Küçük Düşün Büyük Olsun!

Akşama köfte. Patates salata ayran vardı parka çıkardık oğlanı donuste eşim lcw gitti bir şort alacak açık renk bulacak yarin defactoya bakarim artık ben merkeze çıkamadım çok sıcaktı yarın giderim ins.fileye uğradık donuste kiyma 1 kg hazi r köfte buzluga köfte harcı ekmek kapta biber patates domates kola içli köfte dondurulmuş abur cubur biseler 155 harcamisiz eve geldik duş aldik kardeşim yemeğe geldi eşim arkadaşıyla çıktı bizde yakında park var ciktik cay bahçesi var içinde çay 1 dilim pasta yedik 20 tl ödedim kardesim bizi bırakıp gitti oğlanı uyuttum simdi yorulmuş bende erken yatarım yorgunum

İYigeceler kızlarr
Uykusuzlıktan ölcem artk
Kız sıcaktan saat bası uyanıyor
Kahve yaptm az kafamı toplayayım bari
Kuzu burdada öyle şükür akşamdan sonra esmeye başladı yarinda serin olur umarim yandık bu ara çocuğun vücudu sıcaktan kızarıyor hep

Kuzu burdada öyle şükür akşamdan sonra esmeye başladı yarinda serin olur umarim yandık bu ara çocuğun vücudu sıcaktan kızarıyor hep
Korkuyorm hasta olmasından yaz gunu
Su gibi oluyor cam acık.
Yarın dra sorcam valla degistireyim mi terleyince kalsın mı öyle diye

selamm gece kuşu geldi.
Aksam kiz durmadi en son kanepede ayagimda uyudu
Esim tv izliyodu dedim napim? birak dalsin ben getiririm dedi.
Biri bir kanepede digeri diger kanepede uyumus.
3 de kizin sesine uyandim aldim emzirdim besigine
Uykum kacti.

Esim diyoki beni yollican dimi koye izin vercen diyo sanki gitme diyince gitmicekde orda burnundan getirmim diye gonlumu yapiyo iste.
Git banane dedim.
Agustos sonu sizi koye goturim bunaldin ben kiza bakarim nolcak orda otursak bile dehisiklik olur falan dedi.
Kiz kucik dedim.

Kaynim karisi falan koyde.
kaynimla oglunun bacagina kene girmis.
Eltime girmemis kene bile dokunmuyo kadina kendini riske atmamis.
Hastanede cikartmislar.

Elti kizi agzimi yokladi uzakda olan yenge napiyosun falan fistik anneemlerde alyosu gormek istiyorlardi dedi.
Bende iteleye iteleye daha napim gelsinler dedim
Hemen aksamina eltim msj atmis.
organizeler yani
Kabul ederseniz bir ara alyosu gelip gorelim diye.
Bunlara yol yapmak istemiyorum ama esim diyoki vurusun bitecegi yok illa gelecekler gelsinler diyo.
Bende hep disardayim dikkat ederler diyo
Valla opmesinler falan dedim bende.

Lelli köye filan gitmem aslında çocuk ufak bide kaynanan görsün diye yolmu yapıo sen git de kocana gez gel kız ufak rahat edemem de
kuzu o kendi koyune gitcek
Bana bizim koy icin diyor agustosda goturim seni diye.
Onlarin koye gitmem ben.
Esik 3 yildir gitmedi gitmek istiyor kendi koyune.
Adam bizim koye her sene geliyor bizimle kendi koyune 3 yildir gitmedi gitsin gezsin.

Her gitmesinde de gelince sıkıldım diyor 1-2 gun de erken donuyor.
Cunku koyleri carsiya baya uzak.
Evler birbirine uzak.
Yani oraya gidince ancak kafa dinlicen ama kaunim eltim cocuklar falan biraz zor kafa dinler

Sabah oluyor ama gece çok uzun, sudan çıkamıyorum yatmadan önce duşa giriyorum biraz serinlerim diye ama nafile çok sıcak yagmur gösteriyordu yagmadı. Kahvaltı sonrası eşimi yolcu ettim, bugün için nohut ıslattım yatmadan önce, onu koydum ocaga kendime kahvaltı için soğanlı yumurta koydum kavrulsun diye, balkonu yıkadım akşam eşim balkonda bardagı aşagıya düşürmüş sabah farkettim bardagı kırdınmı dedim keşke kırılsaydı dedi aşagıya düştü 4. kattan Allahım iyiki çocuk yoktu dedim. Yemegin yanına pirinç pilavı yaparım eşim bulgur pilavını hiç sevmiyor ben daha saglıklı diye onu istiyorum ama mecburen pirinç pilavı yapıcam yemeklerimi her zamankinden erken yapıcam eşimin yegeni için İzmire ev bakmaya gidecegiz. Bugün eşim yarım gün izin alıcak. Kızlarla ben de gidecegiz metro markete de ugrarım yine masraf var yani saglık olsun. Şok markete bugün plaj çantası gelecek gidip ona bakmak istiyorum. Bir tane alayım. Eşimede flodan ayakkabı ve terlik aldık onlarda kargoya verilmiş bizim siparişlerden henüz tık yok adam çok şanslı kızlarla benim siparişlerimiz o kadar geç geliyor ki biz ne sipariş ettiğimizi unutuyoruz.

Ca
catla diyeymiş yenge keske

Gunaydııın canımsular
Anamlara usta gelckmis.
Demiyolarda bana
Kardesimden ögrendim
Aradm kvdeyi müsaitseniz yarın size gelsin kız diye, aa gelsin dedi saolsun.
Annemi aradım sen gelme yarın dedim.
Kızda 8.30 da anca uyandı
Apart topar doyurdum cıktık evden.
Valla artk böyle kvdemi görmüyorm
Hık mık yaparsa koci ceksin azcık nazını
Bana yüzüme güler zaten sinsirella
Arkamdan diyosa da yapck bisy yok
Anamın kaprisi direk bana oluyor
Kardesim dün wpfdan Alyayı ben alayım bugun diyince ögrendim anneme usta gelecegini
Önce bana deseydi keske.
Dedim ne gerek var yollarım babannesi bakar.

Gittsin de görsün onları bir sanada değişiklik olur sende git
Kendi koyume evet gidesim var bebe ufak diye tereddutum vardi ama dedim ammmeenn el kada bebeleri karlara goturuyolla
alti ustu 1 hafta gezcez gelcez.
Arabasina takarim ruzgarligini uyur icinde ruzgar falan almaz.
cafeler lokantalar tanidik girer emziririm icerde emzirme ortumlede.
hem ozamana 3.5 - 4 aylik falan oluyor
ay 1 haftada olsa koyume gitmeyince buruluyorum.
Tatile gitmim koyume gidim cok seviyorum

Senin ablayi cekip kenara derdin ne bacim diyesim geldi

Kizlar kizim 3gundur kaka yapmiyor
bugun 4.gun
sık emiyor
sutum var kilo alimi iyi
cis yapiyor bezi doluyor ama kaka yapamiyor.
basina gelen var mi?
nette 1 hafta fln normal yaziyo.
surekli gittigim bi dr falan yok hani soracagim.
dr. gotursek mi beklesek mi
duphalac vardi evde ondan iciyorum benden ona gecer belki
aksamda minicik zeytinyag verdim yine yok
Atti yagi zaten gitmemisti bile agzindan.
ay ikiniyo falan gazini cikariyorda
Zabah zabah boyle seyler yazdim emme analik iste netcen care ariyorum

instada da yeni dogumyapmis taze mom sey yazmis gece resim atip nezaman geceleri uyanmiyorlardi ya yazmis..
tövbebismillah.
Daha 3 gunluk bebe aksam yatsin sabah kalksin istiyo galiba

Günaydın kızlar

Benim küçük oğlus da anne sütü alirken sık sık kaka yapmazdi lelli,dr anne sütünün yaradığını güzel kilo alimi olduğunu ,ağrı ağlama olursa diye fitil vermişti.
Bir keresinde tam 5. Gün yapmıştı o da fitille

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…