mutlaka diyetisyen desteği almalı derim.benim beslenme üzerine bir kaç sertifikam var ama uzman bir diyetisyen kadar elbet bilgim yok canım. spor olarak açık havada tempolu yürüyüş tavsiye ederim.
kurutulmuş taze fasulye miAlabalık yemeye gittik. 50 TL tuttu.
Bu haftaki menüm şu şekilde. Belki size de fikir olur
Pazartesi- salı kuru taze fasülye. ( yazdan kurutmuştum)
Çarşamba Perşembe biber dolma ( buzluktan)
Cuma karnıyarık (buzluktan)
Bunlqrın yanına pilav makarna çorba salata turşu gibi şeyler yapıyorum.
Aaaa gerçekten mi....kurutulmuş taze fasulye miilk kez duyuyorum çok ilginç. o zaman taze olmaz ki:) biz yıkarız doğrarız sonra kaynar suda çok hafif haşladıktan sonra dondururuz.
denemek lazım:) biberi sadece dolmalık kruturuz biz de. güle güle yiyin:)Aaaa gerçekten mi....
Müthiş Bi lezzettir. Yazdan taze fasülyeyi ayıklayıp kırarız. İplere dizip kuruturuz. Zeytinyağlı ya da kıymalı pişiririz. Ben bayılıyorum.
Tabi ayrıca buzluğa da koyuyorum.
Mesela biz sivri biberide kuruturuz. Kışın da kavurmasını yaparız. Sarmısaklı yoğurtla. O da çok güZel olur.
Bence seneye nasip olursa az da olsa deneyin.denemek lazım:) biberi sadece dolmalık kruturuz biz de. güle güle yiyin:)
Cok güzeldir kesinlikle dene cnmyumurtalı, patatesli fasulye.. enteresan:)
canım mebbisden mi tercih yapıyoruzAçıköğretim sınav görevleri açılmış. Alsam mo acaba.
Sınava gitmesi çok zor oluyor da parası yatınca iyi oluyor. 4 oturum oluyor genelde. Bi tanesi 135 TL. Kaç tane çıkarsa.
Aaaa gerçekten mi....
Müthiş Bi lezzettir. Yazdan taze fasülyeyi ayıklayıp kırarız. İplere dizip kuruturuz. Zeytinyağlı ya da kıymalı pişiririz. Ben bayılıyorum.
Tabi ayrıca buzluğa da koyuyorum.
Mesela biz sivri biberide kuruturuz. Kışın da kavurmasını yaparız. Sarmısaklı yoğurtla. O da çok güZel olur.
Niye banlandin ki sen?Bizde de kuruturlar sonra patatesli falan yemegini yaparlar.
Anadolu üniversitesinin Web sitesinden yapıyoruz canımmerhaba arkidişler
bu günde günüm temizle le geçti
hafta içi büyük temizliği bitirebilirsem halıları sererim
bu gün ekmek dışında bir harcamamız olmadı
canım mebbisden mi tercih yapıyoruz
bende çok severim bizde de haşlayıp kavururlar sarımsaklı, bazen yumurtalı yıllardır yemedim burada kurumuyor malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?