Aminnn cümlemizin cnmCanımsın ya sabah sabah yine o güzel cümle düştü aklıma iyi insanlara çıksın yollarınız diyen cümle. Sayılarımız artsın çogalsın inşallah.
T thesekreter
Hayrınızı Allah kabul etsin güzel yüreklim. Ben böyle okuyunca çok mutlu oluyorum. Rabbim hepimize daha çok versin yardım yapabilelim inşallah.
Koci gümrük vergisi cok alıyolar artk dedi ali exprestebabyloading87
baby o robotlar Ali expresste daha ucuz ordan al istersen, bir tanıdıgım İ-LİFE galiba yanlış hatırlamıyorsam markası aldı çok memnun hatta bana da al dedi. Şuan çocuklar büyüdüğü için bana ihtiyaç gibi gelmiyor. Ama çocuklar küçükken ciddi ihtiyaç.
onuda surdum.Kayısı falan yersen iyi gelebilir bı de poposuna zeytinyaği sürmek de çok iyi. Belki de gazı vardır sadece kiyamam ya dertlerini anlatabilseler keske
Dun surdum canim baya masaj yaptim gaz cikariyo biraz rahatliyor ama kaka yapmiyortr_lelli
lellim benim kızlarda yapmazlardı kakalarını, annem hemen papixler varya kulak çöpü onun pamuklu ucunu az zeytinyagına batırır poposunun etrafına sürerdi ama masaj yapar gibi uyarayım ben derdi sonra kapatırdı bezini beş dakikaya yapardı benim kızlarım istersen öyle yap, biz faydasını gördük inşallah sana fayda getirir canım.
Allah daha cok versin canim.Yaa vala
Annemin kuzeni var kızı hamile
Cok iyi kızdır severim
Durumu iyi değil ama bana 3 lü takım getirmisti kıza cok güzeldi.
Anneme gecen hafta dedim,ben gram takcm ona isime yarasın kızın bari dedim.
Grm oldu 400
Ama takcm gönlümden gecirdim.
Evde alıp attıklarımdan takcm artk.
Allah kabul etsin insallah sizin hayrinizi onunda isi gorulsun onu acilir umarimBenim teyze kızı da 2 aya fln dogum yapcak eşiyle tekstil de çalışıyordu korona dönemi iş olmasi ev kira bi çocuk daha var orcla kira odemisler ablamlara soykedim kiz kardesime fitreyi toplayip verdik ne sevindi kiz esimin isleri iyi sukur bu sira inaniyorum teyzem rabbim sizin işinizi rast getirsin çok sevindi ddi
Kız Allah seniiHellööö 3-5 nöbetcileri
Gece kalkmaları nezman bitcek ya
Bari 1 e inse deliksiz uyusak artk
Aksm üzeri saat 19.00 de kapı caldı kargo geldi ben sok
Elbise almıstım trendyoldan o gelmis.
Evi secmisim demek adres bakmadan cat diye onaylıyorm siparisi,iyiki sabah gelmemis.
Gecen de kocama don atlet aldım,ofise geldi
Ay bide cat diye actm kargoyu adamın donlarmıs
Rezillik valla
hangi market kuzu bu bi de tatlari gzl miGünaydınlarr
Sabah sabah market 21 tl3 parca sey aldım
Valla saglıklı beslenme masraflı
Alaydım 2 simit 5 tl
Karnım doyardı bari
trendyolda daha uyguna dusmus diye paylasiyollardi2 gözümün ciceegi A101 e geliyormus
Valla yükseldim yine
Aman kesin 1 tane gelir her subeye alamayız zaten
Nasıl oldu bebe bacımonuda surdum.
Kendim surup ictim, kiraz yedim ben ishal oldum midem bozuldu kizda tık yok
Dun surdum canim baya masaj yaptim gaz cikariyo biraz rahatliyor ama kaka yapmiyor
Allah daha cok versin canim.
Veren el alan elden ustundur.
Allah kabul etsin insallah sizin hayrinizi onunda isi gorulsun onu acilir umarim
Kız Allah senii
Gece bebde nobetteydim ama gelemedim ki
Kiza masaj yaptim
Arkadasımın ablası yunanla evlendiYa oylede bir yere cikamiyoruz boylede kış gelse bari
En azindan bunalmazdik.
Kiz ruzgar alir diye napcamizi sasiriyoruz boylede.
yemek yok gunu daha..
patatesli tavuk yemegi
pilav yapicam.
tavuklar cozulsun bakalim.
Biraz zikirlerimi cekicem.
Aksam kardesim gelmisti kizi eylemekden oturamadim onlarlada.
mac izlediler.
pasta falan getirmis yine.
tam kilo veriyorum pastayla cikip geliyolla.
Bu sabah sevdigim bi pant. vardi icine girdim.
Lastikli diil esnek diil tamam daha giremem diyordum.
Ayy seviniyorum boylede bir yere gidemesemde hoş kilo veriyorum diye mutlu oluyorum
aiy ikiniyo keyfi yok pekNasıl oldu bebe bacım
avm hepimize fobi oldu valla.Migrostan alcklarım var tambugday unu falan sanaldan cok harcıyorm ama en yakın migros avm icinde
Avmye hala hic gitmedim fobi oldu
Canım senin köye biz tatile gidiyoruzKendi koyume evet gidesim var bebe ufak diye tereddutum vardi ama dedim ammmeenn el kada bebeleri karlara goturuyolla
alti ustu 1 hafta gezcez gelcez.
Arabasina takarim ruzgarligini uyur icinde ruzgar falan almaz.
cafeler lokantalar tanidik girer emziririm icerde emzirme ortumlede.
hem ozamana 3.5 - 4 aylik falan oluyor
ay 1 haftada olsa koyume gitmeyince buruluyorum.
Tatile gitmim koyume gidim cok seviyorum
Senin ablayi cekip kenara derdin ne bacim diyesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?