Şimdiye kadar olana saysinlar canim hele gelince gitmek bilmeyen elti kızı demek isteyince iş yapılıyormuş iyi yer bulmuş ben oğlum fıtık sünnet bir arada oldu ağlaması tutuyordu yine illa yemegim olurdu rahatlar çokevet benciller hepsi.
Rabbena hep bana
Ama cok gormuyorum esim alistirmis zamaninda sanirim.
Hep beklentideler.
Ama dusuncesizler.
Sabrimin nasil tasabilecegini dun gormuslerdir umarim yanasmazlar diye dusunuyorum
yuz vermedim eltimin kizina cayi demle dedim.
Demlemesede kendi bilirdi icmezlerdi.
Bebemi birakipda onlarla ugrasmicaktim.
Su saatden sonra babamin oglu umrum diil ya
Cok sıkıldım hepsinden
Kizimin tam da su zamanda olmasi iyi oldu(onunda bebesi varken)Şimdiye kadar olana saysinlar canim hele gelince gitmek bilmeyen elti kızı demek isteyince iş yapılıyormuş iyi yer bulmuş ben oğlum fıtık sünnet bir arada oldu ağlaması tutuyordu yine illa yemegim olurdu rahatlar çok
Çok iyi yapmışsınKizimin tam da su zamanda olmasi iyi oldu(onunda bebesi varken)
Surekli bahaneler bulup basimdan savicam.
Cin olmus adam carpcak dun ki yetme.
Bana akil veriyo yengesi ee kaka yapmiyorsa soyle yapabilirsin yengesi ee mama dene belki actir.
Sen kimsin bana ogreticen ben salakmiyim arastiramiyormuyum, dr. goturmicek kadar cahilmiyim, ya da akil mi soruyorum sana.
Gercekden bu ara cok bunaldim patlicam sonra kotu olacak.
Dun baya gergin soyledim sesden uyuyamiyor kizim dedim.
Baktim ben odaya gidince toparlanmislardi.
Kuru kalabaliklar gereksizler
Hepimiz canımMaşallah canım bende oğlana şurup verdim uyumaya getirdim enerjin bol olsun
Fark etmez kocanda olsa canını sıkıyorsa havale ediliyorBu akşam yazlıktan dönüyoruz eşim dedi ki benzin lambası yandı maaşınada 2 gün var. Ben de 50 tl var dedim vereyim hemen cüzdandan çıkardım arabaya bıraktım yoksa kredi kartıyla atacak ondan sonra da maaşdan bize birşey kalmıyor. Öyle canımı sıkıyor ki zaman zaman sizin de kafanızı şişiyorum kusura bakmayın. Hemen kartı kullanmak için fırsat kolluyor birde lafları var beylik beylik sanırsınız ki ben suçluyum. Allaha havale ediyorum kocam bile olsa.
Est.ne kafa sisirmesiBu akşam yazlıktan dönüyoruz eşim dedi ki benzin lambası yandı maaşınada 2 gün var. Ben de 50 tl var dedim vereyim hemen cüzdandan çıkardım arabaya bıraktım yoksa kredi kartıyla atacak ondan sonra da maaşdan bize birşey kalmıyor. Öyle canımı sıkıyor ki zaman zaman sizin de kafanızı şişiyorum kusura bakmayın. Hemen kartı kullanmak için fırsat kolluyor birde lafları var beylik beylik sanırsınız ki ben suçluyum. Allaha havale ediyorum kocam bile olsa.
Hakkaten bebek ziyaretine gelip yatıya kalcklarmıs nerdeyseÇok iyi yapmışsın
Bebek ziyareti kısa olur
Ve beklenti olmaz
Bir kahve içilir kalkılır
Hele coronada hiç gidilmez
Bunlar yıkılacak yer arıyor
Hiç çekinme
İyi ki de demişsin
Kalkın gidin olmuş
Yuuıh diyorum. Ya hem virüs hem bebek görme.bu ne yatıya kalsalarmış. Düşüncesizlsr. Hiç de sevmemGelebildim yaw
Selam genşler.
Dun geldiler yine gitmek bilmdiler
Artik dedim ki kız sesden uyumuyor dedim.
Ses aliyor
00.30 nihayet biz kalkalim dediler.
cayida eltimin kizina demlettim ikramida ona yaptirdim.
Bulasigida yikamis.
Kiz durmadi, dedim demleyiver.
Demek yapabiliyomus.
Damat bana diyoki yenge bebekle yemek falan yapabiliyomusun (karisi yapmadigi icin) yapiyorum tabiki oglum var amcaniz var nasil yapmim dedim.
Karisina bakti hemen.
Eltimin kizida egdi kafayi ben yapamiyorum diyo durmuyo diyo.
sanki benimki duruyo
Kendileri gordu dün cildirdim
5836292 defa uyuttum uyandi sesten aglama krizlerine girdi.
O agladikca karni ac dediler sancisi var dediler iyice sinir ettiler beni.
Karni ac diil sancisi olabilir bebek bu dedim.
uykusunu sapitti dalamadi sesten neticede cocugumu biliyorum yapiyo boyle.
Ama yine 3 gundur kaka yapmiyor.
1 defa fitille yapmisti o.
uzuluyorum
fitilede alistirmak istemiyorum.
Yarin doktora goturcem.
Emiyor, bezinide dolduruyor ama kaka da sikintiliyiz.
Dun bi de resim cekilip durdular kizla onada ayri sinir oldum.
Bir yerde paylasmazlarda birilerine gosterirlermi bilmem.
Aiy eltimin kizinin cocunuda hic sevmek icimden gelmedi.
Ben her cocugu sevemiyorum ya
Bilmiyorum ama icimden gelmiyo.
Zaten cok yanlarinda oturmadim.
Namaz kilmaya gectim odaya.
emzirmeye
alt degismeye
uyutmaya falan.
esimle oturdular.
Geçmiş olsun canımIyi pazarlar kızlar ben bugün hep bir koşturmaca uğraş bu saate yeni cay icice m sabah kahvalti ettik ortalik topladim oglan huzursuz du gece ateşi çıktı disardayken terledi galiba esiyordu merkez usuttumu anlamadim ateş düşürücü verdim sabah gece altına isemis alex var Allah'tan sabah carsaf fln yikandi hep bir makine beyaz attim oyle bulasik actim 1 e geliyodu pazara ciktim ucuzdu bi kac hafta oncesine kadar 2 kg yakin bamya aldim kg 15 ti 2 kilo bezelye kg 5 tlydi salatalik domayes 1 kg 2 buçuk tu çıkar güzel çıktı yarımşar kapya ve sivri biber dolmalik biber üzüm armut zor geldim valla bide a101 e uğradım sucuk mısır kola deodorant 35 verdim pazardada 50 gibi harcadım baya biri aldim geldim pizza istiyordu oğlan az dinlendim hamur mayaladim fırın ters te kalıyordu hazır alacaktım kaldi ana çok güzel olmuş hamurum o mayalanirken 2ckg bezelye ayikladum pizzayi yaptim o sıra ogluş uyudu biz eşimle yedik oğlan uyandi yedi baktim eşim maç bakıyor iş yok 1 kg 'dan fazla bamyayi temizleyip haşladım sogutup domatesle karıştırıp attim buzluga 3 poşet yeter bize 4 posetten çok bezelye var bu kıştan biberler var bu hafta yapiyim yarısı bitsin yenilerini koyarım 2 poşet taze fasulye atsam yeter bide dolmalik ve menemen dunde 1 poşet sigara böreği attım kardeşim gelcek 2 3 gun kalcak arabası yok bır kaç gun yakın işi burdam gidip gelcek bize yarin kiymali bamya pilav yaparim semiz var yogurtlarim
Olurmu hiç canım illa hepimizin paylaştığı şeyler var herzaman anlat.Bu akşam yazlıktan dönüyoruz eşim dedi ki benzin lambası yandı maaşınada 2 gün var. Ben de 50 tl var dedim vereyim hemen cüzdandan çıkardım arabaya bıraktım yoksa kredi kartıyla atacak ondan sonra da maaşdan bize birşey kalmıyor. Öyle canımı sıkıyor ki zaman zaman sizin de kafanızı şişiyorum kusura bakmayın. Hemen kartı kullanmak için fırsat kolluyor birde lafları var beylik beylik sanırsınız ki ben suçluyum. Allaha havale ediyorum kocam bile olsa.
O gereksiz konuşma benim kocamda oldukça fazladır. Hiç yabancı değilim o konuya. Ben de lafımı hiç çekmem. Eskiden tartışmaya gittiği olurdu. Şimdi çok gıkkk diyemiyorFark etmez kocanda olsa canını sıkıyorsa havale ediliyor
Erkekler bazen hesap kitap da gereksiz konuşuyor
Ben bazen duymazdan geliyorum bakıyorum cevap istiyor veriyorum gidiyor
Sonra pırıl pırıl
Yani diyorum istersen bayramlık ağzımı açtırma bugün ki cevabını alırsın diyorum
Hayat ne kadar pahalı haberi yok
Anca maaşını gönderiyor karışmıyor
Yani harcadığıma da karışmıyor ama lafa gelince konuşuyor
Aynı benim kiO gereksiz konuşma benim kocamda oldukça fazladır. Hiç yabancı değilim o konuya. Ben de lafımı hiç çekmem. Eskiden tartışmaya gittiği olurdu. Şimdi çok gıkkk diyemiyor
Çocuktan sonra daha uysal oldu.
inşallah tatilimizde güzel geçer. Kardeşlerle gideceğiz ya vırvır gereksiz şeylere takılmaz umarım.
bugün de camları karşılıklı açtı dondumm enson dedim madem sıcak basıyor camın dibinde otur o diğer tarafa oturuyor ben camın kenarında üşüyırym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?