Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kizlar
Kahvaltı bu saate kalıyor yazlıkta, hazırladım. Akşam yemeği için de krep yaptım tavuk yahni yaptım. Biliyor musunuz bilmiyorum anneannem yapardı, krepleri parçalayıp üzerine tavuk yahni den koyuyorsun suyuyla çok güzel olur. Tabi ben anneannem gibi yapamam mümkün değil azcik yaklaşsa yeter.

Bakamadim buraya
Aklimda yoktu baktim kiz uyumadi disariyida seviyor koydum arabaya tintin geldik anneme.
Evse agliyodu asansore bindigi an sustu.
Disarida zateb çıt ses yok
Ee bu kiz baya disarici oldu..

Geldik doyurdum falan 1 de bir uyudu 3 de emzirdim yine geri uyudu.

Aksami edecek uyuyarak galiba.

Annemle kardesim koye gidecekler haftaya
Yani esim gelecek onlar gidecek.
Esimde diyoki onlari almaya gidelim bizde 5-6 gun kaliriz diyo
Hic gozum kesmiyo 5 gun icin git gel.
Kızla nasil olur
Dedim plan yapma hic.

Bakalim o gun gelsinde

bence güzel fikir
sana çok iyi gelir
eşin annen kardeşin
herkes ucundan tutar
hava değişimi olur

selam can kızlar
sonunda cuma oldu
işe gelmek sosyallik iyi hoş fakat sabah erken niye geliriz ki:):)

akşama çok ısrarla kayınvaldeye davet ettirdik kendimizi :):):) zira kadının öyle bir davete niyeti yoktu :):):):)
gerçekten önce biz gelmeyelim diye taze fasülye yapacağım dedi çünkü , fakat kocam olsun yeriz deyince baktı demek ki bunlar ciddi gelici :):)) kalkıyım bir kap yemek yapıyım dedi :):)
az önce tavuk fırına atacağım kaçta geleceksiniz diye aradı
ahahah
bundan sonra kötü gelin ahahhaahah

ay bu ara gerilim hattına çıkmış gibiyim
elektirk atıyorum örümcek adam gibi
:):)
hayır olsun tabi sonum

İlk kez duydum değişikmiş. Farklı yemekleri denemeyi severim

Bence çok iyi fikir. Şimdi git ileriye göre daha rahat gideceksin rahat edeceksin emin ol.

Biz de onu teyzeye çok yapıyorduk heleki ben çalışırken İş yerime de yakın evi oradan gitmek daha rahat oluyordu kalıyorduk ama evimin rahatlığını hiç biryerde bulamam sanırım. O sebepten benim kız geldiğinden bu yana teyzede 1 kere bile kalmadık kötü gelin ben. Bakalım birara kalırız. Ama alıştırmak istemiyorum. Çünkü kalsam ertesi günde orada geçecek akşam eve döneceğim o da sıkıcı geliyor

İyi akşamlar kızlar ancak gelebildim. Havuzdaydık bugün kahvaltısunı da orada yaptırdım. Kahvaltımı aşağıda yapacağım dedi. Bugün öğlen de uyumadı. Beni pişirdi resmen güneşte. Ya o da beyaz ben de o bronzlaşıyor ben pembeleşiyorum Saat 5 e doğru geldik eve. Duş yemek uyudu. Babası gelince uyandı su istedi. Uyutuyorum tekrar. İnanılmaz yorulmuşum peşinde koşarken. Eve geldim işlerimi yaptım. Şimdi çakıldım kaldım

tr_lelli canım bence de gitsen sana çok iyi gelir, emen bebekle seyahat zor gibi görünse de ek gıda alandan çok daha rahat durmadikca emzircen
Emen kolay arabayı sürerken de çıkar emzir
Ek gıda çok zorlardı beni çorba koyarsın ekşir mi yoğurt koyarsın ısınır mı? Mini dolap yapmak gerekiyordu.
Süt verirdim kusuradı

Ek gıda çok zorlardı beni çorba koyarsın ekşir mi yoğurt koyarsın ısınır mı? Mini dolap yapmak gerekiyordu.
Süt verirdim kusuradı
Ay hiç sorma gerçekten zor, ben mama kavanozlarina sebze püresi yapıp konserveliyodum, muz vs aliyodum yanıma, yoğurt da güzel manda yoğurdu vs olan yerlerde durdugumuzda ona aliyodum. Zaman ne çabuk geçiyor hemen buyuyorlar

Süt verirdim kusuradı
Bence de git. Evde tek başına olmaktan iyidir. Bir yerlere gidince sorumluluk da paylaşılır.

Anam bizim oğlan sevmedi suyu denize ayakları sokuyor girdim diyo bugun köpekli bi şişme botu var bindirdik şu soğuk beni kuma götürün ddi az alissin diye uğraşıyoruz bas bas bağırıyor denizde çıkarın diye herkes bize baktı görenler kimbilir ne dusundu

Senin fındık seviyor maşallah suyu gördüm bugün

tr_lelli canım bence de gitsen sana çok iyi gelir, emen bebekle seyahat zor gibi görünse de ek gıda alandan çok daha rahat durmadikca emzircen
Ben de hareket olayına bakmıştım direk beslenmeyi hiç düşünmemişim. Benim kızın çok yemekle arası yok ondanmı bilemedim

Manda yoğurdunu hala yediremedim. Kefir hiç içmedi. Sadece ev yoğurdu yiyor. Çok şükür onu yiyor. Ayran da yap diyor iki yudum alıyor.

Denize ilk zor sokmuştuk. Bir korku olmuştu son saatlerde yeniden denemiştik. Bayılmıştı.geçen yıl tatilde az soktuk soğuk ve rÜzgarlıydı. Bakalım bu yıl nasıl olacak. Havuza daha alışkın.

Senin fındık seviyor maşallah suyu gördüm bugün
Kız daha görsen sudan çıkmak istemiyor. Oyunlar oynuyor top kova bir de çocuk havuzuna sokamadım bu yıl. Hep büyük havuza girecek. Merdivenli yerinde çocuklar hep oynuyor. Sürekli oradan atlıyor. Korkuyorum çarpacak diye.

Oğlum daha bu sene girdi denize, istemiyordu ellemedim kendi kendine yavaştan alıştı ama havuzdan korkar gibi geliyo bana

Selam,

senin küçük adam benim gibi. Bende denizi sevmem ve girmem Anlıyorum onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…