Geçmiş olsun, çabucak atlatır umarım.Uzun zamandır yoktum. İşlerim yoğundu ki zaten hala yoğun da karantina sebebiyle evimde oturuyorum uzun zamandan sonra. Ama ev bana göre değilmis bı kez daha anladım :)
Evet belirti şu şekilde oldu. Ateşi vardı halsiz hissediyordu. Gece baya ateşlendi. Sabah uyandığımizda da kolunu kaldıramaz durumdaydı. Zor giyinip hastaneye gitti testbyapmaya. Tâbi bu süreçte ben ve kızımda evde kaldık. İşe gitmedim kızımı da kreşe götürmedim. Akşama doğru testin pozitif olduğunu öğrendik. İlk 3 gün baya halsiz geçirdi m şimdi daha iyi şükür. Tad ve koku almada sorun yaşıyor hala. Yatak odasında kalıyor o izole şekilde. Dikkat ediyoruz ama sanırım bize de bulaşmıştır. Ama herhangi bir belirti olmadı bizde 5.gunumuz bitecekGeçmiş olsun, çabucak atlatır umarım.
Belirtisi varmı nasıl anlasildi
Umarım siz de birşey yokturEvet belirti şu şekilde oldu. Ateşi vardı halsiz hissediyordu. Gece baya ateşlendi. Sabah uyandığımizda da kolunu kaldıramaz durumdaydı. Zor giyinip hastaneye gitti testbyapmaya. Tâbi bu süreçte ben ve kızımda evde kaldık. İşe gitmedim kızımı da kreşe götürmedim. Akşama doğru testin pozitif olduğunu öğrendik. İlk 3 gün baya halsiz geçirdi m şimdi daha iyi şükür. Tad ve koku almada sorun yaşıyor hala. Yatak odasında kalıyor o izole şekilde. Dikkat ediyoruz ama sanırım bize de bulaşmıştır. Ama herhangi bir belirti olmadı bizde 5.gunumuz bitecek
Yok çok şükür bizde birşey olmadı.cok teşekürlerUmarım siz de birşey yoktur
Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun canim umarım çabuk atlatirsiniz bu sureciEvet belirti şu şekilde oldu. Ateşi vardı halsiz hissediyordu. Gece baya ateşlendi. Sabah uyandığımizda da kolunu kaldıramaz durumdaydı. Zor giyinip hastaneye gitti testbyapmaya. Tâbi bu süreçte ben ve kızımda evde kaldık. İşe gitmedim kızımı da kreşe götürmedim. Akşama doğru testin pozitif olduğunu öğrendik. İlk 3 gün baya halsiz geçirdi m şimdi daha iyi şükür. Tad ve koku almada sorun yaşıyor hala. Yatak odasında kalıyor o izole şekilde. Dikkat ediyoruz ama sanırım bize de bulaşmıştır. Ama herhangi bir belirti olmadı bizde 5.gunumuz bitecek
Aaa geçmiş olsun canımSelamlar canlar. Nasılsınız.biz karantinada 5.gunumuzdeyiz. eşim pozitif çıktı malesef. Ben ve kızım iyiyiz şükür. Eşim de bugün daha iyi. Nasılsınız okuyamıyorum ama sizi merak ediyorum
Geçmiş olsun canımSelamlar canlar. Nasılsınız.biz karantinada 5.gunumuzdeyiz. eşim pozitif çıktı malesef. Ben ve kızım iyiyiz şükür. Eşim de bugün daha iyi. Nasılsınız okuyamıyorum ama sizi merak ediyorum
Zaten ona şaşırıyorum o kadar bulaşıcıyken evde bazı kişiler oluyor bazısı olmuyor enteresan. Benim arkadaşımın da öyle oldu. Kızı annesi olması kendi ve babası pozitif çıktı. İnşallah çabuk atlatır canım zor bir süreç.Evet belirti şu şekilde oldu. Ateşi vardı halsiz hissediyordu. Gece baya ateşlendi. Sabah uyandığımizda da kolunu kaldıramaz durumdaydı. Zor giyinip hastaneye gitti testbyapmaya. Tâbi bu süreçte ben ve kızımda evde kaldık. İşe gitmedim kızımı da kreşe götürmedim. Akşama doğru testin pozitif olduğunu öğrendik. İlk 3 gün baya halsiz geçirdi m şimdi daha iyi şükür. Tad ve koku almada sorun yaşıyor hala. Yatak odasında kalıyor o izole şekilde. Dikkat ediyoruz ama sanırım bize de bulaşmıştır. Ama herhangi bir belirti olmadı bizde 5.gunumuz bitecek
Benim arkadaşımın babası kalp hastasıydı. Atlattı çok şükür. Bundan sonra daha içiniz rahat görüşürsünüz sanki. Sonuçta atlattık onlara tehlike yaratmaz dersinizHepinize çok teşekkür ederim. Siramizi savdik mi diyelim bu seferlik atlattık bı dahakine Allah büyük mu diyelim bilemiyorum. Çünkü evet malesef herkes olacak Rabb'im atlatma gücü versin herkese özellikle büyüklerimize.
Annemlere 5 ayı geçti gitmeyeli şimdi de iyiki gitmemişim diyorum. Annem babam, babaannem üçü de yaşlı ve kronik hastalıkları var maalesef. En çok onlar için korkuyorum.
Saolasın bacımmBereketli olsun kuzum
Cok gecmis olsnnnSelamlar canlar. Nasılsınız.biz karantinada 5.gunumuzdeyiz. eşim pozitif çıktı malesef. Ben ve kızım iyiyiz şükür. Eşim de bugün daha iyi. Nasılsınız okuyamıyorum ama sizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?