opmeselerde kucaklarina alirlarAy virüs olmasa şimdiye kac kez gelirlerdi merak ediyolardir opmesinler canim biz tokalasmiyoruz hala insanlarla küçücük bebeğe dikkat ederler heralde
aglamiyoda canim ikiniyo sıkıyo kendiniAnne sutunde 10 güne kadar normal demişti doktor bziim rekor 9 gün, çocukta huzursuzluk yoksa sorun olmuyormus
Kayısı falan yersen iyi gelebilir bı de poposuna zeytinyaği sürmek de çok iyi. Belki de gazı vardır sadece kiyamam ya dertlerini anlatabilseler keskeaglamiyoda canim ikiniyo sıkıyo kendini
Yaa valaKızlar altın koşuyor düğünler başladı nasıl takılık alıcaz bakalım. 400 tl olmuş insaf dedim.
Cömert kuzum Allah daha çok versin sana birinin ihtiyacını görüyorsun rabbimde seni zorda koymasınYaa vala
Annemin kuzeni var kızı hamile
Cok iyi kızdır severim
Durumu iyi değil ama bana 3 lü takım getirmisti kıza cok güzeldi.
Anneme gecen hafta dedim,ben gram takcm ona isime yarasın kızın bari dedim.
Grm oldu 400
Ama takcm gönlümden gecirdim.
Evde alıp attıklarımdan takcm artk.
CanımsınCömert kuzum Allah daha çok versin sana birinin ihtiyacını görüyorsun rabbimde seni zorda koymasın
Allah kabul etsinBenim teyze kızı da 2 aya fln dogum yapcak eşiyle tekstil de çalışıyordu korona dönemi iş olmasi ev kira bi çocuk daha var orcla kira odemisler ablamlara soykedim kiz kardesime fitreyi toplayip verdik ne sevindi kiz esimin isleri iyi sukur bu sira inaniyorum teyzem rabbim sizin işinizi rast getirsin çok sevindi ddi
Merhabalar.
Birikim!
Tasarruf!
Kumbara!
indirim!
Nelerden tasarruf ederek nekadar biriktiririz?
Birikim için neler yapmalıyız?
En güzel birikim öncelikle bilgi birikimidir.
O halde bildiklerimizi paylaşarak ve tasarruf yollarımızı anlatarak hayallerimize küçük küçük adımlarla yürüyelim.
Kücük damlalar büyük okyanus olsun.
Sloganımız "zoru" basarırız "imkansız" zaman alır
Canımsın ya sabah sabah yine o güzel cümle düştü aklıma iyi insanlara çıksın yollarınız diyen cümle. Sayılarımız artsın çogalsın inşallah.Yaa vala
Annemin kuzeni var kızı hamile
Cok iyi kızdır severim
Durumu iyi değil ama bana 3 lü takım getirmisti kıza cok güzeldi.
Anneme gecen hafta dedim,ben gram takcm ona isime yarasın kızın bari dedim.
Grm oldu 400
Ama takcm gönlümden gecirdim.
Evde alıp attıklarımdan takcm artk.
Teşekkürler canim rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsinCanımsın ya sabah sabah yine o güzel cümle düştü aklıma iyi insanlara çıksın yollarınız diyen cümle. Sayılarımız artsın çogalsın inşallah.
T thesekreter
Hayrınızı Allah kabul etsin güzel yüreklim. Ben böyle okuyunca çok mutlu oluyorum. Rabbim hepimize daha çok versin yardım yapabilelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?