Lelli hediye getirdiler mi öylesine mi geldilerElim hamur isine gitmiyordu 3haftadir falan.
Pogacalar, islak kek falan aksama bitti.
Bugun biraz yapim bari bisiler.
Alisiklar araniyorlar.
mahlepli kurabiye, sekerpare yapicam
Bende senin gibi her çocuğu sevemiyorumGelebildim yaw
Selam genşler.
Dun geldiler yine gitmek bilmdiler
Artik dedim ki kız sesden uyumuyor dedim.
Ses aliyor
00.30 nihayet biz kalkalim dediler.
cayida eltimin kizina demlettim ikramida ona yaptirdim.
Bulasigida yikamis.
Kiz durmadi, dedim demleyiver.
Demek yapabiliyomus.
Damat bana diyoki yenge bebekle yemek falan yapabiliyomusun (karisi yapmadigi icin) yapiyorum tabiki oglum var amcaniz var nasil yapmim dedim.
Karisina bakti hemen.
Eltimin kizida egdi kafayi ben yapamiyorum diyo durmuyo diyo.
sanki benimki duruyo
Kendileri gordu dün cildirdim
5836292 defa uyuttum uyandi sesten aglama krizlerine girdi.
O agladikca karni ac dediler sancisi var dediler iyice sinir ettiler beni.
Karni ac diil sancisi olabilir bebek bu dedim.
uykusunu sapitti dalamadi sesten neticede cocugumu biliyorum yapiyo boyle.
Ama yine 3 gundur kaka yapmiyor.
1 defa fitille yapmisti o.
uzuluyorum
fitilede alistirmak istemiyorum.
Yarin doktora goturcem.
Emiyor, bezinide dolduruyor ama kaka da sikintiliyiz.
Dun bi de resim cekilip durdular kizla onada ayri sinir oldum.
Bir yerde paylasmazlarda birilerine gosterirlermi bilmem.
Aiy eltimin kizinin cocunuda hic sevmek icimden gelmedi.
Ben her cocugu sevemiyorum ya
Bilmiyorum ama icimden gelmiyo.
Zaten cok yanlarinda oturmadim.
Namaz kilmaya gectim odaya.
emzirmeye
alt degismeye
uyutmaya falan.
esimle oturdular.
kiyafet sadece.Lelli hediye getirdiler mi öylesine mi geldiler
Anasini sevmedigimin danasini derler bizde deBende senin gibi her çocuğu sevemiyorum
Yada annemin bir lafı var
Anasını sevmediğimin bebesini sevemiyorum der
Ama bekliyorlarkiyafet sadece.
Bunlarda taki diye bisi yok
Takmiyorlar hepsi oyle
Beklentimde yoktu zaten.
Canım senin şu düsündürüp gülümseten laflarina bitiyorumBende senin gibi her çocuğu sevemiyorum
Yada annemin bir lafı var
Anasını sevmediğimin bebesini sevemiyorum der
Aman bunların huyu heralde canim bebek görmeye bizde boş gitmeyiz amcaları bide neyse seni görmüşler halini çok gelemezler artikkiyafet sadece.
Bunlarda taki diye bisi yok
Takmiyorlar hepsi oyle
Beklentimde yoktu zaten.
Bana pasta almısYeter artar kuzum ya yine ne varsa kadında var biz yapıyoruz düşünüp yine
DüsüncesizleerGelebildim yaw
Selam genşler.
Dun geldiler yine gitmek bilmdiler
Artik dedim ki kız sesden uyumuyor dedim.
Ses aliyor
00.30 nihayet biz kalkalim dediler.
cayida eltimin kizina demlettim ikramida ona yaptirdim.
Bulasigida yikamis.
Kiz durmadi, dedim demleyiver.
Demek yapabiliyomus.
Damat bana diyoki yenge bebekle yemek falan yapabiliyomusun (karisi yapmadigi icin) yapiyorum tabiki oglum var amcaniz var nasil yapmim dedim.
Karisina bakti hemen.
Eltimin kizida egdi kafayi ben yapamiyorum diyo durmuyo diyo.
sanki benimki duruyo
Kendileri gordu dün cildirdim
5836292 defa uyuttum uyandi sesten aglama krizlerine girdi.
O agladikca karni ac dediler sancisi var dediler iyice sinir ettiler beni.
Karni ac diil sancisi olabilir bebek bu dedim.
uykusunu sapitti dalamadi sesten neticede cocugumu biliyorum yapiyo boyle.
Ama yine 3 gundur kaka yapmiyor.
1 defa fitille yapmisti o.
uzuluyorum
fitilede alistirmak istemiyorum.
Yarin doktora goturcem.
Emiyor, bezinide dolduruyor ama kaka da sikintiliyiz.
Dun bi de resim cekilip durdular kizla onada ayri sinir oldum.
Bir yerde paylasmazlarda birilerine gosterirlermi bilmem.
Aiy eltimin kizinin cocunuda hic sevmek icimden gelmedi.
Ben her cocugu sevemiyorum ya
Bilmiyorum ama icimden gelmiyo.
Zaten cok yanlarinda oturmadim.
Namaz kilmaya gectim odaya.
emzirmeye
alt degismeye
uyutmaya falan.
esimle oturdular.
Gecmis olsn kuzuuIyi pazarlar kızlar ben bugün hep bir koşturmaca uğraş bu saate yeni cay icice m sabah kahvalti ettik ortalik topladim oglan huzursuz du gece ateşi çıktı disardayken terledi galiba esiyordu merkez usuttumu anlamadim ateş düşürücü verdim sabah gece altına isemis alex var Allah'tan sabah carsaf fln yikandi hep bir makine beyaz attim oyle bulasik actim 1 e geliyodu pazara ciktim ucuzdu bi kac hafta oncesine kadar 2 kg yakin bamya aldim kg 15 ti 2 kilo bezelye kg 5 tlydi salatalik domayes 1 kg 2 buçuk tu çıkar güzel çıktı yarımşar kapya ve sivri biber dolmalik biber üzüm armut zor geldim valla bide a101 e uğradım sucuk mısır kola deodorant 35 verdim pazardada 50 gibi harcadım baya biri aldim geldim pizza istiyordu oğlan az dinlendim hamur mayaladim fırın ters te kalıyordu hazır alacaktım kaldi ana çok güzel olmuş hamurum o mayalanirken 2ckg bezelye ayikladum pizzayi yaptim o sıra ogluş uyudu biz eşimle yedik oğlan uyandi yedi baktim eşim maç bakıyor iş yok 1 kg 'dan fazla bamyayi temizleyip haşladım sogutup domatesle karıştırıp attim buzluga 3 poşet yeter bize 4 posetten çok bezelye var bu kıştan biberler var bu hafta yapiyim yarısı bitsin yenilerini koyarım 2 poşet taze fasulye atsam yeter bide dolmalik ve menemen dunde 1 poşet sigara böreği attım kardeşim gelcek 2 3 gun kalcak arabası yok bır kaç gun yakın işi burdam gidip gelcek bize yarin kiymali bamya pilav yaparim semiz var yogurtlarim
Canımsın sağolCanım senin şu düsündürüp gülümseten laflarina bitiyorum
Geçmiş olsun canımIyi pazarlar kızlar ben bugün hep bir koşturmaca uğraş bu saate yeni cay icice m sabah kahvalti ettik ortalik topladim oglan huzursuz du gece ateşi çıktı disardayken terledi galiba esiyordu merkez usuttumu anlamadim ateş düşürücü verdim sabah gece altına isemis alex var Allah'tan sabah carsaf fln yikandi hep bir makine beyaz attim oyle bulasik actim 1 e geliyodu pazara ciktim ucuzdu bi kac hafta oncesine kadar 2 kg yakin bamya aldim kg 15 ti 2 kilo bezelye kg 5 tlydi salatalik domayes 1 kg 2 buçuk tu çıkar güzel çıktı yarımşar kapya ve sivri biber dolmalik biber üzüm armut zor geldim valla bide a101 e uğradım sucuk mısır kola deodorant 35 verdim pazardada 50 gibi harcadım baya biri aldim geldim pizza istiyordu oğlan az dinlendim hamur mayaladim fırın ters te kalıyordu hazır alacaktım kaldi ana çok güzel olmuş hamurum o mayalanirken 2ckg bezelye ayikladum pizzayi yaptim o sıra ogluş uyudu biz eşimle yedik oğlan uyandi yedi baktim eşim maç bakıyor iş yok 1 kg 'dan fazla bamyayi temizleyip haşladım sogutup domatesle karıştırıp attim buzluga 3 poşet yeter bize 4 posetten çok bezelye var bu kıştan biberler var bu hafta yapiyim yarısı bitsin yenilerini koyarım 2 poşet taze fasulye atsam yeter bide dolmalik ve menemen dunde 1 poşet sigara böreği attım kardeşim gelcek 2 3 gun kalcak arabası yok bır kaç gun yakın işi burdam gidip gelcek bize yarin kiymali bamya pilav yaparim semiz var yogurtlarim
Ama bekliyorlar
Aman bunların huyu heralde canim bebek görmeye bizde boş gitmeyiz amcaları bide neyse seni görmüşler halini çok gelemezler artik
evet benciller hepsi.Düsüncesizleer
Maşallah canım bende oğlana şurup verdim uyumaya getirdim enerjin bol olsunKızlar bugün hiç durmadım
Atom karınca gibi çalıştım
Becerikli bir gelin olarak kayınvalidesini ağırladıktan sonra hiç durmadım
Taze fasulye pişirdim
Deniz börülcesi ve deniz fasülyesi seçip haşladım
Tavuk suyu çorbası yaptım eşimin babaannesi tarifi ile yaptım güzel oldu
Ve milli tatlımıza çok ara verdiğimi düşündüğüm için bir şekerim parem patlattım
Eşim çok mutlu oldu bu duruma
Duşa gir,oje sür ,vücut yağla ,kremler derken anca boşa çıktım
Az dinlenip saçlarımı düzleştireceğim
İstiklal marşı , ibrikli maşrapa ve kapanış. Pilim de bitti
Yarın malumunuz iş beni bekler
Emin’im çok özlenmişimdir
Şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?