Küçük Düşün Büyük Olsun!

Geçmiş olsun, çabucak atlatır umarım.
Belirtisi varmı nasıl anlasildi
Evet belirti şu şekilde oldu. Ateşi vardı halsiz hissediyordu. Gece baya ateşlendi. Sabah uyandığımizda da kolunu kaldıramaz durumdaydı. Zor giyinip hastaneye gitti testbyapmaya. Tâbi bu süreçte ben ve kızımda evde kaldık. İşe gitmedim kızımı da kreşe götürmedim. Akşama doğru testin pozitif olduğunu öğrendik. İlk 3 gün baya halsiz geçirdi m şimdi daha iyi şükür. Tad ve koku almada sorun yaşıyor hala. Yatak odasında kalıyor o izole şekilde. Dikkat ediyoruz ama sanırım bize de bulaşmıştır. Ama herhangi bir belirti olmadı bizde 5.gunumuz bitecek

Umarım siz de birşey yoktur
Çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canim umarım çabuk atlatirsiniz bu sureci

Selamlar canlar. Nasılsınız.biz karantinada 5.gunumuzdeyiz. eşim pozitif çıktı malesef. Ben ve kızım iyiyiz şükür. Eşim de bugün daha iyi. Nasılsınız okuyamıyorum ama sizi merak ediyorum
Aaa geçmiş olsun canım ne gibi belirtiler gösterdi. Şimdi nasıl kimi ayakta kimi yatarak geçiriyormuş kimi belirti göstermiyormuş hep duyuyoruz. Sanırım hepimiz birgün yaşayacağız

Selam kızlar yazamadim bi bugun dun kardeşim le sahile gittik annem fln yanimiza biseyler alıp iyi geldi gece döndüm eve sabah kahvalti sonrası işlere girdim salı günü için eşim avsaya gidelim diye bilet aldı perşembe soyluyordu ama salı sürpriz oldu bugün temizlik yaptim banyoyu temizledim cam önü aldim beyazlari actim nevresim degistim tediden termos almistim bozuk çıktı akıtıyor onu değişmem lazım yarin yada bugun esim askili istiyor cikarsam alicam belki kendimede bakarim bise esim yemek yiyip az dolasmaya cikti topladim bulasik toplayip makineyi açtım banyo ve arada kucuk paspas var onlari attim onlar için a101 den aldığım sıvı tursili kullanıyorum güzel temizliyor görürsem alayım yine gelince yariladim

Zaten ona şaşırıyorum o kadar bulaşıcıyken evde bazı kişiler oluyor bazısı olmuyor enteresan. Benim arkadaşımın da öyle oldu. Kızı annesi olması kendi ve babası pozitif çıktı. İnşallah çabuk atlatır canım zor bir süreç.

Hepinize çok teşekkür ederim. Siramizi savdik mi diyelim bu seferlik atlattık bı dahakine Allah büyük mu diyelim bilemiyorum. Çünkü evet malesef herkes olacak Rabb'im atlatma gücü versin herkese özellikle büyüklerimize.
Annemlere 5 ayı geçti gitmeyeli şimdi de iyiki gitmemişim diyorum. Annem babam, babaannem üçü de yaşlı ve kronik hastalıkları var maalesef. En çok onlar için korkuyorum.

Selam kızlar
Kahvaltıdan sonra evde oyalandık. Saat 2 gibi havuza indik. Eşimle kız biraz girdiler. Rüzgar vardı güneş gelip gidiyordu. Ayy bir de benim kız gidip gidip insanlarla haşır neşir oluyor Yanımızda iki bayan vardı bir rahat bırakmadı. Onlar da gelsin deyip ilgilenip duruyorlar. Sonra mısır getirmişler verdiler evde iki ısırıp Bırakırken orada İki parça yedi gören de annesi hiç vermiyor diyecek bir de oturdu yanlarına muhabbete başladı.kadınlara teyzeee teyzeee En son hadi gidelim eve dedik.Giderken de teyze pasta yapacağım sana dedi
Eve geldik duş aldılar. Uyutacaktım uyumadı. Şimdi de yemek yedik. Çiğ köfte söyledik. Kızın yemeği vardı zaten.
bugün de içimde bir sıkıntı var böyle içinde panik olur ya onun gibi hayır olsun diye dua ediyorum. Böyle hissedince genelde dua etmezsem olumsuz şeyler oluyor.

Benim arkadaşımın babası kalp hastasıydı. Atlattı çok şükür. Bundan sonra daha içiniz rahat görüşürsünüz sanki. Sonuçta atlattık onlara tehlike yaratmaz dersiniz

Kızzlaaaar nerdesiniz
Hepiniz gezmelerdemisiniz :)
Size yazdıktan sonra yürüyüşe çıktım. Tv açıktı kız izliyordu. Geldim hala kapatmamış tv yi Neyse duşa girdim ela da geldi çamaşır makinasıyla oynuyor seslendim alsana çocuğu makinayı bozacak. Aldı o da ağladı gitmek istemedi. Odasına girdiler kapıyı kapattı. Allahım şu odaya koyup kapı kapatmayı anlamıyorum. Sonra çığlık çığlık ağladı acele banyo yaptım. Sonrageldiler çişini kaçırmış. Kızdım şu çocuğu odaya sokup kapı kapatmak ne oluyor anlamsuzca dedim. Dediki ben de odadaydım. Biliyorum çocuğu iki eyleyemedin. Ben yokken tv ben varken ağladı.Benim yanıma gelmek istemiş. Çocuğu dışarı çıkınca o oyalıyor ama şu evde oyalamayı niye beceremiyor anlamıyorum.
sonra uyuyacaktı kız babasını istemedi daha sabah herşey baba diyordu tabi benimkinin iyice moral altüst oldu. Uyumadan babayı öpmeyecekmisin dedi. Yoook dedi. İyice üzüldü yürüyüş yapacaktı yapmadı. Motivasyonu gitti tabi
ben de baba kız aşkı diyordum kardeşim de dün diyor. Onun kızı babasına diyormuş. Sen yaşlanmayacaksın annem yaşlanacak ben seninle evleneceğim anneyi kapı dışarı etti

Selamlar canlar. Nasılsınız.biz karantinada 5.gunumuzdeyiz. eşim pozitif çıktı malesef. Ben ve kızım iyiyiz şükür. Eşim de bugün daha iyi. Nasılsınız okuyamıyorum ama sizi merak ediyorum
Cok gecmis olsnnn
Nasıl bulasmıs cnm tahmininz var mı?

Ay gelemedimm
Eve geldik 20.00 gibi
Yemek yiyip geldik
Hemen camasr attım
Evi süpürdüm sipsak yarın anam gelecek ev dandini
Elle sildim yerleri
Bulasık mak. Calıstırdı
Girdim kızı uyutmaya 45 dk
O uyudu yarın icin tarhaana yaptım ona
Koci kahve dondurma karpız Allah ne verdiyse istedi
Soda actım gectim odama
Valla halim kalmadı wc banyo ovulacak
Alya 5 te mama ya kalkıyo,zaman uyumam ovarım
Yarına yemegim yok daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…