Küçük Düşün Büyük Olsun!

Telefonsuzluk çok zor. Benim bozulmuştu ya corona başlangıcında kafayı yiyecektim Allah kimseyi telefonsuz bırakmasın. Bir almaya kalksan yığınla para

Canım senin köye biz tatile gidiyoruz
Çok güzel memleketin var
Amasra’dan çıkıyoruz Sinop’a doğru giderken senin memleketten geçiyoruz

Harika bir yer
oyyy yerimede gez bacim
evet ben koye gidicem diyince arkadaslae kizim tatil koyu orasi diyolar
ahh cok ozledim
Hic bir yerine gezmesem bile o sahilde otursam bana yetiyordu..
KIZLARIMCANLARIM da gitti o da begendi
Bu sene gidemesem bile seneye Allahin izniyle gidicem salarim alyosu deniz kenarina oynasin dursun kuşum.

Ev alirsam misafirim olursunuz kuzular.
ne sabahlariz ama sahilde

Korkuyorm hasta olmasından yaz gunu
Su gibi oluyor cam acık.
Yarın dra sorcam valla degistireyim mi terleyince kalsın mı öyle diye
Benim kızda bebekken çok terlerdi özellikle uyurken. Sırtına bişeyler sokuştururdum. Şimdi azaltı hiç yok gibi.
ben gece lcw nin kısa ve kolsuz tulumları var onu giydirirdim. Çok sıcak olursa da içine bady giydirmezdim. Çok işime yaramıştı. Bu yıl da giydirecektim ama bacak kısımları sıkmaya başlamış :) şimdi kısa şort ve kolsuz kombin yaptım aldım. Rahat bol penye.

ayy valla bende yazin almicam.
kisa dogru alirim.

Mutfagi, balkonu, banyoyu supurdum
sildim.
Tavuklu yemegi yaptim.
Makarna yaptim
pilav yapcam daha..
(oglan pilav yemiyo)
ortaligi topladim.
kizi emzirdim geri uyudu.
Bugun uyuyo yarin uyumaz yeni huyuda bu.
1gun uyuyo oteki gun ayakta
salonu supurup kendime kahve yapicam kiz uyuyo salonda ama beklices mecbur

Biraz düşünceli olsunlar. Biz de bebek görmeye gittik kucağımıza almak bir yana yaklaşmadık bile.

Yaptımı kız kakasını minik bal böcüğü. Kakanın bu kadar önemli olduğunu insan anne olunca anlıyor benim de 3 gün yapmamıştı zeytinyağı verdim. Bir de sürmüştüm popoya. Yapmıştı sonra.

Biraz düşünceli olsunlar. Biz de bebek görmeye gittik kucağımıza almak bir yana yaklaşmadık bile.
Eltim alir kesin bisi desem olmicak
Kendi torunuda var ya hep onlarda bizde bisi yok der kesin.
Kaynim falan gelirmi bilmem ama onlar almaz kucaklarina.
Eltim alir bi.

yapmadi
Uzuluyorum
okadar masaj yaptim
zeytin yagi surdum poposuna.
Sabah dr. surup verdi ondan verdim
Ayy napcami sasirdim

yapmadi
Uzuluyorum
okadar masaj yaptim
zeytin yagi surdum poposuna.
Sabah dr. surup verdi ondan verdim
Ayy napcami sasirdim
Geçmiş olsun canim 2 ay asisinda bende stres olmuştum olmadan çocuk fıtık ve sünnet geçirdi ateş yapabiliyor calpol veriyordum ben ebe demişti süt alan çocukta normal diyolarvama yapamayamca rahatsız oluyo çocuk tabi yapar insallah bugün yarin

Selam kızlar ev topladim elektrik toz aldim paspas yapip balkon temizledim bor makine bulasik acüp avm gittim kaş aldırdım kuaförde 15 tl tedi ye girdik yermiş kendime kumaş şort sakız 60 verdim rodiye girdim 10 tl ye kumaş capri vardı evde giymelik aldim fileye girdim simit ekmek buzdolap poşeti 5 li bulasik sünger kurabiye firinindan 23 tl verdim 110 fln harcandı yine ama kendime lazımdı bunlar gelip baktım düşerler hemen yikadim ev sicak giycem rahat rahat su aldık 9 tl tavuk çıkardım sote yapcam taze fasulye var pilav var az yeter salata yaparim bide

Evet cnm çok beğenmiştik.. Çok güzeldi sizin memleketiniz

Termos yazacaktım yermiş olmus

Suracuga bayılayım az durun
15.00 eve geldim osaatten beri kız üstümde
Valla 19.30 da uyuttum isterse uyansın gece tekrar denerim
Takatım kalmadı
2 yudum bisey yiyeyim
Tavuklu pilav yaptm en basit oydu
13 tl su söyledim
40 tl market;tavuk fileto,2li molfix ıslak mendil,kücük eker yogurt,bitter cikolata.

Bide gaziyiz
Alt degistirmek bir survivor bizim kıza
Eline bez,kitap ne bulursak verip degistiriyorz.
Cockk 1 ayda azman oldu valla
Bana mı tepki gösteriyor nedir
Tam popoyu silerken bi döndü koltukta,belinden yakaladım kafayı vurdu oyuncak sepetine
Kızardı hemen buz koydm onu da yemege calısıyo elimden alıp,krem sürdük 2 saat ıyutmayayım dedim nolır nolmaz zaten 5 saat uyumadı üstüne

Kızı uyutuyordum. Ayağımda sallamamı istedi bu defa. Tam uyudu derken yatağına koyuyordum uyandı. Yok orada yatmayacakmış. Sonra salladım salladım uyumadı. Öyle böyle akşam oldu yemek yiyeceğiz. Sonra da parka çıkartırım dedim. Yemedi. Parka götürmem yemezsen dedim yok yemeyecekmiş. Bir de karpuz yemişti kıyafeti kirlendi. Değiştirtmedi. Ağlaya ağlaya elini yıkadım. Bu günlerde bayağı zorluyor kızıyorum da sabır artık
Yemek yemedi tattı uyudu saat 19:00 da. Zaten öğlen hiç yemiyor akşam da yemeyince aklım kaldı.bilmiyorum biz annelermi çok yesin yesin derdine düşüyoruz.
bugün pentiden gelen paketi açtım. Renk resimdekinden farklı desen de farklı. Yahu nasıl işyapıyorlar. Toz pembe resimdeki onlar bana canlı bir pembe göndermiş. Eşim de diyor iddialı renk çok zayıf olman lazım
İki renge de öyle diyor. Biraz canlı renk istedim. Hep lacivert beyaz koyu yeşil fenalık geldi

İnşallah alt değiştirmeyle kalır bu aralar ne tepki vereceğimi bilemez oldum. Bakalım atlatacağız inşallah bu sendromları

İnşallah alt değiştirmeyle kalır bu aralar ne tepki vereceğimi bilemez oldum. Bakalım atlatacağız inşallah bu sendromları
Valla bende sasırdım
Hayır demeyin ,dünyayı negatif algılarlar diyor okudugum kitaplarda
No Alya no diyorum
Alya atma ,dır yolma demekten no dan baska iletisimiz yok cocukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…