canim dun aksama kadar keyfi iyiydi.Günaydın kızlar
Benim küçük oğlus da anne sütü alirken sık sık kaka yapmazdi lelli,dr anne sütünün yaradığını güzel kilo alimi olduğunu ,ağrı ağlama olursa diye fitil vermişti.
Bir keresinde tam 5. Gün yapmıştı o da fitille
Sadece anne sütü alan bebeklerde normal cnm sıkıntı yapma kendine ama yarin gitmişken danış belki bir önerisi olur.canim dun aksama kadar keyfi iyiydi.
Ama aksam ve sabah ikinmalar, kendini sıkmalar basladi
yarin asimiz var
diyorum yarin ebeye sorarim.
Doktora falan goturun derse gotururum.
Evet kilo alimi iyi
Ben doydugunu dusunuyorum zaten sık emiyor gunduz uyaniksa saat basi emiyor uyursa 2 saatde 1.
gecede 3 defa emdi mesela.
ay bisi olmasinda.
Nettede hep 5-7gun olabilir yaziyodu sadece annesutu aliyor zaten
bende arkadaslarimdan biliyorum nirmal oldugunu. Istersen göbisine biraz masaj yap yuvarlak hareketlerle. Oda iyi geliyormuscanim dun aksama kadar keyfi iyiydi.
Ama aksam ve sabah ikinmalar, kendini sıkmalar basladi
yarin asimiz var
diyorum yarin ebeye sorarim.
Doktora falan goturun derse gotururum.
Evet kilo alimi iyi
Ben doydugunu dusunuyorum zaten sık emiyor gunduz uyaniksa saat basi emiyor uyursa 2 saatde 1.
gecede 3 defa emdi mesela.
ay bisi olmasinda.
Nettede hep 5-7gun olabilir yaziyodu sadece annesutu aliyor zaten
onuda yaptim dun aksam yagladim masaj yaptimbende arkadaslarimdan biliyorum nirmal oldugunu. Istersen göbisine biraz masaj yap yuvarlak hareketlerle. Oda iyi geliyormus
agrisi olsa aglardi annesionuda yaptim dun aksam yagladim masaj yaptim
bacak hareketlerini yaptirdim..
sanki rahat diil bilmiyorum ki oyle aglamiyo ama sıkıyo kendini
Canım poposunun içine kenarlarına zeytinyağı sür yumusatironuda yaptim dun aksam yagladim masaj yaptim
1 günde 7 defa, 7 günde 1 defa yapması normal. Sen yine de bol bol Kaysı ve kuru incir yersen faydası olur. Bi de poposuna zeytinyağı sürersen o da iyi geliyor.Kizlar kizim 3gundur kaka yapmiyor
bugun 4.gun
sık emiyor
sutum var kilo alimi iyi
cis yapiyor bezi doluyor ama kaka yapamiyor.
basina gelen var mi?
nette 1 hafta fln normal yaziyo.
surekli gittigim bi dr falan yok hani soracagim.
dr. gotursek mi beklesek mi
duphalac vardi evde ondan iciyorum benden ona gecer belki
aksamda minicik zeytinyag verdim yine yok
Atti yagi zaten gitmemisti bile agzindan.
ay ikiniyo falan gazini cikariyorda
Zabah zabah boyle seyler yazdim emme analik iste netcen care ariyorum
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Akşam da yazamadım. Yemek yapmıştım sulu köfte kız seviyor yedi. Yogurt verdım. Semizotunu sade yedi. Yogurta hiç birşey karıştırtmıyor. Bir de yemek yapmışım Çorba istiyorum dedi. Ne çorbası tarhana çorbasıartık yemek ismi de söylüyoruz. Yaptım hemem işte ne yaparsın analık yemekten sonra gözümde batma ve çapaklanma oldu sonra ağrı oluştu kızardı. Baktıl çapak sarı renk arttı. Doktora gittik. 2 damla bir krem verdi. Şuan biraz şişik. Gözüme pamuk bant yapıştırdım. Yoksa çok sulanıyor. Okuyamıyorum çok. Hemen yoruluyor gözüm. Ne zaman geçer bilmiyorum.
kahvaltıdan önce tutturmuş biberonla süt tuvalete götürdüm Elini yıkamayacakmış. Dedim yıkamazsan süt de yok kahvaltıda yok. Dediğini yaptırmak için direndi. En son Pes etti anne elimi yıkayacağım dedi :) aferin kızıma dedim elini yıkadık sarıldım. Anlattım. Bakalım ne zaman geçecek bu direnişleri
Zeytin yapı poposuna çok iyi gelir canımonuda yaptim dun aksam yagladim masaj yaptim
Canım poposunun içine kenarlarına zeytinyağı sür yumusatir
1 günde 7 defa, 7 günde 1 defa yapması normal. Sen yine de bol bol Kaysı ve kuru incir yersen faydası olur. Bi de poposuna zeytinyağı sürersen o da iyi geliyor.
kizlar bunu hic duymamistim sagolun denicem hemenZeytin yapı poposuna çok iyi gelir canım
gecmis olsun canimGünaydın kızlar
Akşam da yazamadım. Yemek yapmıştım sulu köfte kız seviyor yedi. Yogurt verdım. Semizotunu sade yedi. Yogurta hiç birşey karıştırtmıyor. Bir de yemek yapmışım Çorba istiyorum dedi. Ne çorbası tarhana çorbasıartık yemek ismi de söylüyoruz. Yaptım hemem işte ne yaparsın analık yemekten sonra gözümde batma ve çapaklanma oldu sonra ağrı oluştu kızardı. Baktıl çapak sarı renk arttı. Doktora gittik. 2 damla bir krem verdi. Şuan biraz şişik. Gözüme pamuk bant yapıştırdım. Yoksa çok sulanıyor. Okuyamıyorum çok. Hemen yoruluyor gözüm. Ne zaman geçer bilmiyorum.
kahvaltıdan önce tutturmuş biberonla süt tuvalete götürdüm Elini yıkamayacakmış. Dedim yıkamazsan süt de yok kahvaltıda yok. Dediğini yaptırmak için direndi. En son Pes etti anne elimi yıkayacağım dedi :) aferin kızıma dedim elini yıkadık sarıldım. Anlattım. Bakalım ne zaman geçecek bu direnişleri
Gecmis olsn kuzuGünaydın kızlar
Ay virüs olmasa şimdiye kac kez gelirlerdi merak ediyolardir opmesinler canim biz tokalasmiyoruz hala insanlarla küçücük bebeğe dikkat ederler heraldeselamm gece kuşu geldi.
Aksam kiz durmadi en son kanepede ayagimda uyudu
Esim tv izliyodu dedim napim? birak dalsin ben getiririm dedi.
Biri bir kanepede digeri diger kanepede uyumus.
3 de kizin sesine uyandim aldim emzirdim besigine
Uykum kacti.
Esim diyoki beni yollican dimi koye izin vercen diyo sanki gitme diyince gitmicekde orda burnundan getirmim diye gonlumu yapiyo iste.
Git banane dedim.
Agustos sonu sizi koye goturim bunaldin ben kiza bakarim nolcak orda otursak bile dehisiklik olur falan dedi.
Kiz kucik dedim.
Kaynim karisi falan koyde.
kaynimla oglunun bacagina kene girmis.
Eltime girmemis kene bile dokunmuyo kadinakendini riske atmamis.
Hastanede cikartmislar.
Elti kizi agzimi yokladi uzakda olan yenge napiyosun falan fistik anneemlerde alyosu gormek istiyorlardi dedi.
Bende iteleye iteleye daha napim gelsinler dedim
Hemen aksamina eltim msj atmis.
organizeler yani
Kabul ederseniz bir ara alyosu gelip gorelim diye.
Bunlara yol yapmak istemiyorum ama esim diyoki vurusun bitecegi yok illa gelecekler gelsinler diyo.
Bende hep disardayim dikkat ederler diyo
Valla opmesinler falan dedim bende.
Anne sutunde 10 güne kadar normal demişti doktor bziim rekor 9 gün, çocukta huzursuzluk yoksa sorun olmuyormusKizlar kizim 3gundur kaka yapmiyor
bugun 4.gun
sık emiyor
sutum var kilo alimi iyi
cis yapiyor bezi doluyor ama kaka yapamiyor.
basina gelen var mi?
nette 1 hafta fln normal yaziyo.
surekli gittigim bi dr falan yok hani soracagim.
dr. gotursek mi beklesek mi
duphalac vardi evde ondan iciyorum benden ona gecer belki
aksamda minicik zeytinyag verdim yine yok
Atti yagi zaten gitmemisti bile agzindan.
ay ikiniyo falan gazini cikariyorda
Zabah zabah boyle seyler yazdim emme analik iste netcen care ariyorum
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?