Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sabah dolapta geziyorm
Ev ürünlerinde
Adam dondurulmus timsah satıyor biblo kategorisinde
Sok oldım
Hemen sikayet ettim dmden
Döndüler
Biz satıcıyı siliyorz birdaha kayıt almamak üzere dediler
Ohh iyi oldu
Valla acımam sikayet ederim böylesini.
İcim ürperdi sabah sabah.

selam kızlar
işleri şimdilik toparladım
size bir selam veriyim dedim
bu aydan itibaren harcamalara sıkı yönetim ilan ettim
tatil bitti, kurbanı da kesip , bir arkadaş doğum yapacak onada altın borcumu ödersem benden güzeli yok
daha gereksiz bir harcama yapmamam gerekiyor
kışın faturalar efsane yüksek gelecek. çok tedbirli olmak lazım.

eşime dedim eylül gibi stoğada eksik atalım diye, o da hemen neler eksik dedi
saydım bir kaçını, belki alır kendi kartından

stokta bolca eyüp sabri sıvı sabun var :) dedim kışın ekmeğe sürer yeriz :):):):))
güldü benim halime

dedim sen zeytin yağdan bir 5 kilo daha kap getir. evde bir 5 kilo açılmamış birde anca 2 kilo vardır. ben her şeyi onunla yapıyorum. bir yüzümü yıkamıyorum :):)

birde 5 litre sıvı yağ alalım, kızartma da pasta da gidiyor .

cumartesi yemek çeki ile alış veriş yaptık 220 TL
kıyma , kuşbaşı, tavuk , taze fasülye, kırmızı lahana, roka,muz ,kayısı,kiraz tereyağ ,süt, salam, yoğurt aldım
stoğa bir şey alamadım
agustos çeki ile stoğa atılacakları alırım.

bu ay evdeyken dışardan sipariş verince çekim 267 tl kaldı.
dedim 42 tl kalsın belki yemek getirmezsem yerim dışardan diye
ama evde yemek olunca hep getiryorum. tüm iş arkadaşları evden getiryor virsüden dolayı.
bende ayak uyduruyorum.

yeteri kadar harcama yaptık bu aydan itibaren tutumlu olarak devam etmeliyim :)

deli mi nedir?
dondurulmuş timsah nedir?

Herşeyi yapiyosun elinden geldiğince canim bence takılma yazın senin isde zor hem yazlık hem ev

Vallahi bi dr. verdigini oteki istemiyor.
cocuk dr. fitil surup verme dedi.
Bende zaten 1 defa yarim fitil ve cay kasigiyla surup vermistim istemeye istemeye onuda.
probiyotik damla verdi bagirsak duzenlicekmis bakalim.
kan ve idrar testi istedi 350tl
Yaptirmadim.
Kadinida sevmedim asikti surati sorularima detayli cvp vermedi.
Pek frekanslarimiz tutmadi.
Kulak, bogaz, karnina falan bakti hic aciklama yapmiyo.
Yani de ki gayet iyi sikinti yok ya da var.
Bakiyo öyle.
cuma gunune dev. hast. randevu aldim.
Napim korona falan var ama 2 test icin adam soyuyorlar.
Hastane zaten dogum ve cocuk uzerine.
Kizi yatiracaklari yere ortumu kendim goturuyorum seriyorum.
Bebek arabasininda ruzgarligini takip koruyorum.
özeldi guya ama yine kalabalik
sabah 9 a aldim randevuyu hemen girer cikariz.
Kan verilcekse orda veririz.

80tl muayine ucreti verdim bi de bosuna
damlada ucretliydi annem aldi.

yapamadi yine kakasini
mafoldum ya gece uyuyamiyo gunduz kivraniyo anneme geldik ordan eve donesim gelmedi.
Annem uyuttu ben uzandim biraz.
Keske diger evdeyken dogum yapmis olsaydim annem yakinimda yanimda olunca bakiyo.
O gelmeye useniyor sadece.
onda uyuturdum bende uyurdum biraz.

canım geçmiş olsun
iyi yapmışsın
özelde soyucu resmen
devlet gibi imkanın varsa git tabi
en dogrusu

özeller de ana baba günü
adam gibi doktora denk gelmeyince özeldeki de açıklama yapmıyor
ankara da bir kadın var özel hastanede eşime diyorum bu kadına denk gelrisek girmeyelim veya sen muhatap ol

Herkese selamlar. Malesef Ankarada bir çok özel hastane temiz değil. Ben ona şaşırıyorum.

Merhaba hanımlar, şükür gelebildim. Bugün Pazartesi ve detaylı temizlik günüm. Çok şükür hepsini yaptım olması gerektiği gibi. Bu gün markete indim hemen evin yanı zaten maskesiz çıkmayan ben maskesiz gitmişim kasiyer tanıyor abla maske dedi bir panik yaptım anlatamam hiç dolaşmadan aspirin alıcaktım birde lavabo açıcı aldım ve çıktım suç işlemiş gibiydim. Çamaşır makinesi doldur boşalt yapıyorum, ütülenecekleri ayırıyorum siyah beyaz makaralarım da yanımda hafif tamir isteyenleri dikiyorum. Özellikle çorablar ve iç çamaşırlarında oluyor. Yemek az var yanına hiç bir şey yapmıcam çünkü halim kalmamış. Bu akşamda böyle olsun, ben kendime kuru üzüm ve leblebi aldım hem size yazıyorum hem yiyorum kızlarımda dalga geçiyorlar annem ara rejimde diye. Yarın sabah nasipse gidip bir çeyrek alıcam bekletirsem paradan ihtiyaç oldukça alıyoruz çünkü.

Merhaba nasıl böyle yorumlar yazabiliyorsunuz anlamak mümkün değil . O bebeğin bir sağlık sorunu var bunu görmemek için kör olmak lazım . Bugün günlerden PaZartesi ve cumaya kadar daha neden beklesin herşey para mı ? Yoksa bebeğin sağlığı mı ? Telli kendini iyi hissetmiyor bir düzgün yönlendirici şeyler yazın ya . Gerçekten bebek ne kadar zamandır ağlıyor karaciğerinde sorun var belki enzimleri değişik belki ? Yazık günah ya . Dili yokki sorunun anlatsın biraz kendinizi onun yerine koyun küçücük daha bir yeri ağrıyor ki ağlıyor durduk yere ağlayacak değil

bir yönlendirmem söz konusu değil zira ben doktor değilim
herkesin kendi tercihidir. ve lelli de bir anne emin ol sizden ve benden daha hakimdir bebeğine

bir yönlendirmem söz konusu değil zira ben doktor değilim
herkesin kendi tercihidir. ve lelli de bir anne emin ol sizden ve benden daha hakimdir bebeğine
Yönlendiriyorsunuz işte yazmışsınız ya iyi yapmışsın diye .

ben güven ve acıbademe gidiyorum
güvenin doktorları çok iyi ancak bazen çok kalabalık oluyor
acıbademin doktorlarını çok iyi bilmiyorum ama daha sakin
Ay ben güvene gittim Güven temiz ve sakin ama çok pahalıydı. 2000 tl testlere ve muayeneye verdim. Başkent çok kalabalık ve eskisi gibi hijyenik degil. Belki de kalabalık olduğu için hijyenik değildi. Linç yemek istemem belki benim gittiğim saatte öyleydi.

ay o ne
çok cahilim kızz
aydınlat beni
Abd de wayfair diye bi site cocuk ticareti yapıyor el altından
Atıyorm cocık esyası satıyor ama sifreli acıklamalarla,sifrelerle cocugun boyu kilosu yazıyor,fahis fiyatlar belirliyormus esyalara.
Trendyolda da cok fena seyler var,el halısı diyor beden sec diyorsun cockk bedeni ölcüleri cıkıyor flaan
Bide bazı ürünlerde cok kötü yorumlar var
Okuyamadım cogunu
Yüreğim el vermedi.

Selam kızlar
Ancak bakabildim. Bugün evde yattım yuvarlandım diyebilirim
Alışverişe daldım yine siparişi iptal ettim. Ekleyeceğim ürünler vardı. Ayy deli olacağım bir bakıyorum çocuk bedeni kalmıyor bir bakıyorum ekleniyor. Bezdirdi beni bu koton
Kız uyuyor yemeğim var. Çamaşır attım kurudu katlıyırum. Bugün hava kapalıydı. Öyle keyifsiz bir gündü bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…