Küçük Düşün Büyük Olsun!

canim dun aksama kadar keyfi iyiydi.
Ama aksam ve sabah ikinmalar, kendini sıkmalar basladi
yarin asimiz var
diyorum yarin ebeye sorarim.
Doktora falan goturun derse gotururum.
Evet kilo alimi iyi
Ben doydugunu dusunuyorum zaten sık emiyor gunduz uyaniksa saat basi emiyor uyursa 2 saatde 1.
gecede 3 defa emdi mesela.
ay bisi olmasinda.
Nettede hep 5-7gun olabilir yaziyodu sadece annesutu aliyor zaten

Sadece anne sütü alan bebeklerde normal cnm sıkıntı yapma kendine ama yarin gitmişken danış belki bir önerisi olur.
Birşey yoktur cnm normal öyle

bende arkadaslarimdan biliyorum nirmal oldugunu. Istersen göbisine biraz masaj yap yuvarlak hareketlerle. Oda iyi geliyormus

bende arkadaslarimdan biliyorum nirmal oldugunu. Istersen göbisine biraz masaj yap yuvarlak hareketlerle. Oda iyi geliyormus
onuda yaptim dun aksam yagladim masaj yaptim
bacak hareketlerini yaptirdim..
sanki rahat diil bilmiyorum ki oyle aglamiyo ama sıkıyo kendini

1 günde 7 defa, 7 günde 1 defa yapması normal. Sen yine de bol bol Kaysı ve kuru incir yersen faydası olur. Bi de poposuna zeytinyağı sürersen o da iyi geliyor.

Günaydın kızlar
Akşam da yazamadım. Yemek yapmıştım sulu köfte kız seviyor yedi. Yogurt verdım. Semizotunu sade yedi. Yogurta hiç birşey karıştırtmıyor. Bir de yemek yapmışım Çorba istiyorum dedi. Ne çorbası tarhana çorbası artık yemek ismi de söylüyoruz. Yaptım hemem işte ne yaparsın analık yemekten sonra gözümde batma ve çapaklanma oldu sonra ağrı oluştu kızardı. Baktıl çapak sarı renk arttı. Doktora gittik. 2 damla bir krem verdi. Şuan biraz şişik. Gözüme pamuk bant yapıştırdım. Yoksa çok sulanıyor. Okuyamıyorum çok. Hemen yoruluyor gözüm. Ne zaman geçer bilmiyorum.
kahvaltıdan önce tutturmuş biberonla süt tuvalete götürdüm Elini yıkamayacakmış. Dedim yıkamazsan süt de yok kahvaltıda yok. Dediğini yaptırmak için direndi. En son Pes etti anne elimi yıkayacağım dedi :) aferin kızıma dedim elini yıkadık sarıldım. Anlattım. Bakalım ne zaman geçecek bu direnişleri

Geçmiş olsun canım

gecmis olsun canim
Ahh su cociklar dogustan atarlilar

Dunden fasulye eriste var.
kiyma cikardim kofte yapcam birazda oglan kahvalti haric 3 ogun yiyo masallah
hepsine ayri bisi.
Tombik ekmek almis annem dun arasina tavuk koydum son kapanis dedim da yeter yat assa
Bugunde kofte tombik yaparim.
Kizda yine 15dk da bir mik mik emzirip salliyorum geri uyuyo.
Agrisimi var anlayamiyorum aglamiyo ama kivraniyo.
Gulmeler falan basladi ya oyun istiyor.
sarki falan soyleyip gidi gidi yapiyoruz hosuna gidiyo bitince agliyo
Yanina yat konus buyuk insan gibi dinliyo valla.
Babasi alistirdi koynuna alip laf etmeye bazen uyuyo konusurken bence begenmiyo anlattiklarimizi sizi mi dinlicem bi susun diyemiyo uyuyim bari diyo.

Mutfak salon odalar toplu.
Bi supurge yapsam yeter
dun yapamadim.
Bugun hava serinken yapim.

Su eltim tayfasi ins. aksam falan gelir 2saat oturup giderler

Esime dedim ben bisi yapamam alirsin.
su boregi aldiririm tatbakdan, birazda tatli alir, kurabiyede alir yeter.
Aslinda istesem yaparim aksam esim bakiyo cocuga kek, pogaca falan ama alismasinlar bak bebeyle yapiyo derler biliyonuz kapi araniyolar.
Dayicam hazir mamalari.
çakallik kazanacak
Eltimin kizi hazir borek ve hazir tatli vermisti.
Hazir paket kek de aldiririm mis bak kac cesit oldu.
Esimin yengesi yegeni bagane.
Kendi teyzem kuzenlerim falan gelirse is degisir ama
Onlar kirk yilda bir geliyolla

gecen halam geldiginde de kurabiye aldirdim
meyve falan koydum halam tekti.
Zaten ne versen yer garibim balkonda yidik onlada.

Gecmis olsn kuzu

30hazirandan bugune 300 tl trendyolda bırakmjsjm
Kıza bez,suluk ,havuz falan.
Kıza olmasa kızardım üzerine katar gr alırdm diye ama ihtiyactı hepsi.
37 tl 100lü maske aldım sabah.
Aksm icin az dolmam ve bamya var bana yeter.
Ofiste kahve bitmis ben getiriyorm genelde yedek,gelip gelip sordu herkes bugun kahve var mı sen de diye
1 kavanoz alın koyun hayrına dedim kücğk patrona
Anlasınlar
Alemin enayisi ben miyim yani

Kiz uyumadi yaw koydum arabasina evi supurdum vileda yaptim namaz kildim.
kabine klozete c.suyu doktum dinlenim az ovalicam bir yanda da belki uyur umuduyla salliyorum uykusu var direniyo.
sabah tam 66.100 u gordum..
Bugun dikkat edip yarin sabah o 65i goricim inat ettim.
Kalir geriye 5 kilo(hamile kaldigim kilom)
sonra 3 kilo daha vermeyi planliyorum 60ı gorimde.

Ay virüs olmasa şimdiye kac kez gelirlerdi merak ediyolardir opmesinler canim biz tokalasmiyoruz hala insanlarla küçücük bebeğe dikkat ederler heralde

Anne sutunde 10 güne kadar normal demişti doktor bziim rekor 9 gün, çocukta huzursuzluk yoksa sorun olmuyormus

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…