Rica ederim hepsi de dogayla ic iceÇok teşekkürler,ben de bu tarz yerler istiyordum tam da☺
Herkese merhabalar. Gerçekten çok güzel yerler teşekkür ederim.Rica ederim hepsi de dogayla ic ice
Günaydın kızlarRica ederim hepsi de dogayla ic ice
Geçmiş olsun canımKızlar biz kardeşimle ablamın yanına tatile gidecektik ya kardeşimin kayınvalidesinde kanser teşhisi konulmuş. Süreç nasıl ilerleyecek bilmiyoruz. Kardeşim de izin falan ayarlamıştı bir de planlar yaptık kızlar hep telefonda konuşuyor tatil planımdalar. Eşi de gitmeyebiliriz diyormuş. Canımız sıkıldı. Yeğenimde kesin isteyip ağlayacak. İnşallah çok da kötü ilerlemez hastalığı. Ne diyeyim bilemedim. Kız ağlayınca mecbur kıramayacak onu diye düşündüm ben. Tabi sonuçta hasta olan da annesi şimdilik sadece ağrısı oluyormuş arasıra. Anlamak da lazım. İnşallah iyi haberler alırız.
Gaz sorunun ondanmış o zaman periyod da çok gaz yapıyorİyi geceler aaa dosttlaaar
Bugün adet oldum bir uyuşukluk vardı anlatamam. Ev dandini. Hiç halim yoktu iş yapmaya. Sadece eşimle markete gittik. Yeni açılış fulll kalabalık virüs kaynıyordur kesinçıktık hemen. İndirimler güzeldi ama sağlığımızdan önemli değil. Zaten virüs olmasa da o kasa kuyruğuna benim kocişi soksmazdım. Sonra carrefoura gittik. 150 tl alışveriş yaptık. Tavuk et Köfte kıza somon. Meyve sebzenin de fiyatını düşürmüş. Tabi diğer market açılınca.yakın diye gaza gelmişler. Salatalığı 0.95 kuruşa aldım soğan patates de aynıydı. Pazarda bile alamazdım sanırım bu fiyata.
eve geldik eşim et kavurdu köfte pişirdi. Ayran yaptım. Yedik. Sonra mutfağı topladım meyve faslı. Sonra da uyku bastırdı. Hadi kızım uyu uyu ee uyku saati de geldi gündüz erken uyumuştu. En son uyuturken uyuya kalmışım.Eşim de geçmiş yatağa.Kız su istedi ona uyandum. Uykum kaçtı
Ben gir duş al diyorumGeldim yatağa tutturmuş Diğer odanın büyük camını aç.ona yarım açma Çocuk kilidi takmadık henüz. Bir de çok esiyor o cam. Dedim açacağız ben donacağım. Evet bugün sıcak sadece yatak odanın camı yeter bence. Zaten bronşitim azdı onun yüzünden. Öksürüp duruyorum. Göğsüme doğru sızlama oluyor arasıra. Kaçtı yataktan.git odaya Camı aç koltukta sereserpe yat dedim. ben de camın perdesini az kapsttım ohh bee. Dün gece zor ısındım. En sonunda kapattı camı
Ay çok harika bir lafIzindeyim reis
Dicem
Daha once demistim gerci.
Sey demistim benim cebimde param yoksa otururum evimde gezme derdine dusmem demistim.
Simdi bi lafi gelse de sey dicem kim cocuklarimin rizkini yiyorsa yani esimden istiyorsa (gorumcem falanda belesci ya) Allah cikarsin dicem.
Yanlarinda dicem.
Biz yilladir gidiyoruz ozellikle iftar zamanlari cok guzel oluyor orada ezan okuyorlarGünaydın kızlar
Lelli yerleri okuyunca bile içim açıldı
Karaaslan camping geçen yıl Kocaeli'nde gittiğimizde gordum gerçekten çok güzel
Umarım tekrar gidebiliriz
Kavga olmasın hakkı oradaOnlarla bir kac defa piknige vs gittik ya daha oncelerden.
Saniyorlar ki yine gideriz falan.
Yeek yaa
iyice enayi bellediler beni galiba.
Hic isim olmaz daha.
Esim bile dun dediki sen istemiyo olsaydin ben onlari alipda yanima oraya buraya gitmezdim dedi
Sen istiyosun diye goturdum gittim dedi.
Dedim belesci bunlar istemiyorum artik yuzlerinj gordum.
O da diyoki kavgayla falan diilde bahane bularak cekersin kendini diyo.
Bahaneden mi anliyorlar mi sence dedim.
Anlicaklar ne kadar daha anlamamazliga gelcekler dedi.
dedim goruntulu aradilar ya ust uste kizla ilgileniyorum musait olamiyorum dedim.Kavga olmasın hakkı orada
Annem der ki taş gibi lafını söyle ama sakın küsme
Diyeceklerin içinde büyür
Ufak ufak ver cevapları geç
Çok arayınca de ki anam sizde çok arıyorsunuz ben sürekli müsait değilim filan de
Annesi gibi gezmeyi seviyor alyoşummm. Benim kız da hep sevdi gezmeyi. büyüdkçe dışarda sözümü dinlemediğinde eve gideriz bak deyince dinliyorduKiz (masallah diyim) uyanmadi 6 da bugun.
Haftalar sonra ilk
emdi uyudu.
Ya su kaka sorunu olmasa daha rahat edicez eminim ben buna.
cunku sıkıyo kendini, ikiniyo, ayaklar havada.
Bu da sanci yapiyordur.
Hala uyuyo dün gece cok uyandi sıktı kendinj falan sabah fitil vermistim rahatlamisti.
Gun boyuda guzel uyumustu.
Aksam 7 de kizi koyduk arabaya ciktik yine 9 a kadar gezdik uyudu.
Aarabayla gezmeye sokaga baya alisti.
etrafa bakiyo biraz geri uyuyo.
Bakiyo geri uyuyo aglamiyo.
2 saat dolastik yine iyi geliyo.
kiraz uzum aldik.
Esime tshrt aldik.
tam maagzalarinda aksam saati oluyo gezmesi guzel oluyor.
Diyorum her aksam cikalim.
Hem kız seviyo hem de ben kafami dagitiyorum.
Sağol canım bu ara hepten tam olmak üzereyken birden giriyor ağrı.Geçmiş olsun canım
Annen çok doğru demiş bence. Laf sok sürekli biryerde pes edecekler. Senin de içinde büyümezxKavga olmasın hakkı orada
Annem der ki taş gibi lafını söyle ama sakın küsme
Diyeceklerin içinde büyür
Ufak ufak ver cevapları geç
Çok arayınca de ki anam sizde çok arıyorsunuz ben sürekli müsait değilim filan de
Canım bende de var o bir ara antibiyotik kullanmıştım. Sonra gaz sancıları karin şişliği başladı. Ben artık yediğim her şeye bolca kimyon atıyorum. Biraz rahatlatiyorSağol canım bu ara hepten tam olmak üzereyken birden giriyor ağrı.
Saolasın kuzu daha iyileri size olsunbabyloading87 bereketli olsun canım
Allah sifa versin cnmKızlar biz kardeşimle ablamın yanına tatile gidecektik ya kardeşimin kayınvalidesinde kanser teşhisi konulmuş. Süreç nasıl ilerleyecek bilmiyoruz. Kardeşim de izin falan ayarlamıştı bir de planlar yaptık kızlar hep telefonda konuşuyor tatil planımdalar. Eşi de gitmeyebiliriz diyormuş. Canımız sıkıldı. Yeğenimde kesin isteyip ağlayacak. İnşallah çok da kötü ilerlemez hastalığı. Ne diyeyim bilemedim. Kız ağlayınca mecbur kıramayacak onu diye düşündüm ben. Tabi sonuçta hasta olan da annesi şimdilik sadece ağrısı oluyormuş arasıra. Anlamak da lazım. İnşallah iyi haberler alırız.
Eşim araba alsın bi gün diycem götürsün canim gitmiş havasını almış gibi oldum ne güzel anlatmissin saolTabiki soylim ist. civari surekli gidip sevdigim yerleri yazim hatta gitmek isterseniz
Dün Sile tarafindaydik Asgana Garden de.
Kahvaltiyi burda yaptik.
Sonra sile Yesilgöle gectik kahve ictik(izgaralarida guzel buranin ve cocuklular icin siddetle tavsiyemdir ormanin arasinda pedalli yunus var bedava biniyosun, parki var genis bir oyun sahasi var her masanin hamagi var tam bir aile isletmesi. Aksam muzik bile oluyo oynuyosun falan)
Kartepe Hisaronu golet mangalbasi
Burasida aile isletmesi gol kenarinda kendk kamelyan kendir pisir kendin ye.
Sakin huzurludur ve etleri mutis.
Guleryuzlu bir aile isletmesi.
kocaeli yuvacik Karaaslankamping.
Burasi yazin dehset guzel olur.
Derede masalar ayaklarin su da yemek yersin.
Kocaeli yuvacik marangozcafe.
Buraya randevuyla gidiliyor ve diger haftanin dahi kahvaltilari rezerve halde.
Baraj manzarali rezerve pesindeyim pusudayim
Masukiyede guzel etrafi gezip isletmelerin birinde yemek yenebilir.(isletmeler genelde yan yana zaten)
Agvaya gkdiyoruz goksu deresine zaten isletmeler yan yana onceden yorum okuyup gidiyorum ben .
Rivada da dere kenari isletmeler var etimizi salata malz. aliyoruz ordan hazir yanmis mangal ve semaver aliyorum(muhtemel 50-60tl) dere kenari yap ye.
Bir de aydos golu var (and yakasi) bak burayida siddetle tavsiye ederim
golde pedalli yunuslarla geziyosun.
orman ici bir göl.
Sadece girerken arac parasi oduyosun.
Biz genelde buralara her sene 1 defa da olsa gideriz.
Misal Hisaronu golet mangalbasina gidicez babamlarla.
marangozcafeye rezerve kovaliyorum.
Aydosgolunede mangala gideriz yaz bitmeden.
Bereketli olsun kuzumSaolasın kuzu daha iyileri size olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?