanımlar.
Kendi koyume evet gidesim var bebe ufak diye tereddutum vardi ama dedim ammmeenn el kada bebeleri karlara goturuyollaGittsin de görsün onları bir sanada değişiklik olur sende git
Günaydın kızlarKizlar kizim 3gundur kaka yapmiyor
bugun 4.gun
sık emiyor
sutum var kilo alimi iyi
cis yapiyor bezi doluyor ama kaka yapamiyor.
basina gelen var mi?
nette 1 hafta fln normal yaziyo.
surekli gittigim bi dr falan yok hani soracagim.
dr. gotursek mi beklesek mi
duphalac vardi evde ondan iciyorum benden ona gecer belki
aksamda minicik zeytinyag verdim yine yok
Atti yagi zaten gitmemisti bile agzindan.
ay ikiniyo falan gazini cikariyorda
Zabah zabah boyle seyler yazdim emme analik iste netcen care ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?