Küçük Düşün Büyük Olsun!

8-9 olmayan var
Dur daha .
ben de alya emmeyi kesti oldum
Sagarak verdiğimi algılamadı vücut.
Emziriyorsn normal olmaması

Tabiki krediyi ödedim 660 tl
Diyorum kredi icin geccek misin para hesaba?
Hık mık
İste benim avans geccek mi belli değil,bayrama yakın diye bayrama verebilirler flan
Napim bayramı mı bekliyeyim?
Ödencek bu kredi sonucta bugun dedim
Biliyo cünkü bendevar.
E sen gec ayarlarız diyo
İyi tmm dedim kapadm
Alırım bunu,Alyanın parası bu dedim tmm diyo ama tabiki alamayız
Beni takibi bırakın bikac gün kocama söveceğim burdan

bir kac ay olmamasi normal özelikle emzirenlerde, ama lohusaliktan sonrada kadin doktorunda genel olarak kontrol amacli muhane edilmekde gerekiyor benim bildigim

Geçmiş olsun canım. Kimi çok ağrı olmasan atlatıyor kimisi çok ağır atlatıyor. Kas ağrısı hala varmı. İnşallah o ise de hafif atlatırsın

canım ben 4 ay sonra olmuştum
çok normal

kredinin vadesi belli ise seni niye zorluyor ki
sonuna kadar haklısın
takibi bırakmak değil arkandayım canımm

Nette geziyorm
Bkm oyuncusu Bülent Parlak vardı ya,bosanıyormıs karısının tektasına kadr sattırmıs.
Adam bütün gün yargı dagıtyo twitterda
Deli galiba.
Tk tasa kadr mı düstünn be adam
şimdi onun tektaşı 250 .000 se ihtiyaç dogmuştur kız:) ahahahah

Allah bol bereket versin. Azimle devam edin.birikim en güzeli

Güle güle büyütün bebeginizii
Kızım 11 aylık hala günde en az 1 kez aglıyorm
Gercekten is dogumdan sonra baslıyormjs
Hamilelikteki hormonlar pembe bulutmus etrafımzda
O ağlamalar neden oluyor ? Ben de de ilk aylarda cok olmustu. Hala da arasira tutar. Hadi sizde lahusalik falan bana ne oluyor

Kesinlikle benim cok öyle rüyam oldu. Sonra bir baktım gerçeğini yaşadım

Devam et arkandayım iyi alıştı valla

az önce annem ile konuşurken lafın arasında hesabımdaki altınlar senin ve ablanın dedi
bana bir şey olursa
o an deme kız sen yokken altını ne yapıyım dedim
sonra çok içime oturdu
niye böyle dedi diye

allah gecinden versin ama insan duyunca böyle çok duygulanıyor ya
yazarkne bile gözlerime hakim olamadım

Selam kızlar
Ancak selam verebildim
Kahvaltı kızı oyala. Evi sildim. Kızımla poğaça yaptık. Uyku saatimiz geldi ben yatacağım şimdi dedim. Gitti yattı kuzum. Uyudu. Ama anne sen gelme havalara bak ya. Bu yaşta gelme diyor ilerde ne der bilmem. Gelme ama diğer odada yat gitme diyor. Uyku öncesi Öptürmedi de sıpa. Zorla da hiç öpmüyırum zaten bunu normal gibi görmesin.
kardeşimle de konuştuk. Bizim tatil planı hayal oldu. Kardeşim ve eşi gelemeyecek belli. Çünkü kv sinin sonuçlar çıkmış. Kanser tüm vücudunu kaplamış 1 ay zor yaşar demiş doktor. Nasıl bir hastalıktır bu bir ağrıyla ortaya çıkıp çok geçmeden insanı tüketiyor. Oysaki şimdi rahat konuşuyor oturuyor falan ama 1 ay zor yaşarmış. Bakalım göreceğiZ. Tabiki Allah bilir ne kadar ömrü kaldığını.

Allah annelerimize dert vermesin başımızdan eksik etmesin. Benim anneme birşey olursa hayatımda o kadar şey eksikleşirki. Düşünmesi bile kötü.

Kızlar çok teşekkürler Soran herkese. Daha iyiyim. Sanırım adetim ve karantina aynı zamana denk gelince kötü oldum. Ama böyle atlardan şükür diyeceğim. Sıkıntım Yok şükürler olsun.
Bu pandemide nasıl tasarruflar oldu, neler yaptınız şöyle gözle görülür birşeyler yapabildiniz mi.
Ben şöyle birşey yaptım. Size özet geçmek istiyorum. Belki sıktım sizi defalarca babama olan borcumuz diye ama yine onunla başlayayım :) borcumuz yerinde sayıyor orası orda dursun. Biz babama verirsek hemen o da başkasına verecek borç olarak. Annem ile aramızdaki anlaşma bizim acele etmememiz yönünde.
Onun yanında bizim evlendiğimiz seneden beri ayda en az 1000 TL ödediğimiz kredi kartimiz vardı. Sürekli oraya ev kredisi kadar ödeme gomerdik ki hala bitmedi 2900 TL kaldı. Eşimin aklına girerek kredi kartını kapatalim dedim. Ve ihtiyaç kredisi çektik. 4 yıla 30 bin çektik. Ve ayda 850 gibi sanırım bir miktar ödeyeceğiz en azından elde somut birşeyler olur.karti bu ay benim maaş ile kapatacağız. Kredi kartı kalırsa bı anlamı olmaz.

Çektiğimiz kredi ile altın aldım. Bir çift bilezik, 65 cm altın Zincir, ve Zincir ucuna Hint işleme bir uç. Bilezik lazer kesim benim önceden aldığım bir çift ile aynı. Zincir de işçiliği çok az. Sadece Hint uc işlemesi çok. Bu şekil almamin amacı satmamayı hedeflemek. Çünkü önceki aldığım tam altınlarım vardi malesef 3 tanesini bizim arabaya gömdüm. Hayırlısı olsun artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…