Küçük Düşün Büyük Olsun!

Şimdiye kadar olana saysinlar canim hele gelince gitmek bilmeyen elti kızı demek isteyince iş yapılıyormuş iyi yer bulmuş ben oğlum fıtık sünnet bir arada oldu ağlaması tutuyordu yine illa yemegim olurdu rahatlar çok

Bugun yine cok bunaldim.
Agladim
Resmen lohusalikdan ciktim güya ben yeni girdim bence.
Esime dedim ben nefes alamiyorum duvarlar uzerime geliyor.

Her sene tur, tatil, köy elimi kolumu sallayip cikiyordum evden malum.
Birden kendimi kapana kisilmis gibi hissediyorum.

Sahile indik.
yurumek iyi geldi..
Biraz acildim.
Kiz da minnosum hep uyudu hic sesi cikmadi.
Arabada giderkende donerkende emzirdim.

Kizimin tam da su zamanda olmasi iyi oldu(onunda bebesi varken)
Surekli bahaneler bulup basimdan savicam.
Cin olmus adam carpcak dun ki yetme.
Bana akil veriyo yengesi ee kaka yapmiyorsa soyle yapabilirsin yengesi ee mama dene belki actir.
Sen kimsin bana ogreticen ben salakmiyim arastiramiyormuyum, dr. goturmicek kadar cahilmiyim, ya da akil mi soruyorum sana.

Gercekden bu ara cok bunaldim patlicam sonra kotu olacak.
Dun baya gergin soyledim sesden uyuyamiyor kizim dedim.
Baktim ben odaya gidince toparlanmislardi.
Kuru kalabaliklar gereksizler

İyi akşamlar hanımlar bende anca sizlere gelebildim. 4 kavanoz menemen yaptım, 5 kilo domates kabuklarını soydum kaynatıyorum salça, 3 kilo da şeftaliyi dilimledim şekere yatırdım yarın sabah nasip olursa reçel yapıcam, evin içi az sıcaktı kaynayan salça ile birlikte sıcaklık tavan bir makina da çamaşır astım. Mutfagı topladım yıkadım bulaşıkları hepsi büyük kaplar tepsiler falan ay bayagı yorulmuşum. Birde acıktım yemek akşam 6 gibi yedik galeta çubuk kraker yedim. Yemeseydim iyi di ama tutamadım kendimi.

tr_lelli
Söylemen iyi olmuş herkes haddini ve yerini bilsin. Ben birtek kızlarıma hadlerini bildirmem onun dişinda eşime bile yeri geldiğinde tavır koyarım anlamamazliğa gelse bile yaparım. Senin ikinci çocugun ve bir tecrüben var bence bunu ona gerektiği gibi hissettir. Kendini yılın annesi ilan etmesin, evde yemek yapılmıyor bir tek çocuga bakıyor ahkam kesiyor. Sıkma canını lafını da esirgeme.

Eşimin rahmetli agbisinin oğlu evlenecek bu hafta, ben takı konusunda ne isterse onu alabilirsin dedim. Yenge hanıma zaman zaman kızsamda babasız iki çocuk büyüttü ve ikiside maşallah diyeyim çok efendim ve çok hanımefendi. Yenge kendi canını hiç üzmez ortak biryerlere gidelim elini cebine atmaz, alınanlara da elini sürmez sen yapıcaksın sofrayı hazırlayacaksın o oturur yer ve kalkar bende onun oldugu ortamlara gitmiyorum kendine hizmet ettirmeye bayılıyor.

Bu akşam yazlıktan dönüyoruz eşim dedi ki benzin lambası yandı maaşınada 2 gün var. Ben de 50 tl var dedim vereyim hemen cüzdandan çıkardım arabaya bıraktım yoksa kredi kartıyla atacak ondan sonra da maaşdan bize birşey kalmıyor. Öyle canımı sıkıyor ki zaman zaman sizin de kafanızı şişiyorum kusura bakmayın. Hemen kartı kullanmak için fırsat kolluyor birde lafları var beylik beylik sanırsınız ki ben suçluyum. Allaha havale ediyorum kocam bile olsa.

Çok iyi yapmışsın
Bebek ziyareti kısa olur
Ve beklenti olmaz
Bir kahve içilir kalkılır
Hele coronada hiç gidilmez
Bunlar yıkılacak yer arıyor
Hiç çekinme
İyi ki de demişsin
Kalkın gidin olmuş

Fark etmez kocanda olsa canını sıkıyorsa havale ediliyor
Erkekler bazen hesap kitap da gereksiz konuşuyor
Ben bazen duymazdan geliyorum bakıyorum cevap istiyor veriyorum gidiyor
Sonra pırıl pırıl
Yani diyorum istersen bayramlık ağzımı açtırma bugün ki cevabını alırsın diyorum
Hayat ne kadar pahalı haberi yok
Anca maaşını gönderiyor karışmıyor
Yani harcadığıma da karışmıyor ama lafa gelince konuşuyor

Est.ne kafa sisirmesi
Dertlesiyoruz surda hic öyle düsünmeyin

Çok iyi yapmışsın
Bebek ziyareti kısa olur
Ve beklenti olmaz
Bir kahve içilir kalkılır
Hele coronada hiç gidilmez
Bunlar yıkılacak yer arıyor
Hiç çekinme
İyi ki de demişsin
Kalkın gidin olmuş
Hakkaten bebek ziyaretine gelip yatıya kalcklarmıs nerdeyse

Selam kızlar
Bir selam bile veremedim. Sabah kahvaltı yaptık. Evde takıldık. Ben eski kıyafetlerimi çıkarttım. Bir kaçı olmaya başladı şükür. Sonra Onları toparladım. Eşim de mutfakta yine şekil yapma derdindeydi. kızın mama sandalye kalkıyor ya. Yeni şekil yapayım diyor ama evde çocuk var ben sandalyeleri güvenli koymaya çalışıyorum.
Sonra ben avm ye gittim. Pentiden gelen bazısını değişim yapacaktım. Sonra iade ettim. Çünkü değişim tam fiyat üzerinden olacakmış. Avm de geZdim bakacağım şeyler vardı baktım ama ne mümkün kasa kuyruğu fena. Bıraktım alacaklarımı.
sonra carrefoura uğradım. Kıza iki tane ip askılı atlet aldım. Sıcakta diğerleri kötü terletiyor.Kıyma aldım. Soğan aldım. Eşimin karttan çektim. Giderken yürüterek gittim gelirken de öyle. Gaza geldim. Kilo verince
Eşim yemek yapmış. Taze fasulye yumurtalı. Ben de Erişteli yeşil mercimek yapmıştım. Yoğurt falan yedik. Kıza yeşil mercimek yedirdim.
Kızı uyutunca da oturdum kıza havuz bonesi baktım internetten. Hiç bir mağazada yok. Bez bone. Terlik de bakmıştım ne alsam karar veremedim.

Yuuıh diyorum. Ya hem virüs hem bebek görme.bu ne yatıya kalsalarmış. Düşüncesizlsr. Hiç de sevmem

Geçmiş olsun canım

Olurmu hiç canım illa hepimizin paylaştığı şeyler var herzaman anlat.

O gereksiz konuşma benim kocamda oldukça fazladır. Hiç yabancı değilim o konuya. Ben de lafımı hiç çekmem. Eskiden tartışmaya gittiği olurdu. Şimdi çok gıkkk diyemiyor
Çocuktan sonra daha uysal oldu.
inşallah tatilimizde güzel geçer. Kardeşlerle gideceğiz ya vırvır gereksiz şeylere takılmaz umarım.
bugün de camları karşılıklı açtı dondumm enson dedim madem sıcak basıyor camın dibinde otur o diğer tarafa oturuyor ben camın kenarında üşüyırym

Yine 6 yine ayaktayiz
Bugun dr. goturcem kızı kaka meselesi yuzunden kivraniyo uzuluyorum
fitille olcak is diil surekli fitillemi yapacak.
Bir de elini kulagina cok goturuyor bilinclimi yapiyor agrisimi var ona falan bakilsin.
yine 4-5 saat uykuyla basladik gune bismillah..

Evde yemek yok dun elimi surmedim pek biseye hamur isinede bulasamadim.

Bakalim nasil aksam olacak

Aynı benim ki
Yanıyorsan üstünü çıkar ben üşüyorum dedim artık
Kendi ailesi ile gitse papatya gibi olur

Günaydınlarr
Dogumgünü yapmıcaz ama hatıra kalsın dedim magnet,anahtarlk siparis verdim netten 10 ar tane.
Ayaklı pano resim siparisi verdim toplamda 55 tl eft gectim tasarımcıya
5 tl simit aldım
Cıkısta 20 tl bukarta atcm kvdeme giderken lazım oluyor.
Sabah alarmı acık unutmus koci
6.30 da caldı
Kız uyandı tabi.
Kendi 8 de kalktı,söylendim bende madem kalmıcan biizi uyandırdın diye.
Dünden unutmus kapamayı
Kendi uyudu 8 e kadr biz dikildik ayagı
Zaten dün cocugu korkuttu
Amcasının ciftliğe ugradı,koyunlarla kızı foto cekcekmis
Ya ne koyunu virüs var hayvanda da gecerse napcaz Allah korusun.
Cocugu koyunun üstüne oturtmaya calıstı.
Bak cahilliğe bak
Yavrım tabi korktu agladı
Aldım elinden korktu cocuk diye
Gece hep aglayarak uyandı
Hep ben burdayım dedim,beni görünce geri uyudu yavrum
Seytan diyo al adamı duvardan duvara vur
Töbe töbe
Cocugumda fobi olusturck ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…