Canım o robot herkesin aşkı. Ama senin alman daha iyi olur. El süpürgesi boynunu ağrıtır zamanla daha çok yıpranırsın.Selammm
Yine aksam uykuya dustuk kizla.
Sabah az daha gec uyansa tam kendime benzeticem tadindan yenmicek.
Ama bugun 7 de uyandi yine sukur
6 seansini atlattik sanki.
Geri uyuttum bile 9 da.
Bende uzandim da uyuyamdim.
Sev kizim uykuyu , cici uyku, guzel uyku
Aksam erken yatmasina bile gayet mutluyum.
3 ay seysi dogru galiba (erkenden seetmim de) yani duzene gircez gibi.
Bugun annem gelecek yemek yapicim
Kiyma cikartim kofteli falan bi yemek uydurcam.
Pilav yaparim
Esim gitmeden soyle bi toparladim ortalikdakileri.
Ama bulasik var ocak silincek
Dun kiza sarki soyleye soyleye banyo sildim elimle.
arabadan gozuyle yedi beni.
aiy soyle ay sonu hesabi falan yapmasak hemen robotu alirim ya.
Supurmek artik okadar zor geliyor ki
2 oda supurup kizla ilgilen ya da birini bekle gelsin supurge ac
Yildim.
Bende yeni gordumKızlar baby yine yokyine bam yemiş ya
Bizde anlamadikbabyloading87 noldu ki baby ye
Saol kuzum
Kuzum ddimmi sana hayırlı olsunMerhabalar hanımlar nihayet hepsini okudum. Hastalara acil şifalar dilerim, Şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar versin Rabbim. Bugün günümüz sabah banka ile başladı, nihayet aradıgımız arsayı bulduk, kızlar çok güzel denize hakim bir tepede lebi derya Allah biliyor ya düşündüğümden çok daha iyisini bulduk. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Fiyat konusunda çok büyük pazarliklar yapmadım çünkü arsanın bana getirisi çok fazla olacak bir kısmını kredi çekicez olsun Allah sağlık sıhhat versin ödenmeyen borç yoktur diyorum.
Seneye daha rahat olur düzeni olur biraz daha bide kimisi çocukla ilgilenmez kaynanam misal ona ev işi yemek ver yapsın oyalaysmsz senin annen seviyor ne guzelEv yine basmaya basladi beni.
Sicak bir yerede cikilmiyo
Anneme gidim diyorum kizin puseti, arabasi 3 kat cikarcam.
Otur lelli diyorum otur.
Kanguruda durmuyor ya
gecen denedim koyim diye okadar agladiki tamam dedim tamam koymuyorum.
Bu seneyi atlatim de bi duzen oturturuz.
sadece arabasi olsa katlaniyo canta gibi oluyo ama oturamadigindan mecbur pusetide koyuyorum.
Seneye yurur salicam parklara yorulsun oynasin.
Annemin terasa hamak kurarim, oyun kosesi yaparim, havuz acarim seneye yaza rahat ederim.
Annem diyo ben oynatirim onu terasta oynariz biz diyo.
Kotonda kalıplar dar oluyo lcw aldığım 3 yaş olan şeyler oğluma oluyo biraz miyonda bizimkiGünaydınn canlar,
8 de uyandık. Eşim gitti. Biz de kahvaltı yaptık. Eşim evde yapmıyor kahvaltı. Aşçı kadın hazırlıyormuş ona.
krep yaptım küçük hanıma. Peynirle çikolatayla yedi. Mutfağı toparladım. Çamaşır attım çıktı astım. Evi toparlarım biraz sonra da. Kıza renklerle ilgili çizgi film açtım. Bayağı öğrendi renkleri.
sonra da markete gitmeye niyetim var.
kotondan gelen tişört çok küçük geldi gözüme. Seneye de giydiririm diyordum ama zor. Lcw nin 12-18 aylık tişörtleri oluyor kıza evde giydiriyorum aynı onlar gibi oldu.güya 24-36 aylık aldım.
Maşallah canım Allah guc kuvvet versin ne güzel düsunmussun anne babanı gideceğin yeriMerhaba hanımlar, şuraya bu günkü tahmin ettiği işleri bitiren ve rahatlayan Nazenin bırakıyorum. Sabah kahvaltı sonrası eşimi işe gönderip, başladım önce mutfagı topladım sonra börek hamurumu tuttum üç tepsi patlıcanlı arnavut böregi yaptım. tarcınlı-cevizli ve kakaolu-damla çikolatılı kurabiye yaptım ve olmazsa olmazım kısırımı da yaptım. Bugün eşimin yegenine gidecegiz çalışıyor kız ikramları ben yaparım dedim. Çok mutlu oldu sagolsunlar yaptıklarımı begeniyorlar. Tabi evde önce kızlarımla yedik biz begendik. Annecim ve babacım içinde küçük tepsi yaptım. Eşim iş çıkışı alıcak bizi ama fena sıcak hava duş almama ragmen serinlemedim.
Bana da yardıma gelen ev işini yapsın çocuğa ben bakarımKuzum ddimmi sana hayırlı olsun
Seneye daha rahat olur düzeni olur biraz daha bide kimisi çocukla ilgilenmez kaynanam misal ona ev işi yemek ver yapsın oyalaysmsz senin annen seviyor ne guzel
Kotonda kalıplar dar oluyo lcw aldığım 3 yaş olan şeyler oğluma oluyo biraz miyonda bizimki
Maşallah canım Allah guc kuvvet versin ne güzel düsunmussun anne babanı gideceğin yeri
Annemde tersi canim.Kuzum ddimmi sana hayırlı olsun
Seneye daha rahat olur düzeni olur biraz daha bide kimisi çocukla ilgilenmez kaynanam misal ona ev işi yemek ver yapsın oyalaysmsz senin annen seviyor ne guzel
Kotonda kalıplar dar oluyo lcw aldığım 3 yaş olan şeyler oğluma oluyo biraz miyonda bizimki
Maşallah canım Allah guc kuvvet versin ne güzel düsunmussun anne babanı gideceğin yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?