Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben cok zor kilo veriyorum malesef
Spor yapmayida sevmiyorum
Sadece yediklerime dikkat etmem lazim
Onuda saldim zaten
Acil ipin ucunu tutmam gerek

Kuzuyu kursdan alinc döner yemek istedi
Ben yemedim canim istemedi
20tl tuttu.

Sonra pazara girdik

Brokoli, karnabahar,ıspanak,dereotu,2kilo mandalina, 1palamut(balikciya inemedim pazarda da palamut vardi sadece)
1kilo kestane aldım. 40tl burasi tuttu.

Marketdende muz,zeytin,karper,1tane süt,peynir,yogurt,bebe kolonyasi,bulasik deterjani,yumusatici aldim
32tl de burasi tuttu.

Hersey pahali.

Tabiki pazar markete göre baya baya ucuz

Marketde brokoli 7.99idi.
Pazarda 3,5 farka bak.
Sivri biber marketde 8tl
Pazarda 4tl - 5tl arası degisiyo.

Bu aralar gıda eksik olmasinda gerisini sonra alirim modundayim

Kendime alacaklarima bile useniyorum gidip bakmaya.
Surekli erteliyorum

Evde 3kisiyiz ama eksik hic bitmiyo
Özelliklede gıda.
Bu hafta meyve cok almadim evdekiler bitsin.
Cerezlikde bisey kalmadi cikmaya usendim yukarilara.

Aksam oldugunda araniyo benimkiler
Cekirdek yokmu?
Fistik yokmu?
Badem yokmu?

Dün misir patlattim(a101in yörem paket misiri guzelmis kizlar hepsi patladi)
Bugun de kestaneyi pisiririm oyalansinlar.

mutlaka diyetisyen desteği almalı derim. benim beslenme üzerine bir kaç sertifikam var ama uzman bir diyetisyen kadar elbet bilgim yok canım. spor olarak açık havada tempolu yürüyüş tavsiye ederim.

Doktor diyetisyene yönlendirdi zaten. Ama henüz randevuma 15 gün falan var. O zamana kadar en azından neler yapabilirim onu öğrenmek için sordum .
Çok teşekkür ederim

Alabalık yemeye gittik. 50 TL tuttu.
Bu haftaki menüm şu şekilde. Belki size de fikir olur
Pazartesi- salı kuru taze fasülye. ( yazdan kurutmuştum)
Çarşamba Perşembe biber dolma ( buzluktan)
Cuma karnıyarık (buzluktan)
Bunlqrın yanına pilav makarna çorba salata turşu gibi şeyler yapıyorum.

kurutulmuş taze fasulye mi ilk kez duyuyorum çok ilginç. o zaman taze olmaz ki:) biz yıkarız doğrarız sonra kaynar suda çok hafif haşladıktan sonra dondururuz.

kurutulmuş taze fasulye mi ilk kez duyuyorum çok ilginç. o zaman taze olmaz ki:) biz yıkarız doğrarız sonra kaynar suda çok hafif haşladıktan sonra dondururuz.
Aaaa gerçekten mi....
Müthiş Bi lezzettir. Yazdan taze fasülyeyi ayıklayıp kırarız. İplere dizip kuruturuz. Zeytinyağlı ya da kıymalı pişiririz. Ben bayılıyorum.
Tabi ayrıca buzluğa da koyuyorum.
Mesela biz sivri biberide kuruturuz. Kışın da kavurmasını yaparız. Sarmısaklı yoğurtla. O da çok güZel olur.

denemek lazım:) biberi sadece dolmalık kruturuz biz de. güle güle yiyin:)

iyi aksamlar kizlar bu gun tam 150 lira harcadik eksik hic bitmiyor. bez falan aldik deterjan tuvalet kagidi havlu kagit cay falan iste

bu aradactaze fasulyeyi bizde kuruturu hem kirma hendi dilme diye tabir ettigimiz bicakla ince ince kesip kuruturuz bu dilmeyi suda haslariz soganla kavurup baharatlayip yumurta kirariz oda guzel olur

yumurtalı, patatesli fasulye.. enteresan:)

size soru sorayım mı. sakalı olmayan adama ne denir?

merhaba arkidişler
bu günde günüm temizle le geçti
hafta içi büyük temizliği bitirebilirsem halıları sererim
bu gün ekmek dışında bir harcamamız olmadı

Açıköğretim sınav görevleri açılmış. Alsam mo acaba.
Sınava gitmesi çok zor oluyor da parası yatınca iyi oluyor. 4 oturum oluyor genelde. Bi tanesi 135 TL. Kaç tane çıkarsa.
canım mebbisden mi tercih yapıyoruz

bende çok severim bizde de haşlayıp kavururlar sarımsaklı, bazen yumurtalı yıllardır yemedim burada kurumuyor malum

hawar cnm aöf gis ten görev isteniyor
Her yıl isterdim de bu sene öğrenci oldum ben aöfte

Anadolu üniversitesinin Web sitesinden yapıyoruz canım
Ne yapsam bilmiyorum. Hafta sonu sınava gitmek çok zor geliyor. Ama parayı alıp da birikime attığımı düşününce heves ediyorum.
16 seneden sonra eşim de yavaş yavaş para biriktirmenin önemini anladı sanırım. Bugün " Allah korusun Bi hastalık olsa, Ankara'ya İstanbul'a gidip tedavi olmamız, otelde kalmamız gerekse ne yaparız " dedim. Çok haklısın Dedi. "Kenara mümkün olduğunca para koyalım" dedim. Tamam Dedi. Eskiden olsa sen paragözsün derdi. Ülkenin bu zor zamanları da fikrini değiştirmesine vesile oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…