gidim canim hepsini seversinEşim araba alsın bi gün diycem götürsün canim gitmiş havasını almış gibi oldum ne güzel anlatmissin saol
Selamlar canlar. Nasılsınız.biz karantinada 5.gunumuzdeyiz. eşim pozitif çıktı malesef. Ben ve kızım iyiyiz şükür. Eşim de bugün daha iyi. Nasılsınız okuyamıyorum ama sizi merak ediyorum
Canim cok gecmis olsunHepinize çok teşekkür ederim. Siramizi savdik mi diyelim bu seferlik atlattık bı dahakine Allah büyük mu diyelim bilemiyorum. Çünkü evet malesef herkes olacak Rabb'im atlatma gücü versin herkese özellikle büyüklerimize.
Annemlere 5 ayı geçti gitmeyeli şimdi de iyiki gitmemişim diyorum. Annem babam, babaannem üçü de yaşlı ve kronik hastalıkları var maalesef. En çok onlar için korkuyorum.
Çok iyi yapmışsınBuraya yazdim ama sonra viyviylandik yine biz
Esim 1 gibi dediki cikalim disari.
Ee dedim nereye tabiat parki vardi aklimda dedim uyar mi?
Evde yapim bu sefer dedim (hala termos almadim almam lazim)
malesef cayimiz yoktu mesrubat goturduk.
pogaca, tatli ve tuzlu kurabiye, kek yaptim.
Cigkoftede vardi.
masallah kizim darlamiyo bizi uyuyo acik havada mis gibi yedik ictik oturduk geldik.
Kafam dinlendi valla bu hafta sonu.
Beynime azcık oksijen gitti
insanlardan hep uzak oturduk dikkat ettik ama illa elimiz oraya buraya degdi yikadik sildik ama hak getire.
Korkuda var tabi.
masaya ortu sermeden bile sildim
oturacagimiz yerlere ortu goturdum
kizi pusetinden cikarmadik orttuk uzerinide uyudu zaten.
Gelince hersey yikanmaya gitti.
Rabbime emanetiz
Aiy valla bi de bizim gibi cocuklu bebeli falan oluncaÇok iyi yapmışsın
Allah hepimizi korusun valla
İyice korkuyoruz
Ne belaysa
enerjine kurban kuzu.Ay gelemedimm
Eve geldik 20.00 gibi
Yemek yiyip geldik
Hemen camasr attım
Evi süpürdüm sipsak yarın anam gelecek ev dandini
Elle sildim yerleri
Bulasık mak. Calıstırdı
Girdim kızı uyutmaya 45 dk
O uyudu yarın icin tarhaana yaptım ona
Koci kahve dondurma karpız Allah ne verdiyse istedi
Soda actım gectim odama
Valla halim kalmadı wc banyo ovulacak
Alya 5 te mama ya kalkıyo,zaman uyumam ovarım
Yarına yemegim yok daha
Ben de eşim de sürekli kalabalıkta çalışan insanlarız. Kızım bile kreşte. Yani şimdiye bulaşmadi tuhaftı. Da size başka birşey diyeyim. En son buraya yazdım bende birşey yok diye. Sonra bı ateş başladı ateşim 38.2 ye çıktı. Haksızlık ve ağırlarim başladı. Çok tuhaf bı durum. Şuan boynumda ve alnimda ıslak bezle yazıyorum. Bı kaç saat içinde kas ağrıları, baş ağrısı haksızlık ve ateş hepsini birlikte gördüm.Cok gecmis olsnnn
Nasıl bulasmıs cnm tahmininz var mı?
Geçmiş olsun canım Allahım şifalar versin.Selamlar canlar. Nasılsınız.biz karantinada 5.gunumuzdeyiz. eşim pozitif çıktı malesef. Ben ve kızım iyiyiz şükür. Eşim de bugün daha iyi. Nasılsınız okuyamıyorum ama sizi merak ediyorum
Geçmiş olsun regl yapabilir bu Ay gecikti benimki iki gün halsiz ve sürekli ateslenip usume geldi hormonlardan sanırım yoktur umarım biseyinBen de eşim de sürekli kalabalıkta çalışan insanlarız. Kızım bile kreşte. Yani şimdiye bulaşmadi tuhaftı. Da size başka birşey diyeyim. En son buraya yazdım bende birşey yok diye. Sonra bı ateş başladı ateşim 38.2 ye çıktı. Haksızlık ve ağırlarim başladı. Çok tuhaf bı durum. Şuan boynumda ve alnimda ıslak bezle yazıyorum. Bı kaç saat içinde kas ağrıları, baş ağrısı haksızlık ve ateş hepsini birlikte gördüm.
Şuan ateşim düştü ağrılarım da azaldı. Ama âdet
oldum dün ona bağlıyorum ama bilemem. Yarın da böyle isem test yapmaya gideceğim
Neden olmasın hayal edip dua edelim ve irrade ile tasarruf edilip herşey olurMerhaba arkadaşlar ben önceki gece bir rüya gördüm. Sözde yıllarca bir kumbarada altın ve dolar birikimi yapmışız. Kumbarayı bi açıyoruz tomar tomar dokülüyorlarEşimde "Hadi artık ev bakabiliriz" diyor. Nasil seviniyorum nasıl havalara ucuyorum. Sonra bir uyandım aaa rüyaymış Ama sabahtan beri bir heves var yarın kumbara alıp 1 gram altınla başlıyorum. Eşimde her hafta 1 gram atıcakmış. Hatta az bi birikimimiz var 7000 tl kadar. Eşimi ikna edebilirsem onu da alıcam Bi taraftanda kuruş kuruş biriktirip altın parası çıktıkça alıp atıcam. Damlaya damlaya göl olur inancındayım. Bikac yıl sabırla birikirsem rüyam gerçek olabilir
Ahahahaenerjine kurban kuzu.
Ben pasta corek yaptim ancak.
Benim eve senin annenin gelmesi lazim su sira hizaya bi girmem icin
Off ins cabucak atlattırsınuz cnm su kötü günleriBen de eşim de sürekli kalabalıkta çalışan insanlarız. Kızım bile kreşte. Yani şimdiye bulaşmadi tuhaftı. Da size başka birşey diyeyim. En son buraya yazdım bende birşey yok diye. Sonra bı ateş başladı ateşim 38.2 ye çıktı. Haksızlık ve ağırlarim başladı. Çok tuhaf bı durum. Şuan boynumda ve alnimda ıslak bezle yazıyorum. Bı kaç saat içinde kas ağrıları, baş ağrısı haksızlık ve ateş hepsini birlikte gördüm.
Şuan ateşim düştü ağrılarım da azaldı. Ama âdet
oldum dün ona bağlıyorum ama bilemem. Yarın da böyle isem test yapmaya gideceğim
Güle güle büyütün bebeginiziiKızlar hepinize merhaba. Topigi dönem dönem okurum. Geçmişi anlatmadan suandan bahsedeyim. Yaş 30, ikinci çocuğumu 10 gün önce doğurdum. Öğretmenim ama üç senedir (ilk cocugumdan beri ) çalışmıyorum. Evimiz var borcu yeni bitti ve kendi anne ve babama bir borcumuz var. 6000 doları kaldıaynı zamanda kendimize de biriktirlem istiyorum ancak nedensiz yere sürekli harcıyoruz tr_lelli özellikle senin mesajları okuyunca yazmak istedim. İlk oğlumu doğurduğum da çok kötü olmuştum. Evde duramıyorum sürekli ağlıyordum. İsteyerek yapmıştım, cok seviyordum, hayatım güzeldi ama ben de nedensiz daralmalar vs vardı. 4. Ayına gittiğinde psikyatr gittim orada bana mendil verdi ve ben ağlaya ağlaya her şey çok güzel ben neden böyleyim diye anlattim. Emzirmeme rağmen ilaçla tedaviye basladim.. o rahatlattı ama beni asıl rahatlatan zaman oldu. Hala o günler kabus gibidir. Uyumamak için çabalardim, her gece kabuslar. Asla evde tek duramazdim. Her seyden korkar ve tedirgin olurdum. Çok zordu çok. Hatta ikinci çocuğu yaparken çok korktum ya yine yaşarsam diye. Aynı zamanda psikologla da görüştüm. Ara sıra zor da gelse saçını yap, sosyalles, baktın daralıyorsun dans et ,bir cekmece bosalt, günü kurtarmaya bak dedi. Vs demem o ki Allah yardımcın olsun ama emin ol geçiyor :) off ne yazdim
Hayra yoralımMerhaba arkadaşlar ben önceki gece bir rüya gördüm. Sözde yıllarca bir kumbarada altın ve dolar birikimi yapmışız. Kumbarayı bi açıyoruz tomar tomar dokülüyorlarEşimde "Hadi artık ev bakabiliriz" diyor. Nasil seviniyorum nasıl havalara ucuyorum. Sonra bir uyandım aaa rüyaymış Ama sabahtan beri bir heves var yarın kumbara alıp 1 gram altınla başlıyorum. Eşimde her hafta 1 gram atıcakmış. Hatta az bi birikimimiz var 7000 tl kadar. Eşimi ikna edebilirsem onu da alıcam Bi taraftanda kuruş kuruş biriktirip altın parası çıktıkça alıp atıcam. Damlaya damlaya göl olur inancındayım. Bikac yıl sabırla birikirsem rüyam gerçek olabilir
HosgeldinKızlar hepinize merhaba. Topigi dönem dönem okurum. Geçmişi anlatmadan suandan bahsedeyim. Yaş 30, ikinci çocuğumu 10 gün önce doğurdum. Öğretmenim ama üç senedir (ilk cocugumdan beri ) çalışmıyorum. Evimiz var borcu yeni bitti ve kendi anne ve babama bir borcumuz var. 6000 doları kaldıaynı zamanda kendimize de biriktirlem istiyorum ancak nedensiz yere sürekli harcıyoruz tr_lelli özellikle senin mesajları okuyunca yazmak istedim. İlk oğlumu doğurduğum da çok kötü olmuştum. Evde duramıyorum sürekli ağlıyordum. İsteyerek yapmıştım, cok seviyordum, hayatım güzeldi ama ben de nedensiz daralmalar vs vardı. 4. Ayına gittiğinde psikyatr gittim orada bana mendil verdi ve ben ağlaya ağlaya her şey çok güzel ben neden böyleyim diye anlattim. Emzirmeme rağmen ilaçla tedaviye basladim.. o rahatlattı ama beni asıl rahatlatan zaman oldu. Hala o günler kabus gibidir. Uyumamak için çabalardim, her gece kabuslar. Asla evde tek duramazdim. Her seyden korkar ve tedirgin olurdum. Çok zordu çok. Hatta ikinci çocuğu yaparken çok korktum ya yine yaşarsam diye. Aynı zamanda psikologla da görüştüm. Ara sıra zor da gelse saçını yap, sosyalles, baktın daralıyorsun dans et ,bir cekmece bosalt, günü kurtarmaya bak dedi. Vs demem o ki Allah yardımcın olsun ama emin ol geçiyor :) off ne yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?