Ben aktivitelerde bir tema belirleyerek hareket etmeye çalışıyorum. Aklıma gelenleri liste gibi yazayım.Teşekkür ederim ama yanlış ifade etmişim
Kıyafet giysi almadan vakit geçireceğimiz yerler demeliydim
Çocukla parka gidince dahi harcanıyor. Su, çekirdek, balon vs bit şeyler çıkıyor
Sitenin parkında ben elimde yiyecek indiriyorum
Gezmede harcanan para önemli değil, yeterki eve poşetle dönmeyelim
Yazdıklarınızdan sinema iyi fikir ama avm de olmaması Laz'ım sinemanın
Kışın havuz aklıma geldi, hasta değilse götürebilirim
Diğer yazdıklarınız burada yok zaten
Teşekkür ederim
Başka fikirler, yaptığınız dış mekan etkinlikleri olursa değişik yazarsanız sevirim
Ben aktivitelerde bir tema belirleyerek hareket etmeye çalışıyorum. Aklıma gelenleri liste gibi yazayım.
- Postacı şarkısını dinledik, dans ettik. Mesleklerden oluşan bir puzzle almıştım. Onu yaptık. Sonra postaneyi ve postacıları anlattım. Teyzemize göndermek üzere bir resim yaptık, zarfa koyduk. Postaneye götürdüm. Mektubu kendi attı. Postacılarla tanıştı.
-Bir mıknatıslı balık tutma oyunu almıştım onu oynadık. Sonra işten balık resmi çıktısı aldım . Onu pullarla kapladık. Akvaryuma gittik. Ertesi gün de "Kayıp Balık Dori" yi izlemeye sinemaya gittik.
-Bu hafta sonu, Cumhuriyet bayramı nedeniyle beraber ay ve yıldızlı kurabiye yaptık. Bir tane bayrak resmi yaptık. Pazar günü de Anıtkabir'e götürdüm. Tam nöbet değişim saatine denk getirdim. Onu izledi.
-Huzur evine götürdüm.
-Hayvan barınağına götürdüm.
-Cami'ye götürdüm.
-Ormana gittiğimizde farklı renkteki yaprakları topluyoruz. Evde kolaj yapıyoruz beraber.
-Resimli bir liste çıkartıyorum. Aynılarını ormanda bulmasını istiyorum.
-Yazın ormana beraber bir ağaç diktik. Her gittiğimizde suluyoruz.
Çok teşekkür ederim.maşallah çok güzel aktiviteler
oğlum büyüsün sizden kopya alacağım
tebrik ediyorum sizi
ve paylaşımlarınızı hep yazmanızı diliyorum
Bana da giyim yardımı parası yatmış 100 lirayı oğlum için hesap attım oraya atıyorum
kalan küsurat ile de döviz alıcam internet hesabından
Merhaba Hanımlar,
Bol harcamalı bir hafta sonundan sonra toparlanma vakti. Dün kızımın kışlık mont, bot ve kıyafet ihtiyaçlarını tamamladık. Ne zamandır mürdüm rengi pantolon istiyordum. Boyner'de denk geldi. 70 TL'den ay sonu indirimi nedeniyle 35 TL'ye düşmüş. Hemen aldım. Bir de ekolojik bir kozmetik firmasının tonik ve nemlendiricisini aldım. 6-7 ay civarı kullanırım diye tahmin ediyorum.
Artık almam gereken bir şey kalmadı. Kasım ayında gıda dışında alışveriş yapmamak niyetindeyim.
Ben aktivitelerde bir tema belirleyerek hareket etmeye çalışıyorum. Aklıma gelenleri liste gibi yazayım.
- Postacı şarkısını dinledik, dans ettik. Mesleklerden oluşan bir puzzle almıştım. Onu yaptık. Sonra postaneyi ve postacıları anlattım. Teyzemize göndermek üzere bir resim yaptık, zarfa koyduk. Postaneye götürdüm. Mektubu kendi attı. Postacılarla tanıştı.
-Bir mıknatıslı balık tutma oyunu almıştım onu oynadık. Sonra işten balık resmi çıktısı aldım . Onu pullarla kapladık. Akvaryuma gittik. Ertesi gün de "Kayıp Balık Dori" yi izlemeye sinemaya gittik.
-Bu hafta sonu, Cumhuriyet bayramı nedeniyle beraber ay ve yıldızlı kurabiye yaptık. Bir tane bayrak resmi yaptık. Pazar günü de Anıtkabir'e götürdüm. Tam nöbet değişim saatine denk getirdim. Onu izledi.
-Huzur evine götürdüm.
-Cami'ye götürdüm.
-Ormana gittiğimizde farklı renkteki yaprakları topluyoruz. Evde kolaj yapıyoruz beraber.
vay be müthişsin!Ben aktivitelerde bir tema belirleyerek hareket etmeye çalışıyorum. Aklıma gelenleri liste gibi yazayım.
-Huzur evine götürdüm.
-Cami'ye götürdüm.
5 lt yudumu metrodan 23 TLye aldim bnYazlığım için dün biraz alışveriş yaptım
2'li şalgam bardağı 7,5 esse
Paspas 12,5 madame coco
Bambu çatal kaşık 55 esse
Oğlum yatak örtüsü 65 english home
Misafire neVresim 26*2=52 english home
Yastık kılıfı 10 english home
Rabbim güle güle oturmayı ve kullanmayı nasip etsin
--
Oğluma matara 10
Bugün pastanede birşeyler yedik 30
Yolda giderken şok açılmış , girdim , 60 da oraya gitti
Bu arada 5 litre yudum ayçiçek yağı 27 tl uygun mu ?
Ben tereyağ ve zeytinyağ kullanıyorum ama hamur işleri için alayım dedim , normalde kaç tl ?
Tarih aralığı kısmından tam emin değilim ama adı kelebek indirimi olarak geçiyor. Tamamen tesadüfen denk geldim.Bu boyner ay sonu indirimleri her ay oluyor mu ?
Ayın 30-31 inde mi oluyor ve her üründe mi belli ürünlerde mi oluyor?
3,5 olmak üzere. Çok sağolun.MaşaAllah çok güzel
Kaç yaşında ?
Çok teşekkürler. Kızım 3,5 yaşında olmak üzere. Ben aslen kimyagerim ancak kalite sistemleri üzerine çalışıyorum. Tabi ki etkinlikleri paylaşırım.elecda cok tebrik ediyorum sizi çocuğunuzla gerçek anlamda kaliteli zmn geçirdiğiniz için
Kac yasında çocuğunuz ve sizin meslek nedir merak ettim
Etkinlikleri bizlerle paylaşın lütfen
Çok teşekkürler ancak müthiş sayılmam. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Genellikle öğle aralarında internetten oyun fikri araştırıyorum ve eve oyun planları ile gitmeye çalışıyorum. Haftasonlarını da planlayınca hepimiz için hayat kolaylaşıyor ve daha keyifli hale geliyor.vay be müthişsin!
Çok teşekkürler canım.elecda güle güle kullan canım.
Çok teşekkürler. Kızım 3,5 yaşında olmak üzere. Ben aslen kimyagerim ancak kalite sistemleri üzerine çalışıyorum. Tabi ki etkinlikleri paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?