- 27 Şubat 2013
- 14.806
- 42.314
- 798
Telefonsuzluk çok zor. Benim bozulmuştu ya corona başlangıcında kafayı yiyecektimOnu hiç sorma canim benimkinin şubat atina kadar düz gün işi yoktu inan 3 aydır dokunmatik hep sıkıntılı telefonlar pahalı bide bise yuklenmiyor hafıza yok diyo deli oluyorum bazen zor yazıyorum buraya eşim bi kaç şey o dedi anneme alınacak bilezik var borcumuz alsın ddim telefon lazım diye çok yüksek bir model bakmıyorum zaten eskiden telefoncuda çalıştım ordanmidir hiç merakım yok çalışsın çok özellik bakmıyorum gittiği yere kadar kullanma mantigindayim
oyyy yerimede gez bacimCanım senin köye biz tatile gidiyoruz
Çok güzel memleketin var
Amasra’dan çıkıyoruz Sinop’a doğru giderken senin memleketten geçiyoruz
Harika bir yer
Benim kızda bebekken çok terlerdi özellikle uyurken. Sırtına bişeyler sokuştururdum. Şimdi azaltı hiç yok gibi.Korkuyorm hasta olmasından yaz gunu
Su gibi oluyor cam acık.
Yarın dra sorcam valla degistireyim mi terleyince kalsın mı öyle diye
ayy valla bende yazin almicam.Selam kızlar
Naptıınız. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.
Telefona dün çok bakamadım baktıkça gözüm yaşarıyordu. Bugün daha iyi ama yine de dikkat etmeye çalışıyorum. Dün fırsattan istifade Evi temizledim. Akşam da yürüyüş yaptım. Eşim de kızı parkta falan oyaladı. Sonra da o yürüyüş yaptı biz eve geldik.
bugün pentiden siparişim geldi. Kotondan da siparişimi tamamladım. Yoksa kapış kapış gidiyor ürün kalmıyor.çok beğendiğim bir kolsuz askılı tişört vardı kıza yaşı kalmamış siparişimden düşmüşleryeğenimle kıza aynı model etek aldım. Bir de askılı tişört aldım bayramlık. Kendime şort aldım. Kıza bikini aldım. Yeğenime almadım onu kardeşim lcw den alacakmış. Benim kıza da yazlık gecelik alacakmış.
bu ay kartım bayağı yüksek gelecek. 300 ü geçik alışveriş yaptım. Bir de eşime hediye almıştım markstte de kullandım. Şimdi de bez almıyırum bunlarla doluyor kart
Karta biraz zulodan yatırayım diye düşündüm. Sonra yerine geri koyarım. Alışverişlere hiç taksit yapmıyorlar. Yapmak istersen faizli ne anladık bu işten.
Gram almaya niyetim vardı ama uçmuş elimdeki para yetermi bilmiyorum. Bu yoklukta iki çeyrek bir gramım vardı bir gramım daha olsa iyi olmazmıydıbakayım şişedeki bozukları da derleyip bakacağım bu altının düşeceği yok
Biraz düşünceli olsunlar. Biz de bebek görmeye gittik kucağımıza almak bir yana yaklaşmadık bile.selamm gece kuşu geldi.
Aksam kiz durmadi en son kanepede ayagimda uyudu
Esim tv izliyodu dedim napim? birak dalsin ben getiririm dedi.
Biri bir kanepede digeri diger kanepede uyumus.
3 de kizin sesine uyandim aldim emzirdim besigine
Uykum kacti.
Esim diyoki beni yollican dimi koye izin vercen diyo sanki gitme diyince gitmicekde orda burnundan getirmim diye gonlumu yapiyo iste.
Git banane dedim.
Agustos sonu sizi koye goturim bunaldin ben kiza bakarim nolcak orda otursak bile dehisiklik olur falan dedi.
Kiz kucik dedim.
Kaynim karisi falan koyde.
kaynimla oglunun bacagina kene girmis.
Eltime girmemis kene bile dokunmuyo kadinakendini riske atmamis.
Hastanede cikartmislar.
Elti kizi agzimi yokladi uzakda olan yenge napiyosun falan fistik anneemlerde alyosu gormek istiyorlardi dedi.
Bende iteleye iteleye daha napim gelsinler dedim
Hemen aksamina eltim msj atmis.
organizeler yani
Kabul ederseniz bir ara alyosu gelip gorelim diye.
Bunlara yol yapmak istemiyorum ama esim diyoki vurusun bitecegi yok illa gelecekler gelsinler diyo.
Bende hep disardayim dikkat ederler diyo
Valla opmesinler falan dedim bende.
Yaptımı kız kakasını minik bal böcüğü. Kakanın bu kadar önemli olduğunu insan anne olunca anlıyorKizlar kizim 3gundur kaka yapmiyor
bugun 4.gun
sık emiyor
sutum var kilo alimi iyi
cis yapiyor bezi doluyor ama kaka yapamiyor.
basina gelen var mi?
nette 1 hafta fln normal yaziyo.
surekli gittigim bi dr falan yok hani soracagim.
dr. gotursek mi beklesek mi
duphalac vardi evde ondan iciyorum benden ona gecer belki
aksamda minicik zeytinyag verdim yine yok
Atti yagi zaten gitmemisti bile agzindan.
ay ikiniyo falan gazini cikariyorda
Zabah zabah boyle seyler yazdim emme analik iste netcen care ariyorum
Eltim alir kesin bisi desem olmicakBiraz düşünceli olsunlar. Biz de bebek görmeye gittik kucağımıza almak bir yana yaklaşmadık bile.
yapmadiYaptımı kız kakasını minik bal böcüğü. Kakanın bu kadar önemli olduğunu insan anne olunca anlıyorbenim de 3 gün yapmamıştı zeytinyağı verdim. Bir de sürmüştüm popoya. Yapmıştı sonra.
Geçmiş olsun canim 2 ay asisinda bende stres olmuştum olmadan çocuk fıtık ve sünnet geçirdi ateş yapabiliyor calpol veriyordum ben ebe demişti süt alan çocukta normal diyolarvama yapamayamca rahatsız oluyo çocuk tabi yapar insallah bugün yarinyapmadi
Uzuluyorum
okadar masaj yaptim
zeytin yagi surdum poposuna.
Sabah dr. surup verdi ondan verdim
Ayy napcami sasirdim
Evet cnm çok beğenmiştik.. Çok güzeldi sizin memleketinizoyyy yerimede gez bacim
evet ben koye gidicem diyince arkadaslae kizim tatil koyu orasi diyolar
ahh cok ozledim
Hic bir yerine gezmesem bile o sahilde otursam bana yetiyordu..
KIZLARIMCANLARIM da gitti o da begendi
Bu sene gidemesem bile seneye Allahin izniyle gidicem salarim alyosu deniz kenarina oynasin dursun kuşum.
Ev alirsam misafirim olursunuz kuzular.
ne sabahlariz ama sahilde
Termos yazacaktım yermiş olmusSelam kızlar ev topladim elektrik toz aldim paspas yapip balkon temizledim bor makine bulasik acüp avm gittim kaş aldırdım kuaförde 15 tl tedi ye girdik yermiş kendime kumaş şort sakız 60 verdim rodiye girdim 10 tl ye kumaş capri vardı evde giymelik aldim fileye girdim simit ekmek buzdolap poşeti 5 li bulasik sünger kurabiye firinindan 23 tl verdim 110 fln harcandı yine ama kendime lazımdı bunlar gelip baktım düşerler hemen yikadim ev sicak giycem rahat rahat su aldık 9 tl tavuk çıkardım sote yapcam taze fasulye var pilav var az yeter salata yaparim bide
Akugur dan aldım incir efsanehangi market kuzu bu bi de tatlari gzl mi
İnşallah alt değiştirmeyle kalırBide gaziyiz
Alt degistirmek bir survivor bizim kıza
Eline bez,kitap ne bulursak verip degistiriyorz.
Cockk 1 ayda azman oldu valla
Bana mı tepki gösteriyor nedir
Tam popoyu silerken bi döndü koltukta,belinden yakaladım kafayı vurdu oyuncak sepetine
Kızardı hemen buz koydm onu da yemege calısıyo elimden alıp,krem sürdük 2 saat ıyutmayayım dedim nolır nolmaz zaten 5 saat uyumadı üstüne
Valla bende sasırdımİnşallah alt değiştirmeyle kalırbu aralar ne tepki vereceğimi bilemez oldum. Bakalım atlatacağız inşallah bu sendromları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?