Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba Hanımlar,
Bol harcamalı bir hafta sonundan sonra toparlanma vakti. Dün kızımın kışlık mont, bot ve kıyafet ihtiyaçlarını tamamladık. Ne zamandır mürdüm rengi pantolon istiyordum. Boyner'de denk geldi. 70 TL'den ay sonu indirimi nedeniyle 35 TL'ye düşmüş. Hemen aldım. Bir de ekolojik bir kozmetik firmasının tonik ve nemlendiricisini aldım. 6-7 ay civarı kullanırım diye tahmin ediyorum.
Artık almam gereken bir şey kalmadı. Kasım ayında gıda dışında alışveriş yapmamak niyetindeyim.

Ben aktivitelerde bir tema belirleyerek hareket etmeye çalışıyorum. Aklıma gelenleri liste gibi yazayım.
- Postacı şarkısını dinledik, dans ettik. Mesleklerden oluşan bir puzzle almıştım. Onu yaptık. Sonra postaneyi ve postacıları anlattım. Teyzemize göndermek üzere bir resim yaptık, zarfa koyduk. Postaneye götürdüm. Mektubu kendi attı. Postacılarla tanıştı.
-Bir mıknatıslı balık tutma oyunu almıştım onu oynadık. Sonra işten balık resmi çıktısı aldım . Onu pullarla kapladık. Akvaryuma gittik. Ertesi gün de "Kayıp Balık Dori" yi izlemeye sinemaya gittik.
-Bu hafta sonu, Cumhuriyet bayramı nedeniyle beraber ay ve yıldızlı kurabiye yaptık. Bir tane bayrak resmi yaptık. Pazar günü de Anıtkabir'e götürdüm. Tam nöbet değişim saatine denk getirdim. Onu izledi.
-Huzur evine götürdüm.
-Hayvan barınağına götürdüm.
-Cami'ye götürdüm.
-Ormana gittiğimizde farklı renkteki yaprakları topluyoruz. Evde kolaj yapıyoruz beraber.
-Resimli bir liste çıkartıyorum. Aynılarını ormanda bulmasını istiyorum.
-Yazın ormana beraber bir ağaç diktik. Her gittiğimizde suluyoruz.

maşallah çok güzel aktiviteler
oğlum büyüsün sizden kopya alacağım
tebrik ediyorum sizi
ve paylaşımlarınızı hep yazmanızı diliyorum

Merhaba kızlar.
İhtiyaç odaklı harcamalarım sonucu kredi kartını bayagi düşürdüm bu ay. Bazı faturalar , taksitler ve düzenli altin alımı kartta olduğu için daha da düşemez zaten.
Dün 26.5 tl pazarda harcadım. 8.75 süt alıp yoğurt yaptım. Akşam tüpüm bitti. Bugün onu doldurttum 70 tl masrafim oldu.
Yarın is cikisi markete ugrayip eksikleri alacağım. Evdekilerle idare ederek harcamaları kıstım. Bakalım iyi gidiyorum sanki. Arada altınlarımı çıkarıp bakıyorum beni inanılmaz motive ediyor. Tasarrufu yaşam şekli haline getirince israf gidiyor birikim geliyor...

maşallah çok güzel aktiviteler
oğlum büyüsün sizden kopya alacağım
tebrik ediyorum sizi
ve paylaşımlarınızı hep yazmanızı diliyorum
Çok teşekkür ederim.
Geçirebildiğim vakit az olduğu için bu vaktin mümkün mertebe faydalı olmasını sağlamaya çalışıyorum.

Bu boyner ay sonu indirimleri her ay oluyor mu ?
Ayın 30-31 inde mi oluyor ve her üründe mi belli ürünlerde mi oluyor?

MaşaAllah çok güzel
Kaç yaşında ?

Yazlığım için dün biraz alışveriş yaptım

2'li şalgam bardağı 7,5 esse
Paspas 12,5 madame coco
Bambu çatal kaşık 55 esse
Oğlum yatak örtüsü 65 english home
Misafire neVresim 26*2=52 english home
Yastık kılıfı 10 english home

Rabbim güle güle oturmayı ve kullanmayı nasip etsin

--

Oğluma matara 10

Bugün pastanede birşeyler yedik 30
Yolda giderken şok açılmış , girdim , 60 da oraya gitti

Bu arada 5 litre yudum ayçiçek yağı 27 tl uygun mu ?

Ben tereyağ ve zeytinyağ kullanıyorum ama hamur işleri için alayım dedim , normalde kaç tl ?

elecda cok tebrik ediyorum sizi çocuğunuzla gerçek anlamda kaliteli zmn geçirdiğiniz için
Kac yasında çocuğunuz ve sizin meslek nedir merak ettim
Etkinlikleri bizlerle paylaşın lütfen

vay be müthişsin!

5 lt yudumu metrodan 23 TLye aldim bn

İşten çıktığımda sıfır harcama diye göbek atıyordum ki gözümde Bi acı hissettim. Daha önce defalarca kere gözde uçuk ve Arpacık yaşadığım için içime kurt düştü.
Eve geldim. Hemen üstümü değiştirdim. Oğlanı da aldığım gibi özel hastanede aldım soluğu. 40 TL gitti. İlaç verdi doktor. Oradan kaş bıyık aldırmaya girtim. 10 TL de öyle gitti. O arada oğlanı öğretmenin evinin kapısına bıraktım ve spor salonuna koştum. Şümdi yemeğimi yedim. Dağınık bir mutfak ve yatak odası toplanmayı bekliyor.

elecda cok tebrik ediyorum sizi çocuğunuzla gerçek anlamda kaliteli zmn geçirdiğiniz için
Kac yasında çocuğunuz ve sizin meslek nedir merak ettim
Etkinlikleri bizlerle paylaşın lütfen
Çok teşekkürler. Kızım 3,5 yaşında olmak üzere. Ben aslen kimyagerim ancak kalite sistemleri üzerine çalışıyorum. Tabi ki etkinlikleri paylaşırım.

vay be müthişsin!
Çok teşekkürler ancak müthiş sayılmam. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Genellikle öğle aralarında internetten oyun fikri araştırıyorum ve eve oyun planları ile gitmeye çalışıyorum. Haftasonlarını da planlayınca hepimiz için hayat kolaylaşıyor ve daha keyifli hale geliyor.

Çok teşekkürler. Kızım 3,5 yaşında olmak üzere. Ben aslen kimyagerim ancak kalite sistemleri üzerine çalışıyorum. Tabi ki etkinlikleri paylaşırım.

Sizi tebrik ederim kaliteli zaman geciriyosunuz cocugunuzla
Bende firmada yonetim temsilcisiyim
Bazi konularda size danisabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…