- 21 Ağustos 2015
- 32.150
- 97.581
- 798
- 38
8-9 olmayan varAiyy ruyamda hamileymisim
Diyorum ki dr. hani tüplerimi baglamistiniz
(bu arada ben hala regl olmadim normal mi bilmem dogurali oldu 2.5ay)
Beni kandirdiniz diyorum.
Ben napicam simdi kizimla ugrasirken bi de hamilelik aldirmayi falan dusunuyorum.
Esim izin vermiyo aiyyy nasil uyandim.
Bi de regl olmadim hala viyviylandim
Kadin beni ins. kandirmamistir.
Musteri velinimettir diyip ya baglamadiysa
Bu ay da olmazsam bi dr. gidicem galiba.
Kız yine biraz kivrandi
yarim saatde 1 ık mık gaz sancisi diye dusunuyorum karnina masaj yapinca rahatladi cunku.
Kahvalti hazirladim esim oynadi kizla falan 9 gibi geri uyudu.
Isler bana bakiyo ama icimden gelmiyor noldu bana bilmiyorum.
C.mak. calistirdim
y.odasini topladim.
Mutfak bekliyo.
oglandan kalan kucuk yorgan vardi onu yikadim kuruda yere aticam kiz oynasin uzerinde bir dahaki ay donmeler basla kanepede birakamam.
yerde oynariz.
yastiklari yikicam sirayla.
Biraz dip kose baslamak istiyorum.
Battaniyeleri, uyku setlerini yikayip kaldirmistim yastiklarda yikansin bakalim.
bir kac ay olmamasi normal özelikle emzirenlerde, ama lohusaliktan sonrada kadin doktorunda genel olarak kontrol amacli muhane edilmekde gerekiyor benim bildigimAiyy ruyamda hamileymisim
Ben napicam simdi kizimla ugrasirken bi de hamilelik aldirmayi falan dusunuyorum.
Kız yine biraz kivrandi
yarim saatde 1 ık mık gaz sancisi diye dusunuyorum karnina masaj yapinca rahatladi cunku.
C.mak. calistirdim
y.odasini topladim.
Mutfak bekliyo.
oglandan kalan kucuk yorgan vardi onu yikadim kuruda yere aticam kiz oynasin uzerinde bir dahaki ay donmeler basla kanepede birakamam.
yerde oynariz.
Battaniyeleri, uyku setlerini yikayip kaldirmistim yastiklarda yikansin bakalim.
google sordum evet normalmis8-9 olmayan var
Dur daha .
ben de alya emmeyi kesti oldum
Sagarak verdiğimi algılamadı vücut.
Emziriyorsn normal olmaması
Geçmiş olsun canım. Kimi çok ağrı olmasan atlatıyor kimisi çok ağır atlatıyor. Kas ağrısı hala varmı. İnşallah o ise de hafif atlatırsınBen de eşim de sürekli kalabalıkta çalışan insanlarız. Kızım bile kreşte. Yani şimdiye bulaşmadi tuhaftı. Da size başka birşey diyeyim. En son buraya yazdım bende birşey yok diye. Sonra bı ateş başladı ateşim 38.2 ye çıktı. Haksızlık ve ağırlarim başladı. Çok tuhaf bı durum. Şuan boynumda ve alnimda ıslak bezle yazıyorum. Bı kaç saat içinde kas ağrıları, baş ağrısı haksızlık ve ateş hepsini birlikte gördüm.
Şuan ateşim düştü ağrılarım da azaldı. Ama âdet
oldum dün ona bağlıyorum ama bilemem. Yarın da böyle isem test yapmaya gideceğim
canım ben 4 ay sonra olmuştumAiyy ruyamda hamileymisim
Kız yine biraz kivrandi
C.mak. calistirdim
y.odasini topladim.
Mutfak bekliyo.
yerde oynariz.
kredinin vadesi belli ise seni niye zorluyor kiTabiki krediyi ödedim 660 tl
Diyorum kredi icin geccek misin para hesaba?
Hık mık
İste benim avans geccek mi belli değil,bayrama yakın diye bayrama verebilirler flan
Napim bayramı mı bekliyeyim?
Ödencek bu kredi sonucta bugun dedim
Biliyo cünkü bendevar.
E sen gec ayarlarız diyo
İyi tmm dedim kapadm
Alırım bunu,Alyanın parası bu dedim tmm diyo ama tabiki alamayız
Beni takibi bırakın bikac gün kocama söveceğim burdan
şimdi onun tektaşı 250 .000 se ihtiyaç dogmuştur kız:) ahahahahNette geziyorm
Bkm oyuncusu Bülent Parlak vardı ya,bosanıyormıs karısının tektasına kadr sattırmıs.
Adam bütün gün yargı dagıtyo twitterda
Deli galiba.
Tk tasa kadr mı düstünn be adam
Allah bol bereket versin. Azimle devam edin.birikim en güzeliMerhaba arkadaşlar ben önceki gece bir rüya gördüm. Sözde yıllarca bir kumbarada altın ve dolar birikimi yapmışız. Kumbarayı bi açıyoruz tomar tomar dokülüyorlarEşimde "Hadi artık ev bakabiliriz" diyor. Nasil seviniyorum nasıl havalara ucuyorum. Sonra bir uyandım aaa rüyaymış Ama sabahtan beri bir heves var yarın kumbara alıp 1 gram altınla başlıyorum. Eşimde her hafta 1 gram atıcakmış. Hatta az bi birikimimiz var 7000 tl kadar. Eşimi ikna edebilirsem onu da alıcam Bi taraftanda kuruş kuruş biriktirip altın parası çıktıkça alıp atıcam. Damlaya damlaya göl olur inancındayım. Bikac yıl sabırla birikirsem rüyam gerçek olabilir
O ağlamalar neden oluyor ? Ben de de ilk aylarda cok olmustu. Hala da arasira tutar. Hadi sizde lahusalik falan bana ne oluyorGüle güle büyütün bebeginizii
Kızım 11 aylık hala günde en az 1 kez aglıyorm
Gercekten is dogumdan sonra baslıyormjs
Hamilelikteki hormonlar pembe bulutmus etrafımzda
Kesinlikle benim cok öyle rüyam oldu. Sonra bir baktım gerçeğini yaşadımHayra yoralım
Karsimiza cikan herhangi bir levha, bir yazi, bir hadis, bir ruya bize yol gosterici olabilir.
Bisi okumustum.
Yazan kisi diyordu ki sen yolda yururken aklinda bir soruyla dusune dusune gidiyorsun kafani bir kaldiriyosun bir yazi bir tabela cikiyor karsina dur diyor.
Sana cevap aslinda.
Evren bir sekilde sana cevap veriyor bunlari onemseyin gibi bisi demisti.
Devam et arkandayımTabiki krediyi ödedim 660 tl
Diyorum kredi icin geccek misin para hesaba?
Hık mık
İste benim avans geccek mi belli değil,bayrama yakın diye bayrama verebilirler flan
Napim bayramı mı bekliyeyim?
Ödencek bu kredi sonucta bugun dedim
Biliyo cünkü bendevar.
E sen gec ayarlarız diyo
İyi tmm dedim kapadm
Alırım bunu,Alyanın parası bu dedim tmm diyo ama tabiki alamayız
Beni takibi bırakın bikac gün kocama söveceğim burdan
Allah annelerimize dert vermesin başımızdan eksik etmesin. Benim anneme birşey olursa hayatımda o kadar şey eksikleşirki. Düşünmesi bile kötü.az önce annem ile konuşurken lafın arasında hesabımdaki altınlar senin ve ablanın dedi
bana bir şey olursa
o an deme kız sen yokken altını ne yapıyım dedim
sonra çok içime oturdu
niye böyle dedi diye
allah gecinden versin ama insan duyunca böyle çok duygulanıyor ya
yazarkne bile gözlerime hakim olamadım
annelikden sevgiden oluyor canim. Aramizda fark yokO ağlamalar neden oluyor ? Ben de de ilk aylarda cok olmustu. Hala da arasira tutar. Hadi sizde lahusalik falan bana ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?